poseidon2004 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εμένα έχει πολύ καλή αυτονομία που ειδικά χωρίς 3G & wifi μπορεί να φτάσει και τις 4 μέρες . Απλά δεν είναι πολύ έξυπνο το Ε6 αλλά είναι κυρίως τηλέφωνο και μετά smart ( email client , 4square , surfing , whatsapp , sportstracker ) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 δεν μιλάμε για αμάξια αλλά για κινητά. στο συγκεκριμένο δεν πήγαμε να μετατρέψουμε ένα Feature Phone σε Smartphone. είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες που δεν μπλέκονται η μία με την άλλη. Η διαφορά παρόλα αυτά δεν είναι μεγάλη. Στο σασί ενός feature phone βάζουμε τον επεξεργαστή ενός υπολογιστή και περιμένουμε να κάνει ότι ένας υπολογιστής. Το μέγεθος είναι ένας περιορισμός τον οποίο ξεπερνάμε λόγω τον επιδόσεων του επεξεργαστή. Η οθόνη και η μπαταρία είναι εκεί για να σου υπενθυμίζουν ότι το phone (ακόμα κι αν είναι smart ) δε θα γίνει ποτέ υπολογιστής... Ούτε καν tablet... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 μα είναι λογικό ένα Feature Phone να μην μετατραπεί σε Smartphone, γι αυτό και είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες. η αυτονομία όμως είναι το νούμερο ένα. και στην περίπτωση των Smarphone που την προσπερνάνε (ίσως και ηθελημένα), αποτελεί αχίλλειος πτέρνα. δεν είπα να γίνουν σαν τα Feature Phone, αλλά δεδομένου ότι η τεχνολογία προχωράει προς το καλύτερο (πιστεύω) θα έπρεπε να έχουν ΚΑΛΥΤΕΡΗ αυτονομία από αυτά αυτό είναι και το νόημα της εξέλιξης , της σωστής εξέλιξης. να κερδίζεις κι όχι να χάνεις. ή καλύτερα, να χάνεις αυτά που είναι άχρηστα και να βελτιώνεις άλλα που είναι χρήσιμα. και η μπαταρία θα έπρεπε να βελτιώνεται ανάλογα με τις ανάγκες, όχι να γίνεται χειρότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Dell streak...μονιμα στον φορτιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnakinSkywalker Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Πόσο μακριά είναι η εποχή που θα ξεχάσουμε τί σημαίνει φόρτιση; Παράθεση There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 tamis δικιο εχεις, ρε παιδια ξερει κανενας τι θα πει λιωσιμο στο τηλέφωνο: ειχα κατα σειρα, sony er Satio nokia e5 n8 e6 galaxy s3, κανενα ποτε δεν με εβγαλε με τερμα φωτεινοτητα, 3g+data συνεχεια πανω απο 9 ωρες, τι να λεμε τωρα, επιτελους βρηκα την υγειά μου με το motorola razr maxx, με ολα στο φουλ, εχω 10 ωρες, με το note2 που λετε αρκετοι εβγαλα 8 ώρες, με ολα ανοιχτα. Το maxx δεν παιζει σε αυτονομια. Και ναι ειμαι ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimboou Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Lg optimus 2x από θέμα μπαταρίας δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τακτική χρήση κατά την διάρκεια της ημέρας το πολύ να με βγάλει 16 ώρες!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 όταν λέτε ανοιχτά εννοείτε με χρήση τους? η απλά αφήνουμε 3G on όλη μέρα, και ασχολούμαστε 30λεπτά μόνο με Surf? Εγώ όταν λέω ανοιχτά εννοώ wifi - BT - full brightness - notifications ολα on, 3G + data πάντα on Δεν έχω κάποια κάποια standard ώρα που χρησιμοποιώ τις λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Όχι φίλε μου που αρπάζεσαι κιόλας δεν είναι δικιά μας δουλειά να κατασκευάζουμε smartphone και να βρίσκουμε λύσεις για καλύτερες μπαταρίες αλλά δουλειά άλλων. Θα ήθελα να είσαι περισσότερο φιλικός με τις όποιες απόψεις κάποιον και να μην κάνεις τον έξυπνο. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα ότι ένα τέτοιο τηλέφωνο κάνει τα πάντα αλλά αν παρατηρήσεις οι περισσότεροι έχουν κάποια παράπονα σχετικά με την απόδοση της μπαταρίας και θα έπρεπε οι ειδικοί οι οποίοι το ξέρουν να κάνουν κάτι γι αυτό. Καί νομίζω μπορούν. Ήμουν και γω λίγο υπερβολικός στο προηγούμενο μήνυμα και ζητώ συγνώμη αν κάποιος κατάλαβε ότι συγκρίνω ένα δυνατό smartphone με ένα απλό τηλέφωνο. Ίσως το διατύπωσα λάθος. Δεν αρπάζομαι. Απλά όταν κρίνουμε θα πρέπει να έχουμε αντίληψη για την δυσκολία κάποιον πραγμάτων. Δεν κατασκευάζουμε εμείς smartphones, αλλά οι άλλοι που το κάνουν δεν είναι θεοί ούτε όλα είναι εύκολα. Ούτε ********** με φραπόγαλο. Όποιος δεν το παίζει μαντάμ σουσού να διατάζει και έχει προσπαθήσει να φτιάξει κάτι στην ζωή του θα καταλάβει την δυσκολία που έχουν κάποια πράγματα. Προσωπικά δεν δέχομαι οτι δεν έχει γίνει βελτίωση στις μπαταρίες. Μόνο μια σύγκριση μιας μπαταρίας 10ετίας με μια σημερινή (σχέση μεγέθους/απόδοση/χωρητικότητα) θα σας πείσει. Όταν σχεδιάζεις ένα προϊόν έχεις στο μυαλό σου να ισορροπήσεις κάποια πράγματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση να λειτουργεί η συσκευή τουλάχιστον για μία ημέρα, να είναι λεπτή και ελαφριά, κτλ κτλ. Επίσης είμαστε σε μια εποχή που πλέον όλα (πλην Iphone) έχουν microUSB θύρα και είτε είσαι σε γραφείο, σπίτι, αυτοκίνητο ή αλλού μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ένα USB. Επίσης βελτίωση είναι μια μπαταρία να γεμίζει σε 1-1,5 ώρα αντί για 4-5 που έκαναν παλαιότερα. Δεν μπορούμε να απαξιώνουμε κάποιους επιστήμονες και να τους αποκαλούμε μπούφους, ενώ κάποιοι άλλοι λένε εγώ πληρώνω και απαιτώ κάνοντας μια δουλειά ξυσταριό. Τώρα σε μια σύγκριση μεταξύ δύο συσκευών όπου η μία έχει καλύτερη αυτονομία από την άλλην σαφώς αποτελεί πλεονέκτημα, αλλά δεν μπορούμε να θάβουμε ολόκληρο τον κλάδο. Υπάρχουν πολλές τεχνολογίες στα σκαριά που είναι υπό δοκιμασία. Η έρευνα πέρνει χρόνια πολλές φορές. Edited November 9, 2012 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Motorola Milestone XT720. Με τη χρήση που του κάνω 1 μέρα. Αν ανοίξω 3G για σερφάρισμα τότε η μπαταρία αδειάζει απίστευτα γρήγορα. Εν μέρει έλυσα το πρόβλημα αγοράζοντας μπαταρίες, αλλά σαφώς αυτό δεν είναι αποδεκτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Από κεκτημένη ταχύτητα πάτησα "απόλυτα ικανοποιημένος", αλλά είμαι αρκετά...:p Έχω το N8 και συνήθως μου βγάζει 3-4 μέρες, με την προϋπόθεση να μην σερφάρω πολύ ώρα, η να μην τραβήξω πολλές φωτό! Για απλή καθημερινή χρήση δηλαδή, δεν έχω κανένα παράπονο. Αλλά γενικά οι σημερινές μπαταρίες δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις των χρηστών smartphone! Κάτι πάει να γίνει, αλλά πιστεύω ότι έχουμε δρόμο ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εγώ όταν λέω ανοιχτά εννοώ wifi - BT - full brightness - notifications ολα on, 3G + data πάντα on Δεν έχω κάποια κάποια standard ώρα που χρησιμοποιώ τις λειτουργίες. άρα απλά ανοιχτά χωρίς κάποια δεδομένη λειτουργία. οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 1 μέρα μπαταρίας μου με το τίμο GalaxyS μου.Δε νομίζω ότι είναι πολύς χρόνος.Πάτησα καθόλου ικανοποιημένος.Νομίζω ότι γενικά οι μπαταρίες είναι ριγμένες σε σχέση με τα υπόλοιπα specs ενός Smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 μετα απο χρηση 1ος χρονου του πρωτου motorolla milestone και αλλου τοσου του xperia sk17i δεν εβγαζα ποτε μια μερα ολοκληρη με whatsapp . 1 gmail account , 1 exchange account με μετρια χρηση τηλεφωνου. μηδαμινη sms αλλα πιο πολυ whatsapp και φυσικα μονο gprs ενεργοποιημενο και stock rom. Βελτιωση ειδα οταν φορεσα custom roms/kernels κ κερδισα κανα 8ωρο παραπανω. ειναι ευρεως γνωστο οτι οι σκληροι στους Η/Υ και οι μπαταριες στα κινητα ειναι τα εξαρτηματα εκεινα των οποιων η εξελιξη ειναι αναντιστοιχη εκεινης των λοιπως στοιχειων της μοναδας που απαρτιζουν ( του Η/Υ και των κινητων αντιστοιχα) και φυσικα δεν ειναι δικη μας δουλεια να συμβαλουμε στην εξελιξη αυτων ;) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 ειναι ευρεως γνωστο οτι οι σκληροι στους Η/Υ και οι μπαταριες στα κινητα ειναι τα εξαρτηματα εκεινα των οποιων η εξελιξη ειναι αναντιστοιχη εκεινης των λοιπως στοιχειων της μοναδας που απαρτιζουν ( του Η/Υ και των κινητων αντιστοιχα) και φυσικα δεν ειναι δικη μας δουλεια να συμβαλουμε στην εξελιξη αυτων ;) Στους HDD τουλάχιστον μπορείς να έχεις ταυτόχρονα πολλούς και με μεγάλες χωρητικότητες (ας μην πάω στους SSD) ενω στις μπαταρίες μία με λίγα mAh για τις δεδομένες ανάγκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εχω Galaxy SIII και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος με την μπαταρια του,χρηση wifi,τηλεφωνα,μνματα και photo καθε μερα.........4 μερες μπαταρια!!!Με omega rom και φοροντας τον δικο τους kernel,και το Note που εχω το κανω ποιο βαρια χρηση σε θεμα wifi και παιχνιδια μου κραταει 2 το πολυ 3 μερες!! Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Από τη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου το note 2 δεν μπορώ να πω τίποτα. Απλά απίστευτη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 3 χιλιάρικα δεν έχει το NOTE II? όσο και το Razr MAXX? άρα είναι μόνα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Λοιπόν εγώ εχω το Xperia U και με την ICS και με αρκετά βαριά χρηση έχει αυτονομια 1-2 μέρες.Δηλώνω αρκετά ικανοποιημενος αν και θα ήθελα κάτι παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 3 χιλιάρικα δεν έχει το NOTE II? όσο και το Razr MAXX? άρα είναι μόνα τους 3100 το n2 3300 (νομίζω) το razr max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να ειναι ευχαριστημενος με την μπαταρια του smartphone του, ολοι θα ηθελαν να κρατουσε παραπανω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Προσωπικά δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος. Χάλια μπαταρία. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Φαντάζομαι με τα τωρινα δεδομενα αν σου βγαζει την μερα ανετα με μετρια χρηση εισαι οκ. εγω με τον "κινεζο" μου με περιπου 3 ωρες gps, ανοιχτα μονιμα 3g (facebook-foursquare-twitter-ελαχιστο browsing) και οταν βρισκω να ανοιγω wifi μου βγαζει τη μερα εύκολα. Αν μιλησω παραπανω η παίξω και κανα μισαωρο παιχνιδι η μπαταρια πεφτει δραματικα. Με λίγα λόγια βρισκομαι και εγω στον τραγικο μεσο όρο :(:(:( Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να ειναι ευχαριστημενος με την μπαταρια του smartphone του, ολοι θα ηθελαν να κρατουσε παραπανω ;) πάντως με τα Feature Phones ήμασταν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι ικανοποιημένοι. τώρα η τεχνολογία θα έπρεπε να ήταν τέτοια, ώστε να μην υπήρχε θέμα αυτονομίας! αλλά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Xperia Sole, 1 μέρα χρήσης με wi-fi και η μπαταρία τελειώνει. Αναρωτιέμαι πως είναι η μπαταρία στο Xperia S που σκοπεύω να πάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts