giwrgosth Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Έβαλα την lewa os πολύ σταθερή μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά Έχει ελληνικά η συγκεκριμένη? Τι παραπάνω έχει από του Gommer? Λοιπόν μάγκες όποιος θέλει 2η μπαταρία για το newman n1 είναι αυτή: http://www.ebay.com/itm/Cell-Phone-battery-U970-for-ZTE-Li3716T42P3h594650-U970-/150853755471?pt=PDA_Accessories&hash=item231f95a24f Από τη στιγμή που υπάρχει η αυθεντική στα 1700 mAh σε πιο χαμηλή τιμή στο pandawill δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο. Να κάνω και μια ερώτηση, ψιλοofftopic, σαν σχετικά καινούριος στο χώρο του Android? Υπάρχει τρόπος όταν βάζουμε κάποια καινούρια rom να κρατήσουμε τις εφαρμογές που έχουμε φορτώσει, ή θα πρέπει κάθε φορά να τις ξαναπερνάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Έχει ελληνικά η συγκεκριμένη? Τι παραπάνω έχει από του Gommer? όχι δεν έχει , ποτέ δεν έιχα ελληνικό μενού στα κινητά μου , αλλά δεν έχει κανένα θέμα με τα μηνύματα , οσο για το πληκτρολόγιο κατεβάζεις ένα ελληνικό και είσαι οκ Oσο αφορά του gommers δεν έχω ιδέα τι παραπάνω έχει απο αυτή απλά βλέπω ότι είναι για μένα ποιο λειτουργική Edited December 18, 2012 by demotapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 To τηλ μου κανει κάτι κουλά που είναι αρκετά σπαστικά. Οταν κάνεις κλήση, κάποιες φορές σβήνει η οθόνη και μόλις το κλείσεις δεν ξανααναβει! Και έτσι ψαχνεις να βρεις αν έκλεισε ο άλλος τη γραμμή! To έχει παρατηρήσει κανείς αυτό? Μου φαίνεται θα βάλω άλλη rom αλλά φοβάμαι για το gps Ναι το κάνει κι εμένα μερικές φορές. Σαν να κολλάει ο proximity sensor. Δεν έχω εντοπίσει το λόγο. Καλού κακού φρόντισε να κάνεις restart μια φορά τη μέρα, νομίζω ότι βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω και εγω. Ποιον θεωρείται ποιο αξιόπιστο τρόπο αποστολής και μαγαζί(ΕΤΟΤΑLK,merimobiles,banggood,κτλ..) για να γλυτώσουμε τις επιπλέον επιβαρύνσεις ΦΠΑ, τελωνεία κτλ? Ακούω γνώμες.. :O.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω και εγω. Ποιον θεωρείται ποιο αξιόπιστο τρόπο αποστολής και μαγαζί(ΕΤΟΤΑLK,merimobiles,banggood,κτλ..) για να γλυτώσουμε τις επιπλέον επιβαρύνσεις ΦΠΑ, τελωνεία κτλ? Ακούω γνώμες.. :O.. με ταχυδρομειο γλυτωνεις κατα 99% το τελωνειο. διαλεξε sgpost μιας και εχεις ελπιδες να ερθει νωριτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr_God Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Έβαλα την lewa os πολύ σταθερή μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά Μπορείς να κάνεις τον κόπο να μου πεις από που την κατέβασες, γιατί μόλις το πήρα και εγώ και θέλω να του "τραβήξω" ένα root + flash; Το GPS λειτουργεί καλά με αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τελικά αποφάσισα να κανω την υπερβαση και απο τα 100 ευρω να ανεβω στα 125 και να πάρω το το Newman 1. Το βρίσκω τόσο από το http://www.banggood.com/Wholesale-Newsmy-N1-4_3-Inch-540+960-Android-4_0-8mp-Mtk6577-Dual-Core-Smart-Phone-p-54028.html Δηλαδή 165 δολάρια με κουπόνι. Αλλά δεν το στέλνει rooted και το κινητό προορίζεται για τον πατέρα μου και μάλλον δεν έχει ούτε Ελληνικά. Επίσης διαβάζω ότι οι περισσότεροι το περνούν Από etotalk η merimobiles αλλά από αυτά μου βγαίνει πιο ακριβά στα 187 δολάρια περίπου. Τι με συμβουλευετε να κάνω? παίζει κανένα κουπόνι έκπτωσης για etotalk η merimobile? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Δεν το σκέφτεσαι δηλαδή να το πάρεις όπως είναι και να το κάνεις root μόνος σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τελικά αποφάσισα να κανω την υπερβαση και απο τα 100 ευρω να ανεβω στα 125 και να πάρω το το Newman 1. Το βρίσκω τόσο από το http://www.banggood.com/Wholesale-Newsmy-N1-4_3-Inch-540+960-Android-4_0-8mp-Mtk6577-Dual-Core-Smart-Phone-p-54028.html Δηλαδή 165 δολάρια με κουπόνι. Αλλά δεν το στέλνει rooted και το κινητό προορίζεται για τον πατέρα μου και μάλλον δεν έχει ούτε Ελληνικά. Επίσης διαβάζω ότι οι περισσότεροι το περνούν Από etotalk η merimobiles αλλά από αυτά μου βγαίνει πιο ακριβά στα 187 δολάρια περίπου. Τι με συμβουλευετε να κάνω? παίζει κανένα κουπόνι έκπτωσης για etotalk η merimobile? καλημερα ρωτησα στο banggood και μου ειπε οτι εχει ελληνικα το γραφει και στα χαρακτηριστικα του Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr_God Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τελικά αποφάσισα να κανω την υπερβαση και απο τα 100 ευρω να ανεβω στα 125 και να πάρω το το Newman 1. Το βρίσκω τόσο από το http://www.banggood.com/Wholesale-Newsmy-N1-4_3-Inch-540+960-Android-4_0-8mp-Mtk6577-Dual-Core-Smart-Phone-p-54028.html Δηλαδή 165 δολάρια με κουπόνι. Αλλά δεν το στέλνει rooted και το κινητό προορίζεται για τον πατέρα μου και μάλλον δεν έχει ούτε Ελληνικά. Επίσης διαβάζω ότι οι περισσότεροι το περνούν Από etotalk η merimobiles αλλά από αυτά μου βγαίνει πιο ακριβά στα 187 δολάρια περίπου. Τι με συμβουλευετε να κάνω? παίζει κανένα κουπόνι έκπτωσης για etotalk η merimobile? Δεν θα χρειαστείς root, το banggood στο στέλνει έτοιμο με rom (modded?) που έχει Ελληνικά και είναι ρουταρισμένη. Από εκεί το πήρα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 ωραια να ρωτησω κατι αλλο μπορω να εχω προεπιλογη απο ποια sim να μπαινει ιντερνετ?και κατι αλλο σε σχεση με το Neo n02-m ποιο θα περνατε? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr_God Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 ωραια να ρωτησω κατι αλλο μπορω να εχω προεπιλογη απο ποια sim να μπαινει ιντερνετ?και κατι αλλο σε σχεση με το Neo n02-m ποιο θα περνατε? Ναι έχει αλλά η 2ρη δεν είναι 3G. Εγώ πήρα το Newman, δεν μπορώ να σου κάνω σύγκριση με άλλο κινητό που δεν το είχα ποτέ μου. Όποιο σου αρέσει πάρε. Εγώ πήρα το Newman μόνο και μόνο επειδή ήξερα πως θα βρω support, ROMs κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Από το banggood θα το πάρω και εγώ. Τι μέθοδο αποστολής επέλεξες? Για να γλυτώσουμε τα επιπλέον δλδ.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr_God Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Από το banggood θα το πάρω και εγώ. Τι μέθοδο αποστολής επέλεξες? Για να γλυτώσουμε τα επιπλέον δλδ.....:lol: Απλό ταχυδρομείο, αλλά έκανε 25 περίπου ημέρες. Και με EMS να διαλέξεις και ζητήσεις να σου δηλώσει μικρή αξία, 99% δεν περνάει, ή και να περάσει πληρώνεις 23% ΦΠΑ και 8€ έξοδα τελωνείου και στο φέρνουν στην πόρτα σου. Είναι και 20-25€ επιπλέον τα μεταφορικά έτσι αλλά σε μία εβδομάδα το πολύ φτάνει. Αν "καίγεσαι", τι να σου πω, εσύ έχεις το μαχαίρι! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση με DHL, γιατί θα το σταματήσουν κατά 90% και με το καλημέρα τα έξοδα εκτελωνιστή και μεταφορικής είναι κοντά 200€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Την έχω πάθει με DHL με ένα GPS και μου ζητούσαν έξοδα εκτελωνιστή( ελαχίστη αμοιβή 99 ευρώ) και δασμούς κτλ. Για αυτό ρωτάω για να μην την ξαναπαθω. Πήγα να το κάνω order και μου λέει SOLD OUT http://www.banggood.com/Wholesale-Newsmy-N1-4_3-Inch-540+960-Android-4_0-8mp-Mtk6577-Dual-Core-Smart-Phone-p-54028.html. OMG ρε ****το πριν μισή ώρα ήταν μια χαρά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Την έχω πάθει με DHL με ένα GPS και μου ζητούσαν έξοδα εκτελωνιστή( ελαχίστη αμοιβή 99 ευρώ) και δασμούς κτλ. Για αυτό ρωτάω για να μην την ξαναπαθω. Πήγα να το κάνω order και μου λέει SOLD OUT http://www.banggood.com/Wholesale-Newsmy-N1-4_3-Inch-540+960-Android-4_0-8mp-Mtk6577-Dual-Core-Smart-Phone-p-54028.html. OMG ρε ****το πριν μισή ώρα ήταν μια χαρά.... σε μαυρο υπαρχει,το μπλε δεν εχει σε στοκ,κοιταξε το. σε σχεση με το umi x1 ειναι καλυτερο η οχι? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 21, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Τελικά 1080ρ αναπαραγωγή και έγγραφη τα ξεχνάμε; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 σε μαυρο υπαρχει,το μπλε δεν εχει σε στοκ,κοιταξε το. σε σχεση με το umi x1 ειναι καλυτερο η οχι? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Έχεις δίκιο το παράγγειλα σε μαύρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Απλό ταχυδρομείο, αλλά έκανε 25 περίπου ημέρες. Και με EMS να διαλέξεις και ζητήσεις να σου δηλώσει μικρή αξία, 99% δεν περνάει, ή και να περάσει πληρώνεις 23% ΦΠΑ και 8€ έξοδα τελωνείου και στο φέρνουν στην πόρτα σου. Είναι και 20-25€ επιπλέον τα μεταφορικά έτσι αλλά σε μία εβδομάδα το πολύ φτάνει. Αν "καίγεσαι", τι να σου πω, εσύ έχεις το μαχαίρι! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση με DHL, γιατί θα το σταματήσουν κατά 90% και με το καλημέρα τα έξοδα εκτελωνιστή και μεταφορικής είναι κοντά 200€. Την πατησε φιλος που ΔΕΝ με ακουσε και ειχε και βιασυνες.Αγορασε 2 ενα δικο του και ενα της κοπελας του και προχθες του τηλεφωνησαν (dhl/τελωνειο)και του εβγαλαν κοστουμι 170 ευρΑ για τα δυο μαζί.Δηλαδη αλλο εναμιση σχεδον κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Όποιος βιάζεται σκονταφτει. Παράγγειλα πριν ένα χρόνο GPS 79 euros με DHL και εμένα μου έβγαλαν κουστούμι 185 επιπλέον...... Γι αυτό ρωτάω τι και πως για να μην την ξαναπαθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Όσες φορές παράγγειλα με EMS δεν είχα πρόβλημα με τελωνείο. Καμία σχέση με UPS/FEDEX/DHL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 επειδη με ρωτατε αρκετοι τις εντυπωσεις μου απο το newman N1 γραφω εδω ωστε να το βλεπουν ολοι: ειναι ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο σε ολα τα επιπεδα. αν υπολογισουμε οτι παιζει στα 150-180 € τοτε απλα δεν υπαρχει συγκριση με οτιδηποτε επωνυμο, ποσο μαλλον με dual sim καθως δεν υπαρχει κανενα αξιολογο επωνυμο dual sim να αγορασει κανεις απο Ελλαδα. Στο δια ταυτα: 1 ghz διπυρηνος ειναι απλα υπεραρκετος για τις βασικες λειτουργιες ενος smartphone αλλα και για πιο βαριες. Μονο σε καποια παιχνιδια τα βρισκει λιγο σκουρα λογω της μετριας καρτας γραφικων PowerVr531. Και παλι ομως αν καποιος θελει κινητο για να παιζει παιχνιδια καλυτερα να παει να παρει το psvita που εχει και κουμπια. Δεν κολλαει στην κυληση των μενου και η εμπειρια χρησης ειναι αριστη. Το λειτουργω με τον go launcher και ειναι πραγματικα διαμαντι. Ουτε lag ουτε τιποτα. Το 1gb ram δεν ξερω αν οντως κανει διαφορα , γτι βλεπω πολλα κινητα με τον ιδιο επεξεργαστη αλλα 512ραμ. Φανταζομαι οτι το N1 λογω του 1γιγα ραμ θα μπορει να εχει αποθηκευμενα περισσοτερα προγραμματα στο παρασκηνιο ή να μη χρειαζται να σβηνει προγραμματα απο τη μνημη και να καθυστερει. Ευπροσδεκτο παντως και το 1γιγα κι ας μην εχω καταλαβει τη χρηση του ακομα. Η οθονη ειναι οθοναρα. Βαζω ομως 9/10 για ενα και μονο λογο. Την σχετικα χαμηλη μεγιστη φωτεινοτητα, που στο εντονο φως ειναι λιγο προβλημα. Κατα τ αλλα εχει αριστες γωνιες θεασης, πολυ ωραια χρωματα και ιδανικη αναλυση qhd 960*540. ΕΙδα και στις ιιδες ιντσες αναλυση 1280*720 και πρεπει να το δει κανεις απο πολυ κοντα για να καταλαβει διαφορα. Δε θα με χαλαγε μεν αλλα νομιζω οτι η παραπανω αναλυση ισως γονατισει τον επεξεργαστη. Στο θεμα της καμερας ειμαι εντυπωσιασμενος. Δεν περιμενα να τραβαει τοσο καλα. Ειναι 8mp πραγματικα και με πολυ καληποιοτητα. Εχω και συγκριση με το jiayu g2 1gb που πηρα στην κοπελα μου και παλι το Ν1 ειναι καλυτερο. Δεν ξερω πως το εχουν καταφερει αλλα στις φωτο ειναι πολυ καλο. Αμα ψαξετε πιο πισω ειχα ποσταρει μια φωτο, αμα θελετε μπορω να ποσταρω κι αλλες. Το βραδυ αλλαζουν τα πραγματα μιας και το φλας ειναι υποτυπωδες, ενω εμφανιζεται και πολυς θορυβος διοτι ο αισθητηρας ανεβαζει πολυ iso. Στο θεμα video τραβαει 720P. Καλη ποιοτητα δε λεω, αλλα τιποτα το εξαιρετικο. Δυστυχως δεν το βλεπω να παιρνει 1080 ουτε και με αναβαθμιση διοτι νομιζω οτι πεεριοριζεται απο τον επεξεργαστη. Απο τη μπροστινη καμερα μην περιμενετε πολλα. Τυπικη vga για βιντεοκλησεις.Για το skype μια χαρα ειναι , αν και θα προτιμουσα μια 2mp οπως στο jiayu G3. Μικρο το κακο. Τραβαει και βιντεο αμα λαχει, αλλα δε νομιζω να τη χρησιμοποιησει κανιες γι αυτο. Η μπαταρια ειανι 1700 mah πραγματικα. Με το battery monitor widget που κανω μετρησεις βλεπω οτι οντως ειναι 1700mah . Σε αυτονομια αυτο σημαινει απο μερικες ωρες εντατικης χρησης (wifi, 3g , gps , παιχνιδια , βιντεο) μεχρι 2 ημερες τυπικης χρησης. Μια χαρα δηλαδη. Με τη φορτιση ομως εχω καποιες ενστασεις. Κανει περιπου 3,5-4 ωρες για πληρη φορτιση. Δε μπορουσαν να το φτιαξουν αυτο το πραγμα?? Ολα τα συγχρονα android smartphones υποστηριζουν quick charge, εδω δυστυχως δεν το εχουμε αυτο. Επισης το κινητο μπερδευεται αφανταστα οταν αλλαζουμε μπαταριες . Εγω πχ εχω παρει μια εξτρα μπαταρια που τη φορτιζω με εξωτερικο φορτιστη. Οταν λοιπον βγαλω τη μια που εχει αδειασει και βαλω την επομενη που ειναι 100% επειδη το android κραταει στατιστικα απο την πρωτη τοτε πεφτει πολυ γρηγορα. Γι αυτο και πλεον την κραταω σαν ανταλλακτικη σε περιπτωση που αρχισει να εξασθενει η πρωτη. Σε θεμα ηχου δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Αρκετα δυνατο κουδουνισμα και καλο ακουστικο. Με root και mobileuncletools μπορει να δυναμωσουν κι αλλο αυτα τα δυο. To root οπως εχω δειξει σε προηγουμενο ποστ ειναι πανευκολο και συστηνεται απο την πρωτη μερα, ωστε να σβηστουν κατι ακυρες κινεζικες εφαρμογες. Για μουσικη χρησιμοποιω το playerpro που εχει παραμετροποιησιμο equalizer και δεν παραμορφωνει. Παιζει αρκετα δυνατα και καθαρα. Wifi και gps απλα αριστα. Μην τα ξαναγραφω, κοιταξτε και λιγο τα προηγουμενα ποστς. Ενσταση εχω στην πυξιδα που λειτουργει λαθος και δεν ξερω πως να την συνεφερω. Στο g2 πχ δουλευει σωστα. Πιθανον με καποιο update να επανελθει, μακαρι. Και παλι ομως μικρο το κακο. Ποιοτητα κατασκευης: Ισως η καλυτερη δυνατη. Σκληρα γυαλιστερα πλαστικα και γενικα στιβαρη κατασκευη. Κερασακι στην τουρτα το gorilla glass. Εχω βαλει βεβαια και ζελατινα , περισσοτερο για τη χαρα. Αν ειανι σαν το gorilla glas του lg 2x που ειχα τοτε και χωρις ζελατινα δε νομιζω να παθει το παραμικρο (το 2Χ το ειχα χωρις θηκη, παντα χυμα και ουτε που ειχε γρατσουνιστει η οθονη 6 μηνες). Το κινητο το αγορασα απο minideal.net και μου κοστισε περιπου 170-180 (δε θυμαμαι ακριβως). Πηρα ομως εξτρα μπαταρια , θηκη και ζελατινα για την οθονη. Ελπιζω αυτη τη φορα να σας καλυψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pngwts Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 εγω αντιμετωπιζω ενα προβλημα... εχω εγκαταστησει τον nova launcher και το swiftkey ενω αυτα τα δυο προγραμμα τα εχω επιλεξει ως προεπιλεγμενα για τον launcher και για τα μηνυματα αντιστοιχα ..καθε φορα που κλινω το κινητο οι ρυθμισεις χανονται και μολις το ξαναανοιγω το τηλ δεν ειναι αυτα τα προεπιλεγμνενα αλλα αυτα που εχει ως stock h rom (Etotalk)...τι γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznotgood Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα, αποφάσισα κι εγώ να μπω στο club του Newman N1 και λέω σήμερα να το παραγγείλω από το http://www.banggood.com αν το έχει παραγγείλει κάποιος από εκεί μπορεί να μου πει 1.Shipping Method ? δεν με ενδιαφέρει να έρθει νωρίς αλλά να μην περάσει τελώνιο και να μην χρεωθώ τίποτα έχτρα. 2. Αν υπάρχει κουπόνι και που το βρίσκω ή αν θέλει να με κάνει κάποιος invite ώστε να κερδίσουμε και οι 2 (pm me) 3. Αν το τηλέφωνο απο banggood έρχεται rooted ή αν πρέπει να τους γράψω κάτι. 4. Αν χρειάζομαι τίποτα έχτρα που να αξίζει (θήκη, κάρτα μνήμης). Ευχαριστώ, για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα, αποφάσισα κι εγώ να μπω στο club του Newman N1 και λέω σήμερα να το παραγγείλω από το http://www.banggood.com αν το έχει παραγγείλει κάποιος από εκεί μπορεί να μου πει 1.Shipping Method ? δεν με ενδιαφέρει να έρθει νωρίς αλλά να μην περάσει τελώνιο και να μην χρεωθώ τίποτα έχτρα. 2. Αν υπάρχει κουπόνι και που το βρίσκω ή αν θέλει να με κάνει κάποιος invite ώστε να κερδίσουμε και οι 2 (pm me) 3. Αν το τηλέφωνο απο banggood έρχεται rooted ή αν πρέπει να τους γράψω κάτι. 4. Αν χρειάζομαι τίποτα έχτρα που να αξίζει (θήκη, κάρτα μνήμης). Ευχαριστώ, για τον χρόνο σας. http://www.etotalk.com/newman-n1-gorilla-glass-ecompass-android40-dual-core10ghz-3g-dual-sim-43qhd-ips_p3115.html Rooted μπορεις να το παρεις μονο απο εδω,ειναι και αρκετα φθηνοτερο αλλα χρεωνουν αποστολη,ζητησε να το στειλουν με singapore post συστημενο αν το αποφασισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts