Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις εβαλα το πληκτρολόγιο Swype+Dragon ,και απλα ειναι φοβερο!!Αναγνωριζει τελεια Ελληνικα, φωνητικα, και απιστευτα γρηγορα.Στην ουσια δεν ξαναπληκτρολογεις...Αν εχει trial δοκιμαστε το:)

Μπράβο φίλε που το ανέφερες . Πραγματικά καταπληκτικό και μου κάνει εντύπωση που ενώ αναφέρουμε εδώ κάθε διφορούμενης αξίας πρόγραμμα δεν αναφέρθηκε αυτό ( αν και υπάρχει καιρό) που είναι πρωτοπόρο . Έκρυβαν τον θησαυρό που ανακάλυψαν? :-)

Έχει αναφερθεί πολλές φορές το Swype+Dragon στο παρελθόν.

Και εγώ από αυτό το τοπικ το έμαθα και το έχω εδώ και μήνες

Χρησιμοποιώ το imediashare για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο από το κινητό μου στην smart tv μου. Παρατηρησα οτι δεν μπορω να αναπαράγω αρχεία mkv. Για την ακρίβεια δεν τα βλέπει καν. Τα υπόλοιπα mp4 ή 3gp τα παιζει κανονικά. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να τα αναπαράγει Όλα?

Εγω χρησιμοποιώ αυτό bubbleupnp mkv παίζει πάντα

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Στην μαμα εφαρμογή gmail βάλανε επιτέλους ενοποιημένο inbox για όσους έχουν πάνω από έναν λογαριασμό; για να μην Την εγκαθιστώ άδικα για πείτε

Μπα :)

Μπράβο φίλε που το ανέφερες . Πραγματικά καταπληκτικό και μου κάνει εντύπωση που ενώ αναφέρουμε εδώ κάθε διφορούμενης αξίας πρόγραμμα δεν αναφέρθηκε αυτό ( αν και υπάρχει καιρό) που είναι πρωτοπόρο . Έκρυβαν τον θησαυρό που ανακάλυψαν? :-)

Υπάρχει ειδικό θέμα για πληκτρολόγια που λαμβάνει περίπου του 1/3 της συζήτησης, μαζί με το Swiftkey και το Touchpal.

Όσο πάει το tapatalk γίνεται όλο και πιο σπαστικό. Αν έχει κάποιος την αρχαία έκδοση, εκείνη που ακόμη έβγαζε την υπογραφή στο τέλος του μηνύματος, θα ήθελα να την δοκιμάσω ξανά. Νομίζω ήταν έκδοση 2.κάτι.

Όσο πάει το tapatalk γίνεται όλο και πιο σπαστικό. Αν έχει κάποιος την αρχαία έκδοση, εκείνη που ακόμη έβγαζε την υπογραφή στο τέλος του μηνύματος, θα ήθελα να την δοκιμάσω ξανά. Νομίζω ήταν έκδοση 2.κάτι.

Κάτι πρέπει να παίζει με το κινητό σου. Ακόμα και τώρα βάζει την υπογραφή κάτω από το μήνυμα. Μήπως τρέχουν στο background κάποιες εφαρμογές και κολλάει το κινητό σου;

Ψάξε στο Google και θα την βρείς σίγουρα την εφαρμογή.

Κάτι πρέπει να παίζει με το κινητό σου. Ακόμα και τώρα βάζει την υπογραφή κάτω από το μήνυμα. Μήπως τρέχουν στο background κάποιες εφαρμογές και κολλάει το κινητό σου;

Είμαι κατέβω της άποψης πως το κινητό σου φταίει. Ειδικά μετά το τελευταίο update είναι καλύτερο από ποτέ.

δεν το διατύπωσα σωστά παιδιά, σε κάποια φόρουμ βγάζει κανονικά υπογραφή αλλά στο myphone έβγαζε μια συγκεκριμένη έκδοση, ακόμη και μετά το τέλος της υποστήριξης από το φόρουμ. Την είχε ο bbbb, είμαι σχεδόν σίγουρος γιαυτό.

Εντάξει δεν είναι τίποτα σοβαρό, υπάρχει και ο chrome.

Χτες το βράδυ έκανα ενημέρωση στο handcent sms. Έπειτα δεν είχα κανένα μήνυμα. Νόμιζα πως δεν απαντούσαν κιόλας. Σήμερα βλέπω ότι είχε κι άλλη ενημέρωση που διορθώνει το πρόβλημα αποθήκευσης μηνυμάτων λέει. Με το που την κάνω, ρωτάω δυο άτομα αν μου έστειλαν χτες και μαθαίνω ότι στο χρονικό διάστημα των λίγων ωρών που είχα την προτελευταία έκδοση, μου εστάλησαν 6 μηνύματα που δεν έλαβα ποτέ. Έχετε το υπόψη...

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρησιμοποιώ το imediashare για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο από το κινητό μου στην smart tv μου. Παρατηρησα οτι δεν μπορω να αναπαράγω αρχεία mkv. Για την ακρίβεια δεν τα βλέπει καν. Τα υπόλοιπα mp4 ή 3gp τα παιζει κανονικά. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί να τα αναπαράγει Όλα?

Εγω χρησιμοποιώ αυτό bubbleupnp mkv παίζει πάντα

δες αν σε βολευει και το mxplayer

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Στείλε του πμ και ενημέρωσε αν έφτιαξε

Βρήκα το tapatalk 2 και το έστησα από την αρχή. Θα δω πως είναι σε σχέση με το καινούργιο.

Είμαι κατέβω της άποψης πως το κινητό σου φταίει. Ειδικά μετά το τελευταίο update είναι καλύτερο από ποτέ.

Απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί καλύτερο από ποτέ.

Βγάζει προβλήματα στην μια έκδοση μετά την άλλη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχουμε προγραμμα που να βρισκει υποτιτλους σε μια σειρα ή σε μια ταινια? ειδα το bsplayer αλλα στα σχολια ελεγε οτι δεν βρισκει ακομα τιποτα..

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Εχουμε προγραμμα που να βρισκει υποτιτλους σε μια σειρα ή σε μια ταινια? ειδα το bsplayer αλλα στα σχολια ελεγε οτι δεν βρισκει ακομα τιποτα..

Μια χαρά βρίσκει το bsplayer.

Ότι έχω δοκιμάσει, τα βρίσκει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χρησιμοποιώ αυτό

Νομίζω πως σε αυτήν την παλιά έκδοση του tapatalk, δεν γίνεται αυτή η ανακατεύθυνση όταν επιλέγουμε κάποιο link. Το μόνο κακό μέχρι τώρα είναι πως κάθε φορά που κλείνω αυτόν τον σύνδεσμο, βγάζει μήνυμα ότι το YouTube έκλεισε με fc!

Μολις εβαλα το πληκτρολόγιο Swype+Dragon ,και απλα ειναι φοβερο!!Αναγνωριζει τελεια Ελληνικα, φωνητικα, και απιστευτα γρηγορα.Στην ουσια δεν ξαναπληκτρολογεις...Αν εχει trial δοκιμαστε το:)

Πάω play store και δεν μου το βγάζει. Με s4. Μήπως το βρίσκουμε αλλού;

Πάω play store και δεν μου το βγάζει. Με s4. Μήπως το βρίσκουμε αλλού;

Swype σκέτο θα το βρεις, αυτό της Nuance είναι ;)

Καλησπερα σας παιδια ειμαι νεος στο χορο του Android εχω στα χερια μου ενα S2 και παει πολυ καλα, ψαχνω μερες τωρα να βρω μια εφαρμογη MsAccess που να μπορω να τρεχω τα αρχεια της αλλα και να τα τροποοιω, δοκιμασα το Panacea αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω.. εχετε καποια ιδεα? Ευχαρισω

Φιλικά

Γιώργος

PC : AMD FX-6300, SSD EVO 850 250GB, VGA HD7790 OC 1GB

Mobile :Xiaomi Note 4X 3GB/16GB 8Core 2,00Ghz

Tablet: κενο....

Υπαρχει καποια εφαρμογη να κανεις block καποιον σε κλησεις και sms?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Στην εφαρμογή snap camera ξέρει κανείς πως διατανο βγάζω φωτο με την μπροστινή κάμερα;; τυφλός είμαι που είναι η επιλογή;

Υπαρχει καποια εφαρμογη να κανεις block καποιον σε κλησεις και sms?

Το κάνει από μόνο του το τηλέφωνο σου.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Το μόνο κακό μέχρι τώρα είναι πως κάθε φορά που κλείνω αυτόν τον σύνδεσμο, βγάζει μήνυμα ότι το YouTube έκλεισε με fc!

Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά προτίμησα να απεγκαταστήσω την εφαρμογή του YouTube από το να επιστρέψω σε σύγχρονη έκδοση του Tapatalk.

Στην εφαρμογή snap camera ξέρει κανείς πως διατανο βγάζω φωτο με την μπροστινή κάμερα;; τυφλός είμαι που είναι η επιλογή;

θα πατήσεις τον κύκλο πάνω δεξιά, θα πάτησεις το κουμπάκι των ρυθμίσεων και προς τα δεξιά είναι αυτό που ψάχνεις(δίπλα από το χέρι...)

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II