mikkkg Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εγώ παίζω πάλι με Wanamlite. Αποφάσισα σήμερα να βάλω τον nova launcher, τον οποίο είχα αγορασμένο για το Galaxy Nexus. Είχα ξεχάσει πόσο τέλειος είναι και δε με βλέπω να γυρνάω στο touchwiz ξανά. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για πραγματικά γρήγορο και responsive interface. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Εγώ παίζω πάλι με Wanamlite. Αποφάσισα σήμερα να βάλω τον nova launcher, τον οποίο είχα αγορασμένο για το Galaxy Nexus. Είχα ξεχάσει πόσο τέλειος είναι και δε με βλέπω να γυρνάω στο touchwiz ξανά. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για πραγματικά γρήγορο και responsive interface. +1 συμφωνο απολυτα αν και ο apex ειναι και αυτος τελειος Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 παιδια καλησπερα καλο χρυσο το note1 αλλα τωρα τελευταια αλλαζαμε 1-2-3 rom την ημερα για να δουμε κατι καλο.... :) (μπαταρια-ταχυτητα) εδω τωρα με το note2 θα μας πιασει καταθλιψη :) δεν μπορουμε να βρουμε αφορμη να αλλαξουμε rom :) εχω κατεβασει εδω κ 3 μερες την revolution και ολο λεω να την περασω αλλα δεν βρισκω κατι ασχημο στην sotmax και ολο το αναβαλω μουδιασαν τα δακτυλα μας, τι κακο μας βρηκε γμτ :) :) Χαχα! Θα συμφωνήσω απολυτα..να φανταστεις ήμουν με omega εδω και ποοοολλες μερες και επειδή με ετρωγαν τα χερια μου απο το πρωι δοκιμαζω τη moon που εχει τις βλακειουλες για tablet mode, floating windows κ.τ.λ. 1η εντυπωση οτι δεν πεφτει με τίποτα η μπαταρία με abyss 2.5 αλλα παρατηρω καποιο lag σε ορισμενες στιγμές. .. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Χαχα! Θα συμφωνήσω απολυτα..να φανταστεις ήμουν με omega εδω και ποοοολλες μερες και επειδή με ετρωγαν τα χερια μου απο το πρωι δοκιμαζω τη moon που εχει τις βλακειουλες για tablet mode, floating windows κ.τ.λ. 1η εντυπωση οτι δεν πεφτει με τίποτα η μπαταρία με abyss 2.5 αλλα παρατηρω καποιο lag σε ορισμενες στιγμές. .. ειναι ο μοναδικος κερνελ που δεν δοκιμασα.. ειναι καλος?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 ειναι ο μοναδικος κερνελ που δεν δοκιμασα.. ειναι καλος?? Ειναι νωρις ακομη..θα το αφησω και αυριο για να χω ασφαλη συμπερασματα για την μπαταρία..εχει αισθητο lag παντως ορισμενες στιγμες ακομη και στο facebook ή στη gallery...και επειδη ειπα μηπως δεν εκατσε καλα την εκανα 2η φορα εγκατάσταση...θα δειξει αν ειναι θεμα ρομ ή kernel... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 πως μπορώ να μεταφέρω ή να εγκαταστήσω εφαρμογές στη κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 πως μπορώ να μεταφέρω ή να εγκαταστήσω εφαρμογές στη κάρτα μνήμης? Διαχείριση εφαρμογών και επέλεξε την εφαρμογή που θες και μέσα έχει επιλογή μετακίνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Διαχείριση εφαρμογών και επέλεξε την εφαρμογή που θες και μέσα έχει επιλογή μετακίνησης. Δεν μπορεις να το κανεις αυτο στο note 2. Ο μονος τροπος ν περασεις προγραμματα στην καρτα ειναι το internal2external η το directory bind ά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ε τοτε γίνεται και με tb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ρε παιδια η στοκ εφαρμογή του καιρού σας δουλεύει; Εμένα δεν κάνει update με τίποτα.. Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ρε παιδια η στοκ εφαρμογή του καιρού σας δουλεύει; Εμένα δεν κάνει update με τίποτα.. Sent from my note2 Κανονικότατα. Δε σου κάνει ούτε χειροκίνητα; Δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Κανονικότατα. Δε σου κάνει ούτε χειροκίνητα; Δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων. Δεν δουλεύει ρε μαμοτι μου δεν βρίσκει τοποθεσία με τίποτα. Άλλαξα και ρομ και πάλι τίποτα Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δεν δουλεύει ρε μαμοτι μου δεν βρίσκει τοποθεσία με τίποτα. Άλλαξα και ρομ και πάλι τίποτα Sent from my note2 Φιλε, γραψε χειροκονητα λιγο την τοποθεσια που βρισκεσαι, πατα να ψαξει κ δες αν θα στο βγαλει... πληκτρολογησε την ομως οπως την βγαζει στο accuweather, κανονικα με τονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Φιλε, γραψε χειροκονητα λιγο την τοποθεσια που βρισκεσαι, πατα να ψαξει κ δες αν θα στο βγαλει... πληκτρολογησε την ομως οπως την βγαζει στο accuweather, κανονικα με τονο.. Το εκανα αλλά και πάλι τίποτα. Παιδιά βρίσκει τοποθεσία μόνο αν έχω ανοιχτό το GPS και είμαι σε εξωτερικό χώρο. Μέσα στην δουλεια και στο σπίτι δεν ανανεώνεται με τίποτα. Άλλαξα δύο ρομ και στις δύο το ίδιο πρόβλημα. Με όλα τα άλλα widgets καιρού δεν έχω κανένα πρόβλημα. Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Το εκανα αλλά και πάλι τίποτα. Παιδιά βρίσκει τοποθεσία μόνο αν έχω ανοιχτό το GPS και είμαι σε εξωτερικό χώρο. Μέσα στην δουλεια και στο σπίτι δεν ανανεώνεται με τίποτα. Άλλαξα δύο ρομ και στις δύο το ίδιο πρόβλημα. Με όλα τα άλλα widgets καιρού δεν έχω κανένα πρόβλημα. Sent from my note2 Τοτε εχεις θεμα μεσα στο σπιτι με την μαμα εφαρμογη κ απο εκει που παιρνει την πληροφορια μεσω των δορυφορων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Το εκανα αλλά και πάλι τίποτα. Παιδιά βρίσκει τοποθεσία μόνο αν έχω ανοιχτό το GPS και είμαι σε εξωτερικό χώρο. Μέσα στην δουλεια και στο σπίτι δεν ανανεώνεται με τίποτα. Άλλαξα δύο ρομ και στις δύο το ίδιο πρόβλημα. Με όλα τα άλλα widgets καιρού δεν έχω κανένα πρόβλημα. Sent from my note2 Να συμπληρώσω σε ό,τι σου είπαν τα παιδιά ότι ο εντοπισμός τοποθεσίας χρησιμοποιεί το GPS σε συνδυασμό με το Wi-Fi και τις κυψέλες της κινητής για να επιταχύνει το κλείδωμα της θέσης, οπότε αν έχεις τη συσκευή σε Flight Mode (κλειστά τα Wi-Fi και η κινητή) και βρίσκεσαι σε κλειστό και "δύσκολο" χώρο θα δυσκολευτεί να εντοπίσει τη θέση σου μόνο με το GPS. Απλά στο λέω μήπως το έχεις σε Flight Mode ή έχεις κλειστά κάποια απ' τα wireless. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την ανανέωση του καιρού εδώ και 3 μήνες. Παρατηρήθηκε μετά το δεύτερο ρουταρισμα. Η μόνη λύση που βρήκα είναι ρισταρτ και στο καπάκι ανανέωση. Κάνω 1 ρισταρτ ανά 3 ημέρες μόνο και μόνο για να βλέπω τον καιρό. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Να συμπληρώσω σε ό,τι σου είπαν τα παιδιά ότι ο εντοπισμός τοποθεσίας χρησιμοποιεί το GPS σε συνδυασμό με το Wi-Fi και τις κυψέλες της κινητής για να επιταχύνει το κλείδωμα της θέσης, οπότε αν έχεις τη συσκευή σε Flight Mode (κλειστά τα Wi-Fi και η κινητή) και βρίσκεσαι σε κλειστό και "δύσκολο" χώρο θα δυσκολευτεί να εντοπίσει τη θέση σου μόνο με το GPS. Απλά στο λέω μήπως το έχεις σε Flight Mode ή έχεις κλειστά κάποια απ' τα wireless. παιδια παντα εχω ανοιχτα wifi και data..:) εννοειται αυτο. δεν εχω προβλημα με καμια αλλη εφαρμογη καιρου μονο με την στοκ.. μεσα σε κλειστο χωρο δεν ανανεώνει... Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την ανανέωση του καιρού εδώ και 3 μήνες. Παρατηρήθηκε μετά το δεύτερο ρουταρισμα. Η μόνη λύση που βρήκα είναι ρισταρτ και στο καπάκι ανανέωση. Κάνω 1 ρισταρτ ανά 3 ημέρες μόνο και μόνο για να βλέπω τον καιρό. .... ετσι ακριβως..! απο εμενα εφαγε ποδι ηδη..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Τελικά μετά από μερικές ημέρες τι εντυπώσεις έχουμε με την revolution 18? Αξίζει η να μείνω σε στοκ deodex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Τελικά μετά από μερικές ημέρες τι εντυπώσεις έχουμε με την revolution 18? Αξίζει η να μείνω σε στοκ deodex? Η revolution ανεκαθεν ηταν εγγυηση.. ο mike εχει κανει καλη δουλεια.. κ απο οτι ακουσα στην καινουρια αναβαθμιση, εχει αναβαθμισει ολες τις εφαρμογες, δηλαδη εχει παρει τις τελευταιες xxdme6 για μηνυματα, επαφες, τηλεφωνο κλπ κ τις εχει βαλει μεσα... οποτε μιλαμε για ολικη αναβαθμιση, οχι απλα το systemui.apk Σαν rom ξερουμε οτι ανεκαθεν ηταν σταθερη κ αξιοπιστη.. να την κανεις την αλλαγη, κ να μας πεις κ εσυ τις εντυπωσεις σου.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Με την revolution δεν μου κάνει reset το counter με τίποτα. Θέλω να κρατήσω τον στοκ κερνελ. Ακόμα παλεύω με το allshare cast. ..το triangle είναι αγορασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Με την revolution δεν μου κάνει reset το counter με τίποτα. Θέλω να κρατήσω τον στοκ κερνελ. Ακόμα παλεύω με το allshare cast. ..το triangle είναι αγορασμένο. Με στοκ κερνελ και με custom cwm ακομα και ο θεος να βγαλει ρομ δεν θα μηδενισει ο counter, τα εχουμε ξανα πει αυτα, η εχεις εντελως μαμα kernel και recovery η και τα δυο custom... Για το allshare cast δε μπορω να σε βοηθησω..... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Με στοκ κερνελ και με custom cwm ακομα και ο θεος να βγαλει ρομ δεν θα μηδενισει ο counter, τα εχουμε ξανα πει αυτα, η εχεις εντελως μαμα kernel και recovery η και τα δυο custom... Για το allshare cast δε μπορω να σε βοηθησω..... Παιδιά καλημέρα. Εμένα πάντως σε Android Revolution δούλεψαν όλα σωστά μόλις έβαλα στοκ κερνελ και πάλι. Χθες ήμουν με τον τελευταίο Adam και δε δούλευε η στοκ εφαρμογή του καιρού όπως έγραψα πιο πάνω και επίσης δεν μου δούλευαν σωστά τα notifications στο hangout. Μόλις πέρασα και πάλι στοκ( με ροοτ φυσικά) όλα δουλεύουν ρολόι. Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Με στοκ κερνελ και με custom cwm ακομα και ο θεος να βγαλει ρομ δεν θα μηδενισει ο counter, τα εχουμε ξανα πει αυτα, η εχεις εντελως μαμα kernel και recovery η και τα δυο custom... Για το allshare cast δε μπορω να σε βοηθησω..... Στοκ κερνελ εχει. Στοκ cwm έβαλα εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι καλά. ..το έκανα με Mobile odin αν παίζει ρόλο αυτό. Edited July 2, 2013 by Myoxygen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 σε κατασταση flight mode υπαρχει τροπος να μεινει ανοιχτο το wifi? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts