Jump to content

gased

Members
  • Δημοσιεύσεις

    164
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gased's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάτι παρόμοιο όμως αν θυμάμαι καλά είχε γίνει και με το iphone το πρώτο
  2. Γνωρίζεται που μπορώ να δω live τη συσκευή? Θέλω να αποφασίσω σε χρώμα :rolleyes:
  3. :O Κρίμα τοσο όμορφο κινητό να το βάζεις σε θήκη.:O:O
  4. airsync doubletwist. Δοκιμασε το είναι πολύ καλό αν και πρέπει να το πληρώσεις
  5. Θες να μας πείς δηλαδή οτι η HP πέταξε στα σκουπίδια ολόκληρο το PSG με τζίρο 40 δις το χρόνο μόνο και μόνο επειδή το Touchpad το οποίο άντε να τις στοίχησε συνολικά 1 δις και πολύ λέω (χωρίς την αγορά Palm αφού το webOS παραμένει στην HP) δεν μπορούσε να συγκριθεί με το iPad?? Way to go.... Και γώ αν ήμουν CEO της Google, θα σταμάταγα όλο το web κομμάτι μου επειδή το google labs δεν πήγε καλα. Συμπεριλαμβανομένου του search engine, της πιο κερδοφόρας επιχείρησης της Google στο web. Όπου search engine βάλε hp laptops και όπου google labs= webOS Devices (όχι webOS γενικά αλλα μόνο devices). Η HP δεν μπορεί να πέταξε στα σκουπίδια 10 μήνες δουλειάς και 2 χρονών σχέδια για οικοσύστημα επειδή έβλεπε οτι δεν θα έχει δουλειά μετα απο μόλις 6 βδομάδες λανσαρίσματος μιας half baked συσκευής και μόλις 3 εβδομαδες απο την στιγμή που άρχισε να το διαφημίζει. Δεν μιλάμε για τον Frank που δεν έχει άλλες πηγές εισοδήματος αλλα για την HP που θα μπορο΄σε να στηρίξει το Touchpad ακόμη και αν έχανε 5 δις το χρόνο απο αυτό. Επέλεξαν να μην το κάνουν ΟΧΙ γιατί δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί το iPad αλλα γιατί θέλουν να κάνουν μια "θεαματική έξοδο" απο το hardware και επειδή δεν βλέπουν καλό το μέλλον στο HW όχι στο Touchpad.
  6. Tο έχω πάρει απο Αγγλία. Τι ακριβώς θες να μάθεις ? :)
  7. Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ για την τιμή αλλα δεν είμαι σίγουρος για τα windows 8 . Δεν λέω μακάρι αλλα μακάρι τα windows να εχουν περισσότερες δυνατότητες απο το iPad (πχ wireless streaming σε καθε dlna συμβατη συσκευή και όχι μονο σε apple tv) Σύγκρινα τα netbook ως απάντηση προς το δικό σου θέμα. Και το best buy δεν είμαι σίγουρος οτι είναι ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής στην Αμερική. Το webOS διαθέτει περίπου στις 400 εφαρμογές και το Android σύμφωνα με το android market έχει 517 optimized για tablets. Alλα το θέμα είναι off topic γιατί συγκρίνεις το Touchpad με το iPad και το τοpic μιλάει για το οτι το iPad έφαγε το Touchpad. Ασχετο αλλα το θέμα πως κατάντησε πάλι android vs apple?
  8. Κοινότητα το webOS έχει και ίσως την πιο καλή απο όλα τα λειτουργικά (precentral & webOS internals ) και εφαρμογές έχει σχεδόν όσες το Android έχει τώρα και τις πενταπλάσιες απ'ότι είχε πριν ένα χρόνο όσον αφορά τα tablets. Αλλα αυτά που λές είναι τελείως offtopic κατα τη γνωμη μου. Είπες οτι το iPad μπορεί να μην το σκότωσε αλλα τα 25000 κομμάτια που πούλησε.. (Που και πάλι 25000 κομμάτια δεν ήταν. 25000 μόνο είχε πουλήσει το bestbuy. 1 απο τις χιλιάδες αλυσίδες που το πουλούσαν) Και όχι όταν το netbook κάνει 150Ευρώ τότε και οι ταμπλέτες με μια απλά οθόνη αφής παραπάνω δεν θα έπρεπε να ξεπερνάνε τα 300.
  9. Ωραιο editorial :D Θέλουμε και άλλα τέτοια :) Θα συμφωνήσω στο οτι υπάρχει μόνο το iPad αλλα θα διαφωνήσω οτι το iPad εφαγε το TP. Το γεγονός οτι η HP θέλει να ξεφορτωθεί το hardware δεν σου λέει κάτι? Δεν το έκανε προφανώς για να Άλλωστε τώρα εκτός απο το iPad αν ρωτήσεις στο εξωτερικό (τουλάχιστον Αγγλία που μένω εγώ) ξέρουν και το Touchpad οι non-geeks. Τουλάχιστον οι κοντινοί μου άνθρωποι. Αλλα σε καμία περίπτωση η HP δεν ξεπούλησε το TP λόγω ιPad. Άλλωστε το webOS θα το συνεχίσει δεν το σταματησε.
  10. Το οτι εβγαλε τα android δεν ειανι κατι δλδ? Δεν εδωσε πισω? Επίσης μιλάμε για drivers desktop ???? Nα σου υπενθυμίσω οτι η google δεν εχει desktop os ακομη βασισμενο σε linux???
  11. Ναι αλλ αας μην παραπονιέται αν δεν θέλει να πληρώσει τόσα. Αν δεν θές να μπείς στο παιχνίδι μην παραπονιέσαι. Για να τα πληρώνουν κάποιοι σημαίνει πως έχουν αξία. Αν δεν έχουν τότε έχουν κάνει κακή εκτίμηση και αργά η γρήγορα με πολλές τέτοιες εκτιμήσεις θα χρεωκοπήσουν. BTW μιλάμε για 6000 πατέντες.
  12. Αν ήθελε να μην της την μπαίνουν οι άλλοι γιατί πολύ απλά δεν αγόραζε τις πατέντες μαζί με την MS, Apple, Or κ όλες τις άλλες εταιρίες του χώρου. Οταν δημιουργήθηκε το consortium για να τις αγοράσουν σκοπός ήταν να μην μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν ο ένας ενάντια στον άλλο. Αφού τόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει τις πατέντες για να αμυνθεί γιατί δεν το έκανε αυτό μαζί με τις αλλες εταιρίες του χώρου και ήθελε να το κάνει μόνη της. Μήπως γιατί μόνη της θα είχε την δυνατότητα να κατηγορήσει και άλλους? Αν πολύ απλά είχε πάει με το consortium σε όλο αυτό δεν θα χρειαζόταν να αμυνθεί καθόλου. Μήπως τις χρειάζεται όμως για να μπορεί να "αμυνθεί" σε άλλες καταγγελίες?? Αυτό ποτέ δεν το είπε. Το μόνο που είπε ήταν οτι το consortium πήγε γι αυτές τις πατέντες ωστέ να εμποδίσουν τα android. Μα ανθρωπέ μου σου είπαν να πας μαζί τους. Φυσικά δεν το έκαναν απο την καλή τους την καρδιά. Δεν ήρθε ακόμη η μέρα που οι εταιρίες ζουν εναρμονισμένα στο valley αλλα το έκαναν ωστε να είανι σίγουροι οτι δεν θα ανέβει πολύ η τιμή κατα το bidding και να εξασφαλίσουν οτι δεν θα τις πάρει άλλος patent troll. Πήραν ένα ρίσκο και έχασαν. Τι παραπονιούνται κι όλας? Εμένα δεν μου φαίνεται αντιληπτό γιατί δεν θέλει να αγοράσει απο κοινού με όλο το consortium τις πατέντες.
  13. To θεμα kkalog είναι οτι δεν είναι όλοι τόσο εξπερ για να κάνουν jailbreak ούτε έχουν όλοι τη δυνατότητα να χάσουν το κινητό του αν μία στο εκατομμύριο γίνει μια στραβή. Με το android όμως μπορώ να έχω samba share απο την αρχή πχ και πολλά ακόμη τα οποία δεν ξέρω καν αν γίνονται και με Jailbreaked iPhone. Tα ανδροιειδή καλώς η κακώς για τους πιό τεχνικά καταρτισμένους έχουν πιό πολλές δυνατότητες κ γι αυτό θα επέλεγα android any day. Για την κοπέλα μου όμως ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα της έδινα andoid αλλα iphone. Τώρα το οτι τα android είναι πρώτα σε πωλήσεις είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Η πλέον geek εταιρία (GOOG) κατάφερε να φέρει το πλέον geek λειτουργικό σε όλους. Και το πλέον απλό και σταθερό λειτουργικό (iOS) η Apple κατάφερε να το έχει μόνο για τους λίγους. Σε οποιαδήποτε άλλη αγορά τα πραγματα θα ήταν αντίστροαφ αλλα αυτή είναι η δύναμη της Google. Θες δεν το θές μπορώ να σου βρώ 100 πράγματα παραπάνω τα οποία μπορούσα να κάνω ακόμη και με το HTC Diamond και δεν τα κάνει το iphone.
  14. Συμφωνώ κάθετα στο οτι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται τι είναι κλειστό κ τι ανοιχτό. Η πλειοψηφία πρίν το android μπεί σε κάθε καρυδιάς καρύδι κινητό και γεμίσει αγορά απο αυτά, πήγαινε σε iphone για το design και την ευκολία χρήσης. Αν σε κάθεπερίπτερο είχε ΕΒΓΑ, δεν θα έλεγες οτι η ΕΒΓΑ είναι καλύτερη αλλα οτι υπάρχει παντού. Κοίτα και λίγο παραέξω όχι μονο στα φόρουμς στα οποία είσαι μέλος.
  15. Aψογα σχεδιασμένο ναι αλλα ακόμη και η ίδια η google δεν ξέρει τι εμφανίζεται που όταν βάζεις κύκλους κ κανεις share. To όλο σύστημα είναι μπερδεμένο και αρκετά πολύπλοκο για τον μέσο χρήστη του fb ο οποίος έχει συνηθήσει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. άλλωστε το fb δεν φτιάχτηκε γι αυτό το λόγο των group και όσοι έχετε δεί την ταινία θα καταλαβαίνεται τι εννοώ.
×
×
  • Create New...