ddr2 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Δεν χρειαζονται εξηγησεις!:p Γιατι ουτε εγω χωνευω το gmail app. Θα το σεταρω και εγω ετσι. Απλα αν θυμαμαι καλα οταν ρυθμισεις εναν λογαριασμο να κανει προωθηση σε εναν αλλον πρεπει ανα ενα χρονο να μπαινεις στον original λογαριασμο (στο gmail δηλαδη στην προκειμενη περιπτωση.) γιατι αλλιως τον διαγραφουν. Ετσι γινεται τουλαχιστον με το παλιο μου hotmail που πρεπει μια φορα το χρονο να κανω login μεσω του browser στο pc αλλιως τον απενεργοποιει η microsoft. Φανταζομαι και στη google πρεπει να συμβαινει αυτο.. Οσον αφορα τις google συσκευες δεν με πολυενδιαφερει γιατι μονο το s4 εχω και αυτο θα το δωσω μαλλον τον επομενο μηνα... Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Που και που μπορεις να μπαινεις στο gmail, για τα ματια του κοσμου. :p Να σαι καλα:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπερα!! ερωτησουλα....:O εχει βαλει κανεις στο τηλεφωνο του κατι τετοιο? http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Protector-GLAS-tR-Lightweight-Tempered/dp/B00ECHR2M6/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1382301824&sr=1-1&keywords=iPhone+5S+%2F+5C+%2F+5+Screen+Protector+GLAS.tR+NANO+SLIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλησπερα!! ερωτησουλα....:O εχει βαλει κανεις στο τηλεφωνο του κατι τετοιο? http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Protector-GLAS-tR-Lightweight-Tempered/dp/B00ECHR2M6/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1382301824&sr=1-1&keywords=iPhone+5S+%2F+5C+%2F+5+Screen+Protector+GLAS.tR+NANO+SLIM ναι...εχει βαλει φιλος...ομορφο αρκει να βαλεις το λεπτο... @ddr2 ισα που μιλουσαμε Γιαννη για screenprotectors... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Δεν γινεται , μην κουραζεσαι αδικα. Το καλυτερο που θα μπορεις να εχεις ειναι μετακληση ανα 15 λεπτα. Ειναι ο λογος που αποφασισα και εκανα τη μεταβαση στο icloud.com. Επιλέγεις Exchange σαν τύπο λογαριασμού Server m.google.com Domain κενό Username το mail και τον κωδικό και έχεις push. Τουλάχιστον εγώ έχω εδώ και 4-5 χρόνια... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Επιλέγεις Exchange σαν τύπο λογαριασμού Server m.google.com Domain κενό Username το mail και τον κωδικό και έχεις push. Τουλάχιστον εγώ έχω εδώ και 4-5 χρόνια... ακριβως για εμας που το ειχαμε και στην 3.1.3 και πιο παλια μαλλον δουλευει αλλα στους νεους οχι...καλο ειναι ομως να προσπαθησει.. δοκιμαστε αν θελετε αυτα τα walls http://img542.imageshack.us/img542/6713/tsjh.pnghttp://img19.imageshack.us/img19/971/dxfd.png στο ιδιο φορουμ εχουν και τα paralax ειναι στυλ Nexus... δενουν ΤΕΛΕΙΑ me το iOS7... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 στο ιδιο φορουμ εχουν και τα paralax ειναι στυλ Nexus... δενουν ΤΕΛΕΙΑ me το iOS7... Και στο ios 6 ταιριαζουν.και μαλιστα σε ipad mini Thanks. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Επιλέγεις Exchange σαν τύπο λογαριασμού Server m.google.com Domain κενό Username το mail και τον κωδικό και έχεις push. Τουλάχιστον εγώ έχω εδώ και 4-5 χρόνια... 4-5 χρονια καλα ηταν. Αν προσπαθησεις να τον ξαναφτιαξεις τωρα ομως, δεν θα δουλευει. Τα ειχαμε συζητησει και παλιοτερα σε αυτο το νημα. Αλλαξε η ποιτικη της google και δεν υποστηριζει πλεον active sync. Αυτο ομως δεν επηρεαζει τους λογαριασμους που ειναι ηδη σεταρισμενοι απο παλια, οπως ο δικος σου. Αν ομως τον διαγραψεις και πας να τον ξαναστησεις, δεν θα δουλευει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Με τι browser δουλευετε; Chrome η safari? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Με τι browser δουλευετε; Chrome η safari? Ο chrome εχει βελτιωθει πολυ τελευταια, αλλα σαν τον σαφαρι δεν ειναι, απο θεμα ομαλοτητας, πιστευω. Και στο ios 6 ταιριαζουν.και μαλιστα σε ipad mini Thanks. Τι εικονιδια ειναι αυτα ρε.....παλαιολιθικε τυπε?.... :p:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Τι εικονιδια ειναι αυτα ρε.....παλαιολιθικε τυπε?.... :p:) Που να δεις τα καινουργια... Μες στη τεχνολογια ο δικος σου αμα λαχει ναουμ που λεγε και ο χαρρυ κλυνν. :p Και ναι ο safari ειναι πιο ομαλος... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Που να δεις τα καινουργια... Μες στη τεχνολογια ο δικος σου αμα λαχει ναουμ που λεγε και ο χαρρυ κλυνν. :p Και ναι ο safari ειναι πιο ομαλος... Αναβαθμισες?:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Αναβαθμισες?:) Φαινεται;;; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Φαινεται;;; Αρα εισαι ευχαριστημενος... Καλοριζικο! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Αρα εισαι ευχαριστημενος... Καλοριζικο! Ειμαι...ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Αν ειναι (μη μας κραξουν,γιατι εδω ειναι για iphone 5 ) δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=4964565 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crowler Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Σκοπεύω πιθανόν να αγοράσω το iphone 5 και θα ήθελα να μου πείτε πόσο κρατάει η μπαταρία όταν το κινητό έχει ios 7. Παράθεση Not a fanboy. Just a minimal fan. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Με τι browser δουλευετε; Chrome η safari? chrome... πιστευω εχει πιο πολλες επιλογες... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Σκοπεύω πιθανόν να αγοράσω το iphone 5 και θα ήθελα να μου πείτε πόσο κρατάει η μπαταρία όταν το κινητό έχει ios 7. Εξαρτάται τη χρήση που θα του κάνεις. Το ios7 πάντως δεν επιβαρύνει την μπαταρία από μόνο του σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μπορώ να πω οτι με ios7 ειναι λίγο καλύτερα. Οχι πολύ αλλα είμαι πιο άνετος. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoss20 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Ναί όντως είναι καλύτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 7.0.3 hits the wild... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Άλλαξαν τα εφέ όταν έχεις ενεργοποιημένο το reduce motion. Είναι πλέον πιο ομαλά και σου αφήνει την αίσθηση ότι σβήνει η οθόνη καθώς βγαίνεις από την εφαρμογή. Όταν το reduce motion είναι στο off τα εφέ επιστρέφουν στην κανονική τους μορφή. Αρκετές διορθώσεις στην 7.0.3. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 7.1 περιμέναμε 7.0.3 ήρθε. Τωρα την περνάω και βλέπουμε! Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Άλλαξαν τα εφέ όταν έχεις ενεργοποιημένο το reduce motion. Είναι πλέον πιο ομαλά και σου αφήνει την αίσθηση ότι σβήνει η οθόνη καθώς βγαίνεις από την εφαρμογή. Όταν το reduce motion είναι στο off τα εφέ επιστρέφουν στην κανονική τους μορφή. Αρκετές διορθώσεις στην 7.0.3. Μέσω iTunes γίνεται μόνο ;;; ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Μέσω iTunes γίνεται μόνο ;;; ☺️ Και wifi όπως παντα. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Και wifi όπως παντα. Μα δεν μου βγάζει ενημέρωση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts