big Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ενα αλλο που μπορει να κανει ειναι να βαλει το GMail σαν enterprise και να εχει push αλλα δεν θυμαμαι αν ισχυει αυτο και στο iOS7 Δεν λέγεται enterprise αλλα exchange activesync και η google το απενεργοιησε σε όσες συσκευές δεν το έχουν ξανα χρησιμοποιησει παλαιότερα! Εάν δηλαδή σε κάποιο σημείο στο παρελθόν είχε χρησιμοποιηθεί το gmail κάποιου με τέτοια ρύθμιση μπορεί να την χρησιμοποιήσει και τώρα στις συσκευές που το είχε! Διαφορετικά δεν ειναι διαθέσιμο! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ναι συγγνωμη μπερδευτηκα... αμεσως να με φατε... :p εγω το ειχα χρησιμοποιησει απο την 3.1.3 ... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ναι συγγνωμη μπερδευτηκα... αμεσως να με φατε... :p εγω το ειχα χρησιμοποιησει απο την 3.1.3 ... :lol: Είμαστε γρήγορα πιστόλια για αυτο :D Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Μιας και μιλάμε για συγχρονισμούς, μήπως ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για το πρόβλημα με το συγχρονισμό του calendar στο icloud? Για να μην τα γράφω ξανά, το πρόβλημα περιγράφεται με λεπτομέρειες εδώ: http://www.nextsmartphone.gr/showthread.php?t=2703 Πιστεύω όσοι χρησιμοποιούμε icloud θα το έχουμε διαπιστώσει και αφορά μόνο το συγχρονισμό iphone – ipad. Το outlook στο pc δουλεύει καμπάνα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ερώτηση απορία. Χρησιμοποιείται την εφαρμογή Gmail? Μιας και συζητάμε γι αυτό εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα 2 mail που έχω συγχρονισμένα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ερώτηση απορία. Χρησιμοποιείται την εφαρμογή Gmail? Μιας και συζητάμε γι αυτό εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα 2 mail που έχω συγχρονισμένα. Ειμαι ΥΠΕΡευχαριστημενος απ' την εφαρμογη ειδικα απ' την στιγμη που διαχωρισε τα promotions, τα socials και τα κανονικα mails! Βολικοτατη και πρακτικοτατη και χωρις κανενα bug απ' οτι βλεπω ολον αυτον τον καιρο. Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ερώτηση απορία. Χρησιμοποιείται την εφαρμογή Gmail? Μιας και συζητάμε γι αυτό εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα 2 mail που έχω συγχρονισμένα. Όχι, γιατί η εφαρμογή δεν είναι τόσο όμορφη και τόσο γρήγορη και smooth όσο η native. Δεν ξέρω, δεν μου αρέσει... :( Επίσης είναι πρόβλημα ότι δεν μπορώ να ορίσω δικό μου ήχο για τα εισερχόμενα mail. Μεγάλο πρόβλημα για εμένα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 καλησπερας σας,μολις τωρα παρελαβα το Iphone 5,πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια σε android,οπως ακουμπαω το Power και τα volume buttons,ψιλοκουνιουνται λιγο,σαν να εχουν ελαχιστο τζογο,δεν πιστευω να ειναι καποιο προβλημα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 καλησπερας σας,μολις τωρα παρελαβα το Iphone 5,πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια σε android,οπως ακουμπαω το Power και τα volume buttons,ψιλοκουνιουνται λιγο,σαν να εχουν ελαχιστο τζογο,δεν πιστευω να ειναι καποιο προβλημα ε? Οχι φιλε, σε ολα ετσι ειναι! Παντα παιζουν λιγο. Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Οχι φιλε, σε ολα ετσι ειναι! Παντα παιζουν λιγο. μολις τωρα ανοιξα την συσκευασια κ το παρατηρησα,συμβαινει γενικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 μολις τωρα ανοιξα την συσκευασια κ το παρατηρησα,συμβαινει γενικα? Ναι ναι σε ολες τις συσκευες. Αλλα μιλαμε για ελαχιστο οπως ειπες. Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ναι ναι σε ολες τις συσκευες. Αλλα μιλαμε για ελαχιστο οπως ειπες. σε απολυτη ησυχια οταν κουνω δυνατα το κινητο ψιλοακουγιεται οτι παιζουν ελαχιστα τα κουμπακια,βγαζουν ηχο επειδη ειναι απο αλουμινιο.αγχωηθηκα φιλε μου κ συγνωμη σε κουρασα,ουτε καν το εχω ενεργοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Να' σαι καλα! ;) Γι αυτο ειμαστε εδω για να αλληλοσυμπεραστεκομαστε στα αγχη και στις αποριες μας! Κι εγω αγχωνομαι με κατι τετοιες μικρολεπτομερειες, ειδικα τον πρωτο καιρο! Κι εμενα ακουγεται αυτος ο ηχος οταν το κουναω, οποτε μην αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικο! Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Να' σαι καλα! ;) Γι αυτο ειμαστε εδω για να αλληλοσυμπεραστεκομαστε στα αγχη και στις αποριες μας! Κι εγω αγχωνομαι με κατι τετοιες μικρολεπτομερειες, ειδικα τον πρωτο καιρο! Κι εμενα ακουγεται αυτος ο ηχος οταν το κουναω, οποτε μην αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικο! ουφ αδερφε,ησυχησα,οποτε να ηρεμησω απολυτως ε?εσενα πια παιζουν?χιλια ευχαριστω για ακομη μια φορα!!!!!!!!!!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το power και τα volume οπως ειπες κι εσυ. Το power λιγο παραπανω. Σιγουρα θα επηρεαζεται κι απο την χρηση αυτο. Οσο πιο πολυ τα πατας τοσο πιο πολυ θα "ξεχαρβαλωνουν". Παντα ομως μιλαμε για ελαχιστο κουνημα το οποιο δεν ενοχλει καπου και δεν μπορει να δημιουργησει προβλημα. Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το power και τα volume οπως ειπες κι εσυ. Το power λιγο παραπανω. Σιγουρα θα επηρεαζεται κι απο την χρηση αυτο. Οσο πιο πολυ τα πατας τοσο πιο πολυ θα "ξεχαρβαλωνουν". Παντα ομως μιλαμε για ελαχιστο κουνημα το οποιο δεν ενοχλει καπου και δεν μπορει να δημιουργησει προβλημα. ναι ελαχιστα κ οπως το κουνας το τηλ σε πληρης ησυχια παλι ακουγεται ελαχιστα ομως ο ηχος απο τα κουμπακια που ψιλοπαιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ολα ειναι οπως θα' πρεπε να ειναι! Ασχολησου με κατι πιο παραγωγικο και ενεργοποιησε την συσκευη σου φιλε μου! ;) Welcome to iOS World! Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Απο που το πήρες τελικά; Και πόσο αν επιτρέπεται; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πιστεύω πως είναι συνδυασμός και των δύο. Άλλωστε δε νομίζω να έχει κανείς παράπονο (τουλάχιστον στο 5) ως προς τις επιδόσεις της CPU. Αντίθετα, θεωρώ πως με το iOS 7, μεγαλύτερη επιβάρυνση έχει δεχθεί η GPU. Τα γραφικά έχουν γίνει αρκετά απαιτητικά. Ειδικά αυτή η ημιδιαφάνεια που υπάρχει παντού. Να σημειώσω πως – με εξαίρεση το iPhone 4 – το μεγαλύτερο μέρος από το GUI (navigation bars, status bars, tab bars etc.) είναι translucent και όχι απλά transparent. Κάτι αντίστοιχο με το Aero GUI στα Windows Vista/7. Στο 4s είχα βάλει το ios7 theme και ολά τα νεα καλουδια με διάφορα tweaks. Η συσκευή δεν καταλάβαινε τίποτα. Οπότε μάλλον έχει δίκιο ο Γιάννης για το κακογραμμενο. Απλά εγώ θα έλεγα οτι η σάλτσα είναι περισσότερη απο το φαγητό :D και το έκανε βαρύ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Στο 4s είχα βάλει το ios7 theme και ολά τα νεα καλουδια με διάφορα tweaks. Η συσκευή δεν καταλάβαινε τίποτα. Οπότε μάλλον έχει δίκιο ο Γιάννης για το κακογραμμενο. Απλά εγώ θα έλεγα οτι η σάλτσα είναι περισσότερη απο το φαγητό :D και το έκανε βαρύ. Οντως πολύ σάλτσα λόγο του ανταγωνισμού και ξέρουμε όλοι πόσο βαριές είναι οι σάλτσες στο iστομάχι... Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) σε απολυτη ησυχια οταν κουνω δυνατα το κινητο ψιλοακουγιεται οτι παιζουν ελαχιστα τα κουμπακια,βγαζουν ηχο επειδη ειναι απο αλουμινιο.αγχωηθηκα φιλε μου κ συγνωμη σε κουρασα,ουτε καν το εχω ενεργοποιησει. ειναι φυσιολογικο εντελως μην ανησυχεις καθολου!;) μια χαρα εισαι. και αν ακους και θορυβο ειναι απο το autofocus το εχω εγω και ολοι μας...και οχι μονο εμεις αλλα και τα 5s Απολαυσε το κινητο σου.Ειναι πραγματα που τα εχουμε ολοι. Edited October 11, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Στο 4s είχα βάλει το ios7 theme και ολά τα νεα καλουδια με διάφορα tweaks. Η συσκευή δεν καταλάβαινε τίποτα. Οπότε μάλλον έχει δίκιο ο Γιάννης για το κακογραμμενο. Απλά εγώ θα έλεγα οτι η σάλτσα είναι περισσότερη απο το φαγητό :D και το έκανε βαρύ. Προσωπικά με ενοχλεί που το transparent / translucent effect από μόνο του είναι τόσο βαρύ. Και είναι κάτι που το καταλαβαίνεις έντονα όταν... το απενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Προσωπικά με ενοχλεί που το transparent / translucent effect από μόνο του είναι τόσο βαρύ. Και είναι κάτι που το καταλαβαίνεις έντονα όταν... το απενεργοποιείς. απο που γινεται αυτο; general/accessibility? γιατι εκει τα εχω απενεργοποιησει ολα. Μηπως γι αυτο δεν εχω lag Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 απο που γινεται αυτο; general/accessibility? γιατι εκει τα εχω απενεργοποιησει ολα. Μηπως γι αυτο δεν εχω lag Ρυθμίσεις / Γενικά / Προσβασιμότητα / Αύξηση αντίθεσης / Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 απο που γινεται αυτο; general/accessibility? γιατι εκει τα εχω απενεργοποιησει ολα. Μηπως γι αυτο δεν εχω lag Δεν θα ειχες λαγκ με το 5αρι ετσι και αλλιως Δημητρη. (Εκτος μονο απο την περιστροφη της οθονης, οταν βρισκεσαι στη συνταξη νεου sms). Αλλα μιλωντας αντικειμενικα, δεν ειναι δυνατον να πουμε οτι το 5αρι εχει λαγκ. (Παιρνει και βελτιωσεις ομως) Επισης λιγο τα γραφικα να επιταχυνουν πρεπει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts