geokostas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) έχει τύχει με κάποιες ρομ να το βάζω βραδυ και το πρωι να είναι 23% αλλά πλέον δε μου έχει ξανατύχει.. Ποια rom εχεις? Εγω φοραω την Xperia. Σε ποση ωρα σου φορτιζει πληρως, γιατι εμενα κανει 10 ωρες! Edited May 25, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Έχει ανοίξει φίλος που πήρε το newman φόρμα στο resolution center του paypal αλλά το pandawill δεν έχει απαντήσει το ίδιο και σε δική μου υπόθεση για ένα tablet που μου ήρθε χαλασμένο.\ Αύριο συμπληρώνονται 10 μέρες, τι να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ποια rom εχεις? Εγω φοραω την Xperia. Σε ποση ωρα σου φορτιζει πληρως, γιατι εμενα κανει 10 ωρες! έχω κι εγω την xperia, κάνει αρκετή ωρα ειναι η αλήθεια, συμπληρώνει 3 ώρες άνετα...Κάνε 2-3 calibrations, βγάλε την μπαταρία για καμιά ωρα να ερθει στα ισια της, και κυρίως μείνει με την ιδια ρομ για μεγαλο διαστημα ωστε να στρωσει...Εμένα έχει στρώσει και εχω αρχίσει να βγαζω συμπεράσματα για τη διαρκεια ζωης της μπαταριας μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 έχω κι εγω την xperia, κάνει αρκετή ωρα ειναι η αλήθεια, συμπληρώνει 3 ώρες άνετα...Κάνε 2-3 calibrations, βγάλε την μπαταρία για καμιά ωρα να ερθει στα ισια της, και κυρίως μείνει με την ιδια ρομ για μεγαλο διαστημα ωστε να στρωσει...Εμένα έχει στρώσει και εχω αρχίσει να βγαζω συμπεράσματα για τη διαρκεια ζωης της μπαταριας μου.. Οταν λες calibrations φορτιση αποφορτιση εννοεις? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Οταν λες calibrations φορτιση αποφορτιση εννοεις? και με το προγραμμα του nema, battery calibration...Φορτισε φουλ, πατα calibrate, ασε το κινητο να φτάσει 3% (παρακάτω εμένα κλείνει), και φόρτισε το χωρις χρήση μέχρι να πάει 100...Κάνε το ίδιο άλλη μια φορά αν έχεις υπομονή... Το θέμα που μου σπάει τα νευρα ειναι οτι το κινητο δεν κάνει κλήσεις αν η μπαταρία ειναι 5% και κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaban22 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Δεν βλέπει την sim με τίποτα. ΕΛΕΟΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Εγω ρε παιδια δεν έχω βγαλει άκρη με το 3G. Το ενεργοποιησα φαίνεται να δουλεύει...παταω στον browser και μου γράφει κάτι failed. Πάω στις ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημενο το σύστημα δεδομένων. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? χρησιμοποιώ τον boat browser. Καλός είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εγω ρε παιδια δεν έχω βγαλει άκρη με το 3G. Το ενεργοποιησα φαίνεται να δουλεύει...παταω στον browser και μου γράφει κάτι failed. Πάω στις ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημενο το σύστημα δεδομένων. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? χρησιμοποιώ τον boat browser. Καλός είναι ? Μάλλον πρέπει να περάσεις χειροκίνητα το APN Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Σημερα το εστειλα πισω στο Pandawill για refund, μετα απο συννενοηση μεσω paypal. Ζητησα να παει συστημενο για να εχω Trakimg number. Το δεμα ηταν 584 γραμμαρια. Τιμη 15 €. Δεν ξερω αν και ποσα απο τα μεταφορικα θα μου επιστραφουν. Αυτα για οσους θελησουν να το στειλουν πισω. Δεν ηθελα να μπλεξω με επιστροφες αλλα το τηλ. ηταν τοσο χαλια που το εκανα πιο πολυ γιατι αισθανομαι οτι με επιασαν κοροιδο. Οχι το Pandawill αλλα ο κατασκευαστης. Το κυκλοφορεις τοσο καιρο ή φτιαξε μια ρομ της προκοπης ή παρτο πισω, αλλιως με κοροιδευεις ,καπως ετσι . :ρ Δεν το δεχομαι κιας χασω κι εγω. Edited May 26, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Και εγω αρχισα να το σκεφτομαι για επιστροφη γιατι η μπαταρια κανει κατι βλακειες και δεν κραταει πανω απο 12 ωρες με αρκετη χρηση(και δεν ερχεται και η δευτερη μπαταρια που παρηγγειλα πριν 37 μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Δεν ηταν μονο η μπαταρια. Ηταν και το gps, το αναβοσβημα της οθονης (δεν λυθηκε 100% με την 00.13) , καποιες επανεκκινησεις, και τελευταια το μενου για εναλλαγη 2G-3G ηταν γκριζαρισμενο! Το οποιο 2G-3G μπορουσα να το αλλαξω απο το engineering mode αλλα οχι απο το μενου . Τωρα πρεπει να αλλαξω και avatar... Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 @hoannis και @dimi , με καμια xperia alfa ψαχτήκατε?Εγώ αυτην εχω εδω και λιγο καιρό, έβαλα και xposed για καποια modules που βοηθάνε πολύ, ds battery saver... Αναβοσβημα ποτέ, επανεκκινηση ποτέ,gps δεν χρησιμοπιώ αλλα νομίζω οτι είναι καλο με τη συγκεκριμένη....45 ευρώ κινητο και μοιάζει με 200+ (με μόνο μειονεκτημα οτι θα μείνω για πάντα ics)...Μηπως να την δοκιμάζατε? PS:μπαταρία πάρα παρα παρα πολύ καλή σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου (xperia sola)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) @hoannis και @dimi , με καμια xperia alfa ψαχτήκατε?Εγώ αυτην εχω εδω και λιγο καιρό, έβαλα και xposed για καποια modules που βοηθάνε πολύ, ds battery saver... Αναβοσβημα ποτέ, επανεκκινηση ποτέ,gps δεν χρησιμοπιώ αλλα νομίζω οτι είναι καλο με τη συγκεκριμένη....45 ευρώ κινητο και μοιάζει με 200+ (με μόνο μειονεκτημα οτι θα μείνω για πάντα ics)...Μηπως να την δοκιμάζατε? PS:μπαταρία πάρα παρα παρα πολύ καλή σε σχέση με το προηγούμενο κινητό μου (xperia sola)... Όχι δεν ψάχτηκα γιατί και σε αυτές αναφέρουν κάποια προβλήματα. Π.χ. κάποια δεν έχει ράδιο , άλλη δείχνει -6% και δεν φορτίζει και κάποιοι αναφέρουν ότι το τηλ. δουλεύει για λίγο καιρό καλά και μετά εμφανίζει πρόβλημα. Δεν μπορώ να έχω την έγνοια μήπως δεν χτυπήσει το ξυπνητήρι γιατί ενώ το έβαλα να φορτίσει το πρωί δεν άνοιγε η οθόνη και τα soft keys ήταν αναμμένα (το έπαθα και αυτό). Μπορεί να το πάθω με οποιοδήποτε τηλέφωνο αλλά εκεί θα είμαι άτυχος , εδώ ξέρω ότι θα το κάνει, δεν μπορώ να το δεχτώ. Υπόψιν ότι είχα ζητήσει μερικό refund 47$ (υπολόγιζα να το κρατήσω έστω σαν tablet & ebook reader) αλλά το paypal έκρινε ότι πρέπει να το στείλω πίσω για ολικό. Edited May 26, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Όχι δεν ψάχτηκα γιατί και σε αυτές αναφέρουν κάποια προβλήματα. Π.χ. κάποια δεν έχει ράδιο , άλλη δείχνει -6% και δεν φορτίζει και κάποιοι αναφέρουν ότι το τηλ. δουλεύει για λίγο καιρό καλά και μετά εμφανίζει πρόβλημα. Δεν μπορώ να έχω την έγνοια μήπως δεν χτυπήσει το ξυπνητήρι γιατί ενώ το έβαλα να φορτίσει το πρωί δεν άνοιγε η οθόνη και τα soft keys ήταν αναμμένα (το έπαθα και αυτό). Μπορεί να το πάθω με οποιοδήποτε τηλέφωνο αλλά εκεί θα είμαι άτυχος , εδώ ξέρω ότι θα το κάνει, δεν μπορώ να το δεχτώ. Υπόψιν ότι είχα ζητήσει μερικό refund 47$ (υπολόγιζα να το κρατήσω έστω σαν tablet & ebook reader) αλλά το paypal έκρινε ότι πρέπει να το στείλω πίσω για ολικό. Εμενα ειναι το βασικο μου τηλεφωνο, δε μου εχει κανει ποτε τιποτα κουλο, η μπαταρία ειναι υπερβολικά στρωμένη, κατεβαινει ανα 1% πάντα χωρις σκαμπανευασματα, φορτίζει φουλ...Ράδιο με την xperia δεν εχω, αλλά αν το ηθελα θα εβαζα την xtreamer 3.6.18 και θα είχα....Οχι τιποτα αλλο ρε παιδια, αλλά ειναι κρίμα να μπλέκεις με κινεζους και αποστολές πισω...ειδικα οταν υπάρχει λύση..Τωρα οσον αφορά το paypal, γνώμη μου ειναι οτι ζητησες πολλα...με 25-30 θα βρισκατε τη χρυση τομη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Όχι δεν ψάχτηκα γιατί και σε αυτές αναφέρουν κάποια προβλήματα. Π.χ. κάποια δεν έχει ράδιο , άλλη δείχνει -6% και δεν φορτίζει και κάποιοι αναφέρουν ότι το τηλ. δουλεύει για λίγο καιρό καλά και μετά εμφανίζει πρόβλημα. Δεν μπορώ να έχω την έγνοια μήπως δεν χτυπήσει το ξυπνητήρι γιατί ενώ το έβαλα να φορτίσει το πρωί δεν άνοιγε η οθόνη και τα soft keys ήταν αναμμένα (το έπαθα και αυτό). Μπορεί να το πάθω με οποιοδήποτε τηλέφωνο αλλά εκεί θα είμαι άτυχος , εδώ ξέρω ότι θα το κάνει, δεν μπορώ να το δεχτώ. Υπόψιν ότι είχα ζητήσει μερικό refund 47$ (υπολόγιζα να το κρατήσω έστω σαν tablet & ebook reader) αλλά το paypal έκρινε ότι πρέπει να το στείλω πίσω για ολικό. Έχω ζητήσει μερικό refund 50 $ κι το pandawill δεν απαντησε ποτε απο 15/05 αν το γυρίσω σε claim πιθανόν το (σίγουρα ,γιαυτο δεν απαντα στα μερικα ριφαουντ το pandawil )να παρω την ιδια απαντηση απο το paypal για επιστροφη .Τι να κανω γιατι εχει κι αλλους στην ιδια κατασταση ? Τωρα οσον αφορά το paypal, γνώμη μου ειναι οτι ζητησες πολλα...με 25-30 θα βρισκατε τη χρυση τομη.. Πλεον δεν δεχετε μερικο ριφαουν το pandawil .Δεν απαντα καν στο μερικο ριφαουν.Αν υπαρχει καποιος που πηρε μερικο ριφαουντ απο 16/05 και μετά ας μας ενημερωση .( όσοι πήραν ...πήραν) Edited May 26, 2014 by timeout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Κι εγω εκανα refund και ζητησα 45 δολαρια και μου ειπανε οτι δεν την αποδεχονται και οτι θα μου στειλουν μια μπαταρια και οτι με την μπαταρια θα διορθωθουν τα προβληματα,κι εγω τους απαντησα οτι εχω ηδη παραγγειλει απο εκεινους μια εξτρα μπαταρια και μολις ερθει θα την δοκιμασω και αν δεν διορθωθει θα προχωρησω σε claim. Φυσικα δεν μου απαντησανε ξανα,αλλα η μπαταρια ειναι αφαντη εδω και 37 μερες γ@μωτο και το dispute μου δινει περιθωριο μεχρι 1/6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μείνετε στο θέμα παρακαλώ. Για καταστήματα ή για ότι έχει να κάνει με το paypal υπάρχουν ξεχωριστά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εχει αντιμετπίσει κανείς τ πρόβλημα 'cannot connect to camera' ? Το πιάνει ωρες ωρες σαν να εχει αποσυνδεθει η κάμερα απο το κινητό...Με μια επανεκκινηση δουλεύει πάλι κανονικά...Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εχει αντιμετπίσει κανείς τ πρόβλημα 'cannot connect to camera' ? Το πιάνει ωρες ωρες σαν να εχει αποσυνδεθει η κάμερα απο το κινητό...Με μια επανεκκινηση δουλεύει πάλι κανονικά...Τι παιζει? Μου το 'κανε κι εμενα μια φορα και εκανα επανεκινηση και εστρωσε,μαλλον τρωει κολληματα η εφαρμογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μου το 'κανε κι εμενα μια φορα και εκανα επανεκινηση και εστρωσε,μαλλον τρωει κολληματα η εφαρμογη! δεν ειναι η εφαρμογη, ειναι ο δεκτης της καμερας μάλλον...Οταν το παθει ξανα, κατεβασε κι αλλες εφαρμογες και θα δεις οτι με καμια δε θα δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) Συνεχίζεται το μεγάλο προβλημα με την κάμερα (παρολο που άλλαξα ρομ)...Βγάζει το συγκεκριμέμο μύνημα και επίσης δε σε αφήνει να δεις τα βιντεο που έχεις στη συσκευή...Τί μπορεί να φταίει ρε παιδια? Edited May 27, 2014 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Σημερα το εστειλα πισω στο Pandawill για refund, μετα απο συννενοηση μεσω paypal. Ζητησα να παει συστημενο για να εχω Trakimg number. Το δεμα ηταν 584 γραμμαρια. Τιμη 15 €. Δεν ξερω αν και ποσα απο τα μεταφορικα θα μου επιστραφουν. Αυτα για οσους θελησουν να το στειλουν πισω. Δεν ηθελα να μπλεξω με επιστροφες αλλα το τηλ. ηταν τοσο χαλια που το εκανα πιο πολυ γιατι αισθανομαι οτι με επιασαν κοροιδο. Οχι το Pandawill αλλα ο κατασκευαστης. Το κυκλοφορεις τοσο καιρο ή φτιαξε μια ρομ της προκοπης ή παρτο πισω, αλλιως με κοροιδευεις ,καπως ετσι . :ρ Δεν το δεχομαι κιας χασω κι εγω. με ποια εταιρεια το έστειλες πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 με ποια εταιρεια το έστειλες πίσω? ΕΛΤΑ . Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Σημερα μου κλεισε το case το paypal με το αιτιολογικο οτι δεν εστειλα αρκετα αποδεικτικα στοιχεια. :lol: (Τι αποδεικτικα αφου κατεληξαν στο να στειλω το κινητο πισω) Μειναμε με το newman στο χερι λοιπον. Επισης σημερα ενω εβλεπα ενα youtube video μεσω browser εσβησε μονο του. Ειναι η δευτερη φορα που σβηνει μεσα στο μηνα.. Επισης βιωσα και μια γερη υπερθερμανση οσο εβλεπα το βιντεο. Μπορει καποιο παιδι να θυμησει τη διαδικασια πως κανουμε downgrade ton επεξεργαστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Σημερα μου κλεισε το case το paypal με το αιτιολογικο οτι δεν εστειλα αρκετα αποδεικτικα στοιχεια. :lol: (Τι αποδεικτικα αφου κατεληξαν στο να στειλω το κινητο πισω) Μειναμε με το newman στο χερι λοιπον. Επισης σημερα ενω εβλεπα ενα youtube video μεσω browser εσβησε μονο του. Ειναι η δευτερη φορα που σβηνει μεσα στο μηνα.. Επισης βιωσα και μια γερη υπερθερμανση οσο εβλεπα το βιντεο. Μπορει καποιο παιδι να θυμησει τη διαδικασια πως κανουμε downgrade ton επεξεργαστη? Χρησιμοποιούσα αυτό το πρόγραμμα , όσο είχα το τηλέφωνο. https://play.google.com/store/apps/details?id=it.sineo.android.noFrillsCPU Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts