jmallen3 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 αυτο που ψαχνω ειναι ενα προγραμμα που να μετραει τα λεπτα που μιλαω προς εναν,δυο η οσους θελω εγω συγκεκριμενους αριθμους.υπαρχει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Oποιος από τους κατόχους android κινητού σκεφτόταν να το πουλήσει μόνο και μόνο επειδή δε στέλνει κενό sms :lol::lol::lol: κατεβάζει από το market την εφαρμογή blank sms και γλιτώνει και τον κόπο που θα έκανε για να βάλει την αγγελία edit: Λογοκρίθηκε από jastonas λόγω σβήσιμου προηγουμένων post. Edited February 10, 2011 by jastonas Λογοκρίθηκε από jastonas λόγω σβήσιμου προηγουμένων post Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Να ρωτήσω όσους χρησιμοποιούν ίντερνετ από το κινητό τους και όχι μέσω wi-fi. Αν απενεργοποιήσετε την περιαγωγή δεδομένων από τις ρυθμίσεις της συσκευής, θα έχετε πρόσβαση στο ίνερνετ η ακόμα να στείλετε ένα mms? Ρωτάω γιατί αν όντως μπλοκάρει με αυτό τον τρόπο το ίντερνετ τότε δεν χρειάζονται προγράμματα του τύπου APN on-off και να σου χαλάνε τις ρυθμίσεις κιόλας. Είμαι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Power widget που να μπαινει στην notification bar? Edited February 10, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Power widget που να μπαινει στην notification bar? Μόνο με ρομ ξέρω ότι γίνεται αυτό... οι περισσότερες πλέον έχουν. Τουλάχιστον οι AOSP. Αν βρεις εφαρμογή που να το κάνει αυτό πες μας γιατί ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αλλά μάλλον αδύνατο :/ Αν δεν βρεις.. πήγαινε στο αντίστοιχο thread όποιου κινητού έχεις και δες ποιά rom το έχει. Edited February 10, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Μόνο με ρομ ξέρω ότι γίνεται αυτό... οι περισσότερες πλέον έχουν. Τουλάχιστον οι AOSP. Αν βρεις εφαρμογή που να το κάνει αυτό πες μας γιατί ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αλλά μάλλον αδύνατο :/ Αν δεν βρεις.. πήγαινε στο αντίστοιχο thread όποιου κινητού έχεις και δες ποιά rom το έχει. Στο δικο μου το εχει η CM7...ψαχνω widget που να κανει την ιδια δουλεια γιατι δεν θελω να το φλασαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Το θέμα καθάρισε από πολλά ποστ που καμία σχέση με προτάσεις γενικών εφαρμογών δεν είχαν. Για συγκρίσεις λειτουργικών/κινητών υπάρχουν τα αντίστοιχα threads. Από όλα αυτά το μόνο θετικό που βγήκε ήταν η πρόταση του ββββ για το blank sms :) Edited February 10, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Power widget που να μπαινει στην notification bar? Battery Indicator Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Oποιος από τους κατόχους android κινητού σκεφτόταν να το πουλήσει μόνο και μόνο επειδή δε στέλνει κενό sms :lol::lol::lol: κατεβάζει από το market την εφαρμογή blank sms και γλιτώνει και τον κόπο που θα έκανε για να βάλει την αγγελία edit: Λογοκρίθηκε από jastonas λόγω σβήσιμου προηγουμένων post. Πάντως με handcent αρκεί να πατήσω το space Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Power widget που να μπαινει στην notification bar? Ετοιμος: http://www.appbrain.com/app/widgetsoid2-x/com.jim2 Να ρωτήσω όσους χρησιμοποιούν ίντερνετ από το κινητό τους και όχι μέσω wi-fi. Αν απενεργοποιήσετε την περιαγωγή δεδομένων από τις ρυθμίσεις της συσκευής, θα έχετε πρόσβαση στο ίνερνετ η ακόμα να στείλετε ένα mms? Ρωτάω γιατί αν όντως μπλοκάρει με αυτό τον τρόπο το ίντερνετ τότε δεν χρειάζονται προγράμματα του τύπου APN on-off και να σου χαλάνε τις ρυθμίσεις κιόλας. Είμαι λάθος? Εχω οταν εχω απενεργοποιησει το mobile data, καθε φορα που ανοιγω το κινητο το βλεπω ενεργοποιημενο, και το κλεινω καθε φορα απο widget. Οταν το απενεργοποιησα απο το ΑΡΝ δεν εμφανιστηκε ποτε το σηματακι που δειχνει τα δεδομενα, εγω με αυτο ειμαι σιγουρος οτι ποτε δεν θα με χρεωσει τυχαια. Για mms δεν ειχα δοκιμασει αν ερχοταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 θα μπορουσε καποιος να φτιαξει μια εφαρμογη για να μπαινουμε κατευθειαν στο txt me??(http://www.txtme.gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ετοιμος: http://www.appbrain.com/app/widgetsoid2-x/com.jim2 Thanks....καθε φορα που επιλεγω wifi-gps-etc απο το widget στην notification bar μου βγαζει αλλη μια μπαρα στην home screen για να το ξαναεπιλεξω απο εκει....υπαρχει επιλογη να γινεται η ενεργοποιηση κατευθειαν χωρις την δευτερη μπαρα?.....ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι στις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καποιος μετρητης κλησεων, δεδομενων, κτλ υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Thanks....καθε φορα που επιλεγω wifi-gps-etc απο το widget στην notification bar μου βγαζει αλλη μια μπαρα στην home screen για να το ξαναεπιλεξω απο εκει....υπαρχει επιλογη να γινεται η ενεργοποιηση κατευθειαν χωρις την δευτερη μπαρα?.....ψαχνω αλλα δεν βρισκω κατι στις ρυθμισεις. βαλε το power control και ξηλωσε οτι αλλο εχεις,ειναι αξιοπιστο και παραμετροποιησιμο (ασε που δεν τρεχει και στο background),με ενα πατημα κανεις τα παντα,μπορεις να το δεις εδω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καποιος μετρητης κλησεων, δεδομενων, κτλ υπαρχει? https://market.android.com/details?id=com.carl.trafficcounter https://market.android.com/details?id=de.ub0r.de.android.callMeterNG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καποιος μετρητης κλησεων, δεδομενων, κτλ υπαρχει? Εγώ χρησιμοποιώ το Call Meter NG από μάρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. τις εφαρμογες που τις κανετε εγκατασταση στην μνημη του τηλ η στην καρτα? Βασικα οταν βαζω μια εφαρμογη δεν με ρωταει που θελω να την βαλω σε αντιθεση με το symbian που μπορουσα να επιλεξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Είναι διαφορετική η λογική εδώ. Δεν έχουν όλες οι εφαρμογές την δυνατότητα να πάνε στην SD. Όσες το έχουν μπορείς να το δεις από την διαχείριση εφαρμογών. Αν χρησιμοποιείς widget κάποιας εφαρμογής την κρατάς αναγκαστικά στο τηλέφωνο ακόμα κι αν έχει δυνατότητα μεταφοράς γιατί αλλιώς δεν θα σου δουλεύει το widget. Μπορείς να βάλεις κι μια εφαρμογή Αpp2SD ποθ να σου δείχνει ποιές μπορούν να μεταφερθούν. Διαφορετικά (για να μπορείς να μεταφέρεις όσες δεν σου δίνουν τη δυνατότητα) θέλει root. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) υπαρχει καποιος τροπος να απεγκατασταθουν οι "μαμα" εφαρμογες του facebook κ quickoffice,καθως και κατι footprints,peep απο το htc legend μου? αναζητω με αγωνια εστω κ λιγο χωρο...ευχαριστω Edited February 11, 2011 by vriz27 Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 υπαρχει καποιος τροπος να απεγκατασταθουν οι "μαμα" εφαρμογες του facebook κ quickoffice,καθως και κατι footprints,peep απο το htc legend μου? αναζητω με αγωνια εστω κ λιγο χωρο...ευχαριστω Πρέπει να είσαι root κάτι που γίνεται αρκετά εύκολα. Μετά με adb τα αφαιρείς. Αυτά όμως καλύτερα ρώτα τα στο HTC Legend να σου πουν πως να το κάνεις. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 υπαρχει καποιος τροπος να απεγκατασταθουν οι "μαμα" εφαρμογες του facebook κ quickoffice,καθως και κατι footprints,peep απο το htc legend μου? αναζητω με αγωνια εστω κ λιγο χωρο...ευχαριστω Κανε root το κινητο σου, κατέβασε το titanium backup απο μαρκετ, στο πρόγραμμα πάτα στο κούμπι "προβήματα;" και κανε install το busybox μετα το restart της εφαρμογης που θα κάνει πατα την δευτερη καρτέλα και απεγκατέστησε την εφαρμογή που θες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Πως λεγεται η παρακατω clock/weather app? http://i1133.photobucket.com/albums/m596/Riyan_Grant/screenshot_6.png http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=513617&d=1297294321 Edited February 12, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Το Simi clock widget είναι :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Το Simi clock widget είναι :) Thanks :) Την καθετη γραμμη διαχωρισμου στο ρολοι δεν βρισκω επιλογη στις ρυθμισεις για να της μεγαλωσω το μηκος......? Edited February 12, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Thanks :) Την καθετη γραμμη διαχωρισμου στο ρολοι δεν βρισκω επιλογη στις ρυθμισεις για να της μεγαλωσω το μηκος......? "Τραβάς" το widget προς τα κάτω, γίνεται με launcher pro plus(not free) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts