TheWizard Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Παιδες ξερουμε αν εχει βγει καμια 4.4.2 οπου να ειναι δουλεμενη σωστα γθρω απο το note? Ειχα δοκιμασει πιο παλια την probam αλλα δεν δουλευε ουτε το spen φρεσκο.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 φρεσκο.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016 καλησπερα... την δοκιμασε κανενας? δουλεύουν σωστά όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλησπερα... την δοκιμασε κανενας? δουλεύουν σωστά όλα? εγω που την δοκιμασα μου φανηκε ολοιδια με την 4.3... δεν ξερω τι διαολο αλλα ηταν ολα φτυστα!εκτος αν εδειχνε ετσι επειδι την περασα με twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 εγω που την δοκιμασα μου φανηκε ολοιδια με την 4.3... δεν ξερω τι διαολο αλλα ηταν ολα φτυστα!εκτος αν εδειχνε ετσι επειδι την περασα με twrp δουλευουν ολα τα κολπακια απο το Note 3? αυτη την περιβοητη διαφορα στην ραμ που λενε ολοι την προσεξες? την κατεβαζω και εγω να δοκιμασω τωρα! ειμαι πολυ περίεργος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 δουλευουν ολα τα κολπακια απο το Note 3? αυτη την περιβοητη διαφορα στην ραμ που λενε ολοι την προσεξες? την κατεβαζω και εγω να δοκιμασω τωρα! ειμαι πολυ περίεργος! με το που ειδα οτι ειναι ιδια η 4.3 δεν την κοιταξα καθολου... επισης να σου πω οτι δεν εχει τα note 3 futures με το spen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 με το που ειδα οτι ειναι ιδια η 4.3 δεν την κοιταξα καθολου... επισης να σου πω οτι δεν εχει τα note 3 futures με το spen βασικα κόλλησα στην αρχικη οθονη της samsung και τις 2 φορες που προσπαθησα να την βαλω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 βασικα κόλλησα στην αρχικη οθονη της samsung και τις 2 φορες που προσπαθησα να την βαλω..! δοκίμασε να βάλεις πρώτα αυτό http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/n7100//philz_touch_6.19.3-n7100.zip δεν δουλεύουν σωστά το s note , s planner τα υπέρ της πολύ ελαφριά και ομαλή μια και η μνήμη έχει κατέβει καμιά 400αριά mb's (απο 1.2 σε 800 περίπου ) έχει και τα περισσότερα καλά του Note 3 (τα υπόλοιπα θα έρθουν τις υπόλοιπες μέρες).. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με το που ειδα οτι ειναι ιδια η 4.3 δεν την κοιταξα καθολου... επισης να σου πω οτι δεν εχει τα note 3 futures με το spen μιλάμε για αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016 και έχει τα note 3 features κάνεις λάθος. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 δοκίμασε να βάλεις πρώτα αυτό http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/n7100//philz_touch_6.19.3-n7100.zip δεν δουλεύουν σωστά το s note , s planner τα υπέρ της πολύ ελαφριά και ομαλή μια και η μνήμη έχει κατέβει καμιά 400αριά mb's (απο 1.2 σε 800 περίπου ) έχει και τα περισσότερα καλά του Note 3 (τα υπόλοιπα θα έρθουν τις υπόλοιπες μέρες).. Φιλαρακι εγω που εχω philz touch την 6.0.4.5 θα εχω προβλημα να την περασω η καλυτερα να βαλω αυτην που ανεβασες ? Η να παω σε twrp? Ειμαι με pulse 5.0.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 δοκίμασε να βάλεις πρώτα αυτό http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/n7100//philz_touch_6.19.3-n7100.zip δεν δουλεύουν σωστά το s note , s planner τα υπέρ της πολύ ελαφριά και ομαλή μια και η μνήμη έχει κατέβει καμιά 400αριά mb's (απο 1.2 σε 800 περίπου ) έχει και τα περισσότερα καλά του Note 3 (τα υπόλοιπα θα έρθουν τις υπόλοιπες μέρες).. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μιλάμε για αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016 και έχει τα note 3 features κάνεις λάθος. και εγω αυτην περασα και δεν ειχε air command τελος παντον μπορει να μην ηταν ενεργοποιημενο απο προεπιλογη...δεν την εψαξα καλα ομως αφου ειδα οτι ειναι ιδια με την 4.3 εμφανισιακα ...αρα δεν υπαρχει λογος αλλαγης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 και εγω αυτην περασα και δεν ειχε air command τελος παντον μπορει να μην ηταν ενεργοποιημενο απο προεπιλογη...δεν την εψαξα καλα ομως αφου ειδα οτι ειναι ιδια με την 4.3 εμφανισιακα ...αρα δεν υπαρχει λογος αλλαγης δεν υπάρχει λόγος αλλαγής? λεμε ξεκινάς με 850ΜΒ κατειλημμένα και δεν έχεις λόγο? (απο τα πάνω 1,3GB που ήταν πριν το ίδιο κινητό) άλλο κινητό πρώτη φορά το ΝΟΤΕ 2 παίζει τέτοια μπάλα .. ο μόνος λόγος να σκεφτείς να μην το βάλεις είναι οτι είναι ΒΕΤΑ. αυτό ναί. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλαρακι εγω που εχω philz touch την 6.0.4.5 θα εχω προβλημα να την περασω η καλυτερα να βαλω αυτην που ανεβασες ? Η να παω σε twrp? Ειμαι με pulse 5.0.. αδελφέ εγώ δοκίμασα με twrp και δέν διάβαζε την SD 64gb που έχω.. με αυτό έκανα δουλειά και μάλιστα με dirty flashing απο jellykat... όλα μέσα :D Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αν η τελική έκδοση ξεκινάει κάτω από 900 μβ θα είναι επιτυχία! Με ένα νεξους 5 που είχα σήμερα ξεκινούσα απο τα 900 ακριβώς μετά το reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αν η τελική έκδοση ξεκινάει κάτω από 900 μβ θα είναι επιτυχία! Με ένα νεξους 5 που είχα σήμερα ξεκινούσα απο τα 900 ακριβώς μετά το reboot. 900 σε pure android? (Nexus) Κάτι κάνεις λάθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) 900 σε pure android? (Nexus) Κάτι κάνεις λάθος.... Δεν ξέρω εμένα μου το έδειξε το παιδί βέβαια είχε και εφαρμογές μέσα εγκατεστημένες και ήτανε με την 4.4.2. Edited March 7, 2014 by pReHiStoRik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδες ξερουμε αν εχει βγει καμια 4.4.2 οπου να ειναι δουλεμενη σωστα γθρω απο το note? Ειχα δοκιμασει πιο παλια την probam αλλα δεν δουλευε ουτε το spen όπως είπανε και οι απο πάνω η DN3 ξεκινάει να βγάζει 4.4.2 based προς το παρών ισχύουν τα εξής Base rom: NB4 4.4.2 Leak Air command perfectly working without any cosmetic issues (yo have to activate air command through Air Command app not through settings) Pen window minimize cosmetic bug fixed N3 Apps: browser, calculator, gallery, video player, sms Direct Pen Input, Smart Scroll&Pause and the rest of N3 features will be ported later. λένε ότι είναι πιο smooth απο 4.3 αλλά καλύτερα να περιμένουμε stable release με ολα τα features Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εγώ ξαναγύρισα στην DN 3.2.2. Καλή, ελαφριά, φορτωμένη η 4 αλλά ακόμα χτυπάνε διάφορα. Μόλις βγει stable εννοείτε ότι θα την περάσω. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 δοκίμασε να βάλεις πρώτα αυτό http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/n7100//philz_touch_6.19.3-n7100.zip δεν δουλεύουν σωστά το s note , s planner τα υπέρ της πολύ ελαφριά και ομαλή μια και η μνήμη έχει κατέβει καμιά 400αριά mb's (απο 1.2 σε 800 περίπου ) έχει και τα περισσότερα καλά του Note 3 (τα υπόλοιπα θα έρθουν τις υπόλοιπες μέρες).. φιλε μετα τα θεματακια που ειχα εβαλα την τελευταια Hurricane και παραμένω εκει μεχρι να βγει κατι "σταθερο" σε kit kat.. παντως επαθα πλακα με την Hurricane! απιστευτα γρηγορη smooth και με καταπληκτική μπαταρια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467910 απο τις καλυτερες ρομ που εχω βαλει στο θηριο μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 φιλε μετα τα θεματακια που ειχα εβαλα την τελευταια Hurricane και παραμένω εκει μεχρι να βγει κατι "σταθερο" σε kit kat.. παντως επαθα πλακα με την Hurricane! απιστευτα γρηγορη smooth και με καταπληκτική μπαταρια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467910 απο τις καλυτερες ρομ που εχω βαλει στο θηριο μου.. δεν θα διαφωνήσω νομίζω το ζόρι είναι σε rom με ενσωματωμένα τα note 3 features. To note 3 εχει 3gb οπότε αν γουστάρεις τα ίδια features στο Note 2 (με τα 2 gb) η ΚΙΤΚΑΤ με το μειωμένο memory footprint είναι μονόδρομος. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 δεν θα διαφωνήσω νομίζω το ζόρι είναι σε rom με ενσωματωμένα τα note 3 features. To note 3 εχει 3gb οπότε αν γουστάρεις τα ίδια features στο Note 2 (με τα 2 gb) η ΚΙΤΚΑΤ με το μειωμένο memory footprint είναι μονόδρομος. συμφωνω..αλλα καλυτερα να βγει μια επισημη εκδοση πρωτα! με την Hurricane ειμαι πολυ ευχαριστημένος παντως! ο τυπος εκανε εξαιρετικη δουλεια! και πολυ καλη μπαταρια! την εχω σχεδον μισο μηνα και δεν εχω το παραμικρο θεμα! μενω εδω για την ωρα και βλεπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 φιλε μετα τα θεματακια που ειχα εβαλα την τελευταια Hurricane και παραμένω εκει μεχρι να βγει κατι "σταθερο" σε kit kat.. παντως επαθα πλακα με την Hurricane! απιστευτα γρηγορη smooth και με καταπληκτική μπαταρια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467910 απο τις καλυτερες ρομ που εχω βαλει στο θηριο μου.. συμφωνω απόλυτα +100 :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Γεια σας φίλοι, πρώτη φορά γράφω, αν και σας παρακολουθώ καθημερινά αφού κοντά σας κατάφερα να "απεξαρτηθώ" απ' το iphone μου που είχα τα 3 τελευταία χρόνια. Είχα φλασάρει τη rom του Στράτου στο note 2 (GT-N7100) μου εδώ και πολύ καιρό και όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που τελευταία είχα κάποια κολλήματα και επανεκκινήσεις. Έχοντας πάρει nandroid backup, αμέσως μετά το φλασάρισμα, αποφάσισα να την επαναφέρω στην αρχική της κατάσταση. Προσπαθώντας όμως να κάνω boot στο recovery mode, το κινητό μου κόλλησε και εναλλάσσεται συνεχώς μια οθόνη που λέει clockworkmod Recovery v.6.0.4.3 και μία με το λογότυπο του κινητού. Ό,τι και αν του έχω κάνει δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει πάλι (βρήκα πολλές προτάσεις για λύση στο διαδίκτυο, προσπάθησα και μέσω odin να την επαναφέρω στην 4.1.2 που είχα πριν αλλά πάντα είχα αποτέλεσμα fail. Bootloader έχω τον mj5 σύμφωνα με τις οδηγίες του Στράτου). Χρειάζομαι βοήθεια και αν κάποιος φίλος έχει να μου προτείνει κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ. Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 φιλε μετα τα θεματακια που ειχα εβαλα την τελευταια Hurricane και παραμένω εκει μεχρι να βγει κατι "σταθερο" σε kit kat.. παντως επαθα πλακα με την Hurricane! απιστευτα γρηγορη smooth και με καταπληκτική μπαταρια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467910 απο τις καλυτερες ρομ που εχω βαλει στο θηριο μου.. καλησπερα,επειδη με ενδιαφερει να τη δοκιμασω και εγω,τη v11 εχεις βαλει απο το λινκ που ποσταρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Παιδες φοραω αυτη την στιγμη 4.4.2 aosb και πηγα να περασω την 4.4.2 dn3.Στο τελος της εγκαταστασης μου πεταει το status 7 error κσι μου την ακυρωνει... Καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Με ποια recovery προσπαθείς να περάσεις την dn3 ? Πρέπει να έχεις twrp v2.6.3.1 και να κάνεις όλα τα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Γεια σας φίλοι, πρώτη φορά γράφω, αν και σας παρακολουθώ καθημερινά αφού κοντά σας κατάφερα να "απεξαρτηθώ" απ' το iphone μου που είχα τα 3 τελευταία χρόνια. Είχα φλασάρει τη rom του Στράτου στο note 2 (GT-N7100) μου εδώ και πολύ καιρό και όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που τελευταία είχα κάποια κολλήματα και επανεκκινήσεις. Έχοντας πάρει nandroid backup, αμέσως μετά το φλασάρισμα, αποφάσισα να την επαναφέρω στην αρχική της κατάσταση. Προσπαθώντας όμως να κάνω boot στο recovery mode, το κινητό μου κόλλησε και εναλλάσσεται συνεχώς μια οθόνη που λέει clockworkmod Recovery v.6.0.4.3 και μία με το λογότυπο του κινητού. Ό,τι και αν του έχω κάνει δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει πάλι (βρήκα πολλές προτάσεις για λύση στο διαδίκτυο, προσπάθησα και μέσω odin να την επαναφέρω στην 4.1.2 που είχα πριν αλλά πάντα είχα αποτέλεσμα fail. Bootloader έχω τον mj5 σύμφωνα με τις οδηγίες του Στράτου). Χρειάζομαι βοήθεια και αν κάποιος φίλος έχει να μου προτείνει κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ. solved, ευχαριστώ Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 solved, ευχαριστώ Ενα απλο solved δε λεει τιποτα. Εδω υποτιθεται οτι ο ενας βοηθαει τον αλλο και οταν βρεθει λυση καλο ειναι να την ποσταρουμε για να επωφεληθουν και αλλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts