geokostas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τι προβλημα εχεις με την μπαταρια? Κάνει οτι να'ναι. Το φορτιζω και δεν δείχνει σωστή ένδειξη, μια 20% και μια 80% και μετα 30%. Στη συνέχεια μόλις βγαζω τον φορτιστή σβήνει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κάνει οτι να'ναι. Το φορτιζω και δεν δείχνει σωστή ένδειξη, μια 20% και μια 80% και μετα 30%. Στη συνέχεια μόλις βγαζω τον φορτιστή σβήνει. Βρες κανενα συντοπιτη που το εχει απο 'δω μεσα και δοκιμασε την μπαταρια του(εγω ειμαι απο Δραμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Βρες κανενα συντοπιτη που το εχει απο 'δω μεσα και δοκιμασε την μπαταρια του(εγω ειμαι απο Δραμα). Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον. Οπότε δεν ξέρω τι να κανω. Φοβάμαι μήπως παραγγειλω καινούργια μπαταρία και κάνει τα ίδια. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οσοι αγορασατε το Ν2 απο Pandawill δοκιμαστε τον κωδικο ''NewmanN2'' αφου εχετε βαλει στο καλαθι ενα λευκο ή μαυρο καπακι και θα το παρετε δωρεαν με απλο Κινεζικο ταχυδρομειο.Αν θελετε συστημενο,tracking number δηλαδη θα πληρωσετε 1.5$. Τσεκαρετε το μειλ σας.Ενδεχεται να μην λειτουργει σε ολους. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οσοι αγορασατε το Ν2 απο Pandawill δοκιμαστε τον κωδικο ''NewmanN2'' αφου εχετε βαλει στο καλαθι ενα λευκο ή μαυρο καπακι και θα το παρετε δωρεαν με απλο Κινεζικο ταχυδρομειο.Αν θελετε συστημενο,tracking number δηλαδη θα πληρωσετε 1.5$. Τσεκαρετε το μειλ σας.Ενδεχεται να μην λειτουργει σε ολους. Μου ηρθε κι εμενα το mail απο panda και πηρα ενα μαυρο καπακι με απλο ταχυδρομειο στα 0 εουρος. Ετσι κι αλλιως το αλλο καπακι με την μπαταρια που ειχα παραγγειλει στις 19 Απριλιου καπου χαθηκαν μαλλον! Προσοχη ειναι μονο 100 τα καπακια που ειναι δωρεαν,επισης τον κωδικο τον βαζετε πληκτρολογωντας και οχι με copy paste! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οσοι αγορασατε το Ν2 απο Pandawill δοκιμαστε τον κωδικο ''NewmanN2'' αφου εχετε βαλει στο καλαθι ενα λευκο ή μαυρο καπακι και θα το παρετε δωρεαν με απλο Κινεζικο ταχυδρομειο.Αν θελετε συστημενο,tracking number δηλαδη θα πληρωσετε 1.5$. Τσεκαρετε το μειλ σας.Ενδεχεται να μην λειτουργει σε ολους. Σε μένα ήρθε το mail και το παρήγγειλα ήδη σε μαύρο με singapore post (+$2.26) για να είμαι σίγουρος ότι θα έρθει. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, αν δεν το έγραφες μάλλον δεν θα το πρόσεχα μέσα σε τόσα mail που λαμβάνω κάθε μέρα από διάφορα sites... Paste έκανα τον κωδικό και πήρε κανονικά την έκπτωση αφού πρώτα είχα κάνει login στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οσοι αγορασατε το Ν2 απο Pandawill δοκιμαστε τον κωδικο ''NewmanN2'' αφου εχετε βαλει στο καλαθι ενα λευκο ή μαυρο καπακι και θα το παρετε δωρεαν με απλο Κινεζικο ταχυδρομειο.Αν θελετε συστημενο,tracking number δηλαδη θα πληρωσετε 1.5$. Τσεκαρετε το μειλ σας.Ενδεχεται να μην λειτουργει σε ολους. Σε μένα δεν ήρθε μαιλ (προφανώς γιατι πήρα μερικό ριφαουντ 20$) και βγαζει οτι το κουπόνι δεν ισχυει ,αν κι μπήκα απο το λογαργιασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billman Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 αφου εβαλα 0.18 ROM και ενώ για 2-3 εβδομάδες ήταν οκ αρχισε να σταματα καθε τόο η φορτιση. Οταν βγάζω και ξαναβάζω το φις συνεχίζει κανονικά μεχρι να ξανασταματήσει. Υπάρχει λύση γι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 αφου εβαλα 0.18 ROM και ενώ για 2-3 εβδομάδες ήταν οκ αρχισε να σταματα καθε τόο η φορτιση. Οταν βγάζω και ξαναβάζω το φις συνεχίζει κανονικά μεχρι να ξανασταματήσει. Υπάρχει λύση γι αυτό? Κανε καλιμπραρισμα την μπαταρια: φορτισε το κινητο 100%(με βαλε βγαλε τον φορτιστη). Σβησε και βγαλε την μπαταρια για μιση ωρα. Βαλε ξανα την μπαταρια πανω και ανοιξε το(λογικα θα σου δειχνει περιπου 60% η μπαταρια). Ξαναβαλε τον φορτιστη και και αστο να φορτισει στο φουλ. Εγω ετσι εκανα και δουλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 καλησπέρα παιδιά ειχα πάρει το συγκεκριμένο κινητό δώρο στην μητέρα μου τότε που το είχαν προσφορά στα 100$. το έχει τώρα 2 μήνες κοντά και την τελευταία βδομάδα εμφανίστηκαν μαύρες γραμμές στην οθόνη... :( είναι νεκρά πιχελ ουσιαστικά και έχω την εντύπωση πως μέρα με την μέρα χειροτερεύει. αγορασμένο απο pandawill. υπαρχει καποια διαδικασία αλλαγής? τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση? το επιστρέφω με έξοδα δικά μου? Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά έχω περάσει xperia και ενώ όλα είναι κομπλέ (βγάζει 2 μέρες μπαταρία με τυπική χρήση) έχει αρχίσει κάπου κάπου και κολλάει. Τι εννοώ, ενώ είναι σε lock screen ανάβει το λαμπάκι της ειδοποίησης και δεν ξεκλειδώνει. Μόνη λύση να πατήσω παρατεταμένα το pwr button για να κάνει ριστάρτ. Επίσης, χάνει το σήμα του και πρέπει ή να ανοίξω και να κλείσω airplane mode για να το επανακτήσει ή να κάνω ριστάρτ το τηλέφωνο. Κάποιος με παρόμοια προβλήματα; Κάποια καλύτερη ρομ να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδιά έχω περάσει xperia και ενώ όλα είναι κομπλέ (βγάζει 2 μέρες μπαταρία με τυπική χρήση) έχει αρχίσει κάπου κάπου και κολλάει. Τι εννοώ, ενώ είναι σε lock screen ανάβει το λαμπάκι της ειδοποίησης και δεν ξεκλειδώνει. Μόνη λύση να πατήσω παρατεταμένα το pwr button για να κάνει ριστάρτ. Επίσης, χάνει το σήμα του και πρέπει ή να ανοίξω και να κλείσω airplane mode για να το επανακτήσει ή να κάνω ριστάρτ το τηλέφωνο. Κάποιος με παρόμοια προβλήματα; Κάποια καλύτερη ρομ να δοκιμάσω; Μήπως αργεί να ξεκλειδώσει και το πατάς παρατεταμένα? Σε εμένα αυτό έκανε. Πατούσα το κουμπί , αλλά αργούσε να ξεκλειδώσει , 5-6 sec , νόμιζα ότι δεν πατήθηκε καλά και κατόπιν το πατούσα ή πολλές φορές ταυτόχρονα ή παρατεταμένα και κολλούσε ή έκανε reset. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintus Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Με την μπαταρία μου κάνει κουλά παρόμοια με όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Παρατήρησα ότι φορτίζει για κανένα μισάωρο ή και κάτι, μετά σταματάει. Εάν το αφήσω το βράδυ στον φορτιστή, έχοντας ας πούμε 60% φόρτιση όταν το βάζω, το πρωί θα τη βρω τη μπαταρία στο κόκκινο, κάτω από 10%. Αυτό στάνταρ, όχι τυχαία. Εάν αντίθετα δεν το βάλω για φόρτιση, το πρωί θα έχει μια "φυσιολογική" πτώση (σε εισαγωγικά, γιατί πάλι θα είναι απρόβλεπτη, πάντως δεν θα είναι στο όριο σβησίματος). Πολύ περίεργα πράματα.... Λες και όταν σταματάει η φόρτιση, να ρουφάει ο φορτιστής τη μπαταρία!!!! Επίσης με κομμένη sim (βέβαια με είχαν προειδοποιήσει στο κατάστημα της Wind, ήταν παλιά η sim που είχα και μπορεί να ήταν προβληματική με κόψιμο) χάνει τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Τα ίδια και σε μένα έκανε. Άλλαξα rom και ησύχασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Τα ίδια και σε μένα έκανε. Άλλαξα rom και ησύχασα... Δεν λες και ποια έβαλες γιατί ο φίλος θα την αναζητήσει σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Έκανα ό,τι αναφέρεται εδώ: http://vondroid.com/threads/jb-4-1-1-jellykat-newman-n2-00-18-firmware.18641/#.U7fH47GubIV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Κανείς με jellykat να μου πει εντυπώσεις? Υπάρχει κανένα μεγάλο πρόβλημα πχ, screen wakeup, υπερθέρμανση κτλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδες βρηκα να δωσω το κινητο,αν κανω επαναφορα εργοστασιακης καταστασης θα γυρισει στην 0.11 απο την 0.13 που εχω τωρα η θα μεινει ως εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskw Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 στην 0.13 που εισαι τωρα θα μεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το εδωσα τελικα χωρις να κανω επαναφορα εργοστασιακης καταστασης,απλα διεγραψα τους λογαριασμους μου,και οτι αλλο ειχα το τραβηξα στην καρτα micro sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Απο xtreamer ics σε Jellykat υπάρχει μεγάλη διαδικασία για να παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Με xtreamer ics σήμερα τελευταίο και καλό πρόβλημα. Καθώς το τηλέφωνο ήταν στην τσέπη υπερθερμάνθηκε, η οθόνη δεν ξεκλείδωνε με τίποτα. Αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία αφού κυριολεκτικά ζεμάταγε ! Δε ρισκάρω περαιτέρω συμβίωση με την xtreamer ics, θα πάω σε jelly και βλέπουμε. Η μετάβαση απαιτεί επιστροφή στην stock rom; Και αν ναι, πώς επιστρέφω το newman n2 στην στοκ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Με xtreamer ics σήμερα τελευταίο και καλό πρόβλημα. Καθώς το τηλέφωνο ήταν στην τσέπη υπερθερμάνθηκε, η οθόνη δεν ξεκλείδωνε με τίποτα. Αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία αφού κυριολεκτικά ζεμάταγε ! Δε ρισκάρω περαιτέρω συμβίωση με την xtreamer ics, θα πάω σε jelly και βλέπουμε. Η μετάβαση απαιτεί επιστροφή στην stock rom; Και αν ναι, πώς επιστρέφω το newman n2 στην στοκ; Ευχαριστώ φίλε μου κι εγω στα ιδια ειμαι..Εχω εδω και 2 μηνες την xtreamer και θελω να παω Jelly..Θέμα ειναι οτι πρώτα πρέπει να πας σε οποιαδήποτε JB, έπειτα κατι με το baseband παίζει (πρέπει να γίνει 0.18 από 0.29 που ειναι τώρα)..αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaroglanzo Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μην στεναχωριέσαι φίλε μου, σίγουρα κάποιος θα μας βοηθήσει. Χρόνος και υπομονή χρειάζεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) να ρωτήσω εκ μέρους φίλου με σπασμένη οθόνη, εάν έχει τύχει σε κανέναν και ψώνισε από έξω ανταλλακτικό;.. λινκ - εμπειρίες; αλλιώς από που προτείνετε να παραγγείλω; ευχαριστώ ! Edited July 12, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts