Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι μόνο ο faux κερνελ έιχε θέμα και αυτό μόνο σε overclocking. Γενικά πάντως να προτιμάς του franco η τον matrix, τους ξέρω και τους δύο από προηγούμενα τηλέφωνα που έιχαμε. Να σε ρωτήσω εγώ τωρα κάτι? Σε περιπτωση που πέσουμε σε Bootloop , τι κάνουμε μιασ που δεν βγαίνει η μπαταρία? Hard reset με power + volume up-doςν

Fast mode - Recovery - Full wipe

giphy.gif

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η καλύτερη λύση για courrier απο εξωτερικό είναι ΕMS τα δέματα απο ΕMS παραδίδονται κατευθείαν στην elta-courier και όχι στην elta. Δεν είναι πανάκεια αλλά από feedback υπάρχει η αίσθηση ότι δεν περνάει τελώνιο ή αν περάσει η χρέωση είναι πολύ μικρή δεν κάνουν λεπτομερή έλεγχο εγώ πχ για ρολόι απο Αμερική είχα πληρώσει 3.4 ευρώ και το ρολόι κόστιζε 170ε.. μία άλλη φορά δεν είχα πληρώσει τίποτα σε αξία αντικειμένου 100 ευρώ...

νομιζεις πραγματικα οτι δεν εχει κερδος η Google απο τα 349Ε.

αν ναι κανεις τεραστιο λαθος...πιστευω οχι μονο εχει κερδος αλλα παιζει να ειναι στο μισο το κοστος παραγωγης.

Μην κρινεις απο αλλες εταιριες που πουλανε κινητα στα 800Ε ενω στοιχιζουν 200$.

Παρε παραδειγμα την HP.

Ξεπουλουσε σε τρελες τιμες και παλι εβγαλε κερδος εστω απο το ξεπουλημα.

Οσον αφορα τις τιμες που λες.

Αυτη ειναι λογικη ᾽Ἐλληνα᾽᾽.Δεν την ασπαζομαι.

Δεν θελω να μου δωσουν την συσκευη στα 200Ε αλλα δεν θελω να την αγορασω και πανω απο 400Ε για λογους αρχης.

Μια και εισαι εξωτερικο ξερεις οτι οι ᾽᾽ξενοι᾽᾽προσπαθουν παντα να κερδισουν και να εξοικονομησουν,ακομα και αν τους περισσευουν.

Αρα δεν καταλαβαινω αυτο με την τιμη και ᾽᾽αν κοστιζε και 500Ε θα αξιζε᾽᾽που διαβαζω.

Αφου εχει κοστολογηθει στα 350Ε ,τελειωσε.

Αλλιως να το παρω αποφαση οτι ειμαι τριτοκοσμικος οποτε να πουλησω τα παντα να κοσκινιζω σιταρι να φαω και να ευχαριστω τον Αλλαχ. :lol:

Την συσκευη θα την αγορασω οταν ειναι διαθεσιμη σε καλες τιμες,αρα περιπου το Πασχα.

Παρακολουθω το νημα αλλα δεν μπορω και να μην σχολιασω την σπεκουλα που γινεται.

Οσον αφορα την συσκευη αποκλειστικα,την θεωρω πολυ αξιολογη αλλα θελει θηκη γιατι το Ν4 συναδελφου μου εχει γεμισει γρατζουνιτσες στο bezel.

YG αλλαξες αβαταρ τελικα. :p

Σκεψου μόνο τα υλικά κατασκευής, αν κρίνουμε το πόσο κόστιζε στην Apple το 4άρι τότε το Ν4 δεν πρέπει να απέχει και πολύ από τα $280. Σαφώς και έχει κέρδος, πιστεύω όμως πως είναι αμελητέο.

Όσο για την τιμή, θεωρώ πως με την έλευση αλλά και την αγορά του Ν4 προσωπικά μπαίνω σε μία λογική των λίγων και καλών. Πούλησα το Ν9 αλλά και το RAZR μου για να πάρω το Ν4 και από την στιγμή που το smartphone το θέλω τώρα και όχι μετά από 2 μηνες ναι θα έδινα και 500e για να το αποκτήσω. Ειδικά από την στιγμή που έχω δώσει πιο πολλά, και είμαι σιγουρος πως ένα 99% των power user έχουν κάνει το ίδιο, για χειρότερα smartphones έχοντας πλήρη συνείδηση του τι κάνω.

Όσο για το Pre 3 το άλλαξα γιατί το πουλάω διότι παρέλαβα το Pre 2 το οποίο μάλλον τελικά είναι το πιο ολοκληρωμένο Palm που βγηκε ποτε!:p

Εχθές το βράδυ μου ήρθε και η 4.2.1 , πολύ μικρό σε μέγεθος 1.1ΜΒ οπότε λογικά το μόνο που διορθώνει είναι ο lost and found December!

Παιδιά, μια ερώτηση, την φωτεινότητα στο πόσο την έχετε? Τις πρώτες μέρες το είχα σε ενα 70% και τις τελευταίες 3-4 το έχω στο 100% με αποτέλεσμα, λογικό και κατανοητό, η μπαταρία να έχει πέσει αρκετά..

Edited by Vercetti13

Σκεψου μόνο τα υλικά κατασκευής, αν κρίνουμε το πόσο κόστιζε στην Apple το 4άρι τότε το Ν4 δεν πρέπει να απέχει και πολύ από τα $280. Σαφώς και έχει κέρδος, πιστεύω όμως πως είναι αμελητέο.

Όσο για την τιμή, θεωρώ πως με την έλευση αλλά και την αγορά του Ν4 προσωπικά μπαίνω σε μία λογική των λίγων και καλών. Πούλησα το Ν9 αλλά και το RAZR μου για να πάρω το Ν4 και από την στιγμή που το smartphone το θέλω τώρα και όχι μετά από 2 μηνες ναι θα έδινα και 500e για να το αποκτήσω. Ειδικά από την στιγμή που έχω δώσει πιο πολλά, και είμαι σιγουρος πως ένα 99% των power user έχουν κάνει το ίδιο, για χειρότερα smartphones έχοντας πλήρη συνείδηση του τι κάνω.

Όσο για το Pre 3 το άλλαξα γιατί το πουλάω διότι παρέλαβα το Pre 2 το οποίο μάλλον τελικά είναι το πιο ολοκληρωμένο Palm που βγηκε ποτε!:p

Εχθές το βράδυ μου ήρθε και η 4.2.1 , πολύ μικρό σε μέγεθος 1.1ΜΒ οπότε λογικά το μόνο που διορθώνει είναι ο lost and found December!

Παιδιά, μια ερώτηση, την φωτεινότητα στο πόσο την έχετε? Τις πρώτες μέρες το είχα σε ενα 70% και τις τελευταίες 3-4 το έχω στο 100% με αποτέλεσμα, λογικό και κατανοητό, η μπαταρία να έχει πέσει αρκετά..

εγω την εχω στο 25%

To iP4 στοιχιζε κατω απο 200$ στην κατασκευη...

Συγχαρητηρια για το Pre2...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μιά ερώτηση στα παιδιά που το έχουν στα χέρια τους, το πίσω μέρος με το γυαλί πως αντέχειι? Καμιά γρατζουνιά η σπάσιμο?

Νομίζω ότι μόνο ο faux κερνελ έιχε θέμα και αυτό μόνο σε overclocking. Γενικά πάντως να προτιμάς του franco η τον matrix, τους ξέρω και τους δύο από προηγούμενα τηλέφωνα που έιχαμε. Να σε ρωτήσω εγώ τωρα κάτι? Σε περιπτωση που πέσουμε σε Bootloop , τι κάνουμε μιασ που δεν βγαίνει η μπαταρία? Hard reset με power + volume up-doςν

πατας συνεχεια το power button για περιπου 5 δευτερολεπτα:)

Έχει δοκιμάσει κανείς aokp??? Οι kernels που κυκλοφορούν δεν δείχνουν να έχουν θέμα με bricking που ανέφερε κάποιο από τα παιδιά πριν από κάνα 2ημερο...

Kαι αν δεις στο xda (που λογικα απο εκει θα τον βαλεις) εχουν προβλημα που ανεφερε το παιδι (εγω) και brickαραν αρκετες συσκευες.

Ψαξε και θα βρεις τις περιπτωσεις.

Καλη τυχη και ειδοποιησε αν βαλεις.

Μιά ερώτηση στα παιδιά που το έχουν στα χέρια τους, το πίσω μέρος με το γυαλί πως αντέχειι? Καμιά γρατζουνιά η σπάσιμο?

Μια χαρα ευπαθες ειναι, ειδικα στα cutouts του πισω μερους.

Αν πεσει με καποια απτις γωνιες ειναι λογικο να σπασει.

Οπωσδηποτε protector γιατι κα γρατσουνιες μαζευει.

Kαι αν δεις στο xda (που λογικα απο εκει θα τον βαλεις) εχουν προβλημα που ανεφερε το παιδι (εγω) και brickαραν αρκετες συσκευες.

Καλά για kernel δεν βλέπω λόγο να περάσω από την αρχή custom, μια χαρά θα είμαι με στοκ. Εσύ για ποιον κέρνελ λες τελικά ότι έχει το πρόβλημα? Franco, matr1x?? AOKP θα περάσω και θα ενημερώσω :happy:

Βρηκα περιπτωση brick λογω overclocking με faux kernel ([Kernel] (version 001 beta 003) Mako (UV Control/CPU/GPU OC/Optimized) ).Υπαρχουν και αλλες?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

" Thank you.

Great news! Your order on Google Play has shipped. Track the status of your package UPS #-------------------. Note that it may take 24 hours for your tracking number to return any information. "

Τοσο γρηγορα δεν το περιμενα απο την Τριτη!

" Thank you.

Great news! Your order on Google Play has shipped. Track the status of your package UPS #-------------------. Note that it may take 24 hours for your tracking number to return any information. "

Τοσο γρηγορα δεν το περιμενα απο την Τριτη!

Αμερικη ή Αγγλια;

αντε καλοριζικο!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδια το θεμα με τον χρονισμο της CPU με την θερμοκρασια λυνεται με αλλαγη πυρηνα μονο..?!?!

Αμερικη ή Αγγλια;

αντε καλοριζικο!

Ευχαριστω φιλε απο Αμερικη το πηρα Τριτη βραδυ 2 ωρες μετα την εναρξη στο Google PS αλλα φαινεται οτι ημουν στους πρωτους...κ με Ελληνικη πιστωτικη :P

Παιδια το θεμα με τον χρονισμο της CPU με την θερμοκρασια λυνεται με αλλαγη πυρηνα μονο..?!?!

Ειναι κομματι που ειναι υπευθυνος ο kernel.Συνεπως ναι.Και απο μια γρηγορη ματια στο xda τα bricks εγιναν σε overclocked συσκευες και με τον kernel του faux.Αν καποιος γνωριζει και αλλο kernel ή/και συνδυασμους καλο θα ειναι να τους αναφερει μιας και καποια παιδια εχουν/θα εχουν τη συσκευη στα χερια τους (μην εχουμε τιποτα δραματα)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ευχαριστω φιλε απο Αμερικη το πηρα Τριτη βραδυ 2 ωρες μετα την εναρξη στο Google PS αλλα φαινεται οτι ημουν στους πρωτους...κ με Ελληνικη πιστωτικη :P

έκανες αυτό το τρικ που επιλέγεις ως χώρα Αμερική και απο κάτω σωστά την billing address? Επίσης σε τη διεύθυνση το έβαλες να πάει, έχεις κάποιον γνωστό Αμερική, σωστά?

έκανες αυτό το τρικ που επιλέγεις ως χώρα Αμερική και απο κάτω σωστά την billing address? Επίσης σε τη διεύθυνση το έβαλες να πάει, έχεις κάποιον γνωστό Αμερική, σωστά?

Ναι εχω φιλο Αμερικη θα μου το φερει αυτος οποτε κομπλε.Σου ζηταει στοιχεια κατοχου πιστωτικης τα οποια δεν τσεκαρουν προφανως αλλα φαινονται πχ σε μενα ηταν :

Paid with:

VISA -------

Expires on dd/yyyy

Ονομα

Διευθυνση

Kalamata VA 24061 -------> Εδω δεν μπορεις να κανεις τπτ οποτε αν το checkaran θα το εβρισκαν !

Ναι εχω φιλο Αμερικη θα μου το φερει αυτος οποτε κομπλε.Σου ζηταει στοιχεια κατοχου πιστωτικης τα οποια δεν τσεκαρουν προφανως αλλα φαινονται πχ σε μενα ηταν :

Paid with:

VISA -------

Expires on dd/yyyy

Ονομα

Διευθυνση

Kalamata VA 24061 -------> Εδω δεν μπορεις να κανεις τπτ οποτε αν το checkaran θα το εβρισκαν !

το billing address κανονικά πρέπει να μην μπορούν να το δουν είναι κάτι σαν στοιχείο εξακρίβωσης του κατόχου με την τράπεζα, όχι του κατόχου με το μαγαζί, το shipping μπορούν να το ελέγξουν σίγουρα..

Εγώ πάντως γενικά, πιστεύω ότι επειδή έχουν κάνει πατάτα στο συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή δεν μπορούν με το έτσι θέλω να μη δέχονται πληρωμές απο τράπεζα άλλης χώρας (ο καθένας όπου θέλει βάζει τα λεφτά του), έχουν βάλει αυτό το πεδίο "χώρα" για να αποφεύγουν την χρέωση ξένων καρτών...

το billing address κανονικά πρέπει να μην μπορούν να το δουν είναι κάτι σαν στοιχείο εξακρίβωσης του κατόχου με την τράπεζα, όχι του κατόχου με το μαγαζί, το shipping μπορούν να το ελέγξουν σίγουρα..

Εγώ πάντως γενικά, πιστεύω ότι επειδή έχουν κάνει πατάτα στο συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή δεν μπορούν με το έτσι θέλω να μη δέχονται πληρωμές απο τράπεζα άλλης χώρας (ο καθένας όπου θέλει βάζει τα λεφτά του), έχουν βάλει αυτό το πεδίο "χώρα" για να αποφεύγουν την χρέωση ξένων καρτών...

Ετσι ακριβως σκεφτηκα και εγω μιας κ ειναι εγκυρη η shipping address οποτε λεω δεν παιζει να δημιουργηθει προβλημα κ το εκανα...τωρα ευχομαι μονο να μην μ βγαλει προβληματα γιατι την κατσαμε :p

Στο site αυτό λέει :

€344.12

€412.94 inc VAT UK & Europe only

Εξηγήστε μου κάτι :

Η τελική τιμή του κινητού από το play store στην Ευρώπη (χωρίς μεταφορικά) είναι €349 ή υπάρχει και extra φόρος;

H τιμή του play store είναι τελική + μεταφορικά εννοείται που είναι 10 λίρες πχ από Αγγλία.

Γενικά παιδιά επειδή αρκετοί ρωτάτε να ξέρετε οτι οποιαδήποτε courier από ΗΠΑ περνάει τελωνείο στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ το απλό ταχυδρομείο των ΗΠΑ (USPS) τις περισσότερες ΔΕΝ περνάει.

What u take is what u give...

Παιδια εχω βρει στο e-bay αυτα τα 2 :

1. http://tinyurl.com/c6zmu7u

2. http://tinyurl.com/cvtj7l6

Λεω να παρω το πρωτο απο Κινα ποσες μερες λετε περιπου να μ παρει ? Κανενα 20ημερο η μπορει + παραπανω ?

Παιδια εχω βρει στο e-bay αυτα τα 2 :

1. http://tinyurl.com/c6zmu7u

2. http://tinyurl.com/cvtj7l6

Λεω να παρω το πρωτο απο Κινα ποσες μερες λετε περιπου να μ παρει ? Κανενα 20ημερο η μπορει + παραπανω ?

Μάλλον λιγότερο, γυρω στις 10-12 εργάσιμες συνήθως.

What u take is what u give...

Μάλλον λιγότερο, γυρω στις 10-12 εργάσιμες συνήθως.

Ωραια τοτε θα μ ερθουν κ τα 2 πανω κατω μαζι :D Ευχαριστω φιλε :)

Α επομένως εμείς που είμαστε στην Ελλαδίτσα και δεν έχουμε γνωστό στο Αμέρικα δεν παίζει να το πάρουμε νωρίς σε νορμαλ τιμή; Δεν υπάρχει ούτε ένας έμπορος εντός ευρώπης με λογικές τιμές; Ε.. μα..

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά