Jump to content

mathripper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    211
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mathripper

  • Ημ. Γέννησης 28/03/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

mathripper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ποια ρύθμιση λες; Τα βοηθήματα; Τα έχω όλα στο off πάντα, δεν έκανα καμία ρύθμιση. Σήμερα με λυπήθηκε και μου έδωσε 100 χρυσά για "προβλήματα που αντιμετωπίσατε με το federated 400"!
  2. Άλλο παιχνίδι πρέπει να παίζουμε! :lol: Αυτό με την θερμοκρασία ήταν μακράν το πιο εύκολο. Απλά αφήνεις λίγο το γκάζι και βγαίνει. Την άλλη από 32-->1 την βγάλατε και σχετικά άνετα κιόλας; :blink::blink::blink: Τέλος πάντων, εγώ από αυτή τη δοκιμασία εκνευρίστηκα και το άφησα. Έτσι κι αλλιώς παίζω ελάχιστα πλέον, 1-2 αγώνες την μέρα.
  3. Αν κάνεις τα upgrade μπορεί να βγει, θυμήσου όμως ότι αυτό θα γίνει 4 συνεχόμενες φορές και τα upgrade είναι 40+ χρυσά το καθένα. Για να κερδίσεις "free" και τα 4 αυτοκίνητα θέλεις πάνω από 600 χρυσό (πολύ πάνω). Να μου λείπει. Edit: Για 21/27 upgrade έχεις δώσει 34+38+40+70+75=257 χρυσό. x4 για όλα τα αμάξια 1028 χρυσό. Αν καταφέρεις όλες τις αποστολές στον χρόνο που θέλει.
  4. Αυτή την αποστολή λέω και εγώ. Και μετά έχει παρόμοια δύσκολες. Το παράτησα ήδη.
  5. Nascar έπαιξε κανείς; Από την 5η μέρα και μετά, πολύ εύκολες οι αποστολές. Πάνε από 32ος πρώτος σε 4 γύρους του Richmond :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ρε έχουν πολύ πλάκα αυτοί. Μη νομίζετε ότι μετά είναι ευκολότερες, μία από τα ίδια.
  6. Δες τις τελευταίες σειρές. Και σε αυτή με τις F1 Ferrari και στην Spada, βάζουν αγώνες που μπορεί να τρέξει μόνο το ένα από τα δύο αμάξια και έτσι χρειάζεσαι χρυσά για να φτάσεις το PR και για τα δύο.
  7. Ναι και για να πας από το επίπεδο 275 στο επίπεδο 300 θέλεις μόλις 5 τρισεκατομμύρια ώρες παιχνιδιού! :p Το νέο κόλπο για να παίρνουμε χρυσά είναι να απαιτούμε PR και για τα δύο αυτοκίνητα μιας σειράς.
  8. Θα το δώσουνε το Nurburgring σε άλλη αναβάθμιση ή ήταν παραπληροφόρηση; Μας άνοιξες την όρεξη.
  9. Το καινούριο που χρησιμοποιείται πχ στην F1 ή η πράσινη κόλαση; Ελπίζω και τα δύο και ειδικά το μεγάλο.
  10. Αυτό με τα windshields και εγώ έτσι το έκανα (γυρνώντας πίσω). 10 αμάξια είχε πάντως σε μένα και όχι 22. Γενικά είχε εξωφρενικά δύσκολες δοκιμασίες, τουλάχιστον μας έμεινε το αμάξι με τις αναβαθμίσεις του, το οποίο φυσικά και αγοράζεις με χρυσό αν δεν το κέρδισες.
  11. Πως περιμένουν να κερδίσουμε το drag race απέναντι στην aventador; Σχεδόν fully upgraded πρέπει να γίνει και πάλι χλωμό. Άλλη μια απάτη - χρυσοπαγιδα @dimgeo τα άλλα θέλουν πολύ περισσότερο χρυσό
  12. Την Porsche να αναβαθμίσεις και την F40 γιατί απλούστατα έχουν πιο φθηνές αναβαθμίσεις
×
×
  • Create New...