andreas443 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 To κοκκινο 920 εχει κοκκινα ακουστικα και το κιτρινο αντιστοιχα κιτρινα ακουστικα ; ΝΑΙ τα οποια είναι μούφα δεν έχουν καθόλου καλο ήχο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) ΝΑΙ τα οποια είναι μούφα δεν έχουν καθόλου καλο ήχο Μαλιστα... Πολυ κακο δηλαδη ; Τουλαχιστον με κανονικα ακουστικα εχει καλη αναπαραγωγη ηχου ; Eπισης, ειναι δυνατη μεταφορα επαφων απο android ; Edited May 24, 2013 by inactiveaccount25012014 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μαλιστα... Πολυ κακο δηλαδη ; Τουλαχιστον με κανονικα ακουστικα εχει καλη αναπαραγωγη ηχου ; Eπισης, ειναι δυνατη μεταφορα επαφων απο android ; τα ακουστικά δεν έχουν μπάσο μονο prima 15 euro κάνουν από nokia care μην περιμένεις να βγάζουν και ικανοποιητικό ήχο,αν βάλεις δικά σου καλά μια χαρά ακούγονται. Για android δεν γνωρίζω μιας και δεν είχα ποτε αλλα νομίζω περνιούνται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 τα ακουστικά δεν έχουν μπάσο μονο prima 15 euro κάνουν από nokia care μην περιμένεις να βγάζουν και ικανοποιητικό ήχο,αν βάλεις δικά σου καλά μια χαρά ακούγονται. Για android δεν γνωρίζω μιας και δεν είχα ποτε αλλα νομίζω περνιούνται Ειναι χειροτερα απο οσα δινουν οι υπολοιποι κατασκευαστες στο πακετο ; Μου φαινεται σχεδον εξωφρενικο. Οποιος γνωριζει, που απ οσο ειδα ορισμενοι το κανατε, πως γινεται η μεταβαση απο android, ας το γραψει παρακαλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δε τίθεται θέμα επαφών παιδιά. Από το νεξους μου μετέφερα μέσω του gmail τις επαφές μου στο 8X μου. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Είχα αλλάξει την επιλογή του φόντου της Lockscreen για να επιλέγω εγώ τη δικιά μου φωτό. Τώρα που το έχω ξαναβάλει να μου βγάζει τις φωτό του bing, βγάζει συνέχεια την ίδια - μια παλιά- παρόλο που έχω wifi... Έβαζε ωραίες εικόνες το bing, το θέλω πίσω :/ YΓ: έχω κάνει soft reset... Edited May 27, 2013 by sbergman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Κάτι παράξενο που συμβαίνει: όταν του κάνω reset (ή απλώς σβήνει από μπαταρία μόνο του) και μετά το ανοίγω, το ποσοστό της μπαταρίας πηγαίνει από πολύ χαμηλά, π.χ. 10% στο 50 ή 60%... Όχι ότι με χαλάει, αλλά πώς συμβαίνει αυτό το πράγμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλημέρα Χθες κυκλοφόρησε ενημέρωση για το Lumia Storage Check μιας και δεν έχω το 920 από χθες γιατί είναι σε nokia care οποιος το βάλει ας μας πει εντυπώσεις και αν ελευθερώνει περισσότερο χορό http://www.symbiantweet.com/nokia-lumia-storage-check-app-updated-to-v1-1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Hello, Νεος κατοχος του 920 εδω..... Bluetooth share εχει τελικα ή χρειαζεται να κατεβασω καποια εφαρμογη ? Thanks in advance. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Hello, Νεος κατοχος του 920 εδω..... Bluetooth share εχει τελικα ή χρειαζεται να κατεβασω καποια εφαρμογη ? Thanks in advance. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις ξεχωριστη εφαρμογη,απλως για να σου εμφανισει επιλογη για διαμοιρασμο μεσω bt να το εχεις ανοιχτο το bt της συσκευης σου σε οποιαδηποτε αρχειο επιλεξεις που θελεις να στειλεις. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το εκανα, αψογα δουλευει.... Thanks.... υ.γ Παντως οι χαρτες απλα ειναι κορυφαιοι...... Well Done Nokia.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το εκανα, αψογα δουλευει.... Thanks.... υ.γ Παντως οι χαρτες απλα ειναι κορυφαιοι...... Well Done Nokia.... :) Όντως η χάρτες μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι καταπληκτικοι Έκανε κανεις αναβάθμιση το Lumia Storage Check να μας πει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Κατεβασα το Skype, ολα καλα ολα ωραια, αλλα θελω συνεχεια να ειμαι online και να μπορουν να με στελνουν μηνυματα οι αλλοι. πως το κανω να τρεχει στο παρασκηνιο ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Κατεβασα το Skype, ολα καλα ολα ωραια, αλλα θελω συνεχεια να ειμαι online και να μπορουν να με στελνουν μηνυματα οι αλλοι. πως το κανω να τρεχει στο παρασκηνιο ? Το κάνει από μόνο του. Απλά δες από τις ρυθμίσεις του να είναι ενεργοποιημένα τα notifications και στην κατάσταση να φαίνεσαι διαθέσιμος. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το wifi κλεινει οταν η οθονη ειναι για ωρα σβηστη ; Και μια φορα ακομα η ερωτηση, αξιζει η μεταβαση απο android εδω ; Ειμαι ερωτευμενος με το κοκκινο 920, δεν ξερω ποσο θα με ικανοποιησουν τα υπολοιπα. Βοηθηστε παρακαλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το wifi κλεινει οταν η οθονη ειναι για ωρα σβηστη ; Και μια φορα ακομα η ερωτηση, αξιζει η μεταβαση απο android εδω ; Ειμαι ερωτευμενος με το κοκκινο 920, δεν ξερω ποσο θα με ικανοποιησουν τα υπολοιπα. Βοηθηστε παρακαλω. Υπαρχει ρυθμιση στο μενου του wifi να μενει ανοιχτο....το φτιαξανε στο τελευταιο firmware... Εμενα δεν με βολεψανε καθολου τα windows αλλα ουτε και το ios και ετσι συνεχιζω σταθερα android :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Έχω περάσει το mail μου, αλλά εκεί που λέει "προσθήκη λογαριασμών" δεν φαίνεται να υπάρχει. Αν το περάσω και εκεί θ αλλάξει κάτι; Επίσης αν περάσω εκεί το fb μου, θα μου βγάλει όλους τους "φίλους" στις επαφές, γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα..(επειδή το ίδιο έκανε και στις επαφές του mail). Γενικά πως γίνεται τις επαφές (με αριθμό) να τις βλέπω ξεχωριστά; Όταν θέλω να κάνω μια κλήση δεν μπορώ να ψάχνω ανάμεσα σε 300+ ονόματα, τη στιγμή που οι πραγματικές επαφές που πέρασα είναι περίπου 100.. Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Έχω περάσει το mail μου, αλλά εκεί που λέει "προσθήκη λογαριασμών" δεν φαίνεται να υπάρχει. Αν το περάσω και εκεί θ αλλάξει κάτι; Επίσης αν περάσω εκεί το fb μου, θα μου βγάλει όλους τους "φίλους" στις επαφές, γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα..(επειδή το ίδιο έκανε και στις επαφές του mail). Γενικά πως γίνεται τις επαφές (με αριθμό) να τις βλέπω ξεχωριστά; Όταν θέλω να κάνω μια κλήση δεν μπορώ να ψάχνω ανάμεσα σε 300+ ονόματα, τη στιγμή που οι πραγματικές επαφές που πέρασα είναι περίπου 100.. Αφοβα βαλε οποιον λογαριασμο θες. Υπαρχει και το φιλτραρισμα των επαφων Επαφες-3τελίτσες-ρυθμισεις-φιλτραρισμα. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Αφοβα βαλε οποιον λογαριασμο θες. Υπαρχει και το φιλτραρισμα των επαφων Επαφες-3τελίτσες-ρυθμισεις-φιλτραρισμα. Φίλε σ ευχαριστώ πολύ! Επίσης να φανταστώ ότι όταν σβήνω απ το κινητό κάποιες επαφές (π.χ. του Hotmail) αυτές σβήνονται μόνο απ το κινητό ε; Edited May 30, 2013 by Metaladis Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Φίλε σ ευχαριστώ πολύ! Επίσης να φανταστώ ότι όταν σβήνω απ το κινητό κάποιες επαφές (π.χ. του Hotmail) αυτές σβήνονται μόνο απ το κινητό ε; Οι επαφές του hotmail σου συγχρονίζονται με το κινητό, οπότε ότι αλλαγή κάνεις στο ένα, μεταφέρεται και στο άλλο. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Το nokia care suite για να δουλεψει online μου ζηταει log in. πως μπορω να περασω αλλο firmware για να εχω LTE? η πρεπει να παω σε nokia care Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Το nokia care suite για να δουλεψει online μου ζηταει log in. πως μπορω να περασω αλλο firmware για να εχω LTE? η πρεπει να παω σε nokia care Σου μεταφέρω τα λόγια ενός editor: Υπενθυμίζω ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση συνδέσμων που παραπέμπουν σε copyrighted υλικό. Το Nokia Care Suite δεν είναι εμπορικό πρόγραμμα, διανέμεται στα επίσημα service και υπάρχει απαγόρευση διακίνησης αυτού, όπως επίσης και των manuals του. Edit: Αφαιρέθηκαν οι ανάλογοι σύνδεσμοι. legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Οι επαφές του hotmail σου συγχρονίζονται με το κινητό, οπότε ότι αλλαγή κάνεις στο ένα, μεταφέρεται και στο άλλο. Σωστά! :) Χτες πάντως πέρασα στους λογαριασμούς το fb μου για να δω αν θα με βολεύει καλύτερα, γιατί δε βρήκα κάποια εφαρμογή της προκοπής, και το έσβησα αμέσως. Δε με βόλεψε καθόλου.. Γενικά είναι αρκετά σπαστικό αυτό με κάποιες βασικές εφαρμογές.. Απορώ πάντως ποια εφαρμογή έχουν κάποιοι άλλοι και όταν ποστάρουν στο fb τους βγάζει "via windows phone"..Ξέρει κανείς; Γιατί με όσες δοκίμασα δεν το έκανε.. :help: Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Σωστά! :) Χτες πάντως πέρασα στους λογαριασμούς το fb μου για να δω αν θα με βολεύει καλύτερα, γιατί δε βρήκα κάποια εφαρμογή της προκοπής, και το έσβησα αμέσως. Δε με βόλεψε καθόλου.. Γενικά είναι αρκετά σπαστικό αυτό με κάποιες βασικές εφαρμογές.. Απορώ πάντως ποια εφαρμογή έχουν κάποιοι άλλοι και όταν ποστάρουν στο fb τους βγάζει "via windows phone"..Ξέρει κανείς; Γιατί με όσες δοκίμασα δεν το έκανε.. :help: Από την όχι και τόσο ικανοποιητικη (το λέω πολύ ευγενικά...) εφαρμογή του fb της ms;) legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Και γω την εφαρμογη της MS εχω και δεν εχω κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts