PropheT Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Μπορούμε να κάνουμε τον editor να αντικαθιστά τα διάφορα text smilies με τις αντίστοιχες εικόνες τους κατά το typing αυτόματα, σαν τον msn messenger, ώστε να ξέρουμε ότι τα γράφουμε σωστά; Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 γεια σε ολους και μπραβο για το φορουμ !!! παρατηρησα ομως 2 "προβληματακια" 1. το link για on-line chat εχει προβλημα 2. το "my-files" βγαζει "access forbidden" , γινεται να εχω access ; εχω πολυ πραγμα και νεο software για nokia series 40 & 60 , υπαρχει τροπος να τα ανεβασω ; thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 2. Η ενότητα αυτή θα λειτουργήσει σύντομα... Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ Πότε θα επιστρέψουν οι υπόλοιπες ενότητες που λείπουν; Ας είμαστε ειλικρινείς. Το myphone.gr έχει 7 ενότητες. Επέστρεψαν σε 48 ώρες οι 5 από αυτές και λείπουν μόνο οι 2. Αυτό σίγουρα είναι επίτευγμα που θα μπορούσε να καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. («ο άνθρωπος που καθόταν πάνω από ένα πληκτρολόγιο για περισσότερες ώρες το 2005...»). Απουσιάζει το My Software. Θα το δείτε από την άλλη εβδομάδα, στα τέλη της. Απουσιάζει το My Library, το οποίο επίσης θα δείτε στα τέλη της άλλης εβδομάδας ίσως και στις αρχές της μεθεπόμενης. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να διορθωθούν τα όποια bugs, ψιλό-προβλήματα παρουσιάσει το νέο forum.... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Προτείνω απ εδώ και πέρα το κάρμα να ρίχνεται δημόσια!Δηλάδή κάτω απ το ποστ του κάθε χρήστη να υπάρχει μια πινακίδα που να λέει τις αρνητικές του και τις θετικές του ψήφους!Π.χ Αυτό είναι το μήνυμά μου και μετά απ την γραμμή το μέρος μετά απ το μήνυμα _________________________________________________________________ Manos_the_greek: Αρνητική Αιτιολόγηση: Όλο μπλα μπλα και καθόλου δουλειά -------------- Gregorisvas Θετική Αιτιολόγηση: Μ' αρέσει να την βγαίνω στο Μάνο :p :p _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Τα πιο πάνω δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα,απλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δείχνουν αυτό που φαντάζομαι!Σε ένα μέρος,ξεχωριστό για το κάθε μέλος θα υπάρχουν και όλες οι κριτικές!Ή να υπάρχουν διαθέσιμες για download! Πιστεύω αξίζει να γίνει γιατί πριν,με τις κρυφές ψήφους ρίχναμε ότι θέλαμε όπου θέλαμε απλά για εκδίκηση επειδή μας την είπε ή επειδή δεν τον πάμε(και το αντίθετο).Τώρα θα είναι απαραίτητη η αιτιολόγηση και έτσι δε θα έχουμε παρατράγουδα!! Υ.Γ Ίσως μπορεί να μείνει κρυφό αλλά να είναι αναγκαία η αιτιολογηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55737&page=1&pp=20 Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ScareFace Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Αν και πολύ παλιός χρήστης του myphone για κάποιον λόγο δεν δεχόταν το username και το password μου. Αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει το αποτέλεσμα που είδα μετά το upgrate που έγινε. Κάνετε καταπληκτική δουλειά και όσα και να πούμε θα είναι λίγα. Με την ευκαιρία (αν