Jump to content

viron

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by viron

  1. Προφανώς για να παίζει το ενσωματωμένο πλέον teams σε τηλεδιασκέψεις . Ενημερωτικά επίσης απαιτειται επεξεργαστής intel 8ης γενιάς και νεώτερος .
  2. viron

    Nokia 6 (2018)

    Για το ημερολόγιο και τα γενέθλια, στο google calendar , πατάς πάνω αριστερά στο 'burger' και ανοίγει από τα αριστερά μια στήλη με επιλογές. κάτω από το 'Default calendar' τσεκαρεις την επιλογή 'Contacts Birthday' και εμφανίζονται.
  3. viron

    Nokia 6 (2018)

    Στην έκδοση 9 , έχει και ρύθμιση για ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου που δουλεύει πολύ καλά, και ρύθμιση να μην κλειδώνει σε τοποθεσίες που επιλέγει ο χρήστης όπως το σπίτι.
  4. Καλή τύχη. Καλό καλοκαίρι σε ολους
  5. H τελευταία έκδοση 26.1.A.3.111 έχει επίσημη ημερομηνία έκδοσης 8/3/2016, βελτιώνει σύμφωνα με την Sony γενικά την σταθερότητα του λογισμικού , την κάμερα και περιλαμβάνει τα τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας. https://support.sonymobile.com/global-en/xperiam4aqua/software/
  6. Το τηλέφωνο το έχω μια εβδομάδα. Είχα τηλέφωνα Android και windows phone στο παρελθόν από τις εταιρίες Samsung, HTC, NOKIA, microsoft. Με μια λέξη το χειρότερο smatphone που έχω πιάσει στα χέρια μου. Από εμφάνιση είναι κομψό, όταν είναι κλειστό, ελαφρύ και λεπτό. Όταν το ανοίγεις η οθόνη του είναι χάλια, δεν διαβάζεται με τίποτε σε ήλιο, δεν χρειάζεται να το έχεις φάτσα στον ήλιο, απλά να το κρατάς στο χέρι μεσημέρι με τον ήλιο στην πλάτη σου, δεν φαίνεται τίποτε. Τα χρώματα της οθόνης το βράδυ σε συνθήκες απλού φωτισμού δωματίου, ξεπλυμένα. Η κάμερα 13MP βγάζει φωτογραφίες σαν να είναι 5MP , και μάλιστα κακή 5MP. Tα χρώματα ξεπλυμένα η οξύτητα ανύπαρκτη , η λειτουργία εστίασης πολύ αργή. Τα βίντεο πολύ κακής ποιότητας με θόρυβο και 'σπασίματα' κάθε φορά που κινείς το τηλέφωνο. Οι ρυθμίσεις της κάμερας ανυπαρκτες, δεν μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα έχει γενικές ρυθμίσεις έτοιμες σκηνές λήψης όπως "φαγητά" "κατοικίδιο" υψηλή εαυσθησία" "χιόνι" "ημίφως σε λήψ. στο χέρι" που αν την απενεργοποιήσεις επιτρέπει απλά το WB και κάποια αυξομείωση στα βήματα στοπ. Σαν τηλέφωνο η ρύθμιση της έντασης του ήχου έχει επτά βήματα από 0 μέχρι μέγιστο αλλά με χρήσιμα τα τελευταία 3 βήματα στην πράξη. Η ποιότητα του ήχου μέτρια. Η μπαταρία ανεπαρκής, την βλέπεις κυριολεκτικά να πέφτει βήμα βήμα κάθε φορά που ανοίγεις την οθόνη. Δεν το έχω ξαναδεί σε άλλο τηλέφωνο να βλέπεις την ένδειξη της μπαταρίας να πέφτει μονάδα μονάδα, απλά επειδή έχεις ανοιχτή την οθόνη χωρίς να εκτελείς κάποιο πρόγραμμα, και με τα wifi Bluetooth κλειστά. Αν ανοίξεις το wifi και χρησιμοποιήσεις το ίντερνετ , ή κάποιο απλό παιχνίδι η μπαταρία εξαντλείται σε χρόνο ρεκόρ! Η θερμοκρασία στο πίσω μέρος πάνω από το σήμα της SONY, ανεβαίνει σε επίπεδα που καίγεσαι όταν το ακουμπάς, ΧΩΡΙΣ να εκτελείται κανένα πρόγραμμα. ΧΩΡΙΣ να φορτίζεται η μπαταρία! Απλά το έχεις στο τραπέζι και όταν το παίρνεις στο χέρι, σου καίει τα δάχτυλα στο πίσω μέρος! Επιστρέφει σε κανονική θερμοκρασία μόνο του χωρίς να κάνεις τίποτα. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές και όταν φορτίζει την μπαταρία , αλλά όχι κάθε φορά. Επίσης η θερμοκρασία ανεβαίνει κάθε φορά που χρησιμοποιείς το ίντερνετ ή παίζεις κάποιο παιχνίδι. Ο χώρος στην flash, είναι το κερασάκι που κάνει το τηλέφωνο άχρηστο σαν smartphone Από τα 8GB έχουν μείνει ελεύθερα 500 ΜΒ (αφού έσβησα αρκετά από τα άχρηστα της SONY). Έχω εγκατεστημένα 5 απλά παιχνίδια και εφαρμογές facebook, skype, twitter, onedrive, messenger, pluralsight. Η γνώμη μου για όποιον σκέφτεται το τηλέφωνο που παρουσιάζεται σαν προσφορά σε κάποια καταστήματα και στο πρόγραμμα επιδοτήσεων του COSMOTE, είναι ΜΑΚΡΙΑ από αυτό. Καλά χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους.
  7. Alekos οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/htc-8s/general/how-to-downgrade-htc-8s-preview-8-1-to-8-t2832373 Προσοχή , μπορεί να 'τουβλοποιήσεις' την συσκευή, και πρέπει να βρεις την παλιά ROM (αρχείο) με την γλώσσα που θέλεις να δουλεύει το τηλέφωνο. Δεν θα συνιστούσα την επιστροφή . Καλή τύχη.
  8. Η τελευταία αναβάθμιση(ξεκίνησε πριν 3 ημέρες) της developer-edition 8.1 έκδοσης, παίρνει ΠΟΛΥ χρόνο. Στο δικό μου τηλέφωνο έκανε πάνω από 1ώρα. Στα διάφορα στάδια μπορεί να ανησυχήσετε πως το τηλέφωνο κόλησε. Υπομονή παίρνει ΠΟΛΥ χρόνο για να ολοκληρωθεί.
  9. Nokia Lumia 830 vs Lumia 920 http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-830-vs-lumia-920
  10. H microsoft στο νέο update στο Preview for Developers , δίνει στα HTC 8X και 8S το Windows Phone 8.1 update. http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2014/09/24/new-update-for-windows-phone-preview-for-developers/
  11. Για τα windows τηλέφωνα χρειάζεται να δημιουργήσεις και να ενεργοποιήσεις έναν λογαριασμό microsoft. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό που χρησιμοποιείτε για να εισέρχεστε στον υπολογιστή σας (win7, win8), ή στο outlook.com ή στο OneDrive. Αν δεν χρησιμοποιείτε κάποιον από τους παραπάνω λογαριασμούς πρέπει να δημιουργήσε έναν εδώ https://signup.live.com
  12. Εγκατέστησα το developer preview 8.1 . Η μεγάλη αλλαγή είναι η εγκατάσταση εφαρμογών στην sd κάρτα. Από 140 ΜΒ που είχα πριν ελεύθερα, με τις ίδιες εφαρμογές έχω τώρα 900 MB ελεύθερα. Η διαχείριση των κλήσεων είναι καλύτερη με ομαδοποίηση ανα αριθμό . Ελπίζω η HTC να βγάλει επίσημη αναβάθμιση για το κινητό που βελτιώνεται αρκετά.
  13. Καλή τύχη σε όλους. Ευχαριστούμε για την προσφορά
  14. Τα πρώτα βίντεο της συσκευής.
  15. Η HTC ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως εργάζεται με την Microsoft ώστε να αναβαθμίσει το HTC 8Χ στo Windows phone 8.1. http://www.techweekeurope.co.uk/news/htc-windows-phone-microsoft-android-139375 Δυστυχώς καμμία αναφορά στο δικό μας HTC 8S, που ξεφορτώθηκαν ότι στόκ είχαν στις αποθήκες τους. Η ασφυκτικά μικρή Flash και ο επεξεργαστής δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας πως θα υπάρξει αναβάθμιση για το 8S.
  16. Το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση " βγαίνει στην εφαρμογή του Facebook, ενώ λειτουργεί κανονικά. Αν ενοχλεί , μπορεί να συδεθείτε στο facebook με τον internet explorer, αλλά αυτό προκαλεί μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων όποτε προτείνεται μόνο με σύνδεση wifi.
×
×
  • Create New...