Jump to content

To myphone.gr προτείνει: September's best

vlachaquito
 Κοινοποίηση

People's Choice  

850 members have voted

1. 1. People's Choice

• Nokia Lumia 820
      11
    • Nokia Lumia 920
      223
    • Samsung Note 2
      287
    • iPhone 5
      114
    • LG Optimus G
      51
    • Samsung Ativ S
      25
    • HTC 8S
      23
    • HTC 8X
      38
    • Motorola i/M
      38
    • Motorola Razr HD/Maxx HD
      40

Recommended Posts

Ψήφισα το 820, αλλά καλοβλέπω το HTC 8Χ. H αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ κινητό της συγκεκριμένης εταιρίας.

Οντας χρήστης i-phone (4S) δεν θα (ξανα)πήγαινα αυτή τη στιγμή σε i-phone (5άρι) για τον απλό λόγο ότι μοιάζει - εμφανισιακά - με τα 4 και 4S. Θέλω κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό. Ετοιμάζομαι να πάρω κινητό σε λίγο καιρό. Ο προβληματισμός μου είναι κατ αρχήν αν πάω σε Android ή σε Windows phone.

M΄αρέσει από τα Android το Sony Xperia S, αλλά και το Nokia Lumnia 820. Το 920 βλέπω ότι θα είναι αρκετά τσιμπημένο, και με προβληματίζει και το μεγάλο βάρος του.

Edit: Ξέρουμε πότε περίπου έρχεται το HTC 8X και πόσο θα κοστίζει ??

• Απαντήσεις 216
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αμεσως μετα την παρουσιαση των wp8 σε περιπου ενα μηνα και σε τιμη στα 499€ περιπου απο το εξωτερικο και τα γνωστα μαγαζια

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Η ασύρματη φόρτιση θα είχε νόημα αν μπορούσες να δουλεύεις την συσκευή σου και ταυτόχρονα να φορτίζει.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η ασύρματη φόρτιση θα είχε νόημα αν μπορούσες να δουλεύεις την συσκευή σου και ταυτόχρονα να φορτίζει.

Βασικα εχει νοημα, επειδη δεν κινδυνευεις να γρατζουνισεις τη usb

Ειναι σαν μια "βαση" που απλα αφηνεις πανω το κινητο.

Δεν ειναι ασχημο, αλλα ουτε και κριτηριο αγορας.

(Για τα ταξιδια που ειπε καποιος φιλος, το καλωδιο usb ειναι καλυτερο, λογω μικροτερου μεγεθους. Φανταζομαι θα φορτιζει και απο καλωδιο το 920).

Την καλημερα μου!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Η ασυρματη φορτιση προσφερει την δυνατοτητα να μην χαλασεις την υποδοχη του βυσματος. Ομως αν ειναι να καταναλωνει το δεκαπλασιο απο το καλωδιο και να κανει πολυ παραπανω χρονο, να μου λειπει....

Η ασυρματη φορτιση προσφερει την δυνατοτητα να μην χαλασεις την υποδοχη του βυσματος. Ομως αν ειναι να καταναλωνει το δεκαπλασιο απο το καλωδιο και να κανει πολυ παραπανω χρονο, να μου λειπει....

Μία έξτρα μπαταρία και ένας επιτραπέζιος φορτιστής προσφέρει επίσης την δυνατότητα να μην χαλάσεις την υποδοχή του βύσματος.

+ το ότι σου δίνει την ελευθερία να "φορτίζεις" το κινητό σου σε μερικά δευτερόλεπτα.

Η ενσωματωμένη μπαταρία χωρίς δυνατότητα αλλαγής από τον χρήστη είναι κατ'εμέ τεράστιο fail.

Και φυσικά δε μιλάω μόνο για το 920 αλλά και το nexus και το iphone και όλα.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Δηλαδη ποια ειναι η διαφορα του ασυρματου charger απο αυτο?? Τα 4 δοντακια του ενος χιλιοστου που προεξεχουν?? :D

Μία έξτρα μπαταρία και ένας επιτραπέζιος φορτιστής προσφέρει επίσης την δυνατότητα να μην χαλάσεις την υποδοχή του βύσματος.

+ το ότι σου δίνει την ελευθερία να "φορτίζεις" το κινητό σου σε μερικά δευτερόλεπτα.

Η ενσωματωμένη μπαταρία χωρίς δυνατότητα αλλαγής από τον χρήστη είναι κατ'εμέ τεράστιο fail.

Και φυσικά δε μιλάω μόνο για το 920 αλλά και το nexus και το iphone και όλα.

Επισης η συνδεση του 920 με μια 42 OLED TV το κανει να εχει πιο μεγαλη οθονη απο το Note2, αλλα η μεγαλη οθοναρα του Note2 παραμενει πιο χρηστικη απο του 920(και καθε αλλου).

Μη λεμε οτι θελουμε. Να παρουμε ειδικα γαντια για να μη χρειαζομαστε την οθονη του 920. Να παρουμε 2η μπαταρια και εξωτερικο φορτιστη για να μη χρειαζομαστε την ασυρματη φορτιση του 920. Να παρουμε Navigon ή Sygic για να μη χρειαζομαστε Nokia Drive. Να εχουμε και μια compact camera μαζι μας παντα αν θελουμε να τραβαμε φωτογραφια καλυτερης ποιοτητας.

Δε λεω οτι το 920 ειναι το υπερκινητο του James Bond, αλλα οσο και αν δεν το θελει καποιος, να μην παραγνωριζει τα σαφη πλεονεκτηματα του. Εδω FM radio ακουστηκε(δεν το ξερουμε σιγουρα ακομα) οτι δεν εχει και βγηκαν πολλοι να το ξεγραψουν. Τα θετικα τα βγαζουν αχρηστα και τα αρνητικα deal breakers.

Δηλαδη ποια ειναι η διαφορα του ασυρματου charger απο αυτο?? Τα 4 δοντακια του ενος χιλιοστου που προεξεχουν??

Κα'αρχην οτι πρεπει να το αγορασεις. Κατα δευτερον, οποως και να το κανουμε, απλα να ακουμπησιες κατι πανω σε μια επιφανεια με οποιο προσανατολισμο τυχει, ειναι πιο ευκολο απο να το κουμπωσεις πανω σε βαση φορτισης.

Edited by keraynopoylos

Να πω και μια κακια εδω και να μη με παρεξηγησετε. Πιστευω απο τις ψηφους που πηρε το note δεν θα το παρουν ουτε το 1/4

Φίλε μου και εγώ κατάλαβα ότι το note το ψηφίσανε οι samsunakides από αντίδραση γιατί δεν είχε το S3 μέσα που λογικά θα έπρεπε. Δεν μπορεί ξαφνικά το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών να είναι παντοφλάκιδες. Αλλά τι λέω τώρα, αφού το νέο στάνταρ είναι 5-5.3 ίντσες.

Οι Τιτάνες ξαναγυρίσαν.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Κα'αρχην οτι πρεπει να το αγορασεις. Κατα δευτερον, οποως και να το κανουμε, απλα να ακουμπησιες κατι πανω σε μια επιφανεια με οπιο προσανατολισμο τυχει, ειναι πιο ευκολο απο να το κουμπωσεις πανω σε βαση φορτισης.

Καταλαβαινεις οτι η διαφορα ειναι απειροελαχιστη ετσι?? Επισης αυτο ειναι docking station, δηλαδη μπορεις να χρησιμοποιησεις και το κινητο σαν επιτραπεζιο ρολοι πχ, ενα gadget που σιγουρα θα βγαλει και η Nokia.

To Το συγκεκριμενο επισης κοστιζει 50 ευρω. μεχρι τα 120-130 που ειναι η διαφορα στην τιμη, εχουμε ακομα καιρο :)

Φίλε μου και εγώ κατάλαβα ότι το note το ψηφίσανε οι samsunakides από αντίδραση γιατί δεν είχε το S3 μέσα που λογικά θα έπρεπε.

Το συγκριτικο φιλε μου (και αλλοι που το ανεφεραν) δεν ειναι για τα καλυτερα κινητα της αγορας, αλλα για τα κινητα που παρουσιαστηκαν τον μηνα που μας περασε :)

Για μενα η αυτονομια παιζι μεγαλο ρολο..τι να το κανω αμα εχω ενα terabyte χωρο στο SPhone μου και δεν μπορω να ακουσω μουσικη ολη μερα γιατι δεν θα εχω μπαταρια στο τελος της ημερας. Εχω 3 φωρτηστες..στο σπιτι, στο αμαξι και στην δουλεια.Ακομα παιζει μεγαλο ρολο και η RAM να μπορεις ανετα να κανεις τα update σου.Γι'αυτο αν και μεγαλο θα καταληξουμε Motorola Razr HD/MAXX HD:shifty:

Βασικα εχει νοημα, επειδη δεν κινδυνευεις να γρατζουνισεις τη usb

Ειναι σαν μια "βαση" που απλα αφηνεις πανω το κινητο.

