Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπες στο google play ,Μπες στις 2 εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν κ δες κάτω στις πληροφορίες. Γράφει ποσα mb Είναι η καθεμία και σύγκρινε τα. Είναι κ αυτή μια λύση

Να δεις το μέγεθος τους

Σωστή η συμβουλή σου και την ακολούθησα. Είδα ότι το Handcent SMS είναι μικρότερο σε μέγεθος και εγκατέστησα αυτό και μάλιστα στην SD, όπου άλλωστε ήταν και το GO SMS Pro.

Θα δούμε πως θα τα πάει ...

Μήπως σβήνεις περιοδικά την cache.

Χειροκίνητα όχι, ενδεχομένως να το κανει κάποιο απο τα sdmaid ή all in one toolbox. Να φταίει αυτό λες;

Χειροκίνητα όχι, ενδεχομένως να το κανει κάποιο απο τα sdmaid ή all in one toolbox. Να φτάνει αυτό λες;

Μπορεί ακόμα και να έχεις επιλογή στον browser clear cache when exit ή κάτι παρόμοιο.

Δεν χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο, αλλά μπορεί να έχει.

Καλημέρα, ξέρει κανείς κάποιον dialler που α) όταν μιλάς στο τηλ να σε αφήνει να σημειώσεις και αποθηκεύσεις τηλεφωνα στον ίδιο τον dialler και 2)η αναζήτηση να γίνεται και με λατινικούς χαρακτήρες στις ελληνικά γραμμένες επαφές? Χρησιμοποιώ το hello sms και αν πάς να γράψεις πχ Maria σου βγάζει απο κάτω και τα Maria και τα Μαρία το οποίο βολεύει τρομερά

Για να κρατας τηλεφωνα ή σημειωσεις κατα τη διαρκεια μιας κλησης δες και αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arnonse.savenum&hl=el εμφανιζετε στη στατους μπαρ κατα τη διαρκεια μιας κλησης

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θέλω να κάνω mirror ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας του κινητού/tablet μου στο PC μου. Το ιδανικό θα ήταν να συνοδευόταν και από μεταφορά του ήχου, αλλά αν δεν γίνεται, συμβιβάζομαι και από αναπαραγωγή ήχου μέσω εξωτερικών ηχείων..

Δεν έχω κάνει προς το παρόν root στις συσκευές που δουλεύω τώρα, αλλά αν υπάρχει καλύτερη λύση όντως root, καλό είναι να την ξέρω για το μέλλον...

Η καλύτερη λύση που έχω βρει προς το παρόν είναι μέσω mobizen. Υπάρχει android app, υπάρχει stand-alone PC application και υπάρχει και web-interface μέσω Chrome extension.. Με καλύπτει κατά 95%, κάνει mirroring είτε μέσω Wi-Fi είτε μέσω USB, η ποιότητα στο 95% είναι πολύ καλή..

Το 5% όμως στο οποίο δεν με καλύπτει, είναι όταν στο tablet/κινητό γίνεται αναπαραγωγή βίντεο. Τότε υπάρχει ένα (μικρό, ανεπαίσθητο ίσως για κάποιους, ελαφρώς ενοχλητικό όμως για μένα) frame-drop, ειδικά όταν κάνω fullscreen στο PC. Το περίεργο (για μένα τουλάχιστον) είναι πως όταν κάνω fullscreen στο secondary monitor μου, ένα 15άρι LCD με ανάλυση 1024x768 η κατάσταση είναι αισθητά καλύτερη. Αντίθετα, όταν το μεταφέρω στο κύριο μόνιτόρ μου, 24" FHD η κατάσταση χειροτερεύει..

Ρωτάω λοιπόν:

1. Αν υπάρχει καλύτερη λύση στο θέμα, κατά προτίμηση χωρίς root, προς ενημέρωση με root, έχοντας δοκιμάσει κανείς συγκεκριμένα αναπαραγωγή βίντεο, μιας και στα υπόλοιπα δεν υπάρχει θέμα..

2. Ως μέση λύσω, τι μπορώ να κάνω για να φέρω στο μεγάλο μόνιτορ το αποτέλεσμα που βλέπω στο μικρό μόνιτορ. Πχ αν γίνεται να τρέχει προσωρινά η desktop app σε ανάλυση 1024x768 ή κάτι τέτοιο...

Ή γενικά τι άλλο μπορεί να φταίει...

Για να κρατας τηλεφωνα ή σημειωσεις κατα τη διαρκεια μιας κλησης δες και αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arnonse.savenum&hl=el εμφανιζετε στη στατους μπαρ κατα τη διαρκεια μιας κλησης

χρησιμοποιώ evernote για σημειώσεις, ευχαριστώ πάντως φαίνεται ενδιαφέρον!

Για dialer δες τον rocket dialer κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις .

:D thanks!!! :D

θελω μια εφαρμοφη για σημειωσεις που ομως να εχει κλειδωμα και φωνητικη εγγραφη,υπαρχει;

Gnotes....

Φιλικά, Κατερίνα

Όταν λεει να πατησεις το menu για να εμφανιστουν οι ρυθμισεις, τι ακριβως εννοει?

Μηπως η εφαρμογή είναι για παλια κινητα που εχουν πληκτρο menu ή εγω δεν καταλαβαινω κατι?

Μπες στο google play ,Μπες στις 2 εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν κ δες κάτω στις πληροφορίες. Γράφει ποσα mb Είναι η καθεμία και σύγκρινε τα. Είναι κ αυτή μια λύση

Να δεις το μέγεθος τους

Στη μια μέρα που χρησιμοποιώ το Handcent SMS παρατήρησα ότι δεν μου δείχνει τη sim του δίκαρτου στην οποία έχει σταλεί το sms.

Δεν το κάνει, όπως το Go sms Pro που είχα, ή κάνω κάτι λάθος, γιατί δεν βρήκα κάποια σχετική ρύθμιση.

Στη μια μέρα που χρησιμοποιώ το Handcent SMS παρατήρησα ότι δεν μου δείχνει τη sim του δίκαρτου στην οποία έχει σταλεί το sms.

Δεν το κάνει, όπως το Go sms Pro που είχα, ή κάνω κάτι λάθος, γιατί δεν βρήκα κάποια σχετική ρύθμιση.

Φίλε μου δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν έχω δοκιμάσει καμία εφαρμογή από τις δύο! Ας απαντήσει κάποιο άλλο παιδί που ίσως γνωρίζει......

πριν λίγες μέρες είχα διαβάσει από κάποιον εδώ στο φόρουμ ότι το handcent δεν υποστηρίζει τα δικαρτα σε αυτό το θέμα....εγώ προσωπικά δεν έχω δικαρτο για να σου πω με σιγουριά!

Ευχαριστώ για την πληροφορία, αν και ήδη το απεγκατέστησα, γι' αυτό το λόγο, και έβαλα ξανά το Go sms Pro που είχα πριν και λειτουργεί με 2 sim.

Όταν λεει να πατησεις το menu για να εμφανιστουν οι ρυθμισεις, τι ακριβως εννοει?

Μηπως η εφαρμογή είναι για παλια κινητα που εχουν πληκτρο menu ή εγω δεν καταλαβαινω κατι?

Οτι σε παει στις ρυθμισεις της εφαρμογης και βλεπεις την δευτερη εικονα που δειχνει στο play store.

Και ναι, τωρα το ειδα μετα απο πολλους μηνες που την εχω οτι αν δεν υπαρχει το παλιο πληκτρο menu στο τηλεφωνο δεν μπορεις να δωσεις ''εντολη'' και να μπεις στις ρυθμισεις της εφαρμογης :lol:

Βλεπω οτι εχει τελευταια ενημερωση 20 Ιουνίου 2012 :X

Συγνωμη για τη συγχυση

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να χρησιμοποιώ το Bluetooth ακουστικό για τις κλήσεις του viber;

Εγώ το χρησιμοποιώ για τις κλήσεις μέσω Viber χωρίς να έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Ενώ σε εμένα δούλευε κανονικά το bluetooth , μετά τις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις σταμάτησε να δουλεύει. Για την ακρίβεια δεν ακούγεται τίποτα...

Ενώ σε εμένα δούλευε κανονικά το bluetooth , μετά τις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις σταμάτησε να δουλεύει. Για την ακρίβεια δεν ακούγεται τίποτα...

Δοκιμασε ισως αν διαγραψεις την εφαρμογη και την ξανα περασεις μηπως δουλεψει. Μου χει τυχει σε καποιες εφαρμογες μετα απο αναβαθμιση να μην δουλευει κατι, και να λυθει με καθαρη εγκατασταση

Οτι σε παει στις ρυθμισεις της εφαρμογης και βλεπεις την δευτερη εικονα που δειχνει στο play store.

Και ναι, τωρα το ειδα μετα απο πολλους μηνες που την εχω οτι αν δεν υπαρχει το παλιο πληκτρο menu στο τηλεφωνο δεν μπορεις να δωσεις ''εντολη'' και να μπεις στις ρυθμισεις της εφαρμογης :lol:

Συγνωμη για τη συγχυση

Πράγματι είναι παλιά, αλλά και εγώ αυτήν χρησιμοποιώ, άλλωστε Ούτε το δικό μου g2 έχει φυσικά πλήκτρα αλλά το menu υπάρχει, είναι πάνω στην οθόνη και μια χαρά μπαίνεις στις ρυθμίσεις.

Edited by tyel

Συγνωμη για τη συγχυση

Εψαξα ολο το τηλεφωνο για να δω τι συμβαινει, και αν υπαρχει καπου η δευτερη καρτελα με τις ρυθμισης. Τελικα κατεληξα ότι μαλλον εγω κατι δεν καταλαβαινω σωστα. αλλα προφανως δεν εχουν αναβαθμισει την εφαρμογή και δεν κανει για πιο καινουργια κινητα που δεν εχουν πληκτρο menu, ητε σε κουμπι ητε στην οθονη.

Εψαξα ολο το τηλεφωνο για να δω τι συμβαινει, και αν υπαρχει καπου η δευτερη καρτελα με τις ρυθμισης. Τελικα κατεληξα ότι μαλλον εγω κατι δεν καταλαβαινω σωστα. αλλα προφανως δεν εχουν αναβαθμισει την εφαρμογή και δεν κανει για πιο καινουργια κινητα που δεν εχουν πληκτρο menu, ητε σε κουμπι ητε στην οθονη.

Αν πατήσεις το home button παρατεταμένα δε σου βγάζει το menu;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, είμαι σίγουρος ότι έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς να το ψάξω..

Υπάρχει κάποιο app που να δείχνει ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ specs από μια Android συσκευή; Πήρα για ένα φίλο ένα Lenovo από AliExpress (προσπάθησα να του εξηγήσω βέβαια τα ρίσκα γιατί ήταν λίγο too good to be true η φάση), είμαι περίεργος να τσεκάρω τα specs..

Το κινητό είναι αυτό:

http://www.aliexpress.com/snapshot/6467547189.html?orderId=65580307915869

που οκ, και μούφα να είναι, για τα λεφτά του μπορεί να είναι επαρκές.. Απλά οκ, στην "Έκδοση Kernel" λέει απλά "Octa Core", η οθόνη συγκρίνοντας με το Note3 μου δεν μου φαίνεται για 1080p, διακρίνω pixels κλπ και είμαι περίεργος αν υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω

ΥΓ. Ειδικά αυτό το:

RAM: 4G

μου'βγαλε το μάτι, αλλά οκ, όπως είπα, για 120 ευρώ και μούφα να είναι κάποια από τα specs, μάλλον του κάνει για την κατάσταση για την οποία προορίζεται...

Καλησπέρα, είμαι σίγουρος ότι έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς να το ψάξω..

Υπάρχει κάποιο app που να δείχνει ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ specs από μια Android συσκευή; Πήρα για ένα φίλο ένα Lenovo από AliExpress (προσπάθησα να του εξηγήσω βέβαια τα ρίσκα γιατί ήταν λίγο too good to be true η φάση), είμαι περίεργος να τσεκάρω τα specs..

Το κινητό είναι αυτό:

http://www.aliexpress.com/snapshot/6467547189.html?orderId=65580307915869

που οκ, και μούφα να είναι, για τα λεφτά του μπορεί να είναι επαρκές.. Απλά οκ, στην "Έκδοση Kernel" λέει απλά "Octa Core", η οθόνη συγκρίνοντας με το Note3 μου δεν μου φαίνεται για 1080p, διακρίνω pixels κλπ και είμαι περίεργος αν υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω

ΥΓ. Ειδικά αυτό το:

RAM: 4G

μου'βγαλε το μάτι, αλλά οκ, όπως είπα, για 120 ευρώ και μούφα να είναι κάποια από τα specs, μάλλον του κάνει για την κατάσταση για την οποία προορίζεται...

Εγω στην θεση σου παντως (εκτος και αν μου ελεγε απο την αρχη οτι ειναι μουφα) θα του τραβουσα ενα ΑΡΝΗΤΙΚΟ feedback μονο και μονο που αναφερει 100% original...

ενταξει ξερουμε οτι εχει πολλες μουφες στο ali αλλα να στο πασσαρουν φορα παρτιδα οτι και καλα ειναι οριτζιναλ παει πολυ.

οσο για τα σπεκς του κινητου μπορεις να τα δεις και απο το αντουτου, διαφορετικα δοκιμασε τα, Phone Specs, Hardware info, Devise info και αλλα πολλα που μπορεις να βρεις.

τωρα για την ραμ ελπιζω να εχει τουλαχιστον 1 γιγα ... μην το δεις με 512 ;)

οσο για τον επεξεργαστη αν ειναι octa core θα ειναι στα 1,5 αν και τον κοβω για quad στα 1,3 μαχ

η καμερα σιγουρα θα ειναι 8αρα και με interpolaration να δειχνει 13 αρα (αλλα με καη εικονα και θορυβο)...

Edited by alfa

Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις σε αυτο το site αφου εχει και εκδοση που μπορει να τη δεις απο κινητο.

Ειναι πιστευω απο τα ποιο αξιοπιστα site για spec κινητων και συγκρισεις κινητων.

Αν δεν επιτρεπεται το λινκ που εδωσα παρακαλω πολυ τους mods να το σβησουν.

Αλλα αφου σου δειχνει τα specs του κινητο το λινκ απο το οποιο αγορασες το κινητο για ποιο λογο θελεις ενα προγραμμα να στα λεει?

Για να δεις αν ειναι αληθινά αυτα που λεει το site ή οχι?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II