και λίγο καθυστερημένα) να ευχηθώ σε όλους σας ξεχωριστά Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε παιδιά!! Ευχαριστώ, Γιώργος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Καλό αυτό που λες αλλά σκέψου πόσο θα μεγάλωνε το μύνημα εάν είχες 50 αιτιολογήσεις κάτω απο το πόστ σου...! Ίσως θα έπρεπε να υπήρχε ένας μετρητής θετικού και αρνητικού κάρμα που να λέει: πχ. Θετικό : 25 Αρνητικό : 12 Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Θα έπρεπε να μπορούμε να βλέπουμε τα σχόλια που γίνονται για το άτομό μας (αλλά όχι από ποιον γίνονται). Επίσης διαφωνώ στην ύπαρξη μετρητή κάρμα, υποτίθεται πως οι τιμές στις οποίες ανεβαίνει/κατεβαίνει το κάρμα είναι μυστικές. Αν είχαμε και μετριτή δεν θα ήταν, έτσι; ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Παντα σε συμπαθουσα βρε JustMe! :p :p :p .Οντως ειναι μια καλη ιδεα για να ξερουμε που βαδιζουμε.Ωστοσω εχω την εντυπωση οτι εχει ξαναδιατυπωθει παρεμφερης εαν οχι ιδια προταση.Μετα την ελευση του Karma 2 και αυτοι που το εχουν απενεργοποιησει θα μπορουν να ξανασυμετασχουν? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Σε ευχαριστούμε φίλε μου. Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχουν ενεργοί χρήστες, να γεννιούνται και άλλοι σαν και εσένα και να συμμετέχουν δημιουργικά. Καλή αρχή λοιπόν και σε εσένα. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Εγω θα ήθελα να μη χαθει το προηγύμενο! Τόσος κόπος να μαζέζω +3, πάλι να μου το μηδενίσετε;;;! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Εγω θα ήθελα να μη χαθει το προηγύμενο! Τόσος κόπος να μαζέζω +3, πάλι να μου το μηδενίσετε;;;! :) Όχι. Δεν σας κλειδώνω το θέμα. Ούτε πρόκειται όμως και να σχολιάσω οτιδήποτε. Αν θέλετε μπορείτε να συζητήσετε όσο θέλετε, ωστόσο έχω ήδη δηλώσει ότι με αυτό το κομμάτι θα ασχοληθώ στο εγγύς μέλλον και πάλι. Όπως είχα γράψει και στην πρώτη ανακοίνωση σχετικά με τις εργασίες συντήρησης δεν έχω καταλήξει σε κάτι και ούτε υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που θα μπορούσα να αποκαλύψω (αφού, δεν ξέρω, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ). Ανάλογα με τον όγκο των αλλαγών που θα γίνουν θα είμαι σε θέση (αργότερα) να γνωρίζω αν ο παλιός τρόπος μέτρησης του κάρμα θα διατηρηθεί και στο νέο σύστημα. Για την ώρα δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Όσο για το... κάτω από το μήνυμα, όλες οι κριτικές είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Ο ίδιος ο χρήστης που αξιολογείται με σχόλιο ωστόσο, νομίζω ότι έχει δικαίωμα να μάθει τις απόψεις των άλλων για το μήνυμά του - και άρα λογικά θα έχει πρόσβαση σε αυτές μέσω του πίνακα ελέγου. Αυτά για την ώρα. Θα επανέλθω πολύ αργότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδουμε τις ευχές :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Συμφωνώ είναι μικρό το όριο. Ακόμα και για μια εικονίτσα και 3 σειρές κείμενο. Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Μπορεί να αυξηθεί λίγο και να πάει έως τους 750 χαρακτήρες - περισσότερους αποκλείεται :) Η υπογραφή μου είναι πολύ μικρότερη από 500 και περιέχει και εικονίτσα και πολύ περισσότερο κείμενο :) Και κάτι άλλο να διευκρινήσω όμως. Η μέτρηση των γραμμών δεν είναι τόσο εύκολα εφικτή. Ένας περιορισμός που να λέει "3 γραμμές" όπως ίσχυε στο παρελθόν, εδώ, ήταν κάπως άβολος αφού οι 3 γραμμές μπορούσαν να περιέχουν κείμενο 10δων σελίδων. Απλά κάποιος μπορούσε να γράψει ότι ήθελε και να μην πατήσει ποτέ enter. :) Όσο για το μη μέτρημα των bbcode tags, αυτό εκτός του ότι δεν είναι άμεσα εφικτό, δεν καταπολεμά το σκοπό για τον οποίο τέθηκε σε εφαρμογή αυτό το μέτρο. Το θέμα είναι τα bytes που μεταφέρονται και το πόσο περισσότερο βαραίνουν μια σελίδα... (μου θύμισε το optimization στο CSS αρχείο, που πλέον είναι κοινό σε όλο το site και είναι μόλις 6,98Kb... από τα 15Kb που ήταν το παλαιότερο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 RE 8A TON AFHSETE NA KOIMH8EI NA POUME??? GKRINIARHDES!!! :D :D LOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Όσο για το... κάτω από το μήνυμα, όλες οι κριτικές είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Ο ίδιος ο χρήστης που αξιολογείται με σχόλιο ωστόσο, νομίζω ότι έχει δικαίωμα να μάθει τις απόψεις των άλλων για το μήνυμά του - και άρα λογικά θα έχει πρόσβαση σε αυτές μέσω του πίνακα ελέγου. Αυτά για την ώρα. Θα επανέλθω πολύ αργότερα. Θα φαίνεται ποιο μέλος έχει κάνει το τάδε σχόλιο και την δείνα αξολόγηση; Γιατί άμα είναι ανώνυμο είναι δώρο άδωρο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Γιατί επιμένετε τόσο για νέα σημεία προτριβών; Η γνώμη μου είναι ότι ήδη τα καταφέρνουμε να δημιουργούμε εντάσεις συχνά πυκνά χωρίς να χρειαζόμαστε άλλα "εργαλεία". Κρίνοντας από τον εαυτό μου τουλάχιστον... Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Δεν δημιουργούμε προστριβές, απλα γράφουμε τις σκέψεις και τις απόψεις μας! Ποιο το κακο;; Αλλωστε το να κολακεύεις μονο είναι ότι χειρότερο. Εντάξει, το είπαμε, ο MsK έκανε το myphone ΑΨΟΓΟ αλλα που το κακο να κάνουμε και κανα σχόλιο για το πως θα θέλεμε να είναι το κάρμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Κι εγώ την άποψη μου είπα. Απλά τυχαίνει να είναι διαφορετική. Διότι νομίζω πως όσο πιο διάφανο θα είναι το ιστορικό διαμόρφωσης του κάρμα μας, τόσο περισσότερες παρεξηγήσεις θα έχουμε. Κι ακόμα το κάρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να κολακεύσεις, άρα και για το "ότι χειρότερο" κατά σε. Αυτά και δεν ξαναμιλώ σχετικά. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Παιδιά, καλύτερα να ηρεμήσετε και να μην σας απασχολεί το πότε και πως θα υλοποιηθεί το νέο κάρμα. Ο MsK ήδη είπε κάποια πράγματα, οπότε προς το παρόν ας μείνετε σε αυτά. Χαρείτε το νέο forum (για εσάς φτιάχτηκε) και αφήστε τον MsK να κάνει απερίσπαστος αυτά που έχει στο μυαλό του. Δεν νομίζω να σας έχει απογοητεύσει ποτέ, έτσι; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Λοιπόν, μου συμβαίνει το εξής:(πιο πολύ το αναφέρω ως αστείο). Από την ημέρα που βγήκε το "νεο" myphone, δεν μπορώ με τίποτα να δω σωστά τις σελίδες. Δεν μπορώ να κατεβάσω το stylesheet. Πριν 5 λεπτά ανακάλυψα (νομίζω) την αιτία. Το Stylesheet έχει όνομα "mp3.css" και το firewall της εταιρίας μου κόβει την προσβαση!!!!! (Εδώ είναι κομμενες οι σελίδες που περιέχουν μέρος των λέξεων mp3, s_e_x, κ.λ.π.). Μπορει κάποιος να μου στείλει με ένα mail to mp3.css??? Το γράφω σε αυτο το section μήπως συμβαίνει και σε κανέναν αλλον... Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Λοιπόν, μου συμβαίνει το εξής:(πιο πολύ το αναφέρω ως αστείο). Από την ημέρα που βγήκε το "νεο" myphone, δεν μπορώ με τίποτα να δω σωστά τις σελίδες. Δεν μπορώ να κατεβάσω το stylesheet. Πριν 5 λεπτά ανακάλυψα (νομίζω) την αιτία. Το Stylesheet έχει όνομα "mp3.css" και το firewall της εταιρίας μου κόβει την προσβαση!!!!! (Εδώ είναι κομμενες οι σελίδες που περιέχουν μέρος των λέξεων mp3, s_e_x, κ.λ.π.). Μπορει κάποιος να μου στείλει με ένα mail to mp3.css??? Το γράφω σε αυτο το section μήπως συμβαίνει και σε κανέναν αλλον... Να' σαι καλά, με έκανες και γέλασα! :) Όχι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις φυσικά, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο μερικές φορές ρυθμίζουν τα firewalls σε διάφορες εταιρίες. Πραγματικά, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Οφείλω να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν το είχα σκεφθεί ποτέ... Το όνομα του stylesheet είναι mp3.css αφού παλαιότερα ήταν mp1.css και mp2.css... πλέον, αφού είναι η 3η του έκδοση, είναι λογικό να αποκτήσει το όνομα MyPhone3]/b].css ... Πραγματικά, από τα καλύτερα προβλήματα που έχω διαβάσει :) Και τώρα περνάμε στην επίλυση του προβλήματος. Επειδή είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλές εταιρίες που θα έχουν ρυθμίσει τα firewalls τους με ανάλογο τρόπο, θα αλλάξω το όνομα της stylesheet σε κάτι που δεν σχετίζεται με MP3s το βράδυ. Αν το κάνω αυτή τη στιγμή θα παρουσιάζεται σε μάυρο χάλι το site για μερικά λεπτά και δεν θα το ήθελα, τουλάχιστον το βράδυ έχει λιγότερη κίνηση. Αύριο θα είναι όλα μια χαρά λοιπόν και θα μπορέσεις να δοκιμάσεις ξανά χωρίς προβλήματα. Για καλό και για κακό επιβεβαίωσέ το... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Και που να δεις τι έχω πάθει τώρα που ψαχνω να αγοράσω MP3 player και γυρεύω reviews μοντέλων από το google.. :lol: Σ'ευχαριστώ Μάνο, θα σε ενημερώσω αύριο Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Και που να δεις τι έχω πάθει τώρα που ψαχνω να αγοράσω MP3 player και γυρεύω reviews μοντέλων από το google.. :lol: Σ'ευχαριστώ Μάνο, θα σε ενημερώσω αύριοχαχα, νομίζω σε αυτό ο MsK δεν μπορεί να σε βοηθήσει:p . Απίστευτο πάντως το όλο πρόβλημα:lol: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Εμένα κατά τη γνώμη μου, το κάρμα όταν με το καλό λειτουργήσει ξανά να μπορεί ο χρήστης να βλέπει τις ψήφους που έχει πάρει και να έχει τον εξής περιορισμό: Όποιος θέλει να ψηφίσει να πρέπει αναγκαστηκά να προσδιορίσει με λίγα λόγια, γιατί ψηφίζει θετικά ή αρνητικά το εν λόγο άτομο... Είναι ο μόνος τρόπος να λειτουργήσει σωστά το κάρμα, γιατί αυτός που ψηφίζει θα γνωρίζει ότι το άτομο στο οποίο απευθήνετε πρόκειτε να δεί τι έχει γράψει!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts