xapos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μια ερώτηση η οποία και με ταλαιπωρεί στο GN μου. Είδα ότι το ηχείο γράφεις ότι είναι καλό. Αν θες να το συγκρίνεις με κάποια άλλη συσκευή και να γράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Μια ερώτηση η οποία και με ταλαιπωρεί στο GN μου. Είδα ότι το ηχείο γράφεις ότι είναι καλό. Αν θες να το συγκρίνεις με κάποια άλλη συσκευή και να γράψεις. Καταλαβαινω την αγωνια σου ;) Δεν νομιζω να ξαναβγει τοσο αθλιο ηχειο.Για να γραφει ο Ευθυμης οτι το ηχειο του n4 ειναι καλο (ή ικανοποιητικο για τους αυστηρους κριτες) σιγουρα ειναι καλυτερο του gnexus Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Μια ερώτηση η οποία και με ταλαιπωρεί στο GN μου. Είδα ότι το ηχείο γράφεις ότι είναι καλό. Αν θες να το συγκρίνεις με κάποια άλλη συσκευή και να γράψεις. Και το ακουστικό και το μεγάφωνο είναι στα επίπεδα sgs3. Μια χαρά φάνηκαν στα αυτιά μου. Edited December 1, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Άσχετο, και του Paul o Brien ράγισε η πλάτη. http://pbs.twimg.com/media/A9ClZRMCcAAOefz.jpg | The Nexus 4 is a cracking phone! :-/ pic.twitter.com/IHEOyEkc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) ναι και δεν είναι το μοναδικό, απ ότι φαίνεται είναι γεγονός ότι σπάει εύκολα, στην ουσία είναι αναπόφευκτο (μου θυμίζει το motorola krzr που μου είχε σπάσει 3 φορές σε ένα μήνα το εξωτερικό τζαμι που είχε), όποιος το παίρνει πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα του σπάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο... Edited December 1, 2012 by Spidergr Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Λοιπόν παιδιά, για να πούμε κάποια σωστά πράγματα... Έγινε το unboxing του Ευθύμη παρουσία δική μου και του Χάρη... Εγώ με Note 2 κι έτσι μπορούσαμε να συγκρίνουμε κάποια πράγματα... Μέχρι λοιπόν ο Ευθύμης να μπει σε λεπτομέρειες, το γενικό πλάνο είναι το εξής: Το φινίρισμά του είναι άψογο.Δε τρίζει τίποτα και είναι πολύ στιβαρό. Η οθόνη είναι πολύ καλή με καλή φωτεινότητα.Και έχουμε πει ότι είναι κάτι άλλο απο amoled, αλλά είναι όντως πολύ καλή. Το wifi δυνατό, στα επίπεδα του Note. Πολύ smooth. Σε τεστ θερμοκρασίας (το ίδιο που έκανε ο φίλος παραπάνω) έφτασε τους 40C MAX στα 10' περίπου!Βέβαια μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο επεξεργαστής δεν έτρεχε στο full, αλλά στα 1134.Το ίδιο συμβαίνει και στο τεστ που έτρεξε ο φίλος σε προηγούμενο post.Αντίθετα το Note έφτασε 28C τρέχοντας κανονικά στα 1600. Το άνοιγμα βαριάς σελίδας στον browser (sport24) ήταν περίπου 2'' πιο αργό απο το Note μετά και απο τις 3-4 προσπάθειες. Η μπαταρία είναι πολύ νωρίς να κριθεί. Σε γενικά πλαίσια (τα υπόλοιπα απο τον Ευθύμη και το Χάρη), είναι μια πολύ καλή συσκευή, σίγουρα αξίζει παραπάνω απο τα χρήματα της (απο google store) και δίκαια συγκαταλέγεται στις high end συσκευές παρά τα τόσα αρνητικά που ακούγονται. Ηλια, πραγματι το κινητακι δεν ζεσταινεται, κι εγω το ταλαιπωρησα (οχι δικο μου) και δεν ενιωσε τιποτα. Οπως ειχα ξαναγραψει, θεωρω πως αξιζει ευκολα και τα 500 ευρω, απο εκει και περα υπεισερχονται κι αλλοι παραγοντες για την αγορα... ΥΓ Εσυ πως το βλεπεις, θα μπορουσε να υποκαταστησει το note 2 σου? Εγω με τετοιο σκεπτικο το δοκιμασα, αλλα μου εφυγε καθε αμφιβολια... ΥΓ 2 @Ευθυμη: Καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ηλια, πραγματι το κινητακι δεν ζεσταινεται, κι εγω το ταλαιπωρησα (οχι δικο μου) και δεν ενιωσε τιποτα. Οπως ειχα ξαναγραψει, θεωρω πως αξιζει ευκολα και τα 500 ευρω, απο εκει και περα υπεισερχονται κι αλλοι παραγοντες για την αγορα... ΥΓ Εσυ πως το βλεπεις, θα μπορουσε να υποκαταστησει το note 2 σου? Εγω με τετοιο σκεπτικο το δοκιμασα, αλλα μου εφυγε καθε αμφιβολια... ΥΓ 2 @Ευθυμη: Καλοριζικο! Ευχαριστώ Βαγγέλη!! Δεν νομίζω να μπορούσε ο Ηλίας να το αλλάξει το note2 του :p Συνεχίζω να γράφω εμπειρίες.. Το gps του άμεσο και εντός σπιτιού δεν έκανε ούτε ένα δευτερόλεπτο να πιάσει σημα, φορτίζει πολύ γρήγορα (ναι ξέχασα ότι οι "νορμάλ" μπαταρίες φορτίζουν τόσο γρήγορα lolol) και με πολύ σκάλισμα και σε φόρτιση δεν δείχνει να πάσχει από θέματα αύξησης θερμοκρασίας (και με φωτεινότητα περίπου στην μέση - τιμή υψηλή για αυτή την οθόνη) είναι γύρω στους 35 βαθμούς Κελσίου.. Επίσης να πω ότι "γυμνο" δεν μου δίνει την αίσθηση ότι θα σπάσει ή γενικά θα πάθει κάτι εκτός αν πέσει κτλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Και το ακουστικό και το μεγάφωνο είναι στα επίπεδα sgs3. Μια χαρά φάνηκαν στα αυτιά μου. Πολύ ωραία. Εύχομαι να μην σπάσει και το δικό σου στην πλάτη γιατί πλέον τόσες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Αυτο με τα σπασιματα ειναι σαν τοτε που ειχε βγει το S3 και το εβαζαν σε φουρνους μικροκυμματων και εκρηγνιτο... και βγαζαν φωτο στο αυτοκινητο τους και ελεγαν οτι σκαει κτλ κτλ.... κατι τετοιο προβλεπω να γινεται και με το Ν4... περιπτωσεις του τυπου "απο διαφορα θερμοκρασιας δωματιου και χεριου σπαει το γυαλι" μου ακουγονται μουφα...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) βλεπω οτι περιγραφετε το τελειο κινητο...ειναι ομως ετσι αραγε; ~καμερα κατωτερη των περιστασεων...εχει προβληματα στις ρυθμισεις λευκου.Περναει απο τελεια φωτογραφια σε πιξελιασμενη σε χωρο με λιγο φως μεσα σε ελαχιστο χρονο...ειναι θεμα sw γιατι στον υπολογιστη με χρηση Photoshop/"bicubic resampling'' εχουμε βελτιωση...αρα εχουμε θεμα.To S3 ειναι κινητο 6 μηνων και εχει καλυτερη καμερα.Δεν μιλαω για iPhones γιατι ειναι κριμα για τα μηλα...(και δεν ειμαι μηλας πια στα κινητα...).Τελειο HDR. Θορυβος θορυβος θορυβος ~μπαταρια...εδω εχουμε παλι θεμα..με το στοκ kernel ειναι κατωτερη απο αυτο που περιμενα.Με αλλαγη kernel κερδιζει 20%.Θα μου πειτε ᾽᾽σιγα ρε μεγαλε ποτε το καταλαβες᾽᾽κλπ. Η απαντηση μου ειναι η εξης.Δεν με ενδιαφερει τι θα απαντηθει μετα απο αυτο το ποστ μου.Εγω ξερω τι μετρησεις κανω,μοιραζομαι το παθος μου και ειμαι αρκετα εμπειρος να βλεπω την αλλαγη αμεσως χωρις placebo effect.Αρα και εδω το κινητο εχει ολα τα προσοντα αλλα δεν εχουμε τελειοποιηση. Dεν θελω κινητο που να θελει φορτισμα στις 17.00 me 18.00 ~wifi ανωτερο απο τον μεσο ορο,σημα GSM καλο αλλα οχι κατι ιδαιτερο,εχουμε ελαχιστο (ΕΛΑΧΙΣΤΟ) θεμα με το χερι που πιανει το κινητο και το σημα. ~τελειο ηχο κλησης.Τον καλυτερο που εχω ακουσει. ~δυναμη cpu. Τελεια...αλλα ο κερνελ θελει φτιαξιμο...για την θερμοκρασια μπορω να φερω και στοιχεια αλλα θα κουρασω. ~ποιοτητα,αισθηση στο χερι,εργονομια ειναι τοπ. γενικα ενα καλο κινητο ποιοτικο αλλα στα πρωτα βηματα.Δεν ειναι ετοιμο ακομα θελει fix τα οποια ειμαι σιγουρος θα φτασουν μεχρι το Πασχα και μεχρι τοτε θα ειναι μια χαρα.Τωρα ομως δεν ειναι.Τουλαχιστον για μενα. Ν4 μου εισαι ομορφουλι αλλα θα τα ξαναπουμε το Πασχα. ΥΓ. οσοι το εχετε και εχετε ορεξη βαλτε Faux και rom pcf...θα με θυμηθητε. καλο βραδυ. Edited December 1, 2012 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Δηλαδή αποφάσισες να κρατήσεις το note 2 κιόλας; Ενδιαφέρον. Είμαι σε δίλημμα μεταξύ των δύο και περίμενα μερικές απόψεις από παιδιά που έχουν εμπειρία και με τα 2. Μια πρώτη σύγκριση μπορείς να κάνεις; πιο πολύ μ' ενδιαφέρει στο κομμάτι της εμπειρίας χρήσης καθώς έχεις και παρελθόν με στοκ αντροιντ με Nexus S. Φοβάμαι μην ξενερωσω με touchwiz και επεμβάσεις της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Δεν νομίζω περιγράφει κάνεις το τέλειο τηλέφωνο, νομίζω δεν φιλτράρεις καλά αυτά που διαβάζεις.. Λέμε ότι είναι μια αρκετά καλή συσκευή που ανήκει δικαίως στην κατηγορία των top Android smartphones. Δεν είπε κανείς "παιδιά τρέξτε να το αγορασετε"!! Εξάλλου ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έγραψα την εμπειρία χρήσης έπειτα από κάποιες ώρες και φυσικά βασιζόμενος στην καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ μου κρίση. Δεν μπορεί όλοι να έχουμε ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις την ίδια χρονική περίοδο.. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή κάποιων να βγάλουν αυτή την συσκευή σώνει και ντε μέτρια ή ακόμα περισσότερο κακή.. Εγώ το βρίσκω αρκούντως καλό για τα δικά μου μέτρα και σταθμά πάντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Δηλαδή αποφάσισες να κρατήσεις το note 2 κιόλας; Ενδιαφέρον. Είμαι σε δίλημμα μεταξύ των δύο και περίμενα μερικές απόψεις από παιδιά που έχουν εμπειρία και με τα 2. Μια πρώτη σύγκριση μπορείς να κάνεις; πιο πολύ μ' ενδιαφέρει στο κομμάτι της εμπειρίας χρήσης καθώς έχεις και παρελθόν με στοκ αντροιντ με Nexus S. Φοβάμαι μην ξενερωσω με touchwiz και επεμβάσεις της Samsung. Επειδή έχεις το ίδιο δίλλημα με μένα θα σου πω το εξής: Αν είχα tablet ή τη δυνατότητα να πάρω, θα κρατούσα μάλλον το Ν4.Απο τη στιγμή που θέλω να κάνω χρήση και των 2 (smartphone-tablet) θα κρατήσω το Note μιας και που πιστεύω (και δεν είμαι ο μόνος) ότι είναι ότι καλύτερο και ολοκληρωμένο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, αν συνηθίσεις το μέγεθος. Σε ένα αντίστοιχο vs μεταξύ N4 και S3, θα πήγαινα στο N4 γιατί το θεωρώ ανώτερο, μόνο και μόνο για τα 2GB ram που αποδείχθηκε, στις νεότερες συσκευές με αυτή τη δυνατότητα, ότι είναι ένα απο τα σημαντικότερα στοιχεία στο android, αν όχι το σημαντικότερο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Δεν νομίζω περιγράφει κάνεις το τέλειο τηλέφωνο, νομίζω δεν φιλτράρεις καλά αυτά που διαβάζεις.. Λέμε ότι είναι μια αρκετά καλή συσκευή που ανήκει δικαίως στην κατηγορία των top Android smartphones. Δεν είπε κανείς "παιδιά τρέξτε να το αγορασετε"!! Εξάλλου ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έγραψα την εμπειρία χρήσης έπειτα από κάποιες ώρες και φυσικά βασιζόμενος στην καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ μου κρίση. Δεν μπορεί όλοι να έχουμε ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις την ίδια χρονική περίοδο.. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή κάποιων να βγάλουν αυτή την συσκευή σώνει και ντε μέτρια ή ακόμα περισσότερο κακή.. Εγώ το βρίσκω αρκούντως καλό για τα δικά μου μέτρα και σταθμά πάντα ;) συμφωνουμε.Κατι που για σενα ειναι καλο δεν ειναι για μενα και εναλλαξ.Ετσι ειναι αυτα.Καλα να ειμαστε να δοκιμαζουμε :lol: @karx μεσα στην επομενη εβδομαδα θα γραψω και γι αυτο.Εδω μιλαμε για το Ν4 δεν ηθελα να εχω θεμα με vs. Eκτος αν αφησουν ανοικτο το ''off topic'' πραγμα που πιστευω επρεπε να κανουν. Το Off Topic θα ηταν το αγαπημενο τοπικο στο φορουμ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Επειδή έχεις το ίδιο δίλλημα με μένα θα σου πω το εξής: Αν είχα tablet ή τη δυνατότητα να πάρω, θα κρατούσα μάλλον το Ν4.Απο τη στιγμή που θέλω να κάνω χρήση και των 2 (smartphone-tablet) θα κρατήσω το Note μιας και που πιστεύω (και δεν είμαι ο μόνος) ότι είναι ότι καλύτερο και ολοκληρωμένο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, αν συνηθίσεις το μέγεθος. Σε ένα αντίστοιχο vs μεταξύ N4 και S3, θα πήγαινα στο N4 γιατί το θεωρώ ανώτερο, μόνο και μόνο για τα 2GB ram που αποδείχθηκε, στις νεότερες συσκευές με αυτή τη δυνατότητα, ότι είναι ένα απο τα σημαντικότερα στοιχεία στο android, αν όχι το σημαντικότερο. Εγω Ηλία διαβάζοντας και γνωρίζοντας όλα τα παιδιά θα πω τα εξής: Το Ν4 είναι μια χαρά για τα λεφτά του και για όποιον θέλει να παίξει και να δει την συσκευή του να βελτιώνεται βημα βήμα. Για μένα δεν τίθεται θεμα επιλογής και σύγκρισης με το Note2. Εκτός οτι ειναι διαφορετικής κατηγορίας σε μέγεθος, εχουν κατασκευαστει με διαφορετικό σκεπτικό. Η Samsung στο Note έδωσε τον καλυτερο εαυτό της. Είναι μια ισορροπημένη συσκευή σε όλους τους τομείς. Το N4 εχει διαφορετικό προσανατολισμο. Κύριο μέλημα ήταν δυνατα specs αλλα οσο γίνεται χαμηλότερο κόστος. Δεν θέλω να επεκταθώ αλλά δεν νομίζω οτι κάνει για όλους. Άλλωστε κανένα Nexus ως τώρα δεν ήταν για ολο τον κόσμο. Είναι ομως ιδανικη συσκευή για κάποιους που με λίγα χρήματα μπορούν να εχουν ωμή δύναμη στο καπο :), καλη οθονη, ατελείωτο φλασαρισμα, modes κλπ. Τώρα σε σχέση με το Siii αν κάποιος ενδιαφέρεται πολύ για κάμερα, αποθηκευτικό χώρο, και ευκολίες samsung θα το προτιμήσει αν ειναι στα ιδια χρήματα. Θα έλθει βέβαια σύντομα το S4 που πιστεύω θα είναι κορυφαίο, ανώτερο και απο το Note2. Ομως οπως είπα όταν με 350-400 € μπορείς να έχεις κατι σαν το N4 που σε καλύπτει, δεν σκας 600αρια. Συνεπώς δεν ειμαι κατηγορηματικός η αρνητικός στην αγορα του. Σε οποιον ταιριαζει το παίρνει όπου το βρει. Απλά δεν μου περνά καν απο το μυαλό να αντικαταστήσω μ αυτό το Note μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Ούτε κι εγώ ήθελα να βγούμε off topic αλλά όλοι εδώ είστε μαζεμένοι:) προσωπικά το νοτε έχει τα πάντα που ζητάω απλά με προβλατίζει το μέγεθος. Σε 1gb δεν πάω, θέλω οπωσδήποτε 2gb. Ταμπλετα δεν έχω κι ούτε το σκέφτομαι και γι' αυτό σκέφτομαι μια συσκευή για όλα όπως το νοτε. Περιμένω το αντίστοιχο θέμα για να μην ξεφύγουμε εδώ. Edited December 1, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ούτε κι εγώ ήθελα να βγούμε off topic αλλά όλοι εδώ είστε μαζεμένοι:) προσωπικά το νοτε έχει τα πάντα που ζητάω απλά με προβλατίζει το μέγεθος. Σε 1gb δεν πάω, θέλω οπωσδήποτε 2gb. Ταμπλετα δεν έχω κι ούτε το σκέφτομαι και γι' αυτό σκέφτομαι μια συσκευή για όλα όπως το νοτε. Περιμένω το αντίστοιχο θέμα για να μην ξεφύγουμε εδώ. Τι off topic βρε παιδιά. Τα ιδια άτομα είμαστε που έχουμε τις συσκευές που αναφέρονται οπότε λογικό είναι να βρισκόμαστε στο ίδιο δίλλημα και να το συγκρίνουμε με τις ίδιες συσκευές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 μαλιστα..λιγο Mythbuster αποδεικνυεται το thread οταν λεμε 6-7 φορτιζουμε...απο τι ωρα περιπου κ με τι χρηση? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Εγώ το βρίσκω αρκούντως καλό για τα δικά μου μέτρα και σταθμά πάντα ;) Ευθυμη καλοριζικο και απ το forum φιλε!!:) Λοιπον επειδη εγω σε ξερω πλεον και γερω οτι δε γραφεις ουτε υπερβολες ουτε ανακριβειες,οπως βεβαιως και τα αλλα παιδια εκει(elthis κ.α.)εχω εμπιστοσυνη μεγαλη για αυτα που λετε,πολυ περισσοτερη απ τις αρλουμπες που λενε καποιοι απο ξενα σαιτ που προσωπικα εχω σταματηση να παρακολουθω,η αγοραζω αμεσως τη συσκευη και βλεπω αν με ικανοποιει,η αν δε την εχω πιστευω ανθρωπους που ειτε εχω μιληση ειτε παρακολουθω καιρο στο φορουμ και κρινω οτι ειναι αντικειμενικοι! Ερωτησεις τωρα! Σε σχεση με τα note2,S3(που ολοι σχεδον ειχαμε)θελω αμεση συγκριση αν γινετε σε.. 1.ταχυτητα(οχι browsing γιατι ο chrome δε μας τα λεει καλα), 2.τι ram σου αφηνει ελευθερη στο boot,και μετα απο χρηση 3.Καμερα(τραβα και καμια φωτο!:p) 4.Ταχυτητα ξυπνηματος οθονης 5.Αμεσοτητα dialer,και κλησεων ειδικα σε σχεση με τα παραπανω κινητα 6.Το Led του φαινετε αρκετα η ειναι διακοσμητικο? 7.Και κυριως ορατοτητα οθονης σε εξωτερικους χωρους οπου το s3 χωλαινει πολυ,ενω το νοτε αρκετα! Ευχαρισστω φιλε και να το χαρεις!:D Edited December 2, 2012 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ευθυμη καλοριζικο και απ το forum φιλε!!:) Λοιπον επειδη εγω σε ξερω πλεον και γερω οτι δε γραφεις ουτε υπερβολες ουτε ανακριβειες,οπως βεβαιως και τα αλλα παιδια εκει(elthis κ.α.)εχω εμπιστοσυνη μεγαλη για αυτα που λετε,πολυ περισσοτερη απ τις αρλουμπες που λενε καποιοι απο ξενα σαιτ που προσωπικα εχω σταματηση να παρακολουθω,η αγοραζω αμεσως τη συσκευη και βλεπω αν με ικανοποιει,η αν δε την εχω πιστευω ανθρωπους που ειτε εχω μιληση ειτε παρακολουθω καιρο στο φορουμ και κρινω οτι ειναι αντικειμενικοι! Ερωτησεις τωρα! Σε σχεση με τα note2,S3(που ολοι σχεδον ειχαμε)θελω αμεση συγκριση αν γινετε σε.. 1.ταχυτητα(οχι browsing γιατι ο chrome δε μας τα λεει καλα), 2.τι ram σου αφηνει ελευθερη στο boot,και μετα απο χρηση 3.Καμερα(τραβα και καμια φωτο!:p) 4.Ταχυτητα ξυπνηματος οθονης 5.Αμεσοτητα dialer,και κλησεων ειδικα σε σχεση με τα παραπανω κινητα 6.Το Led του φαινετε αρκετα η ειναι διακοσμητικο? 7.Και κυριως ορατοτητα οθονης σε εξωτερικους χωρους οπου το s3 χωλαινει πολυ,ενω το νοτε αρκετα! Ευχαρισστω φιλε και να το χαρεις!:D Μάνο καλημέρα, πάλι σε ευχαριστώ!!! Έχουμε και λέμε :) 1) Ταχύτητα πλοήγησης σε μενού, app drawer και home screens ότι πιο γρήγορο έχω δει. Όχι ότι το note2 δείχνει πιο αργό απλά αυτό σου αφηνει την αίσθηση ότι πιο γρήγορο δεν μπορεί να γίνει το Android!! 2) Μνήμη αφήνει γύρω στο 1gb μετά από χρήση και στο boot περίπου 1,2-1,3giga (αναλογω, τι έχεις ξεφορτωθεί από stock apps).. 3) Κάμερα δυστυχώς δεν δοκίμασα ακόμα να βγάλω και δεν μπορώ προς το παρόν.. Ότι βγάλω θα ποσταρω να δείτε κι εσείς 4) Πραγματικά άμεσο ξύπνημα χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση 5) Ομοίως με 4, το βλεπεις και δεν το πιστεύεις 6) Είναι πιο αχνό από s3/note2 αλλά πολύ καλοσχεδιασμενο με ένα αχνό πέπλο αλλά εξαιρετικά καλαίσθητο.. Φυσικά και φαίνεται!! 7) Η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και στο μέγιστο λειτουργεί σαν φακό κανονικά!! Δεν έχω βγει σε "νταλα ηλιο" να δω αλλά σε συννεφιά όπως σήμερα αποδίδει εξαιρετικά. Είμαι σίγουρος ότι και στον ήλιο θα έχει πολύ καλή απόδοση και ανώτερη των s3/note2.. Φυσικά τα μαύρα των amoled είναι ανώτερα και τα χρώματα πιο έντονα αλλά κι εδώ οι αποδόσεις των χρωμάτων είναι πιο κοντά στους πραγματικούς τόνους.. Επίσης σχετικά με την οθόνη νομίζεις ότι πατάς το περιεχόμενο και όχι το γυαλί (zero gap και βοηθά η ανυψωση της οθόνης σε σχέση με το πλαίσιο και το περίγραμμα της οθόνης, ελπίζω με με καταλάβατε τι λέω ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Μάνο καλημέρα, πάλι σε ευχαριστώ!!! Έχουμε και λέμε :) 1) Ταχύτητα πλοήγησης σε μενού, app drawer και home screens ότι πιο γρήγορο έχω δει. Όχι ότι το note2 δείχνει πιο αργό απλά αυτό σου αφηνει την αίσθηση ότι πιο γρήγορο δεν μπορεί να γίνει το Android!! 2) Μνήμη αφήνει γύρω στο 1gb μετά από χρήση και στο boot περίπου 1,2-1,3giga (αναλογω, τι έχεις ξεφορτωθεί από stock apps).. 3) Κάμερα δυστυχώς δεν δοκίμασα ακόμα να βγάλω και δεν μπορώ προς το παρόν.. Ότι βγάλω θα ποσταρω να δείτε κι εσείς 4) Πραγματικά άμεσο ξύπνημα χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση 5) Ομοίως με 4, το βλεπεις και δεν το πιστεύεις 6) Είναι πιο αχνό από s3/note2 αλλά πολύ καλοσχεδιασμενο με ένα αχνό πέπλο αλλά εξαιρετικά καλαίσθητο.. Φυσικά και φαίνεται!! 7) Η οθόνη είναι πολύ φωτεινή και στο μέγιστο λειτουργεί σαν φακό κανονικά!! Δεν έχω βγει σε "νταλα ηλιο" να δω αλλά σε συννεφιά όπως σήμερα αποδίδει εξαιρετικά. Είμαι σίγουρος ότι και στον ήλιο θα έχει πολύ καλή απόδοση και ανώτερη των s3/note2.. Φυσικά τα μαύρα των amoled είναι ανώτερα και τα χρώματα πιο έντονα αλλά κι εδώ οι αποδόσεις των χρωμάτων είναι πιο κοντά στους πραγματικούς τόνους.. Επίσης σχετικά με την οθόνη νομίζεις ότι πατάς το περιεχόμενο και όχι το γυαλί (zero gap και βοηθά η ανυψωση της οθόνης σε σχέση με το πλαίσιο και το περίγραμμα της οθόνης, ελπίζω με με καταλάβατε τι λέω ;)) Ευχαριτω πολυ Ευθυμη!:) Ακριβως οπως τα περιμενα! Μενει μονο να μας πειτε τα παιδια σε πιο επιπεδο θα ειναι η μπαταρια μετα απο μερικες φορτισεις. Εγω θα ειμαι ικανοποιημενος αν ειναι κοντα στου S3,εστω λιγο χειροτερη μιας και εχω πλεον καλο ταμπλετ(Ν7)και δεν ασχολουμαι συνεχως με browsing στο κινητο οπως εκανα στο Νοτε και κατα συνεπεια να δινω τεραστια σημασια στη μπαταρια! Για μενα πλεον προεχει να το χρησιμοποιω ΚΑΙ σα τηλεφωνο παντου και συσκευες σα το S3,N4 ειναι ιδανικες για ολα! Αν μαλιστα βγαζει και ικανοποιητικες φωτος τοτε θα ειμαι ok σε ολα! σσ Περιμενουμε φωτος Εθυμηηηη!!!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) http://www.plemix.com/phone-lg-e960-phone Edited December 2, 2012 by bikiapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 http://www.plemix.com/phone-lg-e960-phone Ευκαιρια! Και με εκπτωση απο τα 802$ ! Τέτοια λαμογια εξαντλησαν το απόθεμα και μειναμε στην απέξω! :banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ετσι ειναι,οπως και να χει ομως δεν βκεπω να υπαρχει ελπιδα για μια πιο προσιτη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Ετσι ειναι,οπως και να χει ομως δεν βκεπω να υπαρχει ελπιδα για μια πιο προσιτη τιμη. υπομονη μεχρι τον Μαρτη λοιπον εκτος και εαν καποιος παει-ερθει απο Αγγλια-Αμερικη και κανουμε καμια ομαδικη παραγγελια.:p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts