Jump to content

pngwts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pngwts

  1. παιδια ..εχω περασει την επισημη εδω και 2 μερες και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η μπαταρια εξαντληται πολυ γρηγορα..δεν ξερω γιατι
  2. το ειδα και εγω..βγηκε και ροοταρισμενη μολις την περασα ..ολα τελεια!
  3. ναι αυτο ειναι ..οταν φωρτιζει το κινητο ειναι αναμενο κανονικα ..οταν πχ εχεις μαι αναπαντητη ομως δεν αναβοσβινει οπως πριν το μονο προβλημα το gps οτι αργει να κλειδωσει
  4. το εχω παρει απο etotalk με την rom τους μεσα μετα πειραματιστηκα λιγο ..περασα lewa, umi , και κατεληξα στου gommers τωρα που εβαλα JB παρατηρησα οτι η διαρκεια μπαταριας σε σχεση με του gommers πιστευω οτι ηταν ενα 30 % πανω
  5. οντως εχει.. κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι σε σχεση με την rom του gommers ..εχει μεγαλη διαφορα στην διαρκεια ζωης της μπαταριας..δεν ξερω ετσι μου φανηκε!
  6. οχι ..οι αλλοι λαμβανουν κανονικα οσο αναφορα το go sms pro με ενεργοποιημενο A-GPS κανει 2-3 λεπτα οταν ειχα την ΕΤΟΤΑΛΚ rom κλειδωνε αμεσως
  7. sms κανονικα ..αν και εστειλε με το go sms pro ..δεν ξερω με το stock τι γινεται.. τωρα οσο για το gps κανει 2-3 λεπτα να κλειδωσει αλλα τοσο ηταν και στις πρωηγουμενη ρομ που ειχα
  8. λοιπον τι εχω περασει εδω και 3 μερες... οντως δεν λειτουργει η ειδοποιηση led πυξίδα και accelerometer αλλα προσωπικα εμενα δεν με χαλαει.. το κινητο με JB παει σφερα ουτε μπαγ ουτε τιποτα ..ολα κανονικα
  9. παιδια ορηστε screenshots απο το newman n1 με JB 4.1.1 http://s22.postimg.org/6bnpy6bwh/2013_03_28_15_17_40.jpg http://s12.postimg.org/f0xgzzx2l/2013_03_28_15_20_09.jpg
  10. αμα αγορασεις το iphone απο την αpple κλειδωμενο ειναι 150 $ δηλαδη μπορει να εχεις το iphone μονο με 170 $ αμα αγορασεις και τον κωδικο ξεκλειδωματος? τοσο φθηνα? η κατι παιζει?
  11. εγω αντιμετωπιζω ενα προβλημα... εχω εγκαταστησει τον nova launcher και το swiftkey ενω αυτα τα δυο προγραμμα τα εχω επιλεξει ως προεπιλεγμενα για τον launcher και για τα μηνυματα αντιστοιχα ..καθε φορα που κλινω το κινητο οι ρυθμισεις χανονται και μολις το ξαναανοιγω το τηλ δεν ειναι αυτα τα προεπιλεγμνενα αλλα αυτα που εχει ως stock h rom (Etotalk)...τι γινετε?
  12. μπορω να την αλλαξω μεσω του rom manager?
  13. ρε παιδια γιατι εγω οταν παω να εγκαταστησω την custom rom του gommers οταν την εγκαταστω μου λεει installation failed? εχω CWM based recovery (της etotalk)
  14. βρηκε στιγμα σε 1827 ms ..αυτο πρεπει να το κανω καθε φορα πριν χρησιμοποιησω το gps? και επισης αν χριαστει να το κανω καθε φορα που ανοιγω το κινητο πρπει να ειμαι συνδεδεμενος σε wifi?
  15. φιλε μ ..εμενα που δεν μου δουλευει to gps? ψαχνει το σημα για ωρες..τι να κανω? (εχω την etotalk mod rom)
  16. ευχαριστω φιλε μ ..το ειδα και εγω :D
  17. αα και επισης να σε ρωτισω κατι ..επιδη εχω ξαναπαραγγειλει με ταχυδρομειο ..οταν μπενει ελλαδα μεχρι να το παραλαβεις κανει 10 μερες ...γινεται να παραλαβω το προιον πιο γρηγορα?
  18. μου λεει οτι δεν βρεθηκαν στοιχεια
  19. παιδια εγω που εχω παραγγειλει απο etotalk με singapore post στις 21-11-2012 μου γραφει : Despatched to overseas (Country code: GR) ποτε λετε να μου ερθει?
  20. ρε παιδια εγω που το παρηγγειλα επισης απο την etotalk στις 17/10 kai απο τις 23/10 μεχρι σημερα ειναι στην singapore post ..τ γινετε?
  21. ρε παιδια εγω που το παρηγγειλα επισης απο την etotalk στις 17/10 kai απο τις 23/10 μεχρι σημερα ειναι στην singapore post ..τ γινετε?
  22. ρε φιλε εγω τι να κανω που το εχω παραγγειλει απο etotalk στις 17/10 και ακομη δεν εχει ερθει και επισης το tracking number δεν εχει πληροφοριες?
  23. τους εστειλα ..και μου ειπαν οτι θα επικοινωνισουν με την singapore post και θα μου πουν... λετε να μην εχει ξεκινησει καν ..η απλος να μην εχουν ενημερωσει το tracking number?
  24. και εκει τιποτα..τι θα ακνω ρε παιδια :/ ?
  25. τιποτα ..no result λεει ..τι να κανω? παιδια συγνωμη για το λαθος μου ..με singapore post το εχω παρει τελικα -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
×
×
  • Create New...