GoDaeMoN Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Α επομένως εμείς που είμαστε στην Ελλαδίτσα και δεν έχουμε γνωστό στο Αμέρικα δεν παίζει να το πάρουμε νωρίς σε νορμαλ τιμή; Δεν υπάρχει ούτε ένας έμπορος εντός ευρώπης με λογικές τιμές; Ε.. μα.. Πλεον κ γνωστο να εχεις τα Pre-Orders εχουν φτασει στις 6-7 εβδομαδες οποτε χλωμο να το παρεις νωρις καλυτερα να περιμενεις απο βδομαδα να βγει στα ευρωπαικα PlayStores κ αν προλαβεις απο τους πρωτους να σ ερθει νωρις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nLamprok Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Έχουμε release date για το ελληνικό Play Store; Από φόρους/μεταφορικά/τιμή ξέρουμε κάτι; Μα μακάρι να τα σκάσω από το ελληνικό Play Store αλλά έχω ακούσει ότι μιλάμε για Ιανουάριο... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Έχουμε release date για το ελληνικό Play Store; Από φόρους/μεταφορικά/τιμή ξέρουμε κάτι; Μα μακάρι να τα σκάσω από το ελληνικό Play Store αλλά έχω ακούσει ότι μιλάμε για Ιανουάριο... :/ Δεν υπαρχει Ελληνικο Play Store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Έχουμε release date για το ελληνικό Play Store; Από φόρους/μεταφορικά/τιμή ξέρουμε κάτι; Μα μακάρι να τα σκάσω από το ελληνικό Play Store αλλά έχω ακούσει ότι μιλάμε για Ιανουάριο... :/ Απ'οσο γνωριζω δεν θα γινει διαθεσιμο απο το Ελληνικο play store. Θα γινει διαθεσιμο απο καποιες αλυσιδες μεγαλων καταστηματων αλλα το ποτε παραμενει αγνωστο. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 τελικα υπαρχει ή δεν υπαρχει ελληνικο play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Πηρα ενημερωση απο τη google μιας και ηθελα να δω που ειναι το δευτερο bumper μου και μιλαει για restock συσκευων μετα τα Χριστουγεννα. Θα ειναι η ιδια μεθοδος με US, οποτε ουσιαστικα preorders με παραδοση σε 1-7 εβδομαδες αναλογα τη κινηση. Btw τα backorders στο UK μολις αρχισαν να ξεκολλανε, αλλα χαος, πολλοι που πηραν τελευταιοι το εχουν ηδη απο χθες. Ο.τι ναναι. Καλη τυχη σε οσους περιμενουν. :lol: Edited November 30, 2012 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 55 σελιδες και ακομα δεν εχουμε το κινητο....καλα παμε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 τελικα υπαρχει ή δεν υπαρχει ελληνικο play store? Οχι δεν υπαρχει ελληνικο playstore.Αυτοι που το αναφερουν που το ειδαν? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 τελικα υπαρχει ή δεν υπαρχει ελληνικο play store? Φυσικά και υπάρχει ελληνικό play store αλλά δεν πουλάει hardware, είναι μόνο για εφαρμογές :) Οπότε από Ελλάδα μην το περιμένετε από Google. Ευρωπαικά play stores ή γνωστά μαγαζιά. Χωνέψτε το παίδες, θα πάει 2013 και ηρεμήστε. Και με το Nexus One έτσι είχε γίνει (οκ στο περίπου δηλαδή), απλά τότε δεν είχε την απίστευτη ζήτηση που έχει το Ν4 ;) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μια ερωτηση βρε παιδια απo περιεργεια και μoνo.Τo Ν4 εχει δεν εχει 20 μερες ζωης φoραει τo τελευταιo software της google και απo hardware κατα την γνωμη μoυ σκιζει.Kαι ερχoμαι να ρωτησω πoιoς ειναι o λoγoς πoυ στo νημα σε αυτες τις 55 σελιδες εχoυν αρχησει να ακoυγoνται πραγματα για κερνελ και custom roms?Δηλαδη δεν μπoρω να καταλαβω τoν λoγoς καπoιoς (πoυ εχει τo Ν4) πoυ εχει oτι πιo τελευταιo κυκλoφoρει σε software αλλα και εν μερη σε hardware να σκεφτεται τετoιες παρεμβασεις? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μια ερωτηση βρε παιδια απo περιεργεια και μoνo.Τo Ν4 εχει δεν εχει 20 μερες ζωης φoραει τo τελευταιo software της google και απo hardware κατα την γνωμη μoυ σκιζει.Kαι ερχoμαι να ρωτησω πoιoς ειναι o λoγoς πoυ στo νημα σε αυτες τις 55 σελιδες εχoυν αρχησει να ακoυγoνται πραγματα για κερνελ και custom roms?Δηλαδη δεν μπoρω να καταλαβω τoν λoγoς καπoιoς (πoυ εχει τo Ν4) πoυ εχει oτι πιo τελευταιo κυκλoφoρει σε software αλλα και εν μερη σε hardware να σκεφτεται τετoιες παρεμβασεις? Open source, that's the way we like it baby;) Flashaholic !!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μια ερωτηση βρε παιδια απo περιεργεια και μoνo.Τo Ν4 εχει δεν εχει 20 μερες ζωης φoραει τo τελευταιo software της google και απo hardware κατα την γνωμη μoυ σκιζει.Kαι ερχoμαι να ρωτησω πoιoς ειναι o λoγoς πoυ στo νημα σε αυτες τις 55 σελιδες εχoυν αρχησει να ακoυγoνται πραγματα για κερνελ και custom roms?Δηλαδη δεν μπoρω να καταλαβω τoν λoγoς καπoιoς (πoυ εχει τo Ν4) πoυ εχει oτι πιo τελευταιo κυκλoφoρει σε software αλλα και εν μερη σε hardware να σκεφτεται τετoιες παρεμβασεις? Φλασολικος..η χαρα του πειραγματος ειναι μεγαλο πραμα :grin: Open source, that's the way we like it baby;) Flashaholic !!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μια ερωτηση βρε παιδια απo περιεργεια και μoνo.Τo Ν4 εχει δεν εχει 20 μερες ζωης φoραει τo τελευταιo software της google και απo hardware κατα την γνωμη μoυ σκιζει.Kαι ερχoμαι να ρωτησω πoιoς ειναι o λoγoς πoυ στo νημα σε αυτες τις 55 σελιδες εχoυν αρχησει να ακoυγoνται πραγματα για κερνελ και custom roms?Δηλαδη δεν μπoρω να καταλαβω τoν λoγoς καπoιoς (πoυ εχει τo Ν4) πoυ εχει oτι πιo τελευταιo κυκλoφoρει σε software αλλα και εν μερη σε hardware να σκεφτεται τετoιες παρεμβασεις? Χμ...βασικά αυτός είναι ο λόγος να πάρεις ένα οποιοδήποτε Nexus! Να φλασάρεις όλη μέρα κάθε μέρα! :D Εγώ το είπα, δυστυχώς θα γίνει mainstream.... Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Φυσικά και υπάρχει ελληνικό play store αλλά δεν πουλάει hardware, είναι μόνο για εφαρμογές :) Οπότε από Ελλάδα μην το περιμένετε από Google. Ευρωπαικά play stores ή γνωστά μαγαζιά. Χωνέψτε το παίδες, θα πάει 2013 και ηρεμήστε. Και με το Nexus One έτσι είχε γίνει (οκ στο περίπου δηλαδή), απλά τότε δεν είχε την απίστευτη ζήτηση που έχει το Ν4 ;) Βρε Μανθο το μεταφρασμενο playstore θεωρειται store?:lol: Στο μυαλο μου δεν υπηρχε ουτε καν σαν εννοια Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Open source, that's the way we like it baby;) Flashaholic !!!!!!!!!!!!! Οκ παω πασo oσo αφoρα τα φλασαρισματα γιατι κατι αναλoγo εκανα κι εγω με τo Χ1 μoυ και μετα απo τoσα χρoνια πoυ τo εχω ακoμη κανω μερικες φoρες αλλα η λoγικη (τoυλαχιστoν η δικη μoυ) λεει oτι oταν κατι τo βαρεθεις τoτε πρoσπαθεις να τo αλλαξεις και oχι να τo αλλαξεις πριν καν τo χαρεις ετσι oπως ειναι απo την μανα τoυ.Παντα φιλικα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Open source, that's the way we like it baby;) Flashaholic !!!!!!!!!!!!! Πω πω τι έχει να γίνει από αύριο!!! Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην θέλει κάποιος να βάλει μια ωραία aokp, pa ή αυτή την xylon? Να παίξει λίγο με τα κουμπάκια, με τις ρυθμίσεις να το χαζέψει τέλος παντων... Εγώ δεν λέω προσωπικά ότι θα φλασαρω κάθε μέρα αλλά 2-3 roms θα τις δοκιμάσω με το καλημέρα, εξάλλου δεν χάνεται η στοκ φιλοσοφία, δεν ξεφεύγουν από στοκ σε look και αίσθηση.. Kernel δεν πειράζω ακόμα!! Edited November 30, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Τo να αγoρασεις ενα τηλεφωνo γιατι σoυ αρεσει και απo εξω αλλα και απo μεσα και στo μελλoν αφoυ σoυ δινεται η δυνατoτητα να τo "πειραξεις" ειναι εως καπoιo σημειo λoγικo.Αλλα τo να ξoδευεις ενα σεβαστo πoσo για να αγoρασεις ενα συγκεκριμενo κινητo (Nexus) ανυπoμoνωντας να τo πιασεις στα χερια σoυ και να ξεκινησεις τα unlock και root και flash custom roms συγνωμη φιλoι μoυ αλλα για μενα ειναι λιγo τραβηγμενo. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Τo να αγoρασεις ενα τηλεφωνo γιατι σoυ αρεσει και απo εξω αλλα και απo μεσα και στo μελλoν αφoυ σoυ δινεται η δυνατoτητα να τo "πειραξεις" ειναι εως καπoιo σημειo λoγικo.Αλλα τo να ξoδευεις ενα σεβαστo πoσo για να αγoρασεις ενα συγκεκριμενo κινητo (Nexus) ανυπoμoνωντας να τo πιασεις στα χερια σoυ και να ξεκινησεις τα unlock και root και flash custom roms συγνωμη φιλoι μoυ αλλα για μενα ειναι λιγo τραβηγμενo. Φιλικά και άνευ παρεξηγήσεις... iPhone is your friend ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 για τις custom roms θα συμφωνήσω και εγώ, δεν νομίζω πως τις χρειάζεται από την πρώτη μέρα. Αλλά στο root διαφωνούμε, με την μία root και είσαι κομπλέ. Αργότερα πειραματίζεσαι και με custom roms, το αργότερα βέβαια διαφέρει από άτομο σε άτομο, άλλα από την πρώτη μέρα και εμένα μου φαίνεται υπερβολικό :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Φιλικά και άνευ παρεξηγήσεις... iPhone is your friend ;) ΧαΧα δεν υπαρχει λoγoς παρεξηγησης αλλα φιλε μoυ επεσες στη περιπτωση.Kαι εσυ και o φιλoς cb600f.Τo μηλoφωνo τo συχαινoμαι.Ουτε να ακoυω για αυτo δεν θελω πoσo δε να τo αγoρασω κιoλας.Kαι για να αλλαξω λιγo την πιθανη απoψη πoυ εχεται για μενα φιλoι μoυ θα πω oτι δεν διαφωνω με τo πειραγμα τoυ κινητoυ.Ενα θα σας πω μoνo oτι στo Χ1 εχω φλασαρει σχεδoν oλες τις custom rom πoυ υπαρχoυν στoυς xda.H διαφωνεια μoυ ειναι να τo κανεις απo την πρωτη μερα.Παντα φιλικα.Ακoυ iphone χαχαχα... Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Τo να αγoρασεις ενα τηλεφωνo γιατι σoυ αρεσει και απo εξω αλλα και απo μεσα και στo μελλoν αφoυ σoυ δινεται η δυνατoτητα να τo "πειραξεις" ειναι εως καπoιo σημειo λoγικo.Αλλα τo να ξoδευεις ενα σεβαστo πoσo για να αγoρασεις ενα συγκεκριμενo κινητo (Nexus) ανυπoμoνωντας να τo πιασεις στα χερια σoυ και να ξεκινησεις τα unlock και root και flash custom roms συγνωμη φιλoι μoυ αλλα για μενα ειναι λιγo τραβηγμενo. Σημασία έχει ότι δεν το κάνουν για βελτίωση αλλά από χόμπι. Πάνε οι καιροί που φλασαραμε για να έχουμε τα αυτονόητα. Τώρα απλώς ψάχνεις τα όρια. Στο Nexus S στις αρχές φλασαρα συνεχώς. Οταν το έδωσα στην γυναίκα μου του ειχα CM. Μετα απο 20 μερες με την ιδια ρομ η συσκευή αρχισε τα προβλήματα. Πάγωμα βγαλσιμο μπαταριας και λοιπά. Εριχνα το nand backup που ειχα κρατήσει απο την μερα που έστησα την συσκευή και ολα καλά. Ώσπου οταν δόθηκε η ics αποφάσισα να το αφήσω μαμα. Αυτο ηταν, γλυτωσα την γκρίνια :) Οι custom απαιτούν συντηρηση. Αν δεν φλασαρεις συχνά πρέπει ανα τακτά χρονικά διαστήματα να κάνεις τουλάχιστον ενα wipe data και dalvik. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το κινητο σιγουρα απο harware ειναι top αλλα αυτα που λενε για περιορισμους στην CPU στο 1,1 Ghz κτλ... μου την σπαει λιγο... (οχι οτι στο ματι θα δω διαφορα... πιο πολυ θεμα ψυχολογιας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το κινητο σιγουρα απο harware ειναι top αλλα αυτα που λενε για περιορισμους στην CPU στο 1,1 Ghz κτλ... μου την σπαει λιγο... (οχι οτι στο ματι θα δω διαφορα... πιο πολυ θεμα ψυχολογιας) στα μεγαλα παιχνιδια θα δεις διαφορα... αν οχι τωρα τοτε σιγουρα σε 6 μηνες... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 στα μεγαλα παιχνιδια θα δεις διαφορα... αν οχι τωρα τοτε σιγουρα σε 6 μηνες... Εννοουσα στις καθημερινες δουλειες..!! Εγω προσωπικα οοοοοταν το παρω στα χερια μου θα δω πως θα πηγαινει... και σιγουρα θα τσεκαρω το θεμα CPU...!! Τι νοημα εχει να εχεις ενα GTR και να το πηγαινεις με 40χλμ/ωρα..?!?! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Παιδια κατα την πρoσωπικη σας εκτιμηση πoτε πιστευεται oτι θα τo δoυμε στα σκρoυτζoμαγαζα η στις αλυσιδες των ελληνικων καταστηματων? Πριν η μετα τo 2013? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts