Vercetti13 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 1) Το touch ΔΕΝ ειναι καλο. Το sensitivity ειναι -αγνωστο για ποιο λογο- ρυθμισμενο σε χαμηλα επιπεδα και αυτο μεταφραζεται σε αυξημενη πιεση για να κανεις register το element που θελεις. Διορθωνεται λιγο με soft mod, αλλα μεχρι εκει. Φαουλ... Huuuh?.. Στείλτο για ένα DOA γιατί κανένας μας δεν έχει πρόβλημα με το touch αν μη τι άλλο..:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 το ρωτησα και χτες, αλλα δεν πηρα απαντηση. γνωριζετε γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στο 8αρι σε ολες τις χωρες? περιεργο δεν ειναι? :wacko: Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) το ρωτησα και χτες, αλλα δεν πηρα απαντηση. γνωριζετε γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στο 8αρι σε ολες τις χωρες? περιεργο δεν ειναι? :wacko: To πιθανότερο είναι να ρίξανε το βάρος παραγωγής στο 16αρι επειδή πουλάει περισσότερο και έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. verve77, έστειλες κανένα email στην Google με τον φίλο σου να ρωτήσεις το λόγο που έκοψαν τη συναλλαγη; Edited December 12, 2012 by marmaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 verve77, έστειλες κανένα email στην Google με τον φίλο σου να ρωτήσεις το λόγο που έκοψαν τη συναλλαγη; Nαι έστειλε ο γνωστός ένα mail εξηγώντας την κατάσταση και ζητώντας έγκριση κτλπ, δεν έχουν απαντήσει ακόμη, αλλά το βλέπω πολύ χλωμό. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Huuuh?.. Στείλτο για ένα DOA γιατί κανένας μας δεν έχει πρόβλημα με το touch αν μη τι άλλο..:blink::blink: Μπα εχω πιασει 4 Ν4 μεχρι τωρα στα χερια μου, δεν τιθεται θεμα προβληματικου κομματιου. Απλα εχει θεμα με το touch sensitivity και θελει "δυνατο" πατημα. Κατι που με χαλασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μπα εχω πιασει 4 Ν4 μεχρι τωρα στα χερια μου, δεν τιθεται θεμα προβληματικου κομματιου. Απλα εχει θεμα με το touch sensitivity και θελει "δυνατο" πατημα. Κατι που με χαλασε... Και τα 4 DOA μαν, στο τσακ έχω να δανειστώ την γνωστή Σεφερλίδικη ατάκα αλλά..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Και τι δεν διαβάσαμε από τους κλαμένους του forum, για 800 ευρώ για 700 ευρώ τιμή... Ό,τι θέλεις ακούς από όσους κλαίνε και γκρινιάζουν για όλα τα κινητά high end "που θα τα έπαιρναν αν ήταν 200 ευρώ πιο φτηνά", "αν είχαν LTE" και ό,τι άλλο φανταστείς ενώ κρατάνε κάτι μπακατέλες που τους κρέμμονται τα κουμπιά!!! Όλα τα threads βρίθουν κλάψας. Saturn.de ---> 395Ε κύριοι. Ούτε 700 ούτε 800 που κλαίγονταν κάποιοι! Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής μάστορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 @Verve77 η παραγγελια σου ακομη "pending" ειναι? Δηλαδη αν δεν σε ειχε ειδοποιησει η τραπεζα ακομα θα περιμενες την google? H google δεν σε εχει ειδοποιησει καπως οτι ακυρωθηκε για να μην περιμενεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_1 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 εμένα πάντως χθες άλλαξε το status της παραγγελίας και από pending έγινε preorder. Τώρα αυτό είναι καλό ή όχι; :what: Το ποσό είναι δεσμευμένο στην κάρτα από την google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τα καταστηματα στο UK αρχισαν να παραλαμβανουν το λευκο. Δεν θα καθυστερησει πολυ ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_tz Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Υπαρχει περιπτωση αμα καλμαρει η μεγαλη ζητηση μετα τις γιορτες και αυξησει την παραγωγη η LG οπως ισχυριστηκε να δουμε παραδοση σε 1-2 βδομαδες στα μεσα Γεναρη...?!?! Σε οποιαδηποτε χωρα δεν μιλαω συγκεκριμενα...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Και τα 4 DOA μαν, στο τσακ έχω να δανειστώ την γνωστή Σεφερλίδικη ατάκα αλλά..:X Μπορώ να σου βρω 2-3 reviews που αναφέρουν το ίδιο που είδα κι εγώ. Κι αυτά DOA? Τι ατυχία ρε γμτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μπορώ να σου βρω 2-3 reviews που αναφέρουν το ίδιο που είδα κι εγώ. Κι αυτά DOA? Τι ατυχία ρε γμτ... Πραγματικά αν σου είναι εύκολο..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τα καταστηματα στο UK αρχισαν να παραλαμβανουν το λευκο. Δεν θα καθυστερησει πολυ ακομα. Εδώ δεν έχουμε καν δει φωτογραφίες και παραλαμβάλουν κιόλας άσπρο ενώ δεν υπάρχει ούτε το μαύρο; Κάνα λινκ; Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Εδώ δεν έχουμε καν δει φωτογραφίες και παραλαμβάλουν κιόλας άσπρο ενώ δεν υπάρχει ούτε το μαύρο; Κάνα λινκ; Δεν εχω. Κουτι ειδα εγω ο ιδιος. Ποτε θα εχουν το ok να βγει ειναι αλλο θεμα. Αλλα δεν θα αργησει, χθες αρχισαν να stockαρουν. edit: Βρηκα και αυτο: http://img.talkandroid.com/uploads/2012/11/nexus4white7-420x312.jpg Edited December 13, 2012 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Πραγματικά αν σου είναι εύκολο..:rolleyes: http://mobilesyrup.com/2012/12/04/fix-the-nexus-4-sensitivity-issue-with-this-bootloaderfirmware-downgrade-how-to/ http://pocketnow.com/2012/11/27/nexus-4-review http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=40445 Μη δίνεις σημασία όμως. DOA κι αυτά θα είναι... Edited December 14, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ελληνικο Review για οσους δε το εχουν ακομα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 τελικα ρε παλικαρια υπαρχει καποιο μαγαζι να το παραγγειλουμε εχω μπερδευτει αρκετα με ολα αυτα. εντωμεταξυ αναμαεσα σε ONE X και GALAXY S3 διαλεξα για αγορα το S3 αξιζει να περιμενω η εστω να βρω να παραγειλω αυτο σε σχεση με τα αλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 τελικα ρε παλικαρια υπαρχει καποιο μαγαζι να το παραγγειλουμε εχω μπερδευτει αρκετα με ολα αυτα. εντωμεταξυ αναμαεσα σε ONE X και GALAXY S3 διαλεξα για αγορα το S3 αξιζει να περιμενω η εστω να βρω να παραγειλω αυτο σε σχεση με τα αλλα? Και εγώ στο ιδιο τριλημα ειμαι!!! Δεν ξέρω κατα ποσο ευκολο είναι να βρω την εκδοση του s3 με τα 2gb ram και πως την λένε σαν εκδοση. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 η απαντηση ειναι απλη: θες τηλεφωνο ΤΩΡΑ ή σε 1-2μηνες; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 http://mobilesyrup.com/2012/12/04/fix-the-nexus-4-sensitivity-issue-with-this-bootloaderfirmware-downgrade-how-to/ http://pocketnow.com/2012/11/27/nexus-4-review http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=40445 Μη δίνεις σημασία όμως. DOA κι αυτά θα είναι... Μεμον. περιστατικά. Το δικό μου αν μη τι άλλο και ακόμα 2 που έπεσαν στα χέρια μου πήγαιναν σφαίρα! Δεν έχω κανενα λόγο να πω ψέμματα, το αντίθετο αν είχα θέμα με την οθόνη θα το έλεγα και θα έκραζα πρώτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Εδώ δεν έχουμε καν δει φωτογραφίες και παραλαμβάλουν κιόλας άσπρο ενώ δεν υπάρχει ούτε το μαύρο; Κάνα λινκ; http://www.gadgeta.me/?p=3986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Και εγώ στο ιδιο τριλημα ειμαι!!! Δεν ξέρω κατα ποσο ευκολο είναι να βρω την εκδοση του s3 με τα 2gb ram και πως την λένε σαν εκδοση. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.... αν θελεις να το πειραξεις ομως αυτη η εκδοση δεν εχει πολυ υποστηριξη πιστευω οτι σε αυτην την αναλυση ειναι περιττα τα 2 giga ram η απαντηση ειναι απλη: θες τηλεφωνο ΤΩΡΑ ή σε 1-2μηνες; γι αυτο λεω αν μπορω να το βρω καπου επισης αξιζει η αναμονη? εμαθα αοτι η καμερα του δεν λεει και πολλα και τα μειονεκτειματα ιδια με το onex..... χωρις δυνατοτητα αλλαγης μπαταριας και οχι slot για sd Edited December 14, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Φεύγω για Λονδίνο 21 Δεκεμβρίου. Έχει ψάξει κανείς πόσο κοστίζει εκεί? Μου καρφώθηκε στο μυαλό από εχθές να το πάρω! Αξίζει η αγορά του από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 η απαντηση ειναι απλη: θες τηλεφωνο ΤΩΡΑ ή σε 1-2μηνες; Λεω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου για τα χριστουγεννα...βεβαια βολευομαι και με το nexus s. Μιας και εχουμε και 4.2 κιολας..... αν θελεις να το πειραξεις ομως αυτη η εκδοση δεν εχει πολυ υποστηριξη πιστευω οτι σε αυτην την αναλυση ειναι περιττα τα 2 giga ram Έτσι πιστεύω και εγώ. Αλλά επειδή αλλαζω κάθε ενάμιση χρονο συσκευή θέλω να έχω υποστήριξη μέχρι τοτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts