Jump to content

To myphone.gr προτείνει: September's best


vlachaquito
 Κοινοποίηση

People's Choice  

850 members have voted

  1. 1. People's Choice

    • Nokia Lumia 820
      11
    • Nokia Lumia 920
      223
    • Samsung Note 2
      287
    • iPhone 5
      114
    • LG Optimus G
      51
    • Samsung Ativ S
      25
    • HTC 8S
      23
    • HTC 8X
      38
    • Motorola i/M
      38
    • Motorola Razr HD/Maxx HD
      40


Recommended Posts

Αααχχχ ο Σεπτέμβρης.. Δεν τον αγαπάμε καθόλου. Μας περνει το καλοκαιράκι, τις διακοπές και το μόνο που μας φέρνει είναι κακοκαιριες, σχολεία, πανεπιστήμια.

Το μόνο;; Όχι, μας φέρνει και καινούργια κινητά. Ένας από τους καλύτερους μήνες στην παρουσίαση καινούργιων μοντέλων, και εδώ στο myphone.gr επιστρέφουμε με ένα δυνατό συγκριτικό των μοντέλων που παρουσιαστηκαν τον μήνα που μας πέρασε. Ποιος θα είναι ο νικητής;; ποιο κινητό θα είναι η καλύτερη αγορά.

 

Λίγα λόγια για τα συγκριτικά τεστ.

 

Τα συγκριτικά τεστ θέλουμε να γίνουν ένας οδηγός όχι μόνο για την αγορά ενός κινητού από τον καθένα από εμάς αλλά και ένας αγώνας 10 υποψηφίων για την ανάδειξή του καλύτερου κινητού σε κάθε κατηγορία. Οι κατηγορίες που θα έχουμε από εδώ και πέρα θα είναι πολλές και θα είναι για όλα τα γούστα: dumb-phones, smartphones, camera phones, professional phones θα παρελάσουν μπροστά από τις οθόνες σας, με βασικό σκοπό να δίνουμε σε κάθε κατηγορία τρία βραβεία:


  •  
  • «Best Buy», βραβείο για την καλύτερη αγορά στην κατηγορία, συνδυασμός δηλαδή χαρακτηριστικών και τιμής
  • «Editors Choice», το καλύτερο κινητό της κατηγορίας (σύμφωνα με τον Editor)
  • Tο τρίτο βραβείο, People's Choice, θα βγαίνει από εσάς. Το Poll που θα υπάρχει σε κάθε συγκριτικό τεστ θα παραμένει ανοιχτό για μια εβδομάδα και το κινητό που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους θα είναι και ο νικητής. Μια εβδομάδα περιθώριο για εσάς και τους φίλους σας λοιπόν, για να ανακηρύξετε νικητή το κινητό της προτίμησης σας.

Σήμερα λοιπόν, μετά το πρώτο άρθρο του Nagata, τα συγκριτικά τεστ με τα dumbphones, chatphones και τα ανοιξιάτικα μοντέλα θα συνεχίσουμε με τις καινούργιες κυκλοφορίες στην αγορά. Πάμε να τις δούμε, μαζί με την... πάντα κατάλληλη ηχητική συνοδεία των... Greenday. Τι άλλο, Wake me up when September ends

 

http://www.youtube.com/watch?v=LqIndOEE00c

 

Nokia Lumia 820

http://content.myphone.gr/photo/full/7945/nokia-lumia-820-red-and-yellow.jpg

Τι μας άρεσε : Το μικρό αδερφάκι του 920 μόνο μικρό δεν μπορεί να χαρακτηριστει. 4.3 ίντσες, krait κάτω από το καπό, όμορφη εμφάνιση, όλα τα φόντα για να πετύχει.

Τι δεν μας άρεσε : Το τρίπτυχο που θα δούμε και στο 920. Μηδενική φαντασία στο σχέδιο (οκ Nokia, το είδαμε, όμορφο σχέδιο, κολλησε όμως το δάχτυλο στο Copy paste?), βάρος, τιμή. 160 γραμμάρια είναι εξωφρενικό νούμερο, ενώ και τα 499 ευρώ για ένα "μικρό" μοντέλο είναι πάρα πολλά..

Ναι ή όχι : Ναι σε ένα τρίμηνο το λιγότερο. Όταν θα έχουν πέσει οι τιμές.

 

 

Nokia Lumia 920

http://content.myphone.gr/photo/full/7932/nokia-lumia-920-1.jpg

Τι μας άρεσε : Η ναυαρχίδα της Nokia έχει όλα τα φόντα για να πετύχει. Με την τεχνολογία PureView σαρώνει τα τεστ φωτογραφίας ενώ το ολοκαίνουριο λειτουργικό WP8 έρχεται πολλά υποσχόμενο.

Τι δεν μας άρεσε : 182gr? Seriously Nokia?? Όταν ο ανταγωνισμός δεν ξεπερνά τα 130? Houston we got a problem. Και τα 599 ευρώ είναι σίγουρα παρα πολλά. Οι ανταγωνίστριες ναυαρχίδες κοστίζουν αυτή την χρονική περίοδο 100 ευρώ πιο φτηνά...

Ναι ή όχι : Όχι. Ας μην γελιόμαστε. Ο ανταγωνισμός προσφέρει πολύ καλά μοντέλα πιο φτηνά. Όταν πέσει η τιμή κάτω από τα 500 το ξανασυζητάμε. Και όποιος θέλει πραγματικά καλή φωτογραφική σε smartphone τότε θα αγοράσει το Nokia 808 PureView.

 

 

Samsung Note 2

http://content.myphone.gr/photo/full/7891/galaxy-note-ii-product-image-5.jpg

Τι μας άρεσε : Ένα κινητό μια κατηγορία από μόνο του. Με φανατικούς υποστηρικτές και κατακριτές περασε ήδη στην δεύτερη έκδοση του. Πιο μεγάλο, πιο δυνατό, με καινούργιες εφαρμογές υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες ανέσεις για τους ιδιοκτήτες του.

Τι δεν μας άρεσε : Για το μέγεθος του δεν θα μιλήσουμε. Οποίος το αγοράζει το αγοράζει για αυτό το λόγο. Στο σχέδιο δεν θα τα βρούμε όμως. Όπως η Nokia έχει κολλήσει με το Copy / paste, έτσι και η Samsung με το magnifier.. Λίγη φαντασία βρε παιδιά..

Ναι ή όχι : Ναι για τους φανατικούς του είδους (που πληθαίνουν μέρα με την μερα) ευκαιρία για περαιτέρω δούλεμα για τους κατακριτές. Διαλέξτε το στρατόπεδο σας...

 

 

iPhone 5

http://content.myphone.gr/photo/full/8124/iphone-5-nees-anafores-kainoyrgia-provlimata.jpg

Τι μας άρεσε : Μετά από ένα χρόνο επιστρέφει η Apple με ένα καινούργιο iPhone για να ταράξει τα νερά. Πιο μεγάλο, πιο ελαφρύ πιο δυνατό από ποτέ, δεν χαλάει χατήρι σε κανέναν.

Τι δεν μας άρεσε : Η έλλειψη τόλμης από την Apple. Τρία χρόνια το ίδιο σχέδιο όσο όμορφο και να είναι αρχίζει να κουράζει. Επίσης παρουσιάζει πολλά προβλήματα για μια συσκευή που φημίζεται για την ποιότητα της..

Ναι ή όχι : Κακά τα ψέματα, στις 4 ίντσες δεν βρίσκεις τίποτα καλύτερο. Στα 700 ευρώ πάλι, όλο και κάτι θα βρεις...

 

 

LG optimus G

http://content.myphone.gr/photo/full/7997/lg-paroysiase-episima-optimus-g.jpg

Τι μας άρεσε : Ναυαρχίδα με το ν κεφαλαίο. Τεχνικά Χαρακτηριστικα που κάνουν κάτι S3 & One X να κρύβονται, υπόσχεται να διαλύσει τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό για την κορυφή της κορυφής. Η LG αγριεψε.

Τι δεν μας άρεσε : Υποστήριξη software είναι κάτι άγνωστο για την κορεάτικη εταιρεία. Η διάθεση του κινητού με την έκδοση ICS τα λέει όλα..

Ναι ή όχι : Μάλλον θα πάμε στο ίσως. Τα χαρακτηριστικα είναι μοναδικά, η ποιότητα κατασκευής δεδομένη, αλλά κάτι μας λέει ότι η LG δεν είναι ακόμα έτοιμη να αλλάξει. Μακάρι να μας διαψεύσει.

 

 

Samsung Ativ S

http://content.myphone.gr/photo/full/7320/samsung-ativ-s.jpg

Τι μας άρεσε : Η Samsung έχει πάρει ζεστά το καινούργιο λειτουργικό και το Ativ S είναι η απόδειξη. Στα χνάρια του S3 τα έχει όλα και συμφέρει, 549 ευρώ.

Τι δεν μας άρεσε : Το λίγο απρόσωπο σχέδιο σε σχέση με τις άλλες επιλογές για WP, μπορεί να δράσει αρνητικά. Color is the new black.

Ναι ή όχι : Σίγουρα ναι. Ότι πιο κοντινό σε ναυαρχίδα Android αλλά με το πολλά υποσχόμενο WP 8. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει στρατόπεδο η Samsung;

 

 

HTC 8S

http://content.myphone.gr/photo/full/8016/wp8s3viewsblue.jpg

Τι μας άρεσε : Όλα. Μέγεθος, εμφάνιση, βάρος, χαρακτηριστικα, τιμή. Ένα κινητό που με την σωστή προώθηση δεν θα έχει αντίπαλο στην κατηγορία κάτω των 300 ευρώ.

Τι δεν μας άρεσε : 512mb ram φαίνονται λίγα. Η HTC πιστεύει ότι είναι υπέραρκετά για να δουλέψει τέλεια το WP8. Να την πιστέψουμε;;

Ναι ή όχι : Αν το χειριστεί σωστά η HTC ίσως έχει στα χέρια της ένα λαχείο. Εμείς πάντως θα της δώσουμε βραβείο.

 

 

HTC 8X

http://content.myphone.gr/photo/full/8015/htc-ta-windows-phone-8x-8s.jpg

Τι μας άρεσε : Άλλο ένα μοντέλο της HTC που θέλει να τα βάλει με τους μεγάλους. Ολοκληρωμένο πακέτο ναυαρχίδας με τιμή mid-class. Θέλετε περισσότερα;;

Τι δεν μας άρεσε : Το monoblock πάντα μας άρεσε, αλλά τα 16gb εσωτερικού χώρου δεν είναι πλέον αρκετά. Το σβησε γραψε θα είναι συχνο φαινόμενο μετά από λίγους μήνες χρήσης.

Ναι ή όχι : Και εδώ θα πάμε με το ναι. Ανταγωνιστικη τιμή, όμορφο και πλήρες κινητό, η καλύτερη επιλογή για ένα δυνατό wp. Και μόνο ότι η τιμή του συγκρίνεται με το «μικρό» 820 τα λέει όλα

 

 

Motorola Razr i/M

http://content.myphone.gr/photo/full/8003/motorola-intel-paroysiasan-koinoy-neo-razr-i.jpg

Τι μας άρεσε: Δυο κινητά με ίδια χαρακτηριστικά, αλλά με διαφορετική καρδιά, μια και το M φορεί τον διπύρηνο Krait, ενώ το I τον Atom της Intel. Εμφανισιακά είναι μοναδικά, μια και το ελάχιστο περίγραμμα τα κάνει ιδιαίτερα μικρά για την διάσταση της οθόνης (πιο μικρά ακόμα και από κινητά 4.0 ιντσών).

Τι δεν μας άρεσε: H οθόνη δεν είναι στα ψηλά στάνταρ της υπόλοιπης συσκευής. Θα προτιμούσαμε μια HD.

Ναι η όχι: Μαχητές κατά της παντόφλας ενωθείτε. Η λύση που όλοι περιμένατε. 4,3 ίντσες σε διαστάσεις περιορισμένες, ποιότητα κατασκευής, κεβλαρ και ότι άλλο επιθυμείτε είναι εδώ. Μεγάλη κόντρα με το 8S, αν κινηθεί κάτω από 300 ευρώ δεν θα έχει αντίπαλο στα android κινητά.

 

 

Motorola Razr HD/MAXX HD

http://content.myphone.gr/photo/full/7486/razrhd.jpg

Τι μας άρεσε: Η επιτυχημένη σειρά razr ανανεώθηκε με δυο κινητά με κορυφαία χαρακτηριστικά. Με μεγαλύτερη οθόνη, διπύρηνο krait και μπαταρίες που υπόσχονται αυτονομία μοναδική σε android. Και φυσικά Kevlar παντού

Τι δεν μας άρεσε: Αυτός ο krait πολύ καλός, αλλά χάνει λίγο στις εντυπώσεις από τα αντίστοιχα τετραπύρηνα θηρία των Lg, Htc, Samsung. Δεν περίμενα φυσικά και 2gb Ram

Ναι η όχι: Καταρχήν ναι αν κάποιος ψάχνει αυτονομία. Ειδικά το Maxx με την μπαταρία στα 3300 mah θα σας κάνει να ξεχάσετε που βάλατε τελευταία φορά τον φορτιστή. Κατά δεύτερον πάλι ναι, γιατί είναι πανέμορφο, ανθεκτικό και διαφορετικό. Αν είχε και τετραπύρηνο…

 

Best Buy: Ευκολάκι. Το Htc 8S με φανταστική τιμή (κάτω από 300 ευρώ), όμορφο σχεδιασμό καλά χαρακτηριστικά είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει ένα δυνατό smartphone, για όποιον θέλει να δοκιμάσει τα WP8 χωρίς να δώσει μια περιουσία, για όποιον δεν θέλει να κουβαλά τουβλάκια, για όποιον θέλει κάτι διαφορετικό στο χέρι του. Για όλους δηλαδή

 

Editors Choice: Εδώ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. IPhone 5 αν θέλαμε 4 ίντσες, Htc 8X αν θέλαμε 4,3 ίντσες, Lg αν ξέραμε ότι θα πάρουμε updates με μια εύλογη καθυστέρηση, Note 2 αν δεν μας ενδιέφερε το μέγεθος. Θα καταλήξουμε όμως στο Samsung Ativ S. Γιατί μας αρέσει σχεδιαστικά, έχει το σωστό μέγεθος για ναυαρχίδα, όλα τα καλούδια που θέλουμε σε ένα κινητό και σε μια εύλογη τιμή. Η Samsung δείχνει και πάλι τον δρόμο, το αν τα WP θα είναι το μέλλον, θα το μάθουμε τους επομένους μήνες…

 

People's Choice: Ψηφίστε στη δημοσκόπηση, τι περιμένετε;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 216
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια λειπει το Xperia T. Εγω αυτο θα ψηφιζα αλλα δεν υπαρχει :P
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !
Link to comment
Share on other sites

ναι στο ativ s και οχι στο lumia 920? yeah,sure...

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

εχεις δικιο φιλε μου, απλα το xperia T αν δεν κανω λαθος ηταν του αυγουστου :)

Αν θέλεις να είσαι τόσο ακριβής, δεν υπάρχει το Razr Maxx HD που έχεις στις επιλογές.

Είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα της Verizon, ως Droid Razr Maxx HD και προφανώς δε μας αφορά μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα για την Ευρώπη (το οποίο κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα γίνει).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

ναι στο ativ s και οχι στο lumia 920? yeah,sure...

 

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4967&idPhone2=4960

 

πέρα από την καλύτερη κάμερα, που σίγουρα θα εχει το 920, και ίσως λίγο καλύτερη οθόνη(δεν είμαι και ο πλέον ειδικός για να κρίνω από τα νούμερα που βλέπω, αν είναι τόσο αισθητή η διαφορά) υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο να υπερτερεί το lumia?

(wireless charging δεν το λαμβάνω στα υπόψιν, ακόμα δεν έχω καταλάβει πλήρως τη χρησιμότητα του, αν και σίγουρα είναι μια καινοτομία, που αν εξελιχθεί στο μέλλον θα είναι χρήσιμη)

απλά ρωτάω για να δω απόψεις ;)

 

Υ.Γ. χωρίς να έχουμε δει καθόλου τα w8 είναι λίγο ρίσκο να λέμε ναι ή όχι στα κινητά αυτά..

Link to comment
Share on other sites

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4967&idPhone2=4960

 

πέρα από την καλύτερη κάμερα, που σίγουρα θα εχει το 920, και ίσως λίγο καλύτερη οθόνη(δεν είμαι και ο πλέον ειδικός για να κρίνω από τα νούμερα που βλέπω, αν είναι τόσο αισθητή η διαφορά) υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο να υπερτερεί το lumia?

(wireless charging δεν το λαμβάνω στα υπόψιν, ακόμα δεν έχω καταλάβει πλήρως τη χρησιμότητα του, αν και σίγουρα είναι μια καινοτομία, που αν εξελιχθεί στο μέλλον θα είναι χρήσιμη)

απλά ρωτάω για να δω απόψεις ;)

 

Υ.Γ. χωρίς να έχουμε δει καθόλου τα w8 είναι λίγο ρίσκο να λέμε ναι ή όχι στα κινητά αυτά..

 

θα σου απαντησω. για την ωρα ΔΕΝ ξερουμε ακριβως στα ποσα θα παιξει η τιμη του 920.. στην ιταλια πχ θα κανει 600 ευρω και στη γερμανια 650. ας περιμενουμε λοιπον να δουμε ποσο θα κοστιζει τελικα και στην υπολοιπη ευρωπη.

σε σχεση λοιπον με το ativ s παιρνεις

-καλυτερη οθονη (sensitive touch, 2πλασιο refresh rate κτλ)

-καμερα με optical image stabilization

-32gb εσωτερικη μνημη (μη γελιομαστε. δεν ειναι το ιδιο να εχεις 32gb εσωτερικη και 16gb+memory card)

-nokia exclusive apps

-nokia software updates

αν λοιπον το 920 κανει μολις 50 ευρω παραπανω απο ativ s - 8x για ποιο λογο να μην το προτιμησει καποιος???

 

κακα τα ψεματα. το 920 ειναι το καλυτερο wp phone. η nokia στηριζει την πλατφορμα σε σχεση με τους αλλους OEMs. htc και samsung θελουν κατι παραπανω απο καλες τιμες για να με πεισουν ενα wp χρηστη να παρει τα προιόντα τους. γιαυτο στο wpcentral στο poll 90% του κοσμου ψηφισε 920

Edited by bahamut_zero

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

Oλα ναι εκτος απο το lumia 920? Αυτο θα πει αντικειμενικοτητα!

 

εμενα δε με πειραζει αυτο προσωπικα. γνωμη ενος ατομου ειναι και μονο.. απλα θα επρεπε imo να στοιχειοθετειται καλυτερα

 

edit: το 920 ειναι οντως copy paste αλλα το 820? κι αυτο copy paste? ποιανου μοντελου αληθεια?

Edited by bahamut_zero

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

επετρεψε μου να διαφωνησω. Καλα τα 32gb, αλλα τα 16gb + p.x. 64gb ειναι ελαφρως καλυτερα.

 

Η καμερα οντως, οπως γραφω ειναι πλεονεκτημα, αλλα καλυτερα να εχω μια "κανονικη" καμερα και μια αλφα φορητοτητα στο κινητο, παρα να εχω μια πολυ καλη καμερα και 182 gr κινητο. Και το βασικο πλεονεκτημα ειναι η καμερα, τοτε δεν υπαρχει περιπτωση επιλογης του 920 οταν υπαρχει το 808..

 

Αν θέλεις να είσαι τόσο ακριβής, δεν υπάρχει το Razr Maxx HD που έχεις στις επιλογές.

Είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα της Verizon, ως Droid Razr Maxx HD και προφανώς δε μας αφορά μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα για την Ευρώπη (το οποίο κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα γίνει).

 

Το εχω βαλει οπως βλεπεις μαζι με το απλο μοντελο. Η motorola παντως σιγουρα θα το βγαλει στην Ευρωπη, οπως ακριβως εκανε και με το προηγουμενο μοντελο ;)

 

Oλα ναι εκτος απο το lumia 920? Αυτο θα πει αντικειμενικοτητα!

 

Μαλλον φιλε μου δεν διαβασες καλα το συγκριτικο. Σε καλω να το ξαναδιαβασεις, μια και σε πανω απο τα μισα κινητα το ναι ειναι ναι μεν αλλα. Κατι που ισχυει και για το 920

Edited by vlachaquito
Link to comment
Share on other sites

πολυ ωραια συγκριση ελπιζω να μην την καφρισουν και αυτην παλι καλα λειπει το SGIII οποτε θα γλιτωσουμε το VS με το iphone.

 

τα σχολια απο κατω ηταν ολα επιτυχημενα. καλα ρε παιδια 182 γραμμαρια το 920? πως το εκανε αυτο η νοκια.

 

οσο βλεπω τα HTC τοσο τα ερωτευομαι.

iphone xs max ipad 6th gen
Link to comment
Share on other sites

επετρεψε μου να διαφωνησω. Καλα τα 32gb, αλλα τα 16gb + p.x. 64gb ειναι ελαφρως καλυτερα.

 

ελαφρως;;;Ειναι δυο φορες καλυτερα....αφου μπορεις (τουλαχιστον) να διπλασιασεις τον χωρο σου..:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Samsung Note 2 μακράν...τα άλλα πολύχρωμα κινητάκια είναι για παιδάκια..

 

το ξερεις οτι βγαινουν και σε νορμαλ χρωματα ετσι δεν ειναι? (ασπρο, γκρι, μαυρο κτλ)

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

Σε ολους τους φιλους με windows, οι comeback συσκευες της htc ειναι η αυτονοητη επιλογή. Η Νοκια ειναι ακομα χαμενη στην μεταφραση. Για μενα, θα παραμεινω στο iphone, κυριως λογω λειτουργικου και λιγοτερο επειδη μ´ αρεσει το hardware. Ειναι νομιζω ωρα και εκει στην apple να ανακαλυψουν κι αλλα χρωματα εκτος απο ασπρο μαυρο. Μπραβο στην htc. Μακαρι να δουμε κι αλλες αξιολογες προτασεις. Προς οφελος μας ειναι!
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς... καλά τα 32gb(καμιά 28 διαθέσιμα για χρήστη? ) αλλά τα 16+64 είναι μακράν καλύτερα ;) .. Λόγω MS θα ναι συμβατά τα Wp8 και με ΝΤFS σύστημα της Micro sd? Όπως και να χει, για κάποιον σαν εμένα που χει στο κινητό ολόκληρες season απο σειρές και βλέπω ΣΥΝΕΧΕΙΑ, το σβήσε γράψε συνέχεια με κουράζει. Βάλε και τα 15GB μουσικής και καταλαβαίνεις πως ενώ το 920 μου αρέσει πολύ απλά δεν μου κάνει επειδή ήθελαν να γλιτώσουν τι με την απουσία micro sd slot ???? τέσπα... βλακείες της νοκια..

 

Note2 απο όλα τα παραπάνω και για εμένα, ενώ συνεχίζω να επιμένω πως τα wp8 είναι πολύ όμορφα και εύχρηστα για touch συσκευές, αλλά πρέπει να τιμολογηθούν πιο χαμηλά για αρχή μέχρι να δημιουργήσουν βάση.

 

Αν είχε ανακοινωθεί πάντως το νέο Nexus πιστεύω δεν θα χε αντίπαλο :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

 

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

 

Oneplus 5 - 128GB

Link to comment
Share on other sites

επετρεψε μου να διαφωνησω. Καλα τα 32gb, αλλα τα 16gb + p.x. 64gb ειναι ελαφρως καλυτερα.

 

Η καμερα οντως, οπως γραφω ειναι πλεονεκτημα, αλλα καλυτερα να εχω μια "κανονικη" καμερα και μια αλφα φορητοτητα στο κινητο, παρα να εχω μια πολυ καλη καμερα και 182 gr κινητο. Και το βασικο πλεονεκτημα ειναι η καμερα, τοτε δεν υπαρχει περιπτωση επιλογης του 920 οταν υπαρχει το 808..

 

 

 

Το εχω βαλει οπως βλεπεις μαζι με το απλο μοντελο. Η motorola παντως σιγουρα θα το βγαλει στην Ευρωπη, οπως ακριβως εκανε και με το προηγουμενο μοντελο ;)

 

 

 

Μαλλον φιλε μου δεν διαβασες καλα το συγκριτικο. Σε καλω να το ξαναδιαβασεις, μια και σε πανω απο τα μισα κινητα το ναι ειναι ναι μεν αλλα. Κατι που ισχυει και για το 920

 

Μια χαρα το διαβασα και δεν ειναι μεν... αλλα.... αλλα οχι ...αλλα. Και για να μην παρεξηγουμε δεν θα επερνα ποτε ενα τηλεφωνο πανω απο 400 ευρω αλλα μπορω να διακρινω πως ξεχωριζει τεχνολογικα. Τεσπα ειναι αποψη ενος ατομου. Η ψηφοφορια απο πανω νομιζω οτι ειδη δειχνει τις προτιμησεις του κοινου.

Link to comment
Share on other sites

Σε ολους τους φιλους με windows, οι comeback συσκευες της htc ειναι η αυτονοητη επιλογή Η Νοκια ειναι ακομα χαμενη στην μεταφραση.. Για μενα, θα παραμεινω στο iphone, κυριως λογω λειτουργικου και λιγοτερο επειδη μ´ αρεσει το hardware. Ειναι νομιζω ωρα και εκει στην apple να ανακαλυψουν κι αλλα χρωματα εκτος απο ασπρο μαυρο. Μπραβο στην htc. Μακαρι να δουμε κι αλλες αξιολογες προτασεις. Προς οφελος μας ειναι!

 

γιατι αυτο?

Edited by bahamut_zero

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

θα σου απαντησω. για την ωρα ΔΕΝ ξερουμε ακριβως στα ποσα θα παιξει η τιμη του 920.. στην ιταλια πχ θα κανει 600 ευρω και στη γερμανια 650. ας περιμενουμε λοιπον να δουμε ποσο θα κοστιζει τελικα και στην υπολοιπη ευρωπη.

σε σχεση λοιπον με το ativ s παιρνεις

-καλυτερη οθονη (sensitive touch, 2πλασιο refresh rate κτλ)

-καμερα με optical image stabilization

-32gb εσωτερικη μνημη (μη γελιομαστε. δεν ειναι το ιδιο να εχεις 32gb εσωτερικη και 16gb+memory card)

-nokia exclusive apps

-nokia software updates

αν λοιπον το 920 κανει μολις 50 ευρω παραπανω απο ativ s - 8x για ποιο λογο να μην το προτιμησει καποιος???

 

κακα τα ψεματα. το 920 ειναι το καλυτερο wp phone. η nokia στηριζει την πλατφορμα σε σχεση με τους αλλους OEMs. htc και samsung θελουν κατι παραπανω απο καλες τιμες για να με πεισουν ενα wp χρηστη να παρει τα προιόντα τους. γιαυτο στο wpcentral στο poll 90% του κοσμου ψηφισε 920

 

-Σχετικά με την οθόνη δεν με ενδιαφέρει το sensitive touch και το 2πλάσιο refresh rate δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Είναι όπως παλιά με τις οθόνες που τις συγκρίναμε επειδή η μια είχε 4ms και η άλλη 2ms.

-Για την κάμερα συμφωνώ οτι είναι ένας σοβαρός λόγος να το προτιμήσει κανείς αλλά υπάρχουν και άτομα σαν και εμένα που δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ η κάμερα και παρόλαυτα μια χαρά φωτογραφίες θα βγάζει και το ativ.

-Η χωρητικότητα δεν είναι σοβαρός λόγος εκτός αν μου εξηγήσεις γιατί ειναι κακό να έχεις memory card. Εγώ ίσα ίσα το βλέπω θετικά γιατί την στιγμή που θα χρειαστώ memory card δηλαδή μετά απο 3-4 μήνες απο την αγορά του κινητού θα έχουν βγεί και καλύτερες κάρτες σε καλύτερη τιμή.

 

Για τα nokia exclusive apps δεν γνωρίζω οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

 

Επίσης για μένα παίζει σημαντικό ρόλο το οτι το lumia 920 είναι αρκετά βαρύ...

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προτιμήσει κάποιος να δώσει 50 euro λιγότερα και να πάρει και κάτι που θα τον ικανοποιεί περισσότερο. Εγω προτιμώ πολύ περισσότερο το design του ativ (ok πες με τρελό :p)

Link to comment
Share on other sites

Το σαμσουγκ εχει nokia maps?

 

Επισης μην ξεχνατε οτι στα wp8 θα υπαρχει και η επιλογη για usb otg.

Λαμβανοντας και αυτο υποψη, νομιζω οτι τα 32γιγα του 920 ειναι υπεραρκετα για τους περισσοτερους. Αλλωστε, το ativ θα εχει 549 στην εκδοση των 16 γιγα, οχι των 32 , χωρια οτι μια καρτα μνημης 32 γιγα κοστιζει και αυτη το κατιτις.

Επομενως τα 32+32=64 mb του ativ δεν κανουν 549, σιγουρα πολυ περισσοτερο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Το σαμσουγκ εχει nokia maps?

 

Επισης μην ξεχνατε οτι στα wp8 θα υπαρχει και η επιλογη για usb otg.

Λαμβανοντας και αυτο υποψη, νομιζω οτι τα 32γιγα του 920 ειναι υπεραρκετα για τους περισσοτερους. Αλλωστε, το ativ θα εχει 549 στην εκδοση των 16 γιγα, οχι των 32 , χωρια οτι μια καρτα μνημης 32 γιγα κοστιζει και αυτη το κατιτις.

Επομενως τα 32+32=64 mb του ativ δεν κανουν 549, σιγουρα πολυ περισσοτερο.

 

Τον Μάιο αγόρασα γνωστής μάρκας micro sd 32GB class 10 στα 26€ . Χωρίς ψάξιμο. Μια απλή αναζήτηση στο ebay uk. Αφού ξέρεις, αυτό είναι και το κόλλημα μου με τα nexus :p ... :lol: ... Αν κάποιος χρησιμοποιεί την συσκευή του για φουλ μουσική, ταινίες, φωτογραφίες και τα υπόλοιπα που κάνουν τότε τα 32GB είναι λίγα. Γιατί κακά τα ψέματα, ολονών μας η μουσική θεωρώ πως τα 10gb τα αγγίζει ..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

 

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

 

Oneplus 5 - 128GB

Link to comment
Share on other sites

Τον Μάιο αγόρασα γνωστής μάρκας micro sd 32GB class 10 στα 26€ . Χωρίς ψάξιμο. Μια απλή αναζήτηση στο ebay uk. Αφού ξέρεις, αυτό είναι και το κόλλημα μου με τα nexus :p ... :lol: ... Αν κάποιος χρησιμοποιεί την συσκευή του για φουλ μουσική, ταινίες, φωτογραφίες και τα υπόλοιπα που κάνουν τότε τα 32GB είναι λίγα. Γιατί κακά τα ψέματα, ολονών μας η μουσική θεωρώ πως τα 10gb τα αγγίζει ..

 

Εστω 26 + ποσο θα κανει ρε συ Πετρο το μοντελο με τα 32 mb μνημη?

 

Τεσπα, ναι, περιπου 10 γιγα μουσικη. Και αλλα 3 γιγα φωτογραφιες (τις εχω μετατρεψει σε μεγεθος 2 mb ,ειδικα για τις φορητες συσκευες.)

Τωρα, Πετρο, ταινιες δεν βαζω. Οποτε και τα 16 γιγα οριακα με φτανουν.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

πανω κατω τα θελω ολααααααααααα!!!! :drool:

 

Μιλάμε για τις ναυαρχίδες όλων των εταιριών, ειναι δυνατών να αποκλείεις κάποια?

Αν και το Droid m λόγω διαστάσεων με flirtαρει

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...