Jump to content

gtz1977

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gtz1977

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 23

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

gtz1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε όλους πηρα πριν μερικες ημέρες το Note 4(X) 3/16 8πύρινμοΚαλό μου μοιάζει παει αρκετά γρήγορα! Θα ήθελα να ρωτήσω, 1) δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστής με το προγραμμα της Xiaomi για να μεταφέρω τα αρχεια κλπ. 2) Αν του έχετε κανει Root και με ποιον τρόπο για να βγουν και οι εφαρμογες που δεν χρειαζονται πιο πολυ Διαθέτω το MIUI Global 9.0 Android 7.0 NRD90M Αγορασμένο από Σκρουτζομαγαζο Σας ευχαριστώ και καλες Γιορτές
  2. Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω (μην βρισετε ε? :P) εχω βαλει στο κινητο μου την 1447 ST official με τις αριστες οδηγιες του Kandilak (Τον ευχαριστω πολυ) απο την σελιδα 41 και σκεφτομαι να βαλω την 1508ST Official!Θα πρεπει να κανω τα ιδια βηματα? Εχετε δει διαφορα απο την 1447 στην 1508? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
  3. Ευχαριστω φιλε !!
  4. Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια με υγεια!!! Να ρωτησω.. ποση ωρα κανει calibration απο το power manager του? το αφησα να παει 9% η μπαταρια συνδεσα οπως λεει το καλωδιο και πατησα το κουμπι απο τοτε.. γραφει.. calibrating.... και γυρναει... εχει περασει το 20% η φορτιση!
  5. Ευχαριστω πολυ φιλε!!! Να εισαι καλα!!
  6. Καλημερα σε όλους ευχαριστω τον φιλο και συντεκνο Kandilak για τον οδηγο του ειναι αψογος!! Να ρωτησω κατι ημουν στην 1443 stable και μου εβγαλε το system update να το αναβαθμίσω σε 1447 stable εκανα τα βήματα του οδηγου αλλα χωρις να κανω αυτο που λεει στο ΥΓ του εκανα reboot και μπηκε κανονικα και με ολες τις εφαρμογες... υπαρχει περιπτωσει να μου βγαλει καποιο προβλημα? Να του κανω τωρα το restore? Επισης εχει βγει και Update SuperSU-v2.16 μπορουμε να την βαλουμε αντι της 2.14? Ευχαριστω παιδια !!
  7. Ηρθα κι εγω :P καλησπερα σε ολους βλεπω οτι οι κρητικοί αυξανόμαστε :).. αντε να παμε για καφε χαχα ... μια ερωτηση εχω την 1443 περασμενη με την βοήθεια του οδηγού του Kandilac για να παω τωρα στην 1445 ή αργοτερα σε νεοτερη θα πρέπει μονο να γινει το undate απο το κινητό ή θα χρειαστει και κατι αλλο? Φανταζομαι δεν χανονται προγραμματα και τηλεφωνα, ετσι?
  8. Καλημερα σε ολους μια ερωτηση και ειδικα προς τον συνπολίτη μου Καντιλακ... το προγραμμα του superuser μου εβγαλε πως υπάρχει αναβάθμιση στην 2.16 να το κανω ή οχι?
  9. Για την περιπτωση σου παρε ενα να βαζει νερο... μην ξοδευεσαι... :lol:
  10. Καλημερα και απο μενα το κινητο μετα την πολύτιμη βοήθεια το συντεκνου Kandilak σε αναβαθμιση στην 1443 ολα πανε ρολόι εχω μια ερωτηση μονο οταν εχω ανοικτο το Wifi η μπαταρια αδειαζει αρκετα γρηγορα σε σχεση με το οταν ειναι off το εχετε υποψιν σας? Υπαρχει τροπος να διορθωθει? Ευχαριστω!!
  11. Τελικα με την 1443 Rom ειναι εντελως διαφορετικο τηλφωνο χωρις τα ενωχλητικα προβληματα και μηνυματα!!! Ευχαριστω τον φιλο Kandilak για τις χρησιμες οδηγιες του!!
  12. kalispera kai pali kai sorry gia to priksimo exo kolisi sto 11o vima patao ton sindiasmo pliktron opos les alla mou vgazei ena minima "Have been in meta mode" kai stamataei ekei.... please help
  13. Μπορείς κατ' ευθείαν να βάλεις την 1443. Ευχαριστω πολυ!!
  14. Καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω εχω στο κινητο την αρχικη multilanguage Rom, μπορω με την χρηση του οδηγου που εχετε γραψει πριν να βαλω την 1443 rom που έχει στο needrom ή θα πρεπει πρωτα να περασω την 1441?
  15. Καλησπερα σε ολους παρελαβα κι εγω χτες το κινητο απο Minideal και εχω να πω οτι σε γενικες γραμμες ειναι απιστευτο εχει τα θεματακια του (το εχω με την δικη του Rom ακομα) αλλα σε γενικες γραμμες και αν αναλλογιστει κανεις και την τιμη του δυσκολα θα βρει αντιπαλο... Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δεν βρηκα αν γινεται... μπορει να αλλαχτει η φωτο στην Lock-screen? Δεν με ενθουσιασουν τα αεροστατα.. χαχα :)
×
×
  • Create New...