yiangoun Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κάποιος αν η εφαρμογή chrome remote desktop λειτουργεί και με data εκτος wifi? Ευχαριστώ Ναι. Λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Ναι. Λειτουργεί. Σε μένα τι μπορεί να είναι λάθος και δεν λειτουργεί? Και μια δύο άλλες εφαρμογές δεν μου δουλευουν με data επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Δεν βρίσκω πως γίνεται με το τιτανιουμ. . Μπορείς να μου πεις τα βήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Δεν βρίσκω πως γίνεται με το τιτανιουμ. . Μπορείς να μου πεις τα βήματα; Βάλε αυτήν την εφαρμογή και είσαι κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εχει το LG L9 II και φοραει την kitkat. Αυτο με την χρεωση δεν το καταλαβα ακριβως, πχ αυτη βαζει πακετο μηνυματων προς what's up, αν δηλωσει ενα κινητο what's up για να στελνονται μηνυματα για εντοπισμο κινητου, τοτε θα αφαιρουντε τα αντιστοιχα μηνυματα απο το πακετο που εχει βαλει ετσι; Αν χρεωθει κατι απο το υπολοιπο της καταλαβαινετε οτι θα πεσει παντοφλα:p:lol: Καποια απάντηση εδώ πληζ; επίσης να διευκρινησω ότι θα προτιμούσα κατι σε δωρεάν ακόμα και αν έχει καπως λιγότερα features μιας και είδα ότι το cerberus έχει συνδρομή. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καποια απάντηση εδώ πληζ; επίσης να διευκρινησω ότι θα προτιμούσα κατι σε δωρεάν ακόμα και αν έχει καπως λιγότερα features μιας και είδα ότι το cerberus έχει συνδρομή. Δεν σε καλύπτει το Android Device Manager που υπάρχει από το εργοστάσιο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα, έχετε βρει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη με το 'Καιρός & ρολοι Widget- Android' των Devexepert.net που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει απαράδεκτο? Δοκίμασα 1-2 άλλες αλλά δεν με καλύπτουν αντίστοιχα... Κρίμα...:( Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα, έχετε βρει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη με το 'Καιρός & ρολοι Widget- Android' των Devexepert.net που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει απαράδεκτο? Δοκίμασα 1-2 άλλες αλλά δεν με καλύπτουν αντίστοιχα... Κρίμα...:( Νίκος Beautiful widgets? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Είχε πράγματι προβλήματα για λίγες μέρες αλλά εδώ και σχεδόν μια βδομάδα μια χαρά το βλέπω. Δεν του δίνεις άλλη μια ευκαιρία; Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ^συμφωνώ, σα να έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μπααα, οτι να ναι βγαζει. Οποτε θελει κανει ενημερωση και οταν βγαλει αποτελεσματα ειναι οτι κατσει. Μεχρι και τον χθεσινο καιρο μου εμφανισε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μπααα, οτι να ναι βγαζει. Οποτε θελει κανει ενημερωση και οταν βγαλει αποτελεσματα ειναι οτι κατσει. Μεχρι και τον χθεσινο καιρο μου εμφανισε :lol: Όσο είχε το aw service για πάροχο ήταν άψογο και πολύ καλό στις προβλέψεις. Πλέον με το openweather, έγινε "της σειράς". Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο άλλο που να τραβάει από aw service ??? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Είχε πράγματι προβλήματα για λίγες μέρες αλλά εδώ και σχεδόν μια βδομάδα μια χαρά το βλέπω. Δεν του δίνεις άλλη μια ευκαιρία; Σωστά, δούλευε για μερικές ημέρες αλλά πάλι μετά το χθεσινό-σημερινό update δεν δουλέυει πάλι... Ειναι πολύ ωραίο αλλα να δουλεύει ρε ****το... Όσοι κάνετε το τελευταίο update για δείτε αν κάνει ενημερώσεις... Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα, έχετε βρει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη με το 'Καιρός & ρολοι Widget- Android' των Devexepert.net που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει απαράδεκτο? Δοκίμασα 1-2 άλλες αλλά δεν με καλύπτουν αντίστοιχα... Κρίμα...:( Νίκος Δες αυτο...https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets αψογες και οι προβλεψεις καιρου απο το weather underground αυτο εχω εγω αφου δοκιμασα πολλα...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλημέρα, έχετε βρει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη με το 'Καιρός & ρολοι Widget- Android' των Devexepert.net που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει απαράδεκτο? Δοκίμασα 1-2 άλλες αλλά δεν με καλύπτουν αντίστοιχα... Κρίμα...:( Νίκος Εγω παιζω τωρα με το transparent weather clock. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather To εβαλα χθες και φαινεται καλο. Μοιαζει με το 'Καιρός & ρολοι Widget- Android' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγω παιζω τωρα με το transparent weather clock. To χρησιμοποιώ καιρό και είναι πολύ καλό με πολλές πληροφορίες. Επίσης έχει ευκολίες που με βολεύουν πολύ (Ενημέρωση καιρού με το ξύπνημα της οθόνης , αλλαγή γραμματοσειράς για το ρολόι , αλλαγή εικονιδίων για το καιρό) κ.λ.π και το βασικό... transparent ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Τώρα που το λέτε, όντως δεν κάνει ανανέωση. Κρίμα του έχουν αλλάξει τα φώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το transparent weather το είχα παλαιότερα, θα το δοκιμάσω πάλι να δω...Θυμάμαι πάντως πως το 'Καιρός & ρολοι Widget- Android ήταν και σωστό στις προβλέψεις και με περισσότερες ρυθμίσεις. Θα δοκιμάσω και τα HDwidgets & Beautiful widgets, σας ευχαριστώ πολύ. Είδα και το Weather Now Forecast & widgets αλλα δεν μου άρεσε ούτε είδα καλές προβλέψεις. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αφού θα κάνεις δοκιμές :-) δοκίμασε και το Amber... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το transparent weather το είχα παλαιότερα, θα το δοκιμάσω πάλι να δω...Θυμάμαι πάντως πως το 'Καιρός & ρολοι Widget- Android ήταν και σωστό στις προβλέψεις και με περισσότερες ρυθμίσεις. Θα δοκιμάσω και τα HDwidgets & Beautiful widgets, σας ευχαριστώ πολύ. Είδα και το Weather Now Forecast & widgets αλλα δεν μου άρεσε ούτε είδα καλές προβλέψεις. Νίκος Hi Nik...:) στο ίδιο πλοίο είμαστε...το android weather το έχω ακόμα (επενεργοποιημένο) και περιμένω καμιά 5-6 updates ακόμα όπως φαίνεται να στρώσει... προς το παρόν βολεύτηκα και εγώ με το Transparent clock & weather , που αν και λίγο off στις προβλέψεις, μπορώ να το ανεχτώ... πριν λίγες μέρες δοκίμαδα και το Weather ...πολύ όμορφο , αλλά θέλει δουλειά στα widgets (δεν έχει καν 5χ2 για μεγάλες οθόνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Για εμάς που δεν είμαστε ροοτ υπάρχει τρόπος να κάνουμε τους κωδικούς των wifi backup;Νομίζω κάπως γίνεται στον google account αλλά δεν βγάζω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Το Weather timeline, ειδικά σε lollipop είναι πολύ όμορφο και παίρνει δεδομένα από το weather underground. Και τι σημαίνει ότι περνάει δεδομένα από weather underground είναι κάτι διαφορετικό; κάτι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μεγάλο πρόβλημα μας δημιούρησαν τελικά με το transparent weather, τι διάολο πείραξαν και του άλλαξαν τα φώτα? Μήπως ετοιμάζουν καμιά pay έκδοση? Απ'ολα τ'άλλα κανένα δεν ήταν αξιόπιστο, παρά μόνο το stok AccuWeather που έχουμε στα Samsung. Και έχω και το διάφανο τώρα από το 4άρι και είμαι κομπλέ προς το παρόν. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Για εμάς που δεν είμαστε ροοτ υπάρχει τρόπος να κάνουμε τους κωδικούς των wifi backup;Νομίζω κάπως γίνεται στον google account αλλά δεν βγάζω άκρη. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού, μπορείς να επιλέξεις να συγχρονίσεις τους κωδικούς WiFi, ώστε να είναι διαθέσιμοι σε άλλες συσκευές ή σε περίπτωση διαγραφής της ίδιας συσκευής. Το ιστορικό της επαναφοράς τέτοιων ρυθμίσεων από το google account δεν είναι ακριβώς αψεγάδιαστο :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι το google now στα ελληνικα ποιες ακριβως δυνατοτητες εχει? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts