Jump to content

[Επίσημο] HTC Windows Phone 8S

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το θελω σε κιτρινο -γκρι το οποιο στα γνωστα δεν υπαρχει για αυτο ρωταω

αν δεν τα εχει υπαρχει ευκολος τρόπος να τα περασουμε ;

Ήρθε και ένα ελληνικό review... δεν είναι καθόλου κακό!!!

• Απαντήσεις 590
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το θελω σε κιτρινο -γκρι το οποιο στα γνωστα δεν υπαρχει για αυτο ρωταω

αν δεν τα εχει υπαρχει ευκολος τρόπος να τα περασουμε ;

Είναι πολυ ωραίο στο χρώμα που θες, αλλά έχω την εντύπωση οτι αν δεν τα έχει μέσα πρέπει να αλλλάξεις το firmware, ρώτα και στο νήμα των windows phone 8 μήπως γνωρίζει κάποιος. Διαφορετικά πάρε και την htc.

Nickolas

ειπανε καποιο πιο πανω οτι εχει μονο 1.3gb ελευθερα.

θελω να ρωτησω κατι πανω σε αυτο.

οποιαδηποτε εφαρμογη κατεβασω απο το μαρκετ μπορει να αποθκευτει στην καρτα μνημης ή υπαρχουν και εφαρμογες που αποθηκευονται στη μνημη τηλεφωνου?

για παραδεγιμα facebookn whatsapp viper shazam?

πηγα στο πλαισιο σημερα και μου αρεσε πολυ, και πιστευω στα 300ε που το βρηκα ειναι αρκετα καλο. μου αρεσε πολυ στην αισθηση οταν το κρατουσες.

το μονο που φοβαμαι ειναι το λειτουργικο που δεν το εχω δουλεψει καθολου.

ειπανε καποιο πιο πανω οτι εχει μονο 1.3gb ελευθερα.

θελω να ρωτησω κατι πανω σε αυτο.

οποιαδηποτε εφαρμογη κατεβασω απο το μαρκετ μπορει να αποθκευτει στην καρτα μνημης ή υπαρχουν και εφαρμογες που αποθηκευονται στη μνημη τηλεφωνου?

για παραδεγιμα facebookn whatsapp viper shazam?

πηγα στο πλαισιο σημερα και μου αρεσε πολυ, και πιστευω στα 300ε που το βρηκα ειναι αρκετα καλο. μου αρεσε πολυ στην αισθηση οταν το κρατουσες.

το μονο που φοβαμαι ειναι το λειτουργικο που δεν το εχω δουλεψει καθολου.

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια αποθηκεύονται μόνο στη μνήμη του τηλεφώνου, ρίξε μια ματιά στην προηγούμενη σελίδα σε αυτα που γραφω εγώ και οι αλλοι κάτοχοι.

Nickolas

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια αποθηκεύονται μόνο στη μνήμη του τηλεφώνου, ρίξε μια ματιά στην προηγούμενη σελίδα σε αυτα που γραφω εγώ και οι αλλοι κάτοχοι.

και δεν υπαρχει τροπος με καποια εφαρμογη να τα μεταφερεις?

αρα μπορω να πω οτι αν θες να εχεις 10 παιχνιδια στο κινητο σου δεν θα μπορεις σωστα?

και δεν υπαρχει τροπος με καποια εφαρμογη να τα μεταφερεις?

αρα μπορω να πω οτι αν θες να εχεις 10 παιχνιδια στο κινητο σου δεν θα μπορεις σωστα?

Δεν έχει να κάνει με εφαρμογή αλλά από το εάν η Microsoft με κάποια αναβάθμιση του λειτουργικού δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Τώρα το πόσες εφαρμογές και παιχνίδια χωράνε εξαρτάται από το μέγεθος αυτών, εγώ έχω αυτή τη στιγμή 10 παιχνίδια εγκατεστημένα. Για παράδειγμα το angry birds είναι περίπου 60MB. Μπορείς πάντως εύκολα και συ ο ίδιος να ρίξεις μια ματιά στο windows phone store από τον υπολογιτή σου και να βρεις από τώρα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που σου αρέσουν και πόσο χώρο πιάνουν για να πάρεις μια ιδέα.

Nickolas

• Administrators
ειμαι μεταξυ galaxy mini και 8s, και δεν ξερω τι να διαλεξω τα φοβαμαι ακομα που ειναι αρχη τα windows.

μπερδεμα

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ...http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Το τηλέφωνο το έχω δύο εβδομάδες.

Το προηγούμενο τηλέφωνο μου ήταν Android , και το WP8 είναι ισάξιο, προσωπικά το θεωρώ και πιο εργονομικό.

Δεν είμαι από αυτούς που κατεβάζουν δεκάδες προγράμματα και παιχνίδια, αλλά η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ περιορισμένη εσωτερική Flash μνήμη του, έχει αρχίσει να μου παρουσιάζει προβλήματα στην χρήση, με ελάχιστα προγράμματα εγκατεστημένα.

Κάθε φορά που θέλω να δω κάποιο βίντεο ,αρχίζει να το προβάλει και μετά από 1-2 λεπτά σταματάει και εμφανίζεται μια οθόνη που σου αναφέρει πως η μνήμη έχει γεμίσει και πρέπει να αφαιρέσεις προγράμματα.

H προσδοκία πως κάποια στιγμή η Microsoft θα επιτρέψει την εκτέλεση των προγραμμάτων από την εξωτερική flash, δεν νομίζω να πραγματοποιηθεί για λόγους ασφαλείας και του ΚΛΕΙΣΤΟΥ συστήματος εγκατάστασης των εφαρμογών μέσω του WP8 Store.

Τέλος, να παρατηρήσω πως η κάμερα, είναι ικανοποιητική σε καλές συνθήκες φωτισμού, αλλά πολύ μέτρια ως κακή σε χαμηλό φωτισμό.

Το πρόβλημα της περιορισμένης flash το 2013, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, και για αυτό και ΜΟΝΟΝ δεν συνιστώ την αγορά της συσκευής.

Συνιστώ τα WP8, αλλά διαλέξτε κάποια συσκευή με επαρκή χώρο στην flash μνήμη, (τουλάχιστον 16GB)

νομιζω οτι ειναι 50-50 το φταιξιμο με την Μ$, γιατι ο φακελος της cache αυξανει πολυ με το καιρο στελνωντας και μονο sms και στο ιντερνετ...
All it takes is a swipe...

Το μονο που περιμενα ηταν να πεσει η τιμη για να το αγορασω.επειδη δ ειμαι

και κανενας hardcore χρήστης νόμιζα ότι με το 1.3 γίγα μνήμη θα την βγάλω.

αλλά με αυτά που είπε ο φίλος πιο πριν άλλαξα γνωμη...τόσο χάλια?

Το μονο που περιμενα ηταν να πεσει η τιμη για να το αγορασω.επειδη δ ειμαι

και κανενας hardcore χρήστης νόμιζα ότι με το 1.3 γίγα μνήμη θα την βγάλω.

αλλά με αυτά που είπε ο φίλος πιο πριν άλλαξα γνωμη...τόσο χάλια?

Ναι σε αυτόν τον τομέα συμφωνώ και γω τα πράγματα είναι άσχημα, φεύγουν τα mb χωρίς να το καταλάβεις και αν δεν προσέξεις θα χρειαστεί να σβήνεις εφαρμογές. Εγώ πάντως έχω καταφέρει και έχω αυτά που θέλω και μου χουν μείνει και 400mb ελεύθερα περίπου (είδικα με τον τρόπο που είχε αναφέρει ένας χρήστης σε προηγούμενα post, να εγκαθιστάς τις εφαρμογές από την microsd), όμως δεν είμαι από αυτούς που βάζουν βγάζουν εφαρμογές και παιχνίδια συνέχεια.

Nickolas

Μια ερωτησουλα και απο μένα:

:worry: Τα 8S που φέρνει η Cosmote είναι branded ή unbranded ???

(δηλαδή όταν ανοίγουν ή στο μενού έχουν λογότυπο Cosmote κτλ)

Παρασκευή θα έχω ένα λευκό/μαύρο να ξέρω άμα είναι να μην το ξεσφραγίσω!

Edited by akis_k

Μια ερωτησουλα και απο μένα:

:worry: Τα 8S που φέρνει η Cosmote είναι branded ή unbranded ???

(δηλαδή όταν ανοίγουν ή στο μενού έχουν λογότυπο Cosmote κτλ)

Παρασκευή θα έχω ένα λευκό/μαύρο να ξέρω άμα είναι να μην το ξεσφραγίσω!

Προσωπικά από Γερμανό το πήρα που συνεργάζεται με την Cosmote αλλά δεν έχει ούτε λογότυπο ούτε τίποτα άλλο σχετικό με την εταιρεία. Ρώτα καλύτερα και την ίδια την Cosmote να σιγουρευτείς.

Nickolas

Προσωπικά από Γερμανό το πήρα που συνεργάζεται με την Cosmote αλλά δεν έχει ούτε λογότυπο ούτε τίποτα άλλο σχετικό με την εταιρεία. Ρώτα καλύτερα και την ίδια την Cosmote να σιγουρευτείς.

Ευχαριστώ πολύ :)

.

Edited by akis_k

Πάντως κάνει "100 ωρες" να ανοιξει και να κλεισει. σε σχεση και με Lumia 800. Edited by x8052
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως κάνει "100 ωρες" να ανοιξει και να κλεισει. σε σχεση και με Lumia 800.

Όντως αυτό το παρατήρησα και γω, σε σχέση με το LG optimus 7 που είχα παλιά χρειάζεται σχεδόν το διπλάσιο χρόνο για να ανοίξει, αλλά αυτό έχει να κανει με το λειτουργικό και όχι με τη συσκευή. Όλα τα windows phone 8 κινητά αργούν.

Nickolas

Πάντως η μνήμη θα μας τρελάνει. Το τηλέφωνο προσαρμόζεται μόνο του! Εχτές μου έδειχνε υπόλοιπο 100 Mb και σήμερα το βράδυ χωρίς να έχω κάνει καμιά αλλαγή 410mb;

Πάντως η μνήμη θα μας τρελάνει. Το τηλέφωνο προσαρμόζεται μόνο του! Εχτές μου έδειχνε υπόλοιπο 100 Mb και σήμερα το βράδυ χωρίς να έχω κάνει καμιά αλλαγή 410mb;

μηπως ειναι καποιο bug? καλο να το διασταυρωσεις και με καποιον αλλο που εχει δει κατι παρομοιο

μηπως ειναι καποιο bug? καλο να το διασταυρωσεις και με καποιον αλλο που εχει δει κατι παρομοιο

Δεν νομίζω αλλά θα κάνω ένα hard reset και θα ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές από την εξωτερική κάρτα μνήμης.

δεν ειναι bug, το λειτουργικο κανει μονο του διαχειριση της "cache". Σελιδες πριν το εχει ξανα αναφερει μελος

All it takes is a swipe...

Καλησπέρα!2 μέρες κινητο και το πισω καλυμμα που ανοιγει και παιρνει microsim και microsd εσπασε:mad:.........

2-3 φορες το ανοιξα ΜΟΝΟ,ασε που για να το ανοιξεις πρεπει να εισαι η ο Χουντινι η ο Σβαρτζενεγκερ.........σημειωτεον εσπασε πανω απο το σημειο που μπαινει το βυσμα του φορτιστη(μικρη γεφυρα κανει το πλαστικο,μαλλον το αδυνατο σημείο του), εχουν περασει ενα σωρο κινητα απο τα χερια μου και δεν το εχω παθει ποτε αυτο,κρίμα γιατι η πρωτη εντυπωση ηταν αριστη αλλα.....τελος παντων!ξερει κανεις εαν υπαρχουν ανταλλακτικα καλυμματα?

Καλησπέρα!2 μέρες κινητο και το πισω καλυμμα που ανοιγει και παιρνει microsim και microsd εσπασε:mad:.........

2-3 φορες το ανοιξα ΜΟΝΟ,ασε που για να το ανοιξεις πρεπει να εισαι η ο Χουντινι η ο Σβαρτζενεγκερ.........σημειωτεον εσπασε πανω απο το σημειο που μπαινει το βυσμα του φορτιστη(μικρη γεφυρα κανει το πλαστικο,μαλλον το αδυνατο σημείο του), εχουν περασει ενα σωρο κινητα απο τα χερια μου και δεν το εχω παθει ποτε αυτο,κρίμα γιατι η πρωτη εντυπωση ηταν αριστη αλλα.....τελος παντων!ξερει κανεις εαν υπαρχουν ανταλλακτικα καλυμματα?

Θέλει προσπάθεια για να βγει, αλλά έχω βρει το κόλπο και έχει ξελασκάρει και λίγο και τώρα το βγάζω σχετικά εύκολα. Πάντως επειδή είναι καινούριο το τηλέφωνο για ανταλλακτικά καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο την Htc να ρωτήσεις.

Nickolas

Καλησπερα παιδια...Ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα...

Σκεφτομαι να αλλαξω κινητο και απο lumia 710 να παω σε htc 8s.Απο θεμα εφαρμογων να υποθεσω υπαρχει προβλημα?

π.χ. viber με κλησεις ,tango η γενικα οτι καλουδια εχει παρασχει η nokia στα windows phone της??