bujinkan Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Εγώ έφυγαν και υσηχασα.. Χωρίς ότι ερχόντουσαν κάτι λογαριασμοί στον θεό.. Πουθενά 3g εκτός μεγάλων πόλεων.. Σερνομασταν με gprs.. Πηγα cote και είναι ακριβώς το αντίθετο.. Εκεί ψάχνω να βρω gprs. ΠΆΝΤΩΣ σε επίπεδο ποιοτητας ομιλίας η wind έχει ένα προβάδισμα εχω το ipad μου με προγραμμα wind. 30gb εχουμε και λεμε λουτρακι 15mb ταχυτητα κορινθο 13 mb καλαβρυτα 13mb αραχωβα 10mb πιστευω πολυ καλες ταχυτητες Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 εχω το ipad μου με προγραμμα wind. 30gb εχουμε και λεμε λουτρακι 15mb ταχυτητα κορινθο 13 mb καλαβρυτα 13mb αραχωβα 10mb πιστευω πολυ καλες ταχυτητες Όπου αναβαθμίζει τα πάει καλύτερα από όλους. Το θέμα είναι να βελτιώσει σύντομα και την κάλυψη στην επαρχία και την ταχύτητα. Αυτό που είναι αχτύπητο είναι σίγουρα η τιμή :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 εχω το ipad μου με προγραμμα wind. 30gb εχουμε και λεμε λουτρακι 15mb ταχυτητα κορινθο 13 mb καλαβρυτα 13mb αραχωβα 10mb πιστευω πολυ καλες ταχυτητες Καλάβρυτα και Αραχωβα πότε τα είδες αυτά;;;;; Καλάβρυτα δεν έπιανε τίποτα από 3g πριν 1,5 χρόνο και Αραχωβα-Παρνασσο έγραψα και λίγο πιο πάνω για το χάλια σημα πριν 10 μέρες που πήγα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matinee Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Στην Πάτρα έχουν κάνει αναβάθμιση; Γτ στην περιοχή της Τερψιθέας ψάχνω το 3g, στο κέντρο είναι κάπως καλύτερα... Edited February 26, 2013 by matinee Παράθεση But for chips and for freedom I could die NOMBRE D'OR JEWELRY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλάβρυτα και Αραχωβα πότε τα είδες αυτά;;;;; Καλάβρυτα δεν έπιανε τίποτα από 3g πριν 1,5 χρόνο και Αραχωβα-Παρνασσο έγραψα και λίγο πιο πάνω για το χάλια σημα πριν 10 μέρες που πήγα. φετος τα ειδα αυτα τα νουμερα! Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Η κατασταση στα Ιωάννινα παραμένει ως έχει εδώ και αρκετό καιρό πανω απο 1,5mbit ουτε στα ονειρα μας και μιλάμε για μια πόλη με 25000 φοιτητές και αρκετα μεγάλο πληθυσμό ... Έχω 4 συνδέσεις και όλες wind σκέφτομαι να πάω σιγά σιγά μια μια στην COSMOTE γιατί δεν βλέπω να κανουν και καμια προσπάθεια για αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Η κατασταση στα Ιωάννινα παραμένει ως έχει εδώ και αρκετό καιρό πανω απο 1,5mbit ουτε στα ονειρα μας και μιλάμε για μια πόλη με 25000 φοιτητές και αρκετα μεγάλο πληθυσμό ... Έχω 4 συνδέσεις και όλες wind σκέφτομαι να πάω σιγά σιγά μια μια στην COSMOTE γιατί δεν βλέπω να κανουν και καμια προσπάθεια για αναβάθμιση η cosmote είναι πολύ ποιο ακριβή σε όλα της. εάν έχεις το 30gb πακέτο με τα 24,90€ και παίζει με 1,5+mbit είναι ποιο συμφέρον να κάτσεις. Εάν δεν έχεις οικονομικό θέμα και όγκου χρήσης πας όπου άλλου θέλεις. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Καλάβρυτα και Αραχωβα πότε τα είδες αυτά;;;;; Καλάβρυτα δεν έπιανε τίποτα από 3g πριν 1,5 χρόνο και Αραχωβα-Παρνασσο έγραψα και λίγο πιο πάνω για το χάλια σημα πριν 10 μέρες που πήγα. και επειδη αυτη τη στιγμη ειμαι καλαβρυτα,παρε ενα τεστ τωρα μολις Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 και επειδη αυτη τη στιγμη ειμαι καλαβρυτα,παρε ενα τεστ τωρα μολις Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά το 3g μέχρι 7,2mbps δεν πιάνει στο μαξ θεωρητικά; Πώς έπιασε το παλικάρι εδώ 15;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά το 3g μέχρι 7,2mbps δεν πιάνει στο μαξ θεωρητικά; θεωρητικα μπορει να πιασει μεχρι και.. The latest UMTS release, HSPA+, can provide peak data rates up to 56 Mbit/s in the downlink in theory (28 Mbit/s in existing services) and 22 Mbit/s in the uplink. http://en.wikipedia.org/wiki/3G Edited March 3, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) θεωρητικα μπορει να πιασει μεχρι και.. The latest UMTS release, HSPA+, can provide peak data rates up to 56 Mbit/s in the downlink in theory (28 Mbit/s in existing services) and 22 Mbit/s in the uplink. http://en.wikipedia.org/wiki/3G Δεν μιλάμε για εκτός Ελλάδος ούτε για άλλους παροχους. Υπάρχουν χρήστες που πιάνουν τόσο ψηλές ταχύτητες μέσα στην Αθήνα; Και από τι εξαρτάται; Γιατί εγώ ούτε με το κινητό μου (Desire HD) με Wind, αλλά ούτε με το 3g dongle με κάρτα Vodafone έχω δει πάνω από 5mbps. Edited March 4, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 (edited) Δεν μιλάμε για εκτός Ελλάδος ούτε για άλλους παροχους. πασο ετσι και αλλοιως αυτα τα speed test τα θεωρω αναξιοπιστα αμα θελω να τεσταρω την ταχυτητα μου κατεβαζω ενα linux iso και βλεπω το DL rate(Kb\s) Edited March 3, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Δεν μιλάμε για εκτός Ελλάδος ούτε για άλλους παροχους. Υπάρχουν χρήστες που πιάνουν τόσο ψηλές ταχύτητες μέσα στην Αθήνα; Και από τι εξαρτάται; Γιατί εγώ ούτε με το κινητό μου (Desire HD) με Wind, αλλά ούτε με το 3g dongle με κάρτα Vodafone έχω δει πάνω από 5mbps. Με τις κατάλληλες συσκευές μια χαρά βλέπεις και 15-20mbps. Το DesireHD σου είναι αρκετά παλιό και η Vodafone αρκετά φορτωμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Με τις κατάλληλες συσκευές μια χαρά βλέπεις και 15-20mbps. Το DesireHD σου είναι αρκετά παλιό και η Vodafone αρκετά φορτωμένη. Βασικά είναι υπερφορτωμένη. Έκανα πρόσφατα test με Samsung Galaxy S III και έβλεπα σταθερά πάνω από 10Mbps με Wind στα περισσότερα σημεία της Αθήνας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Επιτέλους και στα Μέγαρα Αττικής μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερε η wind να φτιάξει το δίκτυο της και από 0.24 με 0.89 Mbps σήμερα στο ίδιο σημείο φτάσαμε τα 10.37 Mbps download και 3.12 Mbps upload! Αμήννννννννν!!!!!!!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Επιτέλους και στα Μέγαρα Αττικής μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερε η wind να φτιάξει το δίκτυο της και από 0.24 με 0.89 Mbps σήμερα στο ίδιο σημείο φτάσαμε τα 10.37 Mbps download και 3.12 Mbps upload! Αμήννννννννν!!!!!!!!!:rolleyes: άντε με το καλό παντού.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 κανονικα θα επρεπε να λεγεται windathens gr γιατι επαρχια μονο κοσμοτε δινει δεκαρια κ πανω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 κανονικα θα επρεπε να λεγεται windathens gr γιατι επαρχια μονο κοσμοτε δινει δεκαρια κ πανω όπου έχει αναβαθμίσει σκίζει... για εκτός αττικής Έβρο κόλαση και η cosmote πολύ πίσω, Χαλκίδα τα σπάει, σχεδόν σε όλη την Θεσσαλονίκη Αεροδρόμιο Περαία, Χαλκηδόνα, Σίνδο. Αυτά δοκίμασα τουλάχιστον πρόσφατα. Στις άλλες περιοχές έχει θέμα. Πχ Κομοτηνή μόνο μέσα στην Πόλη και 1 mbit, Ξάνθη και λίγο περιφερειακά χωριά αλλά το πολύ 1 mbit στο εκτός και στο εντός το πόλη 2μβιτ στο τσακίρ κέφι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Ανω Πατησια : 56 ping download 11.58 , upload 3.28 Καματερο : 65 ping download 3.73 , uoload 2.07 Μεγαλες διαφορες μεσα στην αθηνα. Edited March 12, 2013 by aenaos15 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Για τον φίλο που έλεγε πιο πάνω ότι έπιανε 11mbps στα Καλάβρυτα, μίλησα με το τεχνικό τμήμα για το θέμα του 3g και μου είπε και το παιδί από το τμήμα ότι όντως ούτε αυτός πιάνει 3g εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Κέντρο Θεσσαλονίκης 100 μέτρα από την Αριστοτέλους, επί της Ερμού, download περί τα 2Mbps... K. Δευτέρα πρωί. Τραγωδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Με iphone 5, περιοχή Κ.Πατήσια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Με iphone 5, περιοχή Κ.Πατήσια! :) Θειικά αποτελέσματα απλά. Και που να δεις τι πιάνει Συγγρού που δοκιμάζω με ένα Nexus 4.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Τι είπες τώρα:blink::blink: Φοβερό! Θέλω και εγώ εδώ! Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Χαχλκίδα μέσα στην πόλη ρολάρει η Wind, 3G παντού, αρκετά βελτιωμένη η κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts