Kopoylos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 τωρα τελευταια μου κανει διακοπες ο ηχος στο youtube σαν μικρα σπασιματα οταν ειναι στην υψηλοτερη ενταση . υπαρχει περιπτωση να φταιει ο kernel ή η rom ? συγκεκριμενα εχω sotmax + neak kernel . ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα συν του οτι ειχα σπασιματα κ στην μουσικη,αλλαξα κερνελ(saber) κ ολα πανε καλα πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Thanks for the info. Θα δοκιμασω και perseus και το πολυ να γυρισω σε stock kernel. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρεσε ο saber απο πλευρα αποδοσης αλλα δεν ειχε θεμα με τον ηχο... Να πληροφορησω οτι η μείωση του up threshold απο 85 σε 50 ειχε οντως διαφορά και στη ταχύτητα αλλα και στην ομαλοτητα της απόκρισης της συσκευής. Οχι τοσο τραγικα πραγματα αλλα η διαφορα υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Thanks for the info. Θα δοκιμασω και perseus και το πολυ να γυρισω σε stock kernel. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρεσε ο saber απο πλευρα αποδοσης αλλα δεν ειχε θεμα με τον ηχο... Να πληροφορησω οτι η μείωση του up threshold απο 85 σε 50 ειχε οντως διαφορά και στη ταχύτητα αλλα και στην ομαλοτητα της απόκρισης της συσκευής. Οχι τοσο τραγικα πραγματα αλλα η διαφορα υπαρχει. Sotmax με perseus kernel και δεν εχω κανένα θέμα. :thumbup: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) καλημερα παιδια,εκανα ροοτ το κινητο συμφωνα με αυτον τον οδηγο και ολα πηγαν καλα και μετα πηρα backup το αρχειο EFS με αυτον τον οδηγο αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν το πηρε και αν ναι τοτε που βλεπω το αρχειο αυτο? Υ.Γ.:πρεπει να κανω καποια αλλη εργασια ωστε να ειμαι καλυμμενος στην οποιαδηποτε περιπτωση βλαβης του κινητου για αργοτερα? τροποποιηση:ενταξει με το αρχειο EFS,ζητουσε το κινητο να δοθει η αδεια για την καταγραφη του αρχειου και δεν το ειχα καταλαβει(πρωτη φορα κανω ροοτ και για εμενα δεν ειναι αυτονοητο),το ερωτημα στο Υ.Γ. παραμενει! Edited September 8, 2013 by kosnic2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Έναν χρειαστεί να το πάρεις στο service θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία του unroot που αναφέρετε στον οδηγό που ακολουθησες για να το κάνεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Μαγκες μια μικρη βοηθεια ! Καταρχας δεν ξερω αν θα δωσω το νοτελι μ το γκρι για το νοτε 3.. εχω ενα θεματακι μερικες φορες οταν εχω τερμα φωτισμο η περιστροφη δεν γυριζει!!! Οταν τικαρω το αυτοματο η περιστροφη δουλευει αψογα ΠΑΝΤΑ εχω πειραξει καποια ρυθμιση κ μου το κανει αυτο?? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ρε παιδια εχω βαλει την probam rom 4.4.4 ειναι 4.3 jb αλλα εχω ενα θεμα με το titanium οταν παω να κανω back up τις εφαρμογες μου σταματαρι και μου λεει οτι δεν εχω χωρο.πως γινεται αυτο?τι μπορω να κανω? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ρε παιδια εχω βαλει την probam rom 4.4.4 ειναι 4.3 jb αλλα εχω ενα θεμα με το titanium οταν παω να κανω back up τις εφαρμογες μου σταματαρι και μου λεει οτι δεν εχω χωρο.πως γινεται αυτο?τι μπορω να κανω? Το έγραψα μια σελίδα πίσω.αλλάζεις το destination του backup folder και το βάζεις στο /legacy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Το έγραψα μια σελίδα πίσω.αλλάζεις το destination του backup folder και το βάζεις στο /legacy Ναι το ειδα σε ευχαριστώ. Κάλα παιδιά η Ρομ τα σπάει.παει σφαίρα.κάθομαι με εναν φιλο που έχει το σ4 και τα βάζουμε "κόντρα" και τον έχω σκισει!!!!note 2 forever !! Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Αν εγκαταστησω custom rom θα λειτουργει η αναγνωριση ελληνικων χαρακτηρων στο s-note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Αν εγκαταστησω custom rom θα λειτουργει η αναγνωριση ελληνικων χαρακτηρων στο s-note? Αν είναι Samsung based, ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ναι το ειδα σε ευχαριστώ. Κάλα παιδιά η Ρομ τα σπάει.παει σφαίρα.κάθομαι με εναν φιλο που έχει το σ4 και τα βάζουμε "κόντρα" και τον έχω σκισει!!!!note 2 forever !! Και εγώ με revolution HD και perseus kernel τα πατάω κάτω τα s4 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Να κανω μια ερώτηση ακομα.αν θελω να κανω φορματ στην memory του κινητου πως γινεται? Γιατι απο σαμυ ρομ σε 4.3 και πισω μ εχουν γινει διπλοι και τριπλοι φακελοι.η ισως καποιο πρόγραμμα που να σβήνει διπλα αρχεία Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Να κανω μια ερώτηση ακομα.αν θελω να κανω φορματ στην memory του κινητου πως γινεται? Γιατι απο σαμυ ρομ σε 4.3 και πισω μ εχουν γινει διπλοι και τριπλοι φακελοι.η ισως καποιο πρόγραμμα που να σβήνει διπλα αρχεία Το sd maid νομιζω το κανει αυτο Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλημερα παρεα.η ενεργοποιηση ιχνων στο note μας τι ειναι;να το εχουμε ον η οφ οπως ειναι απο μαμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Το sd maid νομιζω το κανει αυτο Κατι αλλο ισως? Το δοκιμασα αλλα δεν βγαζω ακρη. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Κατι αλλο ισως? Το δοκιμασα αλλα δεν βγαζω ακρη. Αν θελεις να κάνεις format την εσωτερική μνήμη τοτε προχωράς σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,θα σβήσει λα όσα είναι στην internal sd . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Και εγώ με revolution HD και perseus kernel τα πατάω κάτω τα s4 :) σε τι τα πατάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Πάει μάλλον το note.. Έκανα root χθες, όλα καλά. Πάω σήμερα να κάνω unroot, βάζω το triange away κολάει σε μια φάση ενώ προσπαθούσε να κάνει reboot , βγάζω μπαταρία, ξαναβάζω ανοιγει μόνο του με βάζει στο μενου του triangle πατάω volume down ανοίγει κανονικά. Προσπάθώ να μηδενίσω ξανά τον counter να κολάει. Για να μην πολυλογώ πάω να κάνω μια εργοστασιακή επαναφορά το τηλέφωνο κολάει στο μοντέλο του τηλεφώνου και μένει εκεί, πάω να μπω recovery τα ίδια, πάω να μπω σε download mode τα ίδια, βγάζω μπαταρία όταν την ξαναβάζω πάει να ανοίξει μόνο του και ξανακολαει στο ίδιο σημείο που εμφανίζει τα γράμματα με το μοντελο της συσκευής . ΘΑ ήθελα λίγη βοήθεια αν γίνεται γιατί έχω κολλήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Δοκίμασε με Odin να περάσεις μια official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Δοκίμασε με Odin να περάσεις μια official. Αυτό σκέφτομαι κι εγώ μόλις βρω τρόπο να μπω σε download mode.. Κατεβάζω αυτή N7100XXDME6_N7100OXXDME2_EUR.zip είναι εντάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soxas Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Πως μπωρω να βαλω simplistc framework σε μαμα ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 σε τι τα πατάς? Όχι φυσικά στα benchmarks.. Αλλά σε ότι έχει να κάνει με εμπειρία χρήσης.. Άνοιγμα των ίδιων εφαρμογών... Browser - games - κάμερα κλπ. Το note τα κάνει όλα πολύ ποιο γρήγορα από το s4. Ξεκίνα ταυτόχρονα το real racing 3 και στα 2 και θα καταλάβεις. Με 3 διαφορετικά s4 έχω κάνει δοκιμές και το note2 είναι μπροστά. Λογικά την ευθύνη για αυτές της διάφορες παίρνει η full hd ανάλυση του s4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Καλησπέρα παίδες, ευτυχής αρχάριος κάτοχος κι εγώ εδώ και μερικές ώρες. Δε μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα είναι το 3... Λοιπόν στο ψητό: Προτείνετε kernel και custom rom. Eπιθυμίες: Να μην χαθούν τα features του s-pen Aναβαθμίσεις ota Διάρκεια μπαταρίας call recorder Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να με βοηθήσουν. Μανόλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Καλησπέρα παίδες, ευτυχής αρχάριος κάτοχος κι εγώ εδώ και μερικές ώρες. Δε μπορώ να φανταστώ πόσο καλύτερο θα είναι το 3... Λοιπόν στο ψητό: Προτείνετε kernel και custom rom. Eπιθυμίες: Να μην χαθούν τα features του s-pen Aναβαθμίσεις ota Διάρκεια μπαταρίας call recorder Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους μπουν στον κόπο να με βοηθήσουν. Μανόλης Από roms προτείνω sotmax και thunder lite. Η τελευταία θα σε δυσκολέψει λίγο παραπάνω γιατί έχει αφαιρεμενο όλο το bloatware και ο developer δίνει σε ξεχωριστά zip τις εφαρμογές που έχει αφαιρέσει, οπότε πρέπει να ξέρεις τι σου χρειάζεται από αυτά που λείπουν και να τα βάλεις ένα ένα από cwm. Με καμία από τις δύο αυτές δε θα έχεις ota βέβαια και call recorder θα έχεις και στις δύο αν βάλεις simplistic framework. Από kernels, ότι και να δοκίμασα κατέληξα πάντα στον saber και ειδικά στον προηγούμενο, τον 32.2. Μόνο του μειονέκτημα κατ εμε είναι ότι δεν συνεργάζεται με το triangle away. Edited September 12, 2013 by mikkkg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts