eltsele Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Και σε μένα κανένα πρόβλημα πλέον. Έκανα update εφαρμογής πριν λίγο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπερα! Προσφατα απεκτησα το samsung galaxy note 10.1 tablet και εχω 2 ερωτησεις που ελπιζω να με βοηθησετε: 1) οταν πρωτομπηκα στην εφαρμογη game hub μου εβγαλε εναν καταλογο επιλεγοντας τη γλωσσα που θελω να εμφανιζονται τα παιχνιδια και καταλαθος δεν επελεξα ελληνικα. Μηπως γνωριζετε πως μπορω να βρω αυτον τον καταλογο παλι ωστε να επιλεξω τα ελληνικα; 2) οταν επιλεγω οποιοδηποτε παιχνιδι απο το game hub μου εμφανιζει το μηνυμα "δικτυο μη διαθεσιμο" ενω εχω ιντερνετ..... μηπως γνωριζει καποιος τι φταιει κ πως μπορει να αλλαξει αυτο; Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μάλλον δεν στο εξήγησα καλά... Σου δίνει την επιλογή όταν επιλέξεις να κατεβάσεις ffmpeg codecs και αφού τον κατεβάσει να επιλέξεις την δειγματοληψία ώστε να μετατρέψεις σε mp3 το βίντεο. Μια χαρά το εξήγησες :) Το δοκίμασα κι όλας και είναι οκ. Δεν κάνει καν μετατροπή, απλά extract το audio κομμάτι. Ακόμα καλύτερα δηλαδή, αφού σου έχει και επιλογή να κάνεις και convert σε mp3 αν δεν είναι ήδη, ή αν θες χαμηλότερο bitrate κτλ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 για οσους ενδιαφερονται η εφαρμογη της εθνικης τραπεζας αναβαθμιστηκε.σε jelly bean 4.2.1 που εχω πλεον,μαλλον δεν χανει τις προεπιλογες launcher ΑΛΛΑ πλεον ΔΕΝ κανει εξοδο!!!πατας το πισω και μενει στην οθονη που ειναι να βαλεις το πιν!ελεος ενα φτιαχνουν αλλο χαλαει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Στο facebook γιατί δεν μου έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις ουτε τα μυνήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Στον ανιψιό μου του αρέσει πολύ να ανοίγει την οθόνη και να παίζει με την lock screen του Galaxy S3 αυτή που κάνει τα κύματα πριν ξεκλειδώσει (μιλάμε τρελαίνεται). Όταν την ξεκλειδώσει αρχίζει το πρόβλημα φυσικά. Γι αυτό ρωτάω: υπάρχει κάποια εφαρμογή για μωρά (1-2-3 ετών) που να αγγίζουν την οθόνη και να κάνουν διάφορους κυματισμούς και ήχους (κάτι σαν την lockscreen του S3 δηλαδή) για να παίζουν; Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εγώ στον γιο μου του έβαλα το Doodle play και του αρέσει πάρα πολύ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς προγράμματα ηχογράφησης; Χρειάζομαι ένα τέλειο που να κάνει και κόψιμο. Αν γίνεται και συγχώνευση κομματιών ακόμα καλύτερα. Χρησιμοποιώ το μαμησιο του optimus g αλλά έχει ένα πρόβλημα στο κόψιμο και με κατέστρεψε κανονικά γιατί το χρειάζομαι για δουλειά. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς προγράμματα ηχογράφησης; Χρειάζομαι ένα τέλειο που να κάνει και κόψιμο. Αν γίνεται και συγχώνευση κομματιών ακόμα καλύτερα. Χρησιμοποιώ το μαμησιο του optimus g αλλά έχει ένα πρόβλημα στο κόψιμο και με κατέστρεψε κανονικά γιατί το χρειάζομαι για δουλειά. Ευχαριστώ προκαταβολικά Κόψιμο ράψιμο δε νομίζω να κάνει αλλά το κορυφαίο αν το υποστηρίζει το κινητό σου είναι το callrecorder από τον skvalex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Πως μπορώ να κάνω backup τα εικονίδια στις αρχικές καρτέλες home screen; Στις εφαρμογές που έχω μεταφέρει μέσω της DroidSail App2SD στην κάρτα μνήμης, όταν κάνω επανεκκίνηση της συσκευής τα εικονίδια τους μου τα βγάζει στο τέλος κι έτσι αναγκάζομαι να τα μεταφέρω ένα-ένα στη σειρά που τα θέλω. Υ.Γ. Δεν έχω launcher, είμαι με stock Gingerbread ROM 2.3.4 Edited October 3, 2013 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Στον ανιψιό μου του αρέσει πολύ να ανοίγει την οθόνη και να παίζει με την lock screen του Galaxy S3 αυτή που κάνει τα κύματα πριν ξεκλειδώσει (μιλάμε τρελαίνεται). Όταν την ξεκλειδώσει αρχίζει το πρόβλημα φυσικά. Γι αυτό ρωτάω: υπάρχει κάποια εφαρμογή για μωρά (1-2-3 ετών) που να αγγίζουν την οθόνη και να κάνουν διάφορους κυματισμούς και ήχους (κάτι σαν την lockscreen του S3 δηλαδή) για να παίζουν; με λιγο αναζητηση βρηκα αυτα τα δυο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tabihato.wallpaper.touchripplesfree&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.custom.lwp.MagicwaveWaterscreenphoneone&hl=el και επισης αυτο μπορει να του αρεσει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appspot.swisscodemonkeys.steam&hl=el :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Κόψιμο ράψιμο δε νομίζω να κάνει αλλά το κορυφαίο αν το υποστηρίζει το κινητό σου είναι το callrecorder από τον skvalex Ηχογράφηση γενικά εννοούσα φίλε μου, όχι κλήσης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς προγράμματα ηχογράφησης; Χρειάζομαι ένα τέλειο που να κάνει και κόψιμο. Αν γίνεται και συγχώνευση κομματιών ακόμα καλύτερα. Χρησιμοποιώ το μαμησιο του optimus g αλλά έχει ένα πρόβλημα στο κόψιμο και με κατέστρεψε κανονικά γιατί το χρειάζομαι για δουλειά. Ευχαριστώ προκαταβολικά Εγώ για ηχογραφήσεις χρησιμοποιώ το easy voice recorder. Απλό ωραίο και με χρήσιμες ρυθμίσεις. Edit δεν θυμάμαι αν κάνει αλλά μπορείς να βρεις κάποιον audio editor στο play store να δοκιμάσεις. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εγώ για ηχογραφήσεις χρησιμοποιώ το easy voice recorder. Απλό ωραίο και με χρήσιμες ρυθμίσεις. Edit δεν θυμάμαι αν κάνει αλλά μπορείς να βρεις κάποιον audio editor στο play store να δοκιμάσεις. Κι εγώ αυτόν χρησιμοποιώ, αλλά δεν κάνει τα υπόλοιπα που θέλει. Πάντως είναι κορυφή η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ηχογράφηση γενικά εννοούσα φίλε μου, όχι κλήσης :) RecForge Pro: https://play.google.com/store/apps/details?id=dje073.android.audiorecorder Κορυφαία ποιότητα ήχου και ρυθμίσεις. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Χρησιμοποιώ τον ExDialer και όταν ανοίγω την εφαρμογή κάνει γύρω στα 10 δευτερόλεπτα για να φορτώσει τις επαφές (ονόματα, φωτογραφίες). Αν δεν το έχω κλείσει από τις πρόσφατες εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα, άλλα όταν το κλείνω πάλι πρέπει να περιμένω. Είναι φυσιολογικό να περιμένω τόσο και αν το αγοράσω θα παραμείνει ή βελτιώνεται; Επίσης από τότε που έβαλα το textra κάθε φορά που ανοίγω το κινητό, μου έρχεται μια ειδοποίηση ότι έχω έναν αριθμό αδιάβαστων μηνυμάτων! αυτό γίνεται να το σταματήσω κάπως;; φταίει το textra ή η stock εφαρμογή; Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Χρησιμοποιώ τον ExDialer και όταν ανοίγω την εφαρμογή κάνει γύρω στα 10 δευτερόλεπτα για να φορτώσει τις επαφές (ονόματα, φωτογραφίες). Αν δεν το έχω κλείσει από τις πρόσφατες εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα, άλλα όταν το κλείνω πάλι πρέπει να περιμένω. Είναι φυσιολογικό να περιμένω τόσο και αν το αγοράσω θα παραμείνει ή βελτιώνεται; Επίσης από τότε που έβαλα το textra κάθε φορά που ανοίγω το κινητό, μου έρχεται μια ειδοποίηση ότι έχω έναν αριθμό αδιάβαστων μηνυμάτων! αυτό γίνεται να το σταματήσω κάπως;; φταίει το textra ή η stock εφαρμογή; Για τον exDialer: εμένα δεν το κάνει, άρα θεωρώ ότι κάποιο ζήτημα υπάρχει στο δικό σου. Πάντως έχει μια επιλογή να μένει στη μνήμη όσο περισσότερο γίνεται, οπότε γλιτώνεις από το σύμπτωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να μου προτείνετε μια εφαρμογή για υπενθυμίσεις. Να του ορίζω την ώρα που θα χτυπήσει το κινητό και να με ενημερώσει για τη δουλειά που έχω να κάνω. Έχω δοκιμάσει τα jorte. A calendar και το μανισιο ημερολόγιο αλλά αυτά σε υπενθυμίζουν στην αρχή κάθε ημέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να μου προτείνετε μια εφαρμογή για υπενθυμίσεις. Να του ορίζω την ώρα που θα χτυπήσει το κινητό και να με ενημερώσει για τη δουλειά που έχω να κάνω. Έχω δοκιμάσει τα jorte. A calendar και το μανισιο ημερολόγιο αλλά αυτά σε υπενθυμίζουν στην αρχή κάθε ημέρας. Λοιπόν... Νομίζω πως το Google keep μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, χωρίς να το έχω τεστάρει ο ίδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να μου προτείνετε μια εφαρμογή για υπενθυμίσεις. Να του ορίζω την ώρα που θα χτυπήσει το κινητό και να με ενημερώσει για τη δουλειά που έχω να κάνω. Έχω δοκιμάσει τα jorte. A calendar και το μανισιο ημερολόγιο αλλά αυτά σε υπενθυμίζουν στην αρχή κάθε ημέρας. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Εάν στο στοκ ημερολόγιο βάλεις μια δουλειά πχ 15:00-16:00, οι επιλογές για ειδοποίηση είναι: 5 λεπτά πριν, 10', 15' 30', 1hr, 2hr κλπ.... Επίσης, ακόμα κι αν βαριέσαι να εισάγεις όλες τις λεπτομέρειες, μπορείς απλά να δώσεις φωνητική εντολή "Remind me to <όνομα δουλειάς> at 3 o clock". Αυτό δουλεύει μόνο εντός της ίδιας μέρας και βάζει ειδοποίηση στο ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Εάν στο στοκ ημερολόγιο βάλεις μια δουλειά πχ 15:00-16:00, οι επιλογές για ειδοποίηση είναι: 5 λεπτά πριν, 10', 15' 30', 1hr, 2hr κλπ.... Επίσης, ακόμα κι αν βαριέσαι να εισάγεις όλες τις λεπτομέρειες, μπορείς απλά να δώσεις φωνητική εντολή "Remind me to <όνομα δουλειάς> at 3 o clock". Αυτό δουλεύει μόνο εντός της ίδιας μέρας και βάζει ειδοποίηση στο ξυπνητήρι. Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι αυτό ακριβώς κάνω αλλά δεν χτυπάει η ειδοποίηση εκείνη την ώρα που το έχω ρυθμίσει αλλά όταν πηγαίνω πίσω με το home button ας πούμε, τότε μου εμφανίζει πχ ότι το βράδυ έχω μια δουλειά. Έχω ψάξει στο store και δε βρήκα κάποια εφαρμογή για υπενθυμίσεις κτλ. Δοκίμασα και το Google keep αλλά είναι πάρα πολύ απλοϊκό και δεν βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Έγινε η αναβάθμιση του tapatalk κσι στους χρήστες του παλιού με ολα τα νεα features χωρίς πληρωμή. Μολις το έβαλα. Αντε να συνηθίσουμε τώρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Χρησιμοποιώ τον ExDialer και όταν ανοίγω την εφαρμογή κάνει γύρω στα 10 δευτερόλεπτα για να φορτώσει τις επαφές (ονόματα, φωτογραφίες). Αν δεν το έχω κλείσει από τις πρόσφατες εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα, άλλα όταν το κλείνω πάλι πρέπει να περιμένω. Είναι φυσιολογικό να περιμένω τόσο και αν το αγοράσω θα παραμείνει ή βελτιώνεται; Επίσης από τότε που έβαλα το textra κάθε φορά που ανοίγω το κινητό, μου έρχεται μια ειδοποίηση ότι έχω έναν αριθμό αδιάβαστων μηνυμάτων! αυτό γίνεται να το σταματήσω κάπως;; φταίει το textra ή η stock εφαρμογή; Προτιμήσεις>Για προχωρημένους>Παραμονή στην μνήμη, Επιτάχυνση υλικού Σκέψου ότι έχω samsung που έχουν θέμα με τον stock και με exdialer ανοίγει ακαριαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να μου προτείνετε μια εφαρμογή για υπενθυμίσεις. Να του ορίζω την ώρα που θα χτυπήσει το κινητό και να με ενημερώσει για τη δουλειά που έχω να κάνω. Έχω δοκιμάσει τα jorte. A calendar και το μανισιο ημερολόγιο αλλά αυτά σε υπενθυμίζουν στην αρχή κάθε ημέρας. Color Note και Gnotes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να μου προτείνετε μια εφαρμογή για υπενθυμίσεις. Να του ορίζω την ώρα που θα χτυπήσει το κινητό και να με ενημερώσει για τη δουλειά που έχω να κάνω. Έχω δοκιμάσει τα jorte. A calendar και το μανισιο ημερολόγιο αλλά αυτά σε υπενθυμίζουν στην αρχή κάθε ημέρας. Βάλε ένα voice alarm η ένα οποιδήποτε που έχει λειτουργία ΚΑΙ με ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts