Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω αγοράσει μια εφαρμογή απο το store... Αν τη σβήσω απο το κινητό και τη ξανακατεβάσω, θα χρεωθώ...;; Θα πρέπει να ξαναπληρώσω;; Ξέρει κανείς;

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω αγοράσει μια εφαρμογή απο το store... Αν τη σβήσω απο το κινητό και τη ξανακατεβάσω, θα χρεωθώ...;; Θα πρέπει να ξαναπληρώσω;; Ξέρει κανείς;

Απ όσο ξέρω την κατεβάζεις κανονικά αρκεί να εχεις τον ιδιο λογαριασμό Microsoft που είχες οταν κατεβασες για πρώτη φορα την εφαρμογή!!

Απ όσο ξέρω την κατεβάζεις κανονικά αρκεί να εχεις τον ιδιο λογαριασμό Microsoft που είχες οταν κατεβασες για πρώτη φορα την εφαρμογή!!

Καλά.. Εξυπακούεται οτι θα έχεις τον ίδιο λογαριασμό... Αλλά να ξαναφάς τη χρέωση, είναι τάπα...

Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Την κατεβάζεις όσες φορές θες (στον ίδιο λογαριασμό)

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Καλά.. Εξυπακούεται οτι θα έχεις τον ίδιο λογαριασμό... Αλλά να ξαναφάς τη χρέωση, είναι τάπα...

Όπως είπε και ο φίλος johnious13 πιο πάνω δεν θα εχεις θέμα!!

Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Την κατεβάζεις όσες φορές θες (στον ίδιο λογαριασμό)

Κι αν περάσω τον λογαριασμό σου στη συσκευή μου, θα μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές που έχεις αγορασμένες??? Υποθετικά μιλάω...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κι αν περάσω τον λογαριασμό σου στη συσκευή μου, θα μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές που έχεις αγορασμένες??? Υποθετικά μιλάω...

Ναι θα μπορεις, οταν πατας το buy, εντοπιζει ο server οτι την εχεις αγορασει και σε αφηνει να την κατεβασεις.

ερωτηση, το pro cam μπορουμε να το βαλουμε μονο αφου παρουμε το amber η δεν ειναι ακομα available στο ελληνικο store ;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Ναι θα μπορεις, οταν πατας το buy, εντοπιζει ο server οτι την εχεις αγορασει και σε αφηνει να την κατεβασεις.

ερωτηση, το pro cam μπορουμε να το βαλουμε μονο αφου παρουμε το amber η δεν ειναι ακομα available στο ελληνικο store ;

Το Procam δουλευει μονο με Amber...

Poco X3 nfc 6/128

Μόνο αν εισαι στο amber αλλά και πάλι το Pro Cam δεν είναι επίσημα διαθέσιμο για το 920 και το 925 ακόμα.Βέβαια υπάρχει τρόπος να το βάλεις. Δες το σχόλιο 3839 στη σελίδα 256 αυτού του θέματος αν ενδιαφέρεσαι. Καλά, για το ελληνικό store είτε είσαι στο amber ειτε όχι είναι το ίδιο και το αυτό! Σου ρίχνει χυλόπιτα άμα δοκιμάσεις να το κατεβάσεις! :p

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εχει συμβει και σε καποιον αλλο φιλο εδω αυτο ?

Καλησπερα,

ενω εχω το σχετικο setting για τα SMS στο "Reduced" και εστελνα κανονικα sms με Ελληνικα μεχρι 160 χαρακτηρες, ξαφνικα βλεπω οτι τα sms με πολυ λιγοτερους χαρακτηρες απο 160 και φευγουν...3 τη φορα!

Ξερεις κανεις να με βοηθησει τι μπορει να εχει συμβει ?

Θερμή παράκληση προς όλους: Αν έχουμε κάποιο πρόβλημα κάποια απορία ή τέλος πάντων χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια δεν χρειάζεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επαναλαμβανόμαστε. Κανένας μας δεν είναι συνέχεια on line. Μόλις δει το ερώτημα κάποιος που γνωρίζει, και εφόσον φυσικά έχει την καλή διάθεση και την όρεξη, θα υπάρξει και απάντηση.

Λίγη υπομονή δεν κάνει κακό. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Εχει συμβει και σε καποιον αλλο φιλο εδω αυτο ?

πήγαινε ξανά στις ρυθμίσεις και δες αν ειναι οκ (μειωμένο). Μήπως και αλλαξε για κάποιον λόγο μόνο του. Κάνε κι ένα restart και πες μας παλι.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μετά από 2.5 χρόνια με το LG optimus 7 που με έβγαλε παλικάρι και το κινητό και βασικότερα το λογισμικό που δεν με προβλημάτισε ποτέ , πείρα το Lumia 920 και είναι τρομερό . Έκανα το λάθος και πείρα ένα Samsung και δεν τρελάθηκα καλό το android αλλα δεν είναι απροβλημάτιστο. Τελικά μονόδρομος η iPhone η Nokia που ξερής το τηλέφωνο είναι βράχος .

Χμμ..τα εχω ηδη κανει ολα αυτα...Και συνεχιζει να λεει οτι ειναι στο "Reduced". :(

πήγαινε ξανά στις ρυθμίσεις και δες αν ειναι οκ (μειωμένο). Μήπως και αλλαξε για κάποιον λόγο μόνο του. Κάνε κι ένα restart και πες μας παλι.

Χμμ..τα εχω ηδη κανει ολα αυτα...Και συνεχιζει να λεει οτι ειναι στο "Reduced". :(

Πήγαινε: Ρυθμίσεις --> Δίκτυο Κινητής --> Επιλογή Δικτύου --> Χειροκίνητη

Huawei Nova 5T

Μετά από 2.5 χρόνια με το LG optimus 7 που με έβγαλε παλικάρι και το κινητό και βασικότερα το λογισμικό που δεν με προβλημάτισε ποτέ , πείρα το Lumia 920 και είναι τρομερό . Έκανα το λάθος και πείρα ένα Samsung και δεν τρελάθηκα καλό το android αλλα δεν είναι απροβλημάτιστο. Τελικά μονόδρομος η iPhone η Nokia που ξερής το τηλέφωνο είναι βράχος .

Πλακα πλακα εχεις δικιο! Μονο μην μας παρουν χαμπαρι οι σαμσουγκαδες γιατι θα αρχισουν παλι για την ανωτεροτητα του os.

ΥΓ. ναι αυτην τημ στιγμη εχω ανδροιδ αλλα θα το αλλαξω συντομα

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Φαινεται να εφτιαξε με αυτο που μου ειπες. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε! :)

Πήγαινε: Ρυθμίσεις --> Δίκτυο Κινητής --> Επιλογή Δικτύου --> Χειροκίνητη

γεια σας μολις πηρα το κινητο και εγω και εχω ενα προβλημα., εκανα επαναφορα εργοστασιακον δεδομενον και εδω και μια ωρα σχεδον το κινητο δεν εχει ανοιξει δεν ξερω τι πρεπει να κανω..

γεια σας μολις πηρα το κινητο και εγω και εχω ενα προβλημα., εκανα επαναφορα εργοστασιακον δεδομενον και εδω και μια ωρα σχεδον το κινητο δεν εχει ανοιξει δεν ξερω τι πρεπει να κανω..

Ακολούθησε αυτα

http://www.hard-reset.com/nokia-lumia-920-hard-reset.html

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

δν μου ανοιγει παλι εχει το σημα τις φωρτησεις δεν ξερω τι να κανω :(

Ε τοτε αστο μέχρι να αδειάσει η μπαταρία,το βάζεις να φορτίσεις μετά και ξανά δοκιμαζεις εκ νέου soft η hard reset εκτός αν επανέλθει μονο του αφού αδειάσει εντελώς η μπαταρία και το έχεις φορτίσει μετά.

Αλλιώς αυριο πας σε κάποιο κατάστημα Nokia Care να στο επαναφέρουν-λίγα λεπτά ή ωρών υπόθεση είναι αν δεν έχει κάποιο άλλο σοβαρό θέμα,που μάλλον δεν έχει απλώς κόλλησε κατα την επαναφορα.

Αν έχεις την κάρτα sim στο κινητο βγάλτην και αυτήν από το κινητο και ξαναδοκιμασε μήπως,αλλιώς όπως είπα σε Nokia Care κατάστημα

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

δν μου ανοιγει παλι εχει το σημα τις φωρτησεις δεν ξερω τι να κανω :(

αν σου δείχνει το σήμα τις φορτησεις τότε θέλει να το αφήσεις να φορτησει δεν έχει τόσο μπαταρία ώστε να είναι ασφαλει να ανοιξει

edit 1

η μπαταρία κρατάει λιγότερο με το gdr2 η τυχαίνει να το χρησιμοποιώ εγώ πιο πολύ;

επίσης πλέον γραφει στερεογονικο ήχο αντι μονοφωνικό απο τα 3 microphone που έχει με το Nokia pro cam

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλησπερα

Πως μπορω να σβήσω μια skype επαφη απο το skype και επισης να μην την δειχνει στις επαφες του τηλεφωνου ??

N9 Best phone ever

Καλησπερα

Πως μπορω να σβήσω μια skype επαφη απο το skype και επισης να μην την δειχνει στις επαφες του τηλεφωνου ??

Για το δευτερο σκελος...επαφες-ρυθμισεις-φιλτραρισμα επαφων και ξετικαρεις το skype.

Καλησπερα

Από την εφαρμογή του skype δεν μπορείς να σβήσεις, μόνο από την desktop έκδοση. Ίσως αν την σβήσεις από τις επαφές να σβηστεί και από το skype, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν είμαι σίγουρος.

Άλλη λύση είναι να συγχωνέυσεις την επαφή με υπάρχουσα, ώστε να φαίνονται σαν μία.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...