left_ace Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 http://www.gsmarena.com/htc_windows_phone_8x-4975.php Υπαρχουν 2 εκδοσεις απ οτι βλεπω(4G Network LTE 700 MHz ) (LTE only for AT&T version) Το δικο μου που ειναι deveroper ειναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Στο μενού των εφαρμογών μου έχει βγάλει τα γράμματα ( Α, Β, Γ κτλ κτλ) και κάτω από κάθε γράμμα το αντίστοιχο όνομα. Πως φεύγει αυτό; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Στο μενού των εφαρμογών μου έχει βγάλει τα γράμματα ( Α, Β, Γ κτλ κτλ) και κάτω από κάθε γράμμα το αντίστοιχο όνομα. Πως φεύγει αυτό; Αυτό βγαίνει όταν έχεις πολλές εφαρμογές. Μείωσέ τες αν θες να το αποφύγεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Αυτό βγαίνει όταν έχεις πολλές εφαρμογές. Μείωσέ τες αν θες να το αποφύγεις. Νομιζω και να τις σβησει τωρα τα γραμματα δεν φευγουν τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια στο θεμα ποιοτητας κλησεις μικροφωνου τι λεει ? Γιατι διαβαζω ΤΕΡΑΤΑ για τα lumia 900 αλλα και 920 για σοβαρα θεματα στο μικροφωνο εως και σημερα. Ειμαι με trophy τωρα και ενα titan και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα. Θελω να μεταβω στα w8 με μια καλη συσκευη ... Γενικα υπαρχουν θεματα hardware ? Μηπως να περιμενω για νεες παρτιδες? Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδια στο θεμα ποιοτητας κλησεις μικροφωνου τι λεει ? Γιατι διαβαζω ΤΕΡΑΤΑ για τα lumia 900 αλλα και 920 για σοβαρα θεματα στο μικροφωνο εως και σημερα. Ειμαι με trophy τωρα και ενα titan και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα. Θελω να μεταβω στα w8 με μια καλη συσκευη ... Γενικα υπαρχουν θεματα hardware ? Μηπως να περιμενω για νεες παρτιδες? Αλλο το 900 και αλλο το 920. Για το X8 θα σου πω οτι το η ποιοτητα κλησεων ειναι πανω απο τον μεσω ορο. Προσωπικη μου αποψη. Εμενα με καλυπτει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδιά τελικά ξέρει κανείς αν αυτό που βγαίνει εδώ στην Ελλάδα είναι 4g? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 παιδιά τελικά ξέρει κανείς αν αυτό που βγαίνει εδώ στην Ελλάδα είναι 4g? Απ οτι βλεπω στο gsmarena οχι δεν ειναι. Ουτε ο μυθος που εγραψε το αρθρο στο φορουμ για το 8X λεει κατι αλλα ουτε κ αλλα Ελληνικα site. (Το δικο μου συμπερασμα ειναι αυτο.) Παντως μπορεις να ρωτησεις κ την htc αν σε ενδιαφερει πολυ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Νομιζω οτι οτι υποστηριζει 4G.Πιθανον να πρεπει να του βαλεις αντιστοιχη καρτα sim για να στο βγαλει.Παιδια εχετε να προτεινετε αποιον video player (κατι σαν τον MX Player στο Android πχ);Δεν εχω βρει καποιον της προκοπης free.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδια το κουτι του 8X περα απο τα βασικα,ειχε μεσα και την καρφιτσα αλα Iphone που ανοιγει την υποδοχη της καρτας σιμ;Η δεν το δινει αυτο η HTC;To δικο μου το πηρα μεταχειρισμενο και δεν βρηκα κατι μεσα.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδια το κουτι του 8X περα απο τα βασικα,ειχε μεσα και την καρφιτσα αλα Iphone που ανοιγει την υποδοχη της καρτας σιμ;Η δεν το δινει αυτο η HTC;To δικο μου το πηρα μεταχειρισμενο και δεν βρηκα κατι μεσα.. Φυσικα και ειναι στα στανταρ του κουτιου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καλησπέρα, Κατεβάζω από το pc μου τις εφαρμογές σε .xap και τις περνάω μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού αλλά δεν μπορώ να τις δω μέσα από το κινητό για να τις εγκαταστήσω. Η Microsoft λέει ότι γίνετε στα sdcard κινητά. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Καλησπέρα, Κατεβάζω από το pc μου τις εφαρμογές σε .xap και τις περνάω μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού αλλά δεν μπορώ να τις δω μέσα από το κινητό για να τις εγκαταστήσω. Η Microsoft λέει ότι γίνετε στα sdcard κινητά. Περιμενε....για να καταλαβω... Οταν λες sdcard τι εννοεις;;; Αφου το Χ8 δεν δεχεται επιπλεον επεκταση μνημης! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Ναι αυτό το γράφει η Μ. στις οδηγίες. Δεν αναφέρει πουθενά τι γίνεται χωρίς sdcard κινητά. http://www.windowsphone.com/el-gr/How-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card ------------------------------- Help Έχω φάει τον κόσμο να βρω πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές από την παλιά sim στην καινούργια micro sim. Edited April 17, 2013 by LEFTK Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος, κάθε πόση ώρα γίνεται ανανέωση των δεδομένων καιρού στην εφαρμογή της HTC που έχει το HTC 8X; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημέρα, Όπως είπε ένας χρήστης βγάλε το HTC σαν εφαρμογή και θα δεις να διαρκεί περισσότερη μπαταρία. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλημέρα, Όπως είπε ένας χρήστης βγάλε το HTC σαν εφαρμογή και θα δεις να διαρκεί περισσότερη μπαταρία. Έχεις κάποια καλύτερη πρόταση για ρολόι και καιρό; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 try AccuWeather Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) new update today Radio software v.: 1.14b.32.19.06_15.42.32.19 firmware v. n.: 1532.20.20105.401 Bootloader v.: 0.0.1532.20(165610) Edited April 18, 2013 by LEFTK Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 είναι αλήθεια ότι η μπαταρία δεν κρατάει πολύ; το χω ακούσει από δυο γνωστούς μου, αλλά παίζει να το παρακάνουν με την χρήση δεν ξέρω και ήθελα μια γνώμη ακόμα για να ξέρω τι παίζει. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 είναι αλήθεια ότι η μπαταρία δεν κρατάει πολύ; το χω ακούσει από δυο γνωστούς μου, αλλά παίζει να το παρακάνουν με την χρήση δεν ξέρω και ήθελα μια γνώμη ακόμα για να ξέρω τι παίζει. ευχαριστώ Αναλογως τη χρηση.Σε εμενα με τα δεδομενα ανοιχτα (εκτος βραδυ που ειμαι σπιτι αρα μπαινω με wifi) αρκετες κλησεις και ελεγχο mail λογω δουλειας με μετριο browsing κραταει μεχρι δυο μερες ~42-44 ωρες χοντρικα.Να πω εδω πως εχω βγαλει οτι HTC app ειχε προεγκατεστημενο η συσκευη.Πριν το κανω η κατασταση ηταν τραγικη (για εμενα τουλαχιστον).Το εβγαζα απο τον φορτιστη στις 6 το πρωι και στις 2-3 το μεσημερι ηθελε φορτιση. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Kαλησπερα Μια ερωτηση Στις ρυθμισεις εκει που λεει κλειδωμα οθονης εχει επιλογη να βαλεις κωδικο κτλ... αλλα το δειχνει με αχνα γραμματα πως μπορω να το επιλεξω???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Καλησπέρα, Χωρίς χρήση data μόνο gsm μπορεί να κρατήσει και 5 μέρες ανοιχτό μόνο χρήση τηλεφώνων και κάμερας που το έχω δοκιμάσει. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Καλημερα.Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με τα mp3 που θελω να βαλω στην συσκευη ωστε να τα εχω σαν ηχο κλησης/αφυπνισης.Πριν λιγες μερες ειχα κανει ξανα ερωτηση...Βαζω τα αρχεια στον φακελο ringtones-τιποτα.Τα βαζω στον φακελο music-τιποτα.Και καποια στιγμη ως δια μαγειας τα βλεπω στις ρυθμισεις ,εκει που πας για να αλλαξεις ηχο κλησης..Εχθες προσπαθησα να προσθεσω αλλα 5 τραγουδια.Ιδια διαδικασια,copy και στους δυο φακελους.Τα βλεπω διπλα στο μενου Μουσικη αλλα ΟΧΙ σαν ηχο κλησης.Ακατανοητο... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEFTK Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το ringtones app κατεβάζεις τον ήχο και τον περάνει μέσα στο σύστημα μόνο του. Δεν ασχολήθηκα και πολύ για δικά μου τραγούδια. Με κάλυψε αυτό το πρόγραμμα. Παράθεση www.2ospbyron.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts