Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Google Nexus 4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τo oτι θα τo δoυμε ελλαδα μεσα στoν Νoεμβριo αντε Δεκεμβριo ειναι πoλυ καλo νεo.Τo μoνo πoυ μενει τωρα σαν απoρια ειναι αν πεσoυμε μεσα στις τιμες.Τι να πω? Υπoμoνη πατριωτες.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

• Απαντήσεις 913
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό είναι ένα θέμα. Και με το nexus 7 έλεγαν ότι οι μόνες εκδόσεις θα είναι 8 και 16 gb χωρίς 3g και τέσσερις μήνες μετά να σου εκδόσεις με 32 gb και 3g. Θα είναι λίγο ξενέρωμα αν συμβεί, που πολύ το υποψιάζομαι ότι θα συμβεί μετά τις τρελές πωλήσεις που θα κάνει το κινητό.

Υπομονή λοιπόν. Πάντως με ένα πρόχειρο υπολογισμό, για μένα, χρειάζομαι 3-3.5 gb για μουσική, και 1 για apps. Για gaming, καλύπτομαι με το 10αρι tablet. Τελείως οριακά καλύπτομαι με το 8άρι. Βέβαια, όταν αρχίσω να παίζω με την hd κάμερα θα υπάρχει πρόβλημα... άρα για μένα 16...

Back In Black

Ουτως ή αλλως σε αυτο το site το ειχε με 450 δολλαρια.

Το ΜΟΝΟ μου κολημα πριν το παραγγειλω ειναι οτι φοβαμαι οτι αν ανακοινωθει εκδοση με 32GB θα θελω να πουλησω το 16αρι και να παρω την καινουργια !!!

Κάπου στο ίντερνετ(δεν θυμάμαι που,σε ξένο site πάντως) διάβασα ότι θα κυκλοφορίσει και με 32 GB αλλά θα είναι μόνο με συμβόλαιο.Τώρα δεν ξέρω αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα

Δεν ισχυει κατι τετοιο. Υποθεσεις ηταν αυτο που διαβασες. Καλα θα ηταν αλλα... !

Ίσως να ήταν υποθέσεις δεν είμαι σίγουρος.Επίσης έγραφε ότι το συμβόλαιο θα είναι με την Τ-Mobile(Βρετανία μεριά),Οπότε και να ισχύει η είδηση, δεν ξέρουμε τι θα παίξει στην Ελλάδα

Ίσως να ήταν υποθέσεις δεν είμαι σίγουρος.Επίσης έγραφε ότι το συμβόλαιο θα είναι με την Τ-Mobile(Βρετανία μεριά),Οπότε και να ισχύει η είδηση, δεν ξέρουμε τι θα παίξει στην Ελλάδα

https://www.google.gr/search?client=opera&rls=en&q=nexus+4+32gb+t-mobile&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Αν κοιταξεις στα αποτελεσματα θα δεις οτι λενε για το Nexus 7 οχι το 4.

Δυστυχως :(

no sig...

Καποιος κατοικος της Γερμανιας,πως μπορει να παρει τη συσκευη;Εχει καταστηματα η google οπως η αpple ή ειναι παραγγελια μεσω ιντερνετ;

Και μόλις χθες περιέγραφα πόσο (συνεχίζω) να είμαι ευχαριστημένος από το galaxy s...

Άντε να δούμε θα έρθει ή θα πάμε να το πάρουμε. Αν το φέρουν εδώ με 550 θα πάμε με τα ίδια χρήματα Γερμανία και θα μας μείνει και η βόλτα στις photo του Ν4.

Και μόλις χθες περιέγραφα πόσο (συνεχίζω) να είμαι ευχαριστημένος από το galaxy s...

Άντε να δούμε θα έρθει ή θα πάμε να το πάρουμε. Αν το φέρουν εδώ με 550 θα πάμε με τα ίδια χρήματα Γερμανία και θα μας μείνει και η βόλτα στις photo του Ν4.

Το κακό όμως είναι οτι δεν μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ταξίδι αν κατάλαβα καλά.

Και αυτό γιατί αυτή η τιμή θα είναι μέσω Play store και όχι κάποιου φυσικού καταστήματος.

Οπότε σε ένα ταξίδι 5-6 ημερών δεν μπορείς να παραγγείλεις κάτι ηλεκτρονικά και να περιμένεις να το παραλάβεις ταχυδρομικά στην διεύθυνση του ξενοδοχείου....:wacko:

Μόνο αν έχεις γνωστό κάποιον μόνιμο κάτοικο...

Καλημέρα σε όλους! Κακά τα ψέματα μόνο από EU αξίζει να ψωνίσουμε βρε παιδιά... Εκτός αν κάποιος πηγαίνει συχνά US οπότε δεν το συζητώ...

Χθες νομίζω ότι περάσαμε λιγάκι στο "ντούκου" το Link που πόσταρε κάποιος φίλος από εδώ και σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις που αφορούν στην ποιότητα του nexus4. Δηλώσεις του τύπου "This is, easily, the most beautiful Android phone ever made" σίγουρα δείχνουν με τι έχουμε να κάνουμε και πόσο ποιοτικό αλλά και καλοσχεδιασμένο θα είναι το τηλέφωνο... Με gorilla2 προς/πίσω και περιμετρικό bexel από rubberized plastic (κάποιος μας άκουσε!!!!) Είμαι πραγματικά περίεργος να το πιάσω στα χέρια μου μετά από αυτό το άρθρο!!! :D

http://cdn.androidpolice.com/wp-content/uploads/2012/11/nexusae0_wm_IMG_09691.jpg

http://www.androidpolice.com/2012/11/01/initial-impressions-of-the-nexus-4-raising-the-bar-for-design-materials-and-build-quality/

Το κακό όμως είναι οτι δεν μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ταξίδι αν κατάλαβα καλά.

Και αυτό γιατί αυτή η τιμή θα είναι μέσω Play store και όχι κάποιου φυσικού καταστήματος.

Οπότε σε ένα ταξίδι 5-6 ημερών δεν μπορείς να παραγγείλεις κάτι ηλεκτρονικά και να περιμένεις να το παραλάβεις ταχυδρομικά στην διεύθυνση του ξενοδοχείου....:wacko:

Μόνο αν έχεις γνωστό κάποιον μόνιμο κάτοικο...

Αν ξέρεις σίγουρα πως θα πας εξωτερικό, τότε μιλάς με το ξενοδοχείο και τους το λες (απαραίτητα να έχεις κάνει κράτηση), κάνεις από τώρα την παραγγελία (να είναι βέβαια μετά το release) και όταν πας, σε περιμένει. Εγώ το έχω κάνει πάντως αυτό, με ένα Naga mouse όταν κυκλοφόρησε, μέσω Amazon που τότε δεν ερχόταν Ελλάδα (και οι τιμές στην Ελλάδα ήταν για γέλια τότε)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Αν ξέρεις σίγουρα πως θα πας εξωτερικό, τότε μιλάς με το ξενοδοχείο και τους το λες (απαραίτητα να έχεις κάνει κράτηση), κάνεις από τώρα την παραγγελία (να είναι βέβαια μετά το release) και όταν πας, σε περιμένει. Εγώ το έχω κάνει πάντως αυτό, με ένα Naga mouse όταν κυκλοφόρησε, μέσω Amazon που τότε δεν ερχόταν Ελλάδα (και οι τιμές στην Ελλάδα ήταν για γέλια τότε)

Δύσκολο μου φαίνεται...

Ποιος σου εγγυάται ότι το πακέτο δεν θα το λουφάρει κάνεις ρεσεψιονιστ;

Και μετά παρ το αυγό και κουρευτο...

Εγώ προσπαθώ να σκεφτώ πως θα παραγγείλω τη συσκευή ώστε να είναι στο ξενοδοχείο τις ημέρες που θα πάω Γαλλία. Το πρόβλημα είναι ότι οι proxy servers δεν είναι ασφαλείς για αγορές απο ότι διάβασα!

Βέβαια έχω ακόμα μια μικρή ελπίδα πως κάποιο κατάστημα θα το βάλει σε σωστή τιμή τις επόμενες μέρες για να το παραγγείλουμε!

Δύσκολο μου φαίνεται...

Ε καλά αν πας στο Χάνι της Γραβιάς, θα στο λουφάρουν αλλά αν πας σε κάποιο σοβαρό δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ είχα μιλήσει με τον υπεύθυνο και το είχα κανονίσει. Το είχαν στην θυρίδα μάλιστα του ξενοδοχείου, χαχα μου είχε κάνει εντύπωση, αφού τους έλεγα mouse είναι μην τρελένεστε ;)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Βέβαια έχω ακόμα μια μικρή ελπίδα πως κάποιο κατάστημα θα το βάλει σε σωστή τιμή τις επόμενες μέρες για να το παραγγείλουμε!

και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει:D. μόλις κάτσει λίγο η ζήτηση τα καταστήματα να κατεβάσουν την τιμή στα επίπεδα του play store

Δύσκολο μου φαίνεται...

Υπαρχουν tracking numbers. Αν παραδωθει το μαθαινεις. Αν πανε να στο φανε το βλεπεις και παιρνεις μετα αλλα μετρα.

Παντως η google ειχε δηλωσει οτι η καρτα που θα χρησιμοποιηθει για την αγορα πρεπει να φαινεται οτι ειναι απο την ιδια χωρα οπως και η διευθυνση αποστολης.

no sig...

Υπαρχουν tracking numbers. Αν παραδωθει το μαθαινεις. Αν πανε να στο φανε το βλεπεις και παιρνεις μετα αλλα μετρα.

Παντως η google ειχε δηλωσει οτι η καρτα που θα χρησιμοποιηθει για την αγορα πρεπει να φαινεται οτι ειναι απο την ιδια χωρα οπως και η διευθυνση αποστολης.

εκει κολλαμε στην καρτα....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εκει κολλαμε στην καρτα....

Kι εγώ εκεί κολλάω ρε γμτ.

Αν αλλάξω απλώς τη διεύθυνση της κάρτας μου μόνον γι' αυτην την αγορά και ορίσω του φίλου μου στη Γερμανία, θα ειμαι οκ άραγε;

Update: Θα δοκιμάσω μία αγορά 0,99 ευρώ με διεύθυνση και τηλέφωνο Γερμανίας, για να δω αν ολοκληρωθεί.

Update2: Άκυρο. Μόλις αλλάξεις διεύθυνση, αλλάζει τα στοιχεία κατόχου. Χμμμ....

Edited by protsimer

Kι εγώ εκεί κολλάω ρε γμτ.

Αν αλλάξω απλώς τη διεύθυνση της κάρτας μου μόνον γι' αυτην την αγορά και ορίσω του φίλου μου στη Γερμανία, θα ειμαι οκ άραγε;

Update: Θα δοκιμάσω μία αγορά 0,99 ευρώ με διεύθυνση και τηλέφωνο Γερμανίας, για να δω αν ολοκληρωθεί.

Update2: Άκυρο. Μόλις αλλάξεις διεύθυνση, αλλάζει τα στοιχεία κατόχου. Χμμμ....

παιζει ρολο η χωρα στην οποια εχει εκδοθει η καρτα...αρα δεν γινεται!

μαλλον 549Ε η τιμη του στην Ιταλια...:lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πιστεύω η google να μπορεί να συγκρίνει τις ενεργοποιήσεις σε κάθε χώρα, σε σχέση με τις πωλήσεις μέσω play. Έτσι να δει οτι ένα ποσοστό συσκευών που αγοράστηκαν μέσω play (serial numbers) έχουν ενεργοποιηθεί σε άλλες χώρες και να σκεφτεί την επέκταση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Άραγε τι περιορισμοί υπάρχουν για αυτό; Φορολογία ίσως;
Back In Black

Ξερει καποιος αν υπαρχει οριο στο ποσες συσκευες μπορει να παραγγειλει καποιος απο το google play ? Υπαρχει καποιο οριο ? (στους ορους χρησης του play store, αναφερει οτι υπαρχει οριο μονο στη περιπτωση εξαντλησης η μη διαθεσης καποιας συσκευης,..δεν αναφερει στο ποσες συσκευες μπορεις να παρεις)

Υποψιαζομαο πως καποια site που παρουσιαζουν προ-παραγγελιες θα κινηθουν με αυτο το τροπο, και βαζουν ενα καπελακι των 100$.

υγ. πλακα πλακα, μια χαρα κερδοφορα κινηση θα ηταν αυτη, αν ζεις στις χωρες του google play store, αγορα και προωθηση μεσω ebay κλπ. Σιγουρα θα υπαρξουν [πολλες τετοιες κινησεις, αφου μιλαμε για μια μεγαλη ευρωπαικη αγορα (οι υπολοιπες χωρες εκτος store).

Edited by jotoxic

Ξερει καποιος αν υπαρχει οριο στο ποσες συσκευες μπορει να παραγγειλει καποιος απο το google play ? Υπαρχει καποιο οριο ? (στους ορους χρησης του play store, αναφερει οτι υπαρχει οριο μονο στη περιπτωση εξαντλησης η μη διαθεσης καποιας συσκευης,..δεν αναφερει στο ποσες συσκευες μπορεις να παρεις)

Υποψιαζομαο πως καποια site που παρουσιαζουν προ-παραγγελιες θα κινηθουν με αυτο το τροπο, και βαζουν ενα καπελακι των 100$.

υγ. πλακα πλακα, μια χαρα κερδοφορα κινηση θα ηταν αυτη, αν ζεις στις χωρες του google play store, αγορα και προωθηση μεσω ebay κλπ. Σιγουρα θα υπαρξουν [πολλες τετοιες κινησεις, αφου μιλαμε για μια μεγαλη ευρωπαικη αγορα (οι υπολοιπες χωρες εκτος store).

10 συσκευες μολις το εψαξα!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ερώτηση, γιατί θα τρελαθώ με το 550άρι που είδα για Ελλάδα..

αν είναι κάποιος UK, & αγοράσει το κινητό, θα είναι ξεκλείδωτο? θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα? κι επίσης θα έχει ελληνικό μενού?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...