Jump to content

fitabas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fitabas

  1. Καλη επιτυχια σε όλους!Καλες Γιορτες!
  2. Καλη επιτυχία σε όλους σε εναν ακομα Σούπερ Διαγωνισμό του myphone.gr και Καλό Πάσχα!
  3. πραγματικα το κινητο τα σπάει!Καλη επιτυχια σε όλα τα παιδια!
  4. Καλη επιτυχια σε ολους!το τηλεφωνο ειναι τελειο!
  5. Καλησπέρα!2 μέρες κινητο και το πισω καλυμμα που ανοιγει και παιρνει microsim και microsd εσπασε:mad:......... 2-3 φορες το ανοιξα ΜΟΝΟ,ασε που για να το ανοιξεις πρεπει να εισαι η ο Χουντινι η ο Σβαρτζενεγκερ.........σημειωτεον εσπασε πανω απο το σημειο που μπαινει το βυσμα του φορτιστη(μικρη γεφυρα κανει το πλαστικο,μαλλον το αδυνατο σημείο του), εχουν περασει ενα σωρο κινητα απο τα χερια μου και δεν το εχω παθει ποτε αυτο,κρίμα γιατι η πρωτη εντυπωση ηταν αριστη αλλα.....τελος παντων!ξερει κανεις εαν υπαρχουν ανταλλακτικα καλυμματα?
  6. Πολυ ωραίο δωράκι!Καλη επιτυχια και Καλες γιορτες σε ολους!
  7. Καλησπέρα στην ομορφη παρεα σας!Καλη επιτυχια σε ολους μας!
  8. Πολυ καλο το κινητο!Σουπερ ο διαγωνισμος ελπιζω να το κερδισει καποιος/καποια που το εχει πραγματικα αναγκη!:)
  9. Καλή επιτύχια σε ολα τα παιδια!Πολυ καλο το δωρακι σας!
  10. τελικα σε επικοινωνια με την Apple μου είπαν οτι εχουν παγκοσμιο προβλημα στο itunes και θα λυθει συντομα.Ενα αλλο θεμα μου ειναι πως να το σενδεσω με το ασυρματο δικτιο μου?Εχω κωδικο ασφαλειας το βάζω αλλα δεν το δεχεται,χρειαζεται κατι συγκεκριμενο?
  11. Καλημερα σας!Απο χθες προσπαθω να κατεβασω το itunes για τον υπολογιστη μου και δεν μπορω!Στο pc κατεβαζω το setup απο το site της Apple(10.5.2) κανω την εγκατασταση κανονικα και οταν προσπαθω να ανοιξω την εφαρμογη τα windows vista 64 μου βγαζουν παραθυρακι οτι υπαρχει προβλημα και κλεινουν την εφαρμογη και 8α ψαξουν να μου προτεινουν λυση.Στο παραθυρο αναφορες και λυσεις μου βγαζουν να παω στο site της Apple και να εγκαταστησω νεοτερη εκδοση της εφαρμογης που απ οτι ειδα δεν υπαρχει......Εαν μπορουσατε να με βοηθησετε θα χαιρομουν πολυ! yg.Σημειωνω οτι στο site κατεβαζω κανονικα την 64 εκδοση,οπως και οτι δοκιμασα να το κατεβασω και στο λαπτοπ οπου εκει δεν μου ανοιγει καθολου το exe του setup
×
×
  • Create New...