Δεν ειναι ασχημο, αλλα ουτε και κριτηριο αγορας.

(Για τα ταξιδια που ειπε καποιος φιλος, το καλωδιο usb ειναι καλυτερο, λογω μικροτερου μεγεθους. Φανταζομαι θα φορτιζει και απο καλωδιο το 920).

Την καλημερα μου!

Χωρις παρεξηγηση. Δεν ειναι iphone ολα. Μεχρι τωρα μια χαρα ειναι το hox μου στην usb. Καμια γρατζουνια. Για μενα ειναι ισως το πιο "αχρηστο" feature του τηλεφωνου. Μαλλον προϊον εντυπωσιαμου θα το ελεγα. Αντιθετα το OIS το βρισκω εξαιρετικο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Χωρις παρεξηγηση. Δεν ειναι iphone ολα. Μεχρι τωρα μια χαρα ειναι το hox μου στην usb. Καμια γρατζουνια. Για μενα ειναι ισως το πιο "αχρηστο" feature του τηλεφωνου. Μαλλον προϊον εντυπωσιαμου θα το ελεγα. Αντιθετα το OIS το βρισκω εξαιρετικο.

Νομιζω οτι θα συμφωνησω 100%.. μετα απο 6 διαφορετικα smartphone που εχω αλλαξει (δεν θα αναφερθω στα "χαζα" τηλεφωνα) δεν εχω καταφερει ποτε να γρατζουνισω την υποδοχη της φορτισης...οπως και αν το βαζω ακομα κα οταν δεν κοιταω ακομα κα οταν παω να βαλω την microusb αναποδα. Ουτε μισο σημαδι ποτε. Ουτε καν στο ipod touch μου που οι πολλοι λενε οτι το γρατζουνιζουν.

Πρεπει να εισαι και λιγο αξιος της μοιρας σου για να το γρατζουνισεις και να λες οτι θα με σωσει η ασυρματη φορτιση του 920...

[sIGPIC][/sIGPIC]

HTC One S από εμένα!

Τα WP8 φαίνονται έτοιμα να κάνουν το μπαμ, η συσκευή έχει κατ' εμέ τις ιδανικές διαστάσεις + η ποιότητα κατασκευής HTC + τα χρώματα!

Ως μεγάλο + και η τιμή (συγκριτικά με τα υπόλοιπα)

HTC One S από εμένα!

Τα WP8 φαίνονται έτοιμα να κάνουν το μπαμ, η συσκευή έχει κατ' εμέ τις ιδανικές διαστάσεις + η ποιότητα κατασκευής HTC + τα χρώματα!

Ως μεγάλο + και η τιμή (συγκριτικά με τα υπόλοιπα)

Μαλλον 8S εννοεις!:D

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καταρχήν να σταθώ στον μέχρι τώρα νικητή της ψηφοφορίας, Note II.

Είναι μεγάλη μαγκιά για ένα κινητό (ναι τηλέφωνο είναι) που μόλις παρουσιάζεται προκαλεί τον περίγελο, να μετατρέπει πολύ γρήγορα τα ειρωνικά σχόλια σε ύμνους. Είναι το μόνο που προσφέρει κάτι διαφορετικό από όλα τα άλλα, το μόνο που πήγε αντίθετα στο ρεύμα και δικαιώθηκε.

Όσον αφορά στο καυτό θέμα τον ολοκαίνουριων windows phone, που στα βασικά χαρακτηριστικά ταυτίζονται:

Το Ativ s που επέλεξε ο συντάκτης, μου φαίνεται παρεξηγημένο από τους περισσότερους.

Έχει μεγαλύτερη οθόνη, με καλύτερες διαστάσεις/βάρος από τα άλλα δύο.

Έχει μεγαλύτερη μπαταρία (+ αποσπόμενη) άρα και αυτονομία.

Έχει micro sd +radio που τα άλλα δεν έχουν.

Και όμως σε όλες τις ψηφοφορίες πατώνει, και δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν λέω ότι είναι το καλύτερο, καθώς και τα 920 και 8x έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα, αλλά δεν είναι και τόσο χάλια.

Αν ήθελα τώρα windows phone, θα ήταν πολύ δύσκολη επιλογή ανάμεσα στα τρία. :wacko:

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Ψήφισα το 820, αλλά καλοβλέπω το HTC 8Χ. H αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ κινητό της συγκεκριμένης εταιρίας.

Οντας χρήστης i-phone (4S) δεν θα (ξανα)πήγαινα αυτή τη στιγμή σε i-phone (5άρι) για τον απλό λόγο ότι μοιάζει - εμφανισιακά - με τα 4 και 4S. Θέλω κάτι άλλο. Κάτι διαφορετικό. Ετοιμάζομαι να πάρω κινητό σε λίγο καιρό. Ο προβληματισμός μου είναι κατ αρχήν αν πάω σε Android ή σε Windows phone.

M΄αρέσει από τα Android το Sony Xperia S, αλλά και το Nokia Lumnia 820. Το 920 βλέπω ότι θα είναι αρκετά τσιμπημένο, και με προβληματίζει και το μεγάλο βάρος του.

Αν πας ομως προς androd κοιταξε το Xperia T που και φρεσκο μοντελο ειναι με αξιολογα χαρακτηριστικα συν πολυ ομορφο ντιζαιν και στεκεται ισος προς ισος με τα τετραπυρινα και σε τιμη κοντα στα 500 ευρω(απο εξωτερικο):)

Σε καμια περιπτωση το S.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παντος τωρα που η sony ξεφορτωθηκε τηβ ericsson θα κανει παπαδες, μια εταιρια που ειναι πρωτοπορα σε οθενες, φωτογραφικες και κονσολες video game δεν θελει πολυ για να παρει την κοριφη και αυτο μας συμφερει ολους, οσο ποιο μεγαλος ο ανταγωνισμος τοσο ποιο καλες τιμες και ποιο γρηγορη η εξελιξη.

Ρωτα και οσους εχουν galaxy nexus. Η usb κανει σημαδια χωρις κανενα λογο. Αντιθετα, η υποδοχη του ipad μου ειναι ανεπαφη εντελως σχεδον δυο χρονια μετα.

Χωρις παρεξηγηση εννοειται.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καταρχήν να σταθώ στον μέχρι τώρα νικητή της ψηφοφορίας, Note II.

Είναι μεγάλη μαγκιά για ένα κινητό (ναι τηλέφωνο είναι) που μόλις παρουσιάζεται προκαλεί τον περίγελο, να μετατρέπει πολύ γρήγορα τα ειρωνικά σχόλια σε ύμνους. Είναι το μόνο που προσφέρει κάτι διαφορετικό από όλα τα άλλα, το μόνο που πήγε αντίθετα στο ρεύμα και δικαιώθηκε.

Όσον αφορά στο καυτό θέμα τον ολοκαίνουριων windows phone, που στα βασικά χαρακτηριστικά ταυτίζονται:

Το Ativ s που επέλεξε ο συντάκτης, μου φαίνεται παρεξηγημένο από τους περισσότερους.

Έχει μεγαλύτερη οθόνη, με καλύτερες διαστάσεις/βάρος από τα άλλα δύο.

Έχει μεγαλύτερη μπαταρία (+ αποσπόμενη) άρα και αυτονομία.

Έχει micro sd +radio που τα άλλα δεν έχουν.

Και όμως σε όλες τις ψηφοφορίες πατώνει, και δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν λέω ότι είναι το καλύτερο, καθώς και τα 920 και 8x έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα, αλλά δεν είναι και τόσο χάλια.

Αν ήθελα τώρα windows phone, θα ήταν πολύ δύσκολη επιλογή ανάμεσα στα τρία. :wacko:

ο λογος που πατωνει ειναι επειδη η samsung γραφει το wp OS στα .... παλια της τα παπουτσια.. μπες youtube και πατα hands on για τις νεες wp συσκευες. η μονη συσκευη που ΔΕ θα δεις ειναι το ativ s. θα το δεις και μονος σου. 0 προωθηση, 0 εφαρμογες, 0 προσπαθεια.... το ativ s ειναι ενα απλο πειραμα.

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Καλημέρα,

Πρώτα από όλα. Για να έχεις ασυρματη φόρτηση χρειάζεται να έχεις φορτιστή (!). Υπό αυτό το πρίσμα και μόνο , υπάρχει ένα οξύμωρο το οποίο ακριβώς δημιουργεί ένα θεματάκι. Για μένα το USB cable αποτελεί το πλέον βολικό μέσο φόρτισης και δεν αλλάζεται με τίποτα (και για να γυρίσουμε στο παράδειγμα της ΝΥ), εκει πήγα με ένα laptop μια DSLR και ένα κινητό -εκτός από τη βαλίτσα ..To κινητό προφανώς φορτιζόταν στο laptop. Δεν πήρα δηλ. φορτιστή. Σε αντιπαράθεση με το 920, μου λές ότι θα έπρεπε να πάρω το gadget για ασύρματη φορτιση, να το χώσω στη μπρίζα και να το φορτίζω ;

Είναι αυτονόητο ότι το 920 διαθέτει και θύρα microUSB από την οποία φορτίζει.

Ρωτα και οσους εχουν galaxy nexus. Η usb κανει σημαδια χωρις κανενα λογο. Αντιθετα, η υποδοχη του ipad μου ειναι ανεπαφη εντελως σχεδον δυο χρονια μετα.

Χωρις παρεξηγηση εννοειται.

Επιβεβαιώνω κι εγώ για το iPad 2. Σε αντίθεση με το iPhone 4, , το αλουμίνιο δεν έχει τίποτα κι ας το έχω ταλαιπωρήσει μ αυτό τον τεράστιο κονεκτορα της apple.

Το ίδιο και τα Siii και HOX. Δεν έχουν το παραμικρό σημάδι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καταλαβαινεις οτι η διαφορα ειναι απειροελαχιστη ετσι??

Φυσικα. Δεν ειπα οτι θα αλλαξει την κοσμοθεωρια σου. Οτι ειναι πλεονεκτημα ειπα.

Το συγκεκριμενο επισης κοστιζει 50 ευρω. μεχρι τα 120-130 που ειναι η διαφορα στην τιμη, εχουμε ακομα καιρο :)

Με ποιο εχει διαφορα τιμης 120-130Ε; Με το Note2 που ανεφερα; Σιγουρα οχι. Με το ativ; Και παλι οχι, 50Ε ειναι η διαφορα. Με το 8Χ; Οχι, 100Ε η διαφορα.

Εκτος αν το συγκρινεις με galaxy s3, που δεν καταλαβαινω γιατι αφου δεν συμπεριλαμβανεται στο παρων αρθρο.

Επισης πρεπει να προσθεσεις κανα 25αρι για τα "ειδικα γαντια" που προταθηκαν(και σε περιοριζουν στο σχεδιο). Επιπλεον κοστος για navigator software. Μην παω και στην φωτογραφικη... Εχουμε πολλα ακομα μεχρι τα 100;

Anyway, το κουρασαμε μαλλον. Τα specs ειναι ξεκαθαρα και βασει αυτων ο καθενας διαλεγει αυτο που προτιμα.

Εγω θα προτιμουσα το 920, αλλα δε θα εδινα τοσα για οποιαδηποτε συσκευη(εκτος αν σκασει καμια καλη επιδοτηση στην ανανεωση συμβολαιου απο orange).

Επιβεβαιώνω κι εγώ για το iPad 2. Σε αντίθεση με το iPhone 4, , το αλουμίνιο δεν έχει τίποτα κι ας το έχω ταλαιπωρήσει μ αυτό τον τεράστιο κονεκτορα της apple.

Το ίδιο και τα Siii και HOX. Δεν έχουν το παραμικρό σημάδι.

Μια από τα ίδια ακριβώς κι εδώ Κώστα... Το καλό με την ασύρματη φόρτιση είναι ότι δεν θα μπαίνω στο δωμάτιο και θα κάνω τον χειρουργό ακριβώς για να μην το γρατζουνισω μιας και είμαι πολύ προσεκτικός.. Φυσικά στα μείον, όπως εξάλλου είπες, είναι ότι δεν θα μπορείς να δουλεύεις καθώς η συσκευή φορτίζει.. Έχει λιγάκι δρόμο η τεχνολογία..

Πέρα από το note2 εντύπωση μου έκαναν της HTC, ίσως θετικη.. To Nokia 920 με χάλασε σε βάρος και διαστάσεις αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα wp8.. Επίσης μου άρεσε το μικρό της Motorola λόγω των μαζεμενων διαστάσεών του ;)

Μια από τα ίδια ακριβώς κι εδώ Κώστα... Το καλό με την ασύρματη φόρτιση είναι ότι δεν θα μπαίνω στο δωμάτιο και θα κάνω τον χειρουργό ακριβώς για να μην το γρατζουνισω μιας και είμαι πολύ προσεκτικός.. Φυσικά στα μείον, όπως εξάλλου είπες, είναι ότι δεν θα μπορείς να δουλεύεις καθώς η συσκευή φορτίζει.. Έχει λιγάκι δρόμο η τεχνολογία

Όντως θέλει δρόμο, αλλά έγινε το πρώτο βήμα. Θα 'ναι φοβερό όταν μπορεί να φορτίζει σε κάποια απόσταση από την βάση. Και ακόμα καλύτερο αν μπορεί να φορτίζει από οποιοδήποτε πομπό wifi.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro