Jump to content

iPhone 5

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαρέθηκα τα ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ και το παραγγειλα κι εγω στο λευκό χρώμα στα 620 ευρώ.με το jb θα περάσει λίγο η ώρα μου και θα ασχοληθώ.

Ερώτηση,στο λευκό χρώμα δεν εχει αναφερθεί κάποιο θεμα κατασκευής έτσι?

Το λευκό είναι άριστο και δεν ξεβάφει , αλλά πάλι γδέρνεται το άτιμο το brushed alluminium και όπως αλλιώς το ονόμασε η apple :lol: !!!!

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολλές εφαρμογές και δωρεάν μάλιστα , για να μην στις γράφω όλες εδώ , μπες μέσα στο app store από το κινητό , και στην αναζήτηση γράψε resize , θα σου βγάλεις πολλές διάλεξε εσύ την καλύτερη για τα δικά σου δεδομένα .

κατεβασα ολες τις free εφαρμογες αλλα καμια δεν κανει αυτο που θελω...

καποια αλλη να μου προτεινεις?:O

στο galaxy ειχα το photogrid το κατεβασα κ στο iphone αλλα δεν εχει μεσα την επιλογη που ειχε σε android συσκευη..:O:(

Luminance , είναι δωρεάν για σήμερα , έχει επεξεργασία εικόνας , και τις κανείς αποθήκευση στο camera roll .Και το resize photo την κάνει την δουλειά που θες . Edited by jimval86

Luminance , είναι δωρεάν για σήμερα , έχει επεξεργασία εικόνας , και τις κανείς αποθήκευση στο camera roll .Και το resize photo την κάνει την δουλειά που θες .

:(:(:(η κατι δεν κανω σωστα η δεν κανουν κ αυτες οι εφαρμογες γι αυτο που θελω..

δεν μου μικραινει τις φωτο βασικα δεν τις μικραινει οσο θελω για να τις ανεβασω στο instagram η μονη που το εκανε ειναι η photogrid..:(:(

:(:(:(η κατι δεν κανω σωστα η δεν κανουν κ αυτες οι εφαρμογες γι αυτο που θελω..

δεν μου μικραινει τις φωτο βασικα δεν τις μικραινει οσο θελω για να τις ανεβασω στο instagram η μονη που το εκανε ειναι η photogrid..:(:(

Τι διαστάσεις τις θες ?

Πάντως στο luminance έχει επιλογή πριν την αποθηκεύσεις στο camera roll να επιλέξεις τις διαστάσεις της εικόνας , νομίζω είναι πολύ εύκολο και σε βολεύει .

Edited by jimval86

Παιδιά. Μία ερώτηση. Μία φίλη πήρε το iPhone 5 και δεν μπορεί να αλλάξει τον ήχο ειδοποιήσεων του Facebook... ακούγεται ένα αμοιδρό μπλινγκ. Ενώ από τους ήχους έχει επιλέξει έναν άλλο που ακούγεται πιο δυνατά. Επειδή εγώ είμαι λίγο άσχετος με iOS... μπορείτε να βοηθήσετε λίγο

Ευχαριστώ.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Παιδιά. Μία ερώτηση. Μία φίλη πήρε το iPhone 5 και δεν μπορεί να αλλάξει τον ήχο ειδοποιήσεων του Facebook... ακούγεται ένα αμοιδρό μπλινγκ. Ενώ από τους ήχους έχει επιλέξει έναν άλλο που ακούγεται πιο δυνατά. Επειδή εγώ είμαι λίγο άσχετος με iOS... μπορείτε να βοηθήσετε λίγο

Ευχαριστώ.

Ρυθμίσεις λογαριασμού εντός του Facebook app φίλε .

Ρυθμίσεις λογαριασμού εντός του Facebook app φίλε .

Χμμμ.... το κοίταξα αυτό... δεν βρήκα επιλογή να αλλάζεις τον ήχο... μόνο ποιες ειδοποιήσεις να γίνονται push... ο ήχος παραμένει ο ίδιος...

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Χμμμ.... το κοίταξα αυτό... δεν βρήκα επιλογή να αλλάζεις τον ήχο... μόνο ποιες ειδοποιήσεις να γίνονται push... ο ήχος παραμένει ο ίδιος...

Τι να πώ φίλε και στις ρυθμίσεις του κινητού εκεί σου λέει να πας .

Όντως έχεις δίκιο δεν έχει κάτι άλλο .

Το 3G δεν γινεται να απενεργοποιηθει καπως? (οχι τα δεδομενα). Για να γυρισει σε 2G, γιατι 3G δεν πιανει σχεδον πουθενα Κηφισια/Νεα Ερυθραια....

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

υπάρχει κάποιος τρόπος να ζητάει κωδικό πριν μπει στην έκθεση εικονων;

Ύπάρχει προγραμματάκι με κωδικό και εσύ απλά πετάς τις φωτο εκεί μέσα.

Opel Astra OPC

Το 3G δεν γινεται να απενεργοποιηθει καπως? (οχι τα δεδομενα). Για να γυρισει σε 2G, γιατι 3G δεν πιανει σχεδον πουθενα Κηφισια/Νεα Ερυθραια....

Εφόσον έχεις βρει που είναι ο διακόπτης για τα δεδομένα σίγουρα έχεις δει και του 3G που είναι ακριβώς από κάτω... :O

Opel Astra OPC

Guest valeria
Εφόσον έχεις βρει που είναι ο διακόπτης για τα δεδομένα σίγουρα έχεις δει και του 3G που είναι ακριβώς από κάτω... :O
Εκτός αν είναι σε Cosmote και έχει ενεργοποιήαει το LTE, όπου δεν υπάρχει διακόπτης για 3G on/off, αλλά μόνο για LTE...

Τι διαστάσεις τις θες ?

Πάντως στο luminance έχει επιλογή πριν την αποθηκεύσεις στο camera roll να επιλέξεις τις διαστάσεις της εικόνας , νομίζω είναι πολύ εύκολο και σε βολεύει .

οτι διαστασεις κ να εχω βαλει δεν μου φτιαχνει την φωτο ωστε να με βολευει γι αυτο που θελω..:O

στο photogrid ειχε καπου την επιλογη single πατουσα εκει κ μου εκανε σμικρινση την φωτο που ηθελα κ την ανεβαζα στο instagram κανονικα..

αυτη την επιλογη την ειχε ομως μονο σε android συσκευη στο iphone που την κατεβασα δεν την εχει.. :(

με λιγα λογια θελω μια εφαρμογη που να κανει σμικρινση τις φωτογραφιες για να τις ανεβαζω κανονικα στο instagram..:(

αλλα μαλλον δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη στο app store..:(

Εκτός αν είναι σε Cosmote και έχει ενεργοποιήαει το LTE, όπου δεν υπάρχει διακόπτης για 3G on/off, αλλά μόνο για LTE...

Ε??? Εχει διακοπτη LTE αλλα δεν εχει ενεργοποιησει το LTE στην Cosmote! Εδω ουτε δεδομενα για 2G/3G δεν εχει...

Τι μπορω να κανω για αυτο παιδια; Θελει αλλη SIM ή κατι τετοιο;;

Για να εξαφανίσεις τον διακόπτη του LTE και να επαναφέρεις αυτό του 3G πέρνα από το itunes κρατώντας πατημένο το shift ή alt/option(windows ή macintosh) και κάνοντας κλικ πάνω στο update το παρακάτω αρχείο! Μετά από αυτό θα σου ζητήσει να κάνεις αναβάθμιση ρυθμίσεων φορέα και θα στο ζητάει πάρα πολύ συχνά και το ίδιο το κινητό! Απλά μην το κάνεις και πάτα ακύρωση διαφορετικά θα εμφανίσεις και πάλι τον διακόπτη LTE και θα εξαφανίσεις αυτόν του 3G!
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Για να εξαφανίσεις τον διακόπτη του LTE και να επαναφέρεις αυτό του 3G πέρνα από το itunes κρατώντας πατημένο το shift ή alt/option(windows ή macintosh) και κάνοντας κλικ πάνω στο update το παρακάτω αρχείο! Μετά από αυτό θα σου ζητήσει να κάνεις αναβάθμιση ρυθμίσεων φορέα και θα στο ζητάει πάρα πολύ συχνά και το ίδιο το κινητό! Απλά μην το κάνεις και πάτα ακύρωση διαφορετικά θα εμφανίσεις και πάλι τον διακόπτη LTE και θα εξαφανίσεις αυτόν του 3G!

Να σαι καλα! Δηλαδη σαν να κανω restore με καποια εκδοση iOS, και αντι για αυτο, θα βαλω το αρχειακι ε?

Ναι αλλά μην πατήσεις το κουμπί του restore! Αυτό που λέει update!
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Αν το αγοράσεις στα 200$ τότε δεν θα δουλέψει στα εδώ δίκτυα ποτέ! Αν όμως το αγοράσεις ξεκλειδώτο από apple store όταν γίνει αυτή η επιλογή διαθέσιμη αργότερα τότε ναι θα δουλεύει! Αλλά το κόστος θα είναι περίπου στα 630-650 € το βασικό μοντέλο!

Καλησπέρα, βρήκα το iphone 5 σε πάροχο t-mobile Αγγλίας που το δίνει ο κάτοχος 400ευρώ. Στο προαναφερθέντα μήνυμα γράφει ο χρήστης ότι δεν θα δουλέψει ποτέ. Αν το σπάσουμε, υπάρχει περίπτωση να δουλέψει; Και αν ναι, τότε θα πρέπει να το έχω συνέχεια σπασμένο (κάτι που δεν θα προτιμούσα); Σας ευχαριστώ.

Καλησπέρα, βρήκα το iphone 5 σε πάροχο t-mobile Αγγλίας που το δίνει ο κάτοχος 400ευρώ. Στο προαναφερθέντα μήνυμα γράφει ο χρήστης ότι δεν θα δουλέψει ποτέ. Αν το σπάσουμε, υπάρχει περίπτωση να δουλέψει; Και αν ναι, τότε θα πρέπει να το έχω συνέχεια σπασμένο (κάτι που δεν θα προτιμούσα); Σας ευχαριστώ.

Το jailbreak δεν εχει καμια σχεση με το unlock ενος iphone! Ειναι δυο ξεχωριστες και πολυ διαφορετικες διαδικασιες! Θα σου προτεινα να δεις την ιστοσελιδα της t-mobile αγγλιας γιατι η χωρα αυτη προσφερει ξεκλειδωμα στα κινητα της υπο συγκεκριμενους ορους! Αν μπορεις να τους εκπληρωσεις αυτους τους ορους τοτε ναι αγορασε το!

Πάντως δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος με την αναμονή του τηλεφώνου

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά η ξαδέρφη μου μόλις το πήρε, και έχει ένα πρόβλημα δεν καταφέρνει να κάνει id στο app store και επειδή είμαι λίγο άσχετος από ios μπορείτε να βοηθήσετε λίγο?

καλησπερα!!

υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για επεξεργασια φωτογραφιας?

ψαχνω καποια να κοβει αλλα να μπορω να υπογραμισω κ κατι πχ απο μια φωτογραφια που εχει κειμενο..

εχετε να μου προτεινετε κατι?

• The title was changed to iPhone 5
  • The topic was unpinned