Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τωρα τελευταια μου κανει διακοπες ο ηχος στο youtube σαν μικρα σπασιματα οταν ειναι στην υψηλοτερη ενταση . υπαρχει περιπτωση να φταιει ο kernel ή η rom ? συγκεκριμενα εχω sotmax + neak kernel .

ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα συν του οτι ειχα σπασιματα κ στην μουσικη,αλλαξα κερνελ(saber) κ ολα πανε καλα πλεον...

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Thanks for the info. Θα δοκιμασω και perseus και το πολυ να γυρισω σε stock kernel. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρεσε ο saber απο πλευρα αποδοσης αλλα δεν ειχε θεμα με τον ηχο... Να πληροφορησω οτι η μείωση του up threshold απο 85 σε 50 ειχε οντως διαφορά και στη ταχύτητα αλλα και στην ομαλοτητα της απόκρισης της συσκευής. Οχι τοσο τραγικα πραγματα αλλα η διαφορα υπαρχει.

Thanks for the info. Θα δοκιμασω και perseus και το πολυ να γυρισω σε stock kernel. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρεσε ο saber απο πλευρα αποδοσης αλλα δεν ειχε θεμα με τον ηχο... Να πληροφορησω οτι η μείωση του up threshold απο 85 σε 50 ειχε οντως διαφορά και στη ταχύτητα αλλα και στην ομαλοτητα της απόκρισης της συσκευής. Οχι τοσο τραγικα πραγματα αλλα η διαφορα υπαρχει.

Sotmax με perseus kernel και δεν εχω κανένα θέμα. :thumbup:

Θοδωρής

καλημερα παιδια,εκανα ροοτ το κινητο συμφωνα με αυτον τον οδηγο και ολα πηγαν καλα και μετα πηρα backup το αρχειο EFS με αυτον τον οδηγο αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν το πηρε και αν ναι τοτε που βλεπω το αρχειο αυτο?

Υ.Γ.:πρεπει να κανω καποια αλλη εργασια ωστε να ειμαι καλυμμενος στην οποιαδηποτε περιπτωση βλαβης του κινητου για αργοτερα?

τροποποιηση:ενταξει με το αρχειο EFS,ζητουσε το κινητο να δοθει η αδεια για την καταγραφη του αρχειου και δεν το ειχα καταλαβει(πρωτη φορα κανω ροοτ και για εμενα δεν ειναι αυτονοητο),το ερωτημα στο Υ.Γ. παραμενει!

Edited by kosnic2

Έναν χρειαστεί να το πάρεις στο service θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία του unroot που αναφέρετε στον οδηγό που ακολουθησες για να το κάνεις root.

Μαγκες μια μικρη βοηθεια ! Καταρχας δεν ξερω αν θα δωσω το νοτελι μ το γκρι για το νοτε 3.. εχω ενα θεματακι μερικες φορες οταν εχω τερμα φωτισμο η περιστροφη δεν γυριζει!!! Οταν τικαρω το αυτοματο η περιστροφη δουλευει αψογα ΠΑΝΤΑ εχω πειραξει καποια ρυθμιση κ μου το κανει αυτο??

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ρε παιδια εχω βαλει την probam rom 4.4.4 ειναι 4.3 jb αλλα εχω ενα θεμα με το titanium οταν παω να κανω back up τις εφαρμογες μου σταματαρι και μου λεει οτι δεν εχω χωρο.πως γινεται αυτο?τι μπορω να κανω?
Everything Is Possible....

Ρε παιδια εχω βαλει την probam rom 4.4.4 ειναι 4.3 jb αλλα εχω ενα θεμα με το titanium οταν παω να κανω back up τις εφαρμογες μου σταματαρι και μου λεει οτι δεν εχω χωρο.πως γινεται αυτο?τι μπορω να κανω?

Το έγραψα μια σελίδα πίσω.αλλάζεις το destination του backup folder και το βάζεις στο /legacy

Το έγραψα μια σελίδα πίσω.αλλάζεις το destination του backup folder και το βάζεις στο /legacy

Ναι το ειδα σε ευχαριστώ. Κάλα παιδιά η Ρομ τα σπάει.παει σφαίρα.κάθομαι με εναν φιλο που έχει το σ4 και τα βάζουμε "κόντρα" και τον έχω σκισει!!!!note 2 forever !!

Αν εγκαταστησω custom rom θα λειτουργει η αναγνωριση ελληνικων χαρακτηρων στο s-note?

Αν είναι Samsung based, ναι.

Ναι το ειδα σε ευχαριστώ. Κάλα παιδιά η Ρομ τα σπάει.παει σφαίρα.κάθομαι με εναν φιλο που έχει το σ4 και τα βάζουμε "κόντρα" και τον έχω σκισει!!!!note 2 forever !!

Και εγώ με revolution HD και perseus kernel τα πατάω κάτω τα s4 :)

Να κανω μια ερώτηση ακομα.αν θελω να κανω φορματ στην memory του κινητου πως γινεται? Γιατι απο σαμυ ρομ σε 4.3 και πισω μ εχουν γινει διπλοι και τριπλοι φακελοι.η ισως καποιο πρόγραμμα που να σβήνει διπλα αρχεία

Να κανω μια ερώτηση ακομα.αν θελω να κανω φορματ στην memory του κινητου πως γινεται? Γιατι απο σαμυ ρομ σε 4.3 και πισω μ εχουν γινει διπλοι και τριπλοι φακελοι.η ισως καποιο πρόγραμμα που να σβήνει διπλα αρχεία

Το sd maid νομιζω το κανει αυτο

Same Sh..t , Different Day

Καλημερα παρεα.η ενεργοποιηση ιχνων στο note μας τι ειναι;να το εχουμε ον η οφ οπως ειναι απο μαμα;

Το sd maid νομιζω το κανει αυτο

Κατι αλλο ισως? Το δοκιμασα αλλα δεν βγαζω ακρη.

Κατι αλλο ισως? Το δοκιμασα αλλα δεν βγαζω ακρη.

Αν θελεις να κάνεις format την εσωτερική μνήμη τοτε προχωράς σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,θα σβήσει λα όσα είναι στην internal sd .

Samsung galaxy s21+

Πάει μάλλον το note..

Έκανα root χθες, όλα καλά. Πάω σήμερα να κάνω unroot, βάζω το triange away κολάει σε μια φάση ενώ προσπαθούσε να κάνει reboot , βγάζω μπαταρία, ξαναβάζω ανοιγει μόνο του με βάζει στο μενου του triangle πατάω volume down ανοίγει κανονικά. Προσπάθώ να μηδενίσω ξανά τον counter να κολάει. Για να μην πολυλογώ πάω να κάνω μια εργοστασιακή επαναφορά το τηλέφωνο κολάει στο μοντέλο του τηλεφώνου και μένει εκεί, πάω να μπω recovery τα ίδια, πάω να μπω σε download mode τα ίδια, βγάζω μπαταρία όταν την ξαναβάζω πάει να ανοίξει μόνο του και ξανακολαει στο ίδιο σημείο που εμφανίζει τα γράμματα με το μοντελο της συσκευής .

ΘΑ ήθελα λίγη βοήθεια αν γίνεται γιατί έχω κολλήσει

Δοκίμασε με Odin να περάσεις μια official.

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ μόλις βρω τρόπο να μπω σε download mode..

Κατεβάζω αυτή N7100XXDME6_N7100OXXDME2_EUR.zip είναι εντάξει;

σε τι τα πατάς?

Όχι φυσικά στα benchmarks.. Αλλά σε ότι έχει να κάνει με εμπειρία χρήσης.. Άνοιγμα των ίδιων εφαρμογών... Browser - games - κάμερα κλπ. Το note τα κάνει όλα πολύ ποιο γρήγορα από το s4.

Ξεκίνα ταυτόχρονα το real racing 3 και στα 2 και θα καταλάβεις.

Με 3 διαφορετικά s4 έχω κάνει δοκιμές και το note2 είναι μπροστά.

Λογικά την ευθύνη για αυτές της διάφορες παίρνει η full hd ανάλυση του s4.

Καλησπέρα παίδες, ευτυχής αρχάριος κάτοχος κι εγώ εδώ και μερικές ώρες.

Δε μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα είναι το 3...

Λοιπόν στο ψητό:

Προτείνετε kernel και custom rom.

Eπιθυμίες:

Να μην χαθούν τα features του s-pen

Aναβαθμίσεις ota

Διάρκεια μπαταρίας

call recorder

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να με βοηθήσουν.

Μανόλης

Καλησπέρα παίδες, ευτυχής αρχάριος κάτοχος κι εγώ εδώ και μερικές ώρες.

Δε μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα είναι το 3...

Λοιπόν στο ψητό:

Προτείνετε kernel και custom rom.

Eπιθυμίες:

Να μην χαθούν τα features του s-pen

Aναβαθμίσεις ota

Διάρκεια μπαταρίας

call recorder

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να με βοηθήσουν.

Μανόλης

Από roms προτείνω sotmax και thunder lite. Η τελευταία θα σε δυσκολέψει λίγο παραπάνω γιατί έχει αφαιρεμενο όλο το bloatware και ο developer δίνει σε ξεχωριστά zip τις εφαρμογές που έχει αφαιρέσει, οπότε πρέπει να ξέρεις τι σου χρειάζεται από αυτά που λείπουν και να τα βάλεις ένα ένα από cwm. Με καμία από τις δύο αυτές δε θα έχεις ota βέβαια και call recorder θα έχεις και στις δύο αν βάλεις simplistic framework.

Από kernels, ότι και να δοκίμασα κατέληξα πάντα στον saber και ειδικά στον προηγούμενο, τον 32.2. Μόνο του μειονέκτημα κατ εμε είναι ότι δεν συνεργάζεται με το triangle away.

Edited by mikkkg