tsakou Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλημέρα γίνετε όταν κτυπάει το τηλέφωνο να το γυρίσεις ανάποδα με την οθόνη από κάτω και να κάνει αθόρυβη την κλίση?? και υπάρχει τρόπος να στέλνω photo video σε τηλεόραση με dlna?? έρχεται σε επόμενη αναβάθμιση το flip-to-silence http://www.wpcentral.com/nokia-fw-hints-return-flip-silence-feature-lumias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 μετα απο 2 βδπμαδες συμβιωσης με το κιν. και με περασμενη την επισημη αναβαθμιση απο τη Nokia εχω 2-3 θεματακια που με απασχολουν...η μπαταρια συνεχιζει να ειναι απαραδεκτη...με κανονικη χρηση (10-15 λεπτα τηλ,ανοιχτο viber,συγχρονισμος mail ανα μια ωρα και location off,w-fi ανοιχτο) δεν κραταει πανω απο 10-12 ωρες.....ο dialer ειναι αθλιος...κατεβασα το RapDialer αλλα δεν κανει συγχρονισμο με το ιστορικο του τηλ...οποτε αν εχω αναπαντητη πρεπει να ανοιξω τον dialer του τηλ.....ειναι σπαστικο που τα παντα φαινονται οταν ερχονται....δλδ να δειχνω φωτος σε καποιον και να εμφανιζεται μνμ και να μπορει να το βλεπει (εκτος αν υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιουνται τα notifications και δεν τον εχω βρει....)...και το οτι δε κλεινουν οι εφαρμογες που τρεχουν με το κλασσικο παρατεταμενο πατημα και την εμφανιση του Χ ειναι λιγο σπαστικο και πρεπει να πατας συνεχως το backbutton.....επισης το οτι ο explorer δεν εχει επιλογη για blank page για αρχικη και οταν τον ανοιγεις σου δειχνει ην τελευταια σελιδα που εβλεπες... κατα τ'αλλα το λειτουργικο ειναι πολυ ομαλο και γρηγορο....μ'αρεσει που ολα ειναι ευκολα προσβασιμα...πολυ γρηγορο....ο μεγεθος ειναι λιγο θεμα στην αρχη για μεταβαση απο το Ν8 αλλα το συνηθιζεις ευκολα.... Για την μπαταρία, είμαι σίγουρος πως δεν έχεις απενεργοποιήσει το NFC. 100% όμως.- Το RapDialer είναι πολυ βολικό και μοναδικό μείον είναι αυτο που αναφέρεις. Για τον explorer, μπορείς να βάλεις την σελίδα που θέλεις για αρχική, στην αρχική οθόνη και να μπαίνεις απο αυτη την συντόμευση στον explorer. Αυτο συνέβαινε και στο meego αν θυμαμαι καλα. Υ.Γ. Ποτε σου ήρθε η αναβάθμιση? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παιδιά να ρωτήσω πληροφοριακά γιατί με ενδιαφέρει η συσκευή: 1) όταν λέτε πολύ γρήγορο, έχει τύχει κανένας να τ χρησιμοποιήσει μετά από κάποιο καλό Android για να μπορεί να καταλάβει διαφορά; 2) Η μπαταρία είναι αποσπώμενη; 3) Από εφαρμογές πώς πάει; Έχει δηλαδή μεγάλο πλήθος όπως το Android; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Παιδιά να ρωτήσω πληροφοριακά γιατί με ενδιαφέρει η συσκευή: 1) όταν λέτε πολύ γρήγορο, έχει τύχει κανένας να τ χρησιμοποιήσει μετά από κάποιο καλό Android για να μπορεί να καταλάβει διαφορά; 2) Η μπαταρία είναι αποσπώμενη; 3) Από εφαρμογές πώς πάει; Έχει δηλαδή μεγάλο πλήθος όπως το Android; 1.Ειχα Xperia S/GS3 και μπορω να πω οτι ειναι πιο αερατο στα παντα με μηδενικο lag. 2.Οχι. 3.Θα βρεις τις περισσοτερες εφαρμογες και θα σε καλυψει απολυτα. Edit:Montoya_42 Για ριξε στο τραπεζι καμια dlna εφαρμογη. Edited February 4, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Για την μπαταρία, είμαι σίγουρος πως δεν έχεις απενεργοποιήσει το NFC. 100% όμως.- Το RapDialer είναι πολυ βολικό και μοναδικό μείον είναι αυτο που αναφέρεις. Για τον explorer, μπορείς να βάλεις την σελίδα που θέλεις για αρχική, στην αρχική οθόνη και να μπαίνεις απο αυτη την συντόμευση στον explorer. Αυτο συνέβαινε και στο meego αν θυμαμαι καλα. Υ.Γ. Ποτε σου ήρθε η αναβάθμιση? κλείσε τα μάτια σου και σκέψου την εξής εικόνα....διαβάζω το post,η πρώτη λέξη που πέφτει στο μάτι είναι nfc και η αμέσως επόμενη κίνηση είναι να χτυπήσω το κούτελο μου με το ανάλογο επιφώνημα:αμααααααααααν :P όσο για την αναβάθμιση την έβαλα την Τετάρτη....διάβασα στο wpcentral ότι βγηκε για τα κιν. της ΕΕ και το έβαλα και την έκανε χωρίς να την κάνει αυτόματα..... NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 1.Ειχα Xperia S/GS3 και μπορω να πω οτι ειναι πιο αερατο στα παντα με μηδενικο lag. 2.Οχι. 3.Θα βρεις τις περισσοτερες εφαρμογες και θα σε καλυψει απολυτα. Edit:Montoya_42 Για ριξε στο τραπεζι καμια dlna εφαρμογη. Πιο αεράτο από το GS3; Τόσο βαριά είναι πια τα αντρόιντ;;; Με ενδιαφέρει κυρίως το Σκάιπ να δουλεύει καλά. Το έχεις χρησιμοποιήσει; Επίσης γιατί τόσο μεγάλη διαφορά τιμής από το 820; Υπάρχει όντως ουσιαστική μεγάλη διαφορά; Έχει κανείς καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 όσο για την αναβάθμιση την έβαλα την Τετάρτη....διάβασα στο wpcentral ότι βγηκε για τα κιν. της ΕΕ και το έβαλα και την έκανε χωρίς να την κάνει αυτόματα..... Ερώτηση..πως περνάω την portico σε 920 αγορασμένο απο το clove.co.uk απο τη στιγμή που δε μου έχει βγάλει notification ? Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Πιο αεράτο από το GS3; Τόσο βαριά είναι πια τα αντρόιντ;;; Με ενδιαφέρει κυρίως το Σκάιπ να δουλεύει καλά. Το έχεις χρησιμοποιήσει; Επίσης γιατί τόσο μεγάλη διαφορά τιμής από το 820; Υπάρχει όντως ουσιαστική μεγάλη διαφορά; Έχει κανείς καμιά ιδέα; Παρ ολο που ειναι ακομα beta η εκδοση του skype λειτουργει πολυ καλα οπως αναφερουν αλλα παιδια,εγω δεν τη χρησιμοποιω παρα μονο στο pc. Πιο αερατο ειναι απο το S3,δεν εχω ουτε τα κολληματα με το ανοιγμα του dialer,ουτε να αργει να ανενεωση το whether stutus,ουτε ο IE10 μου φορτωνει την σελιδα απο την αρχη οταν βγω για ενα διαστημα και κανω κατι αλλο ενδιαμεσα. Δεν μπορω να σου πω τις διαφορες με το 820 παρα μονο την ποιοτητα/αναλυση της οθονης και το stabiligation της καμερας. Ερώτηση..πως περνάω την portico σε 920 αγορασμένο απο το clove.co.uk απο τη στιγμή που δε μου έχει βγάλει notification ? Ακολουθεις τα παρακατω βηματα αν δεν θες να περιμενεις να σου βγει μεσα απο το check for updates και αναβαθμιση μεσω OTA και επισημα. 1.Εγκατασταση Νokia Care Suite 5(2012.45.4.5) 2.Πατας Product support for store 5.0 3.Πας κατω δεξια,πας Programming-Recovery 4.Πας file-open product βρησκεις το μοντελο αναλογα το firmware και το χρωμα το βρησκεις το τονιζεις να γινει μπλε χρωμα και πατας open. 5.Ειτε θα στο βρει αυτοματο το Nokia Care το καταλληλο firmware,ειτε πατας find online ψαχνεις για τη δικια σου συσκευη πατας download και αφου κατεβει και εχοντας σβησει το κινητο αλλα συνδεδεμενο με το pc παντα πατας volume Down+power button παρατεταμενα μεχρι να αισθανθεις το ''τρανταγμα'' και πατας επιτοπου start και περιμενεις να βγει μια μπαρα στη μεση του κινητου μετα απο λιγα δευτερολεπτα και παρακολουθεις μεχρι να τελειωσει παραλληλα και στο pc και στο κινητο να γεμισει η μπαρα. Δεν χρειαζεται να συμπληρωσεις τιποτα στον πινακα κατευθειαν start,αφου ακολουθησεις το 5μπτο βημα. Αφου ολοκληρωθει πατας οκ στο pc το κινητο κανει επανεκκινηση και εισαι ετοιμος. Θελει λιγο υπομονη και επιμονη ιδιαιτερα στο σταδιο που πατας ταυτοχρονο το volume down+power button ετσι ωστε να συμπεσει καταλληλα με το προγραμμα ετσι ωστε να ειναι ετοιμο να φλασαρει. Τις περισσοτερες φορες ηθελα 2-3 φορες για να ξεκινησει η διαδικασια. Δεν ειναι παντως δυσκολο,απλη ειναι η διαδικασια μεχρι να το μαθεις. Προσεχουμε παντα να ειναι συνδεδεμενο καλα το κινητο με το pc να μην εκτελουμε αλλες εφαρμογες παραλληλα στο pc,διοτι η διαδικασια του φλασαρισματος θελει κανα 5λεπτο να ολοκληρωθει. Edited February 5, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Παρ ολο που ειναι ακομα beta η εκδοση του skype λειτουργει πολυ καλα οπως αναφερουν αλλα παιδια,εγω δεν τη χρησιμοποιω παρα μονο στο pc. Πιο αερατο ειναι απο το S3,δεν εχω ουτε τα κολληματα με το ανοιγμα του dialer,ουτε να αργει να ανενεωση το whether stutus,ουτε ο IE10 μου φορτωνει την σελιδα απο την αρχη οταν βγω για ενα διαστημα και κανω κατι αλλο ενδιαμεσα. Δεν μπορω να σου πω τις διαφορες με το 820 παρα μονο την ποιοτητα/αναλυση της οθονης και το stabiligation της καμερας. Ακολουθεις τα παρακατω βηματα αν δεν θες να περιμενεις να σου βγει μεσα απο το check for updates και αναβαθμιση μεσω OTA και επισημα. 1.Εγκατασταση Νokia Care Suite 5(2012.45.4.5) 2.Πατας Product support for store 5.0 3.Πας κατω δεξια,πας Programming-Recovery 4.Πας file-open product βρησκεις το μοντελο αναλογα το firmware και το χρωμα το βρησκεις το τονιζεις να γινει μπλε χρωμα και πατας open. 5.Ειτε θα στο βρει αυτοματο το Nokia Care το καταλληλο firmware,ειτε πατας find online ψαχνεις για τη δικια σου συσκευη πατας download και αφου κατεβει και εχοντας σβησει το κινητο αλλα συνδεδεμενο με το pc παντα πατας volume Down+power button παρατεταμενα μεχρι να αισθανθεις το ''τρανταγμα'' και πατας επιτοπου start και περιμενεις να βγει μια μπαρα στη μεση του κινητου μετα απο λιγα δευτερολεπτα και παρακολουθεις μεχρι να τελειωσει παραλληλα και στο pc και στο κινητο να γεμισει η μπαρα. Δεν χρειαζεται να συμπληρωσεις τιποτα στον πινακα κατευθειαν start,αφου ακολουθησεις το 5μπτο βημα. Αφου ολοκληρωθει πατας οκ στο pc το κινητο κανει επανεκκινηση και εισαι ετοιμος. Θελει λιγο υπομονη και επιμονη ιδιαιτερα στο σταδιο που πατας ταυτοχρονο το volume down+power button ετσι ωστε να συμπεσει καταλληλα με το προγραμμα ετσι ωστε να ειναι ετοιμο να φλασαρει. Τις περισσοτερες φορες ηθελα 2-3 φορες για να ξεκινησει η διαδικασια. Δεν ειναι παντως δυσκολο,απλη ειναι η διαδικασια μεχρι να το μαθεις. Προσεχουμε παντα να ειναι συνδεδεμενο καλα το κινητο με το pc να μην εκτελουμε αλλες εφαρμογες παραλληλα στο pc,διοτι η διαδικασια του φλασαρισματος θελει κανα 5λεπτο να ολοκληρωθει. Όταν ένας συμφορουμιτης ζητάει την άποψη μας καλά θα ήτανε να τα βάζουμε καλύτερα στη ζυγαριά,να υπάρχει αντικειμενικότητα για να βοηθήσουμε στην τελική του απόφαση και όχι να λέμε ανακριβιες φίλε alextrela. Skype:Το Σάββατο μιλούσα και πήρα με τη σειρά τις συσκευές που έχω. Η πιο άθλια έκδοση είναι των wph8. Τραγική απλά. Κολλήματα S3 σε αντίθεση με το 920: Είχα στα χέρια μου τις προάλλες το s3,με 20 εφαρμογές στο mtask όλα δουλεύανε ρολόι χωρίς κανένα lag.Στα wph μπορεί να μην υπάρχει ίχνος από lag γιατί απλά η ms τα "κριβει" με τα περίφημα loading και τις τσελίτσες που πηγαίνουν δεξιά κ αριστερά. Εφαρμογές: Λες στον άνθρωπο ότι θα βρει τις περισσότερες....σε τι κατάσταση ομως δε τον λες. Με ένα ανύπαρκτο fb, με μια εκπληκτική εφαρμογή του ytube που σε βάζει ουσιαστικά στην desktop έκδοση στον explorer που προσπαθεί ο κάθε ινδο-ταιλανδος να φτιάξει μια εφαρμογή της προκοπής;;; Επειδή βλέπω οτι προωθείς τα wph, προώθησε τα με σωστό τρόπο και αν σε κάτι δεν είσαι σίγουρος πχ skype μη δίνεις στον άλλον την εντύπωση ότι είναι μια χαρά εφαρμογή.... γιατί και γω εσένα άκουσα για το skype,το κατέβασα και είδα σε τι κατάσταση είναι. Στα λέω όλα αυτά δίχως παρεξηγήσεις alextrela και αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Edited February 5, 2013 by left_ace legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Πρωτα απ ολα δεν προωθω κανενα WP8. Ο καθενας κανει κουμαντο στη τσεπη του. Το αν θεωρεις το να απανταω με βαση την εμπειρια χρησης μου απο συσκευες σε αποριες χρηστων σαν προωθηση εισαι πολυ λαθος. Δευτερον ΑΝΕΦΕΡΑ οτι στο skype κανω χρηση στο PC και ΟΧΙ στο κινητο(ποια παραπληροφορηση αναφερεις) Οι εφαρμογες που εγω χρησιμοποιω με καλυπτουν απολυτα,το youtube ειναι γενικο σε ολα τα WP λογω πολιτικης Google. Τριτον το S3 το ειχα και το δουλευα επι πενταμηνο και αυτα που λεω ειναι στο ακεραιο απο τη καθημερινη συμβιωση μαζι του και ουτε ειμαι κανα hard-core χρηστης κινητων για να τα λιωνω. Αν διαβασεις το παρον θεμα του 920 θα δεις ποσα αναθεμα εχω ριξει για καποια στραβα,για αυτο μην κρινεις χωρις να γνωριζεις Edited February 5, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Πρωτα απ ολα δεν προωθω κανενα WP8. Ο καθενας κανει κουμαντο στη τσεπη του. Το αν θεωρεις το να απανταω με βαση την εμπειρια χρησης μου απο συσκευες σε αποριες χρηστων σαν προωθηση εισαι πολυ λαθος. Δευτερον ΑΝΕΦΕΡΑ οτι στο skype κανω χρηση στο PC και ΟΧΙ στο κινητο(ποια παραπληροφορηση αναφερεις) Οι εφαρμογες που εγω χρησιμοποιω με καλυπτουν απολυτα,το youtube ειναι γενικο σε ολα τα WP λογω πολιτικης Google. Τριτον το S3 το ειχα και το δουλευα επι πενταμηνο και αυτα που λεω ειναι στο ακεραιο απο τη καθημερινη συμβιωση μαζι του και ουτε ειμαι κανα hard-core χρηστης κινητων για να τα λιωνω. (1)Σε οποιοδηποτε post για whp εισαι και λες παντα τα καλυτερα...δικαιωμα σου...αλλα εδω ειναι αλλη περιπτωση. (2)...και γω με βαση την εμπειρα χρησης στο λεω.Αμα με ρωτησει καποιος για το nexus εκτος απο τα θετικα θα του πω οτι δεν εχει δυνατο ηχειο,ακουστικο,δεν εχει gorilla...θα του πω και τα αρνητικα ομως. (3)Λες "λειτουργει καλα οπως λενε τα παιδια"....Εσυ χρησιμοποιεις τον υπολογιστη. (4)Το tube μπορει να ειναι χαζομαρα της google(οχι δεν ειμαι παιδι της google,εδω και ενα μηνα εχω και το 8X σα κυριο τηλεφωνο εκτος το nexus) αλλα η εφαρμογη αυτη βρισκεται στα wph που ενδιαφερεται ο αλλος. (5)Εισαι απο τους λιγους που ΛΑΓΚΑΡΕ το s3.... legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Δεν εχει νοημα να το κανουμε vs,αλλα αν θες διαβασε εδω στο παρον θεμα τα σχολια μου και μετα πες μου οτι λεω μονο τα καλυτερα που δεν ισχυει και αλλου βεβαια,δες στο θεμα με τα WP8 γενικα οπου αναφερω καποια πραγματα που πρεπει να ενσωματωθουν στα 8ρια για να αποκτησουν καλυτερη λειτουργικοτητα και ευχρηστια. Για το S3 τα θεματα αυτα τα εχουν αναφερει και αλλα ατομα εδω- ασχετα αν δεν τα εχεις διαβασει-και εσυ το ειχες λιγες ωρες/ημερες ενω εγω μηνες το κινητο (και η αληθεια ειναι οτι για αλλους λογους το σουταρα το S3-διαβασε στο forum να μαθεις αν θες-και στο νημα του S3 ακομα- Εννοουσα για το skype απο αλλα παιδια που το χρησιμοποιουν στο παρον νημα αφου συζηταμε για το 920 εδω. Ειμαι πολυ συγκεκριμενος μην παρερμηνευεις τα λεγομενα μου. Εχω αναφερει και τα αρνητικα του 920 πολλες φορες αλλα προφανος εσυ δεν τα εχεις διαβασει και τελος παντως απανταω με βαση την απορια σε κατι συγκεκριμενο οχι στην καθε ερωτηση/απορια θα γραφω 500 κατεβατα καθε φορα με ΟΛΑ τα πλεονεκτηματα και ΟΛΑ τα μειονεκτηματα. Το κλεινω εδω το θεμα διοτι δεν εχει νοημα να συζηταμε. Και μην κρινεις απο τη δικια σου συσκευη μονο διοτι αν θυμαμαι ειχες αναφερει καποια θεματα και μπορει να εχεις προβληματικη συσκυεη. Edited February 5, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δεν εχει νοημα να το κανουμε vs,αλλα αν θες διαβασε εδω στο παρον θεμα τα σχολια μου και μετα πες μου οτι λεω μονο τα καλυτερα που δεν ισχυει. Για το S3 τα θεματα αυτα τα εχουν αναφερει και αλλα ατομα εδω- ασχετα αν δεν τα εχεις διαβασει-και εσυ το ειχες λιγες ωρες/ημερες ενω εγω μηνες το κινητο (και η αληθεια ειναι οτι για αλλους λογους το σουταρα το S3-διαβασε στο forum να μαθεις αν θες-και στο νημα του S3 ακομα- Εννοουσα για το skype απο αλλα παιδια που το χρησιμοποιουν στο παρον νημα αφου συζηταμε για το 920 εδω. Ειμαι πολυ συγκεκριμενος μην παρερμηνευεις τα λεγομενα μου. Εχω αναφερει και τα αρνητικα του 920 πολλες φορες αλλα προφανος εσυ δεν τα εχεις διαβασει και τελος παντως απανταω με βαση την απορια σε κατι συγκεκριμενο οχι στην καθε ερωτηση/απορια θα γραφω 500 κατεβατα καθε φορα με ΟΛΑ τα πλεονεκτηματα και ΟΛΑ τα μειονεκτηματα. Το κλεινω εδω το θεμα διοτι δεν εχει νοημα να συζηταμε. Και μην κρινεις απο τη δικια σου συσκευη μονο διοτι αν θυμαμαι ειχες αναφερει καποια θεματα και μπορει να εχεις προβληματικη συσκυεη. Δεν βαζω σα κριτηριο την δικια μου συσκευη που δεν εχει κανενα θεμα(περιμενω την αναβαθμιση) αλλα πρακτικα στα 2 κινητα που εναφερε ο φιλος πιο πανω. Εχω διαβασει τι γραφεις για το 920.Στατιστικα λες στον αλλον "ναι παρτο". Σου ξαναλεω οτι ειναι διακαιωμα σου να σ αρεσει αλλα και παλι στο λεω:Eδω ειναι ΑΛΛΗ περιπτωση. Επειδη ομως αρπαχτηκες και πειραχτηκες απο τα λεγομενα μου και αυτο φαινεται στον γραφικο σου χαρακτηρα...και εγω το κλεινω εδω. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ρε σεις κακώς αρπάζεστε! Και οι δυο πάντως με βοηθήσατε. Αυτά που λέει ο alextrela τα έχω παρατηρήσει κιεγώ στο Ες3 και είναι απίστευτα σπαστικά, ειδικά το άνοιγμα του dialer, που θες να πάρεις τηλέφωνο και πρέπει να περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα πότε θα θελήσει να ανοίξει!(το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες βδομάδες και βλέπω οτι όντως έχει ορισμένα κολληματάκια που δεν είχε το RAZR που είχα μέχρι τώρα, όπως επίσης να προσθέσω και το ξεκλείδωμα της οθόνης που του παίρνει 1 δεύτερο παραπάνω από το RAZR!-το οποίο ανοίγει πρακτικά αμέσως-). Πολύ χαίρομαι που δεν υπάρχουν τέτοια κολλήματα στο 920. Επίσης περίμενα να εμφανιστεί κάποιος να μου πει και τα αρνητικά, σ' ευχαριστώ πολύ Left_Ace! Αυτό που κρύβει τις καθυστερήσεις το φαντάστικα, είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει η Apple στα άιφον, αν κατάλαβα καλά. Δεν ήταν δυνατόν με λιγότερη επεξεργαστική ισχύ να έχει τόσο καλύτερες επιδόσεις, όσο καλύτερα να είναι τα γουίντοους. Βέβαια ακόμη και έτσι, είναι λίγο καλύτερη η αίσθηση από το ξερό λαγκάρισμα των αντρόιντ, αν κρίνω από τα άιφον και πάλι. Ευχαριστώ επίσης για τη διευκρίνιση για τις εφαρμογές. Αυτές είναι που για μένα έχουν τη μεγάλη βαρύτητα. Γιαυτό κατέληξα στο Ες3, μια που είναι δημοφιλές κινητό είσαι λίγο πιο σίγουρος οτι σχεδόν όλες οι εφαρμογές θα δουλέψουν πρώτα σε σένα καλά. Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμη για να πάω στα γουίντοους. Σας ευχαριστώ και τους δυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gased Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Γνωρίζεται που μπορώ να δω live τη συσκευή? Θέλω να αποφασίσω σε χρώμα :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ρε σεις κακώς αρπάζεστε! Και οι δυο πάντως με βοηθήσατε. Αυτά που λέει ο alextrela τα έχω παρατηρήσει κιεγώ στο Ες3 και είναι απίστευτα σπαστικά, ειδικά το άνοιγμα του dialer, που θες να πάρεις τηλέφωνο και πρέπει να περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα πότε θα θελήσει να ανοίξει!(το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες βδομάδες και βλέπω οτι όντως έχει ορισμένα κολληματάκια που δεν είχε το RAZR που είχα μέχρι τώρα, όπως επίσης να προσθέσω και το ξεκλείδωμα της οθόνης που του παίρνει 1 δεύτερο παραπάνω από το RAZR!-το οποίο ανοίγει πρακτικά αμέσως-). Πολύ χαίρομαι που δεν υπάρχουν τέτοια κολλήματα στο 920. Επίσης περίμενα να εμφανιστεί κάποιος να μου πει και τα αρνητικά, σ' ευχαριστώ πολύ Left_Ace! Αυτό που κρύβει τις καθυστερήσεις το φαντάστικα, είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει η Apple στα άιφον, αν κατάλαβα καλά. Δεν ήταν δυνατόν με λιγότερη επεξεργαστική ισχύ να έχει τόσο καλύτερες επιδόσεις, όσο καλύτερα να είναι τα γουίντοους. Βέβαια ακόμη και έτσι, είναι λίγο καλύτερη η αίσθηση από το ξερό λαγκάρισμα των αντρόιντ, αν κρίνω από τα άιφον και πάλι. Ευχαριστώ επίσης για τη διευκρίνιση για τις εφαρμογές. Αυτές είναι που για μένα έχουν τη μεγάλη βαρύτητα. Γιαυτό κατέληξα στο Ες3, μια που είναι δημοφιλές κινητό είσαι λίγο πιο σίγουρος οτι σχεδόν όλες οι εφαρμογές θα δουλέψουν πρώτα σε σένα καλά. Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμη για να πάω στα γουίντοους. Σας ευχαριστώ και τους δυο! Φιλε μου παντα ξεκαθαριζω και λεω οτι τα λεω φιλικα λες και μιλαμε face to face. Τα andriod εχουνε το σπαστικο των αναβαθμισεων που πρεπει παντα να κανεις factory reset σε καθε αναβαθμιση για να μην υπαρξουν τα lags που αναφερεις.Δεν υπαρχει περιπτωση ενα τετραπυρινο με ενα γιγα ραμ να σου λαγκαρει τον dialer.Δεν εχει κατσει καλα η ρομ...τα εχω παθει και εγω αυτα αλλα να ναι καλα το φορουμ.Θελει ψαξιμο το android. Οσο για το 920, δεν ειπα να μη το παρεις,αλλα μη λεμε και οτι θελουμε... Θα το παρεις για την οθονη του,για την καμερα,για τις εξτρα εφαρμογες που σου δινει η νοκια,για ελευθερο gps χωρις να χρεωνεις data...αλλα υπαρχουν και καποιες ιδιαιτεροτητες στα wph που ακομα θελουνε πολυ δουλεια για να φτασουν την πληροτητα των ios-android. Προσπαθησα να σε "προστατεψω" πριν την τελικη σου αποφαση... Δε θα σου πω παρε το s3.Aμα οι αναγκες σου καλυπτονται απο το 920 παρτο φιλε μου. Ψαξε τα θετικα και τα αρνητικα για καθε συσκευη.....ΦΙΛΙΚΑ ΛΕΥΤΕΡΗΣ!!! legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 @Left_Ace: σευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου. Θα το κάνω κάποια στιγμή μια καθαρή εγκατάσταση για να στρώσει. Και για να είμαι ακριβής, το 920 (και γενικά καινούργια συσκευή) το ψάχνω για την αδερφή μου, έχω το Ες3 λίγες βδομάδες και δεν έχω όρεξη να ξαναλλάξω συσκευή λόγω του οτι βαριέμαι να τη συνιθίσω. Μου κακοφάνηκε που πήγα από RAZR στο Ες3, το είχα συνηθίσει και μου άρεζε απίστευτα. Αλλα η ανικανότητά του στο σκάιπ με ανάγκασε να το βγάλω για πώληση. @gased: συμφωνώ στην κατάταξή σου, δε με νοιάζει κιεμένα καθόλου το βάρος της, η συσκευή είναι πολύ όμορφη και απότι φαίνεται τα γουίντοους όσο πάνε ανεβαίνουν. Απλά είπα να το αναφέρω μια που μου το είπανε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Ρε σεις κακώς αρπάζεστε! Και οι δυο πάντως με βοηθήσατε. Αυτά που λέει ο alextrela τα έχω παρατηρήσει κιεγώ στο Ες3 και είναι απίστευτα σπαστικά, ειδικά το άνοιγμα του dialer, που θες να πάρεις τηλέφωνο και πρέπει να περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα πότε θα θελήσει να ανοίξει!(το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες βδομάδες και βλέπω οτι όντως έχει ορισμένα κολληματάκια που δεν είχε το RAZR που είχα μέχρι τώρα, όπως επίσης να προσθέσω και το ξεκλείδωμα της οθόνης που του παίρνει 1 δεύτερο παραπάνω από το RAZR!-το οποίο ανοίγει πρακτικά αμέσως-). Πολύ χαίρομαι που δεν υπάρχουν τέτοια κολλήματα στο 920. Επίσης περίμενα να εμφανιστεί κάποιος να μου πει και τα αρνητικά, σ' ευχαριστώ πολύ Left_Ace! Αυτό που κρύβει τις καθυστερήσεις το φαντάστικα, είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει η Apple στα άιφον, αν κατάλαβα καλά. Δεν ήταν δυνατόν με λιγότερη επεξεργαστική ισχύ να έχει τόσο καλύτερες επιδόσεις, όσο καλύτερα να είναι τα γουίντοους. Βέβαια ακόμη και έτσι, είναι λίγο καλύτερη η αίσθηση από το ξερό λαγκάρισμα των αντρόιντ, αν κρίνω από τα άιφον και πάλι. Ευχαριστώ επίσης για τη διευκρίνιση για τις εφαρμογές. Αυτές είναι που για μένα έχουν τη μεγάλη βαρύτητα. Γιαυτό κατέληξα στο Ες3, μια που είναι δημοφιλές κινητό είσαι λίγο πιο σίγουρος οτι σχεδόν όλες οι εφαρμογές θα δουλέψουν πρώτα σε σένα καλά. Μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμη για να πάω στα γουίντοους. Σας ευχαριστώ και τους δυο! Επειδη λοιπον τωρα ανεφερες να σου πουμε τα αρνητικα θα σου τα εξης απο τη δικια μου εμπειρια χρησης. 1.Δεν εχει led notification 2.Ο music player δεν λειτουργει στο background συνεχεια και οι φωτο την ημερα ειναι μετριες-αλλα τη νυχτα και σε video ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα. 3.Η μπαταρια του ειναι ελαφρως χειροτερη απο το S3(εστρωσε μετα το update αρκετα)αλλα σε αποζημιωνει με την ευκρινεια ανεξαρτητα συνθηκων ειτε σε ηλιο ειτε σε κλειστω χωρο και στο low setting της φωτεινοτητας ειναι υψηλοτερα απο το απολυτο low στο S3 οπως αντιστοιχα στο απολυτο high εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα επισης και στο medium επισης απο τα ιδια επιπεδα τoυ S3. Αυτα για μενα ειναι τα μειονεκτηματα του,οι εφαρμογες οχι,αντε το πολυ πεις οτι δεν εχει εναλλακτικο browser αλλα ο IE10 ειναι παρα πολυ καλος και γρηγορος. Εγω το χρησιμοποιω χωρις θηκη παντως και δεν δεν το φοβαμαι και ουτε το βαρος ειναι ανασταλτικος παραγοντας. Edited February 5, 2013 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 μια ερωτηση γιατι νομιζω οτι εχω προβλημα με την οθονη. Οταν ειναι κλειδωμενο. και με το που το ξεκλειδωσετε πεφτει πολυ φως απο τον ηλιο στον αισθητηρα. Για 1-2 δευτερολεπτα η οθονη σας ξεθωριαζει απο την πολυ φωτεινοτητα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 μια ερωτηση γιατι νομιζω οτι εχω προβλημα με την οθονη. Οταν ειναι κλειδωμενο. και με το που το ξεκλειδωσετε πεφτει πολυ φως απο τον ηλιο στον αισθητηρα. Για 1-2 δευτερολεπτα η οθονη σας ξεθωριαζει απο την πολυ φωτεινοτητα? Εχεις αυτοματη φωτεινότητα; legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) μια ερωτηση γιατι νομιζω οτι εχω προβλημα με την οθονη. Οταν ειναι κλειδωμενο. και με το που το ξεκλειδωσετε πεφτει πολυ φως απο τον ηλιο στον αισθητηρα. Για 1-2 δευτερολεπτα η οθονη σας ξεθωριαζει απο την πολυ φωτεινοτητα? Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα είτε στο αυτόματο είτε στο χειροκίνητο που το προτιμώ. Edited September 27, 2013 by impreza_sti OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) ναι. μετα απο 1 δευτερολεπτο φτιαχνει. αλλα στιγμιαια ειναι σαν ξεθωριασμενο. πχ στα tiles το περιγραμμα ειναι ασπρο. σαν να χαλαει η αντιθεση. αν θυμαμαι καλα στην παρουσιαση ελεγαν οτι αλλαζει κατι και στα χρωματα αναλογα με την φωτεινότητα. Edited February 5, 2013 by Eki_013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Αρκετά με τις συγκρίσεις-αναφορές σε άλλα λειτουργικά συσκευές. Μην ξεφεύγουμε από το αντικείμενο του θέματος που είναι μία, και μόνο, συγκεκριμένη συσκευή. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Thanx...αψογος :) Θα το δοκιμάσω...είμαι οκ με την εγγύηση με αυτόν τον τροπο ή θα έχω προβλήματα ; Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 ΦΔεν υπαρχει περιπτωση ενα τετραπυρινο με ενα γιγα ραμ να σου λαγκαρει τον dialer.Δεν εχει κατσει καλα η ρομ...τα εχω παθει και εγω αυτα αλλα να ναι καλα το φορουμ. Μια χαρα lag μπορει να εχει ενα 4πυρηνο. Και το 1gb RAM σε android ειναι λιγο πλεον. Ναι λιγο. Με 2gb δεν καταλαβαινει τιποτα αλλα μεχρι jb αγκομαχάει. Στο S3 ειναι γνωστο το lag του dialer λογω TW Τωρα στο θεμα μας, το 920 ειναι η κορυφαια επιλογη στα WP8 και ενα απο τα καλυτερα smarthpone για τον μη power user. Αν καποιος θελει out of the box ευκολια χρησης και δεν τρωει το 1/6 της ημερας του κοιτωντας μια οθονη 5" ειναι οχι απλα ικανοποιητικο αλλα ισως το ιδανικο. Αν απο την αλλη θελει full παραμετροποιηση και να φερει το κινητο σαν να φοραει ραμμενο κουστουμι, γιατι ειναι εργαλειο δουλειας και θελει να εκμεταλευτει στο πληρες τα λεπτα της ημερας παει αλλου και παλι εχει λιγες επιλογες. Θα το προτεινα άφοβα σε καποιον που ανηκει στην κατηγορια casual/social media/photo snap user. Και το κυτιοτερο για καποιον που θελει μια συσκευη για αρκετο χρονικο διαστημα. Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts