zpapant Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Το είχα ψάξει πριν ρωτήσω και δεν υπήρχε επιλογή. Έστω και αλλάζοντας την προβολή γίνεται, οπότε λυθηκε το πρόβλημα. Δεν είναι και κάτι που χρειάζεται συνεχώς. Ευχαριστώ και πάλι. ΥΓ. Πάντως επειδή οι περισσότεροι, θεωρώ, ότι μπαίνουμε από κινητό, καλό θα ήταν να εχει και η mobile έκδοση τις δυνατότητες της desktop. Γενικά μιλάω όχι για το συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. September 6, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Το είχα ψάξει πριν ρωτήσω και δεν υπήρχε επιλογή. Έστω και αλλάζοντας την προβολή γίνεται, οπότε λυθηκε το πρόβλημα. Δεν είναι και κάτι που χρειάζεται συνεχώς. Ευχαριστώ και πάλι. ΥΓ. Πάντως επειδή οι περισσότεροι, θεωρώ, ότι μπαίνουμε από κινητό, καλό θα ήταν να εχει και η mobile έκδοση τις δυνατότητες της desktop. Γενικά μιλάω όχι για το συγκεκριμένο. Μπαίνει στη bucket list του φορουμ και αυτό :) Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Το είχα ψάξει πριν ρωτήσω και δεν υπήρχε επιλογή. Έστω και αλλάζοντας την προβολή γίνεται, οπότε λυθηκε το πρόβλημα. Δεν είναι και κάτι που χρειάζεται συνεχώς. Ευχαριστώ και πάλι. ΥΓ. Πάντως επειδή οι περισσότεροι, θεωρώ, ότι μπαίνουμε από κινητό, καλό θα ήταν να εχει και η mobile έκδοση τις δυνατότητες της desktop. Γενικά μιλάω όχι για το συγκεκριμένο. Αν χρησιμοποιείς tapatalk υπάρχει η δυνατότητα για αναφορά σε μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Δεν το προτιμώ, για το συγκεκριμένο forum. Ευχαριστώ παντως για την προταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Καλησπερα, Διαβαζα στις οδηγιες οτι υπαρχει κουμπι edit για αλλαγη τιμης στην αγγελια, αλλα δεν το βλεπω. Πως αλλάζουμε τιμη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Τι γίνεται ρε παιδιά? Προς τι τόσο άστυνομοκρατια και περιορισμός στη δημιουργία νέων θεμάτων? Δηλαδή έχει φτάσει το φόρουμ στα όρια της έλλειψης ελευθερίας του λόγου. Προσπάθησα να ανοίξω νέο θέμα με αφορμή τον καταποντισμό των πωλήσεων της Apple... και φυσικά ούτε στα My news μπορούσα... αλλά ούτε καν στο φόρουμ της Apple... Δηλαδή μόνο για το chat and fun είμαστε! Παλιά δεν ήταν έτσι το φόρουμ. Κρίμα. Να πάρουμε άδεια για να ανοίξουμε ένα θέμα δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. January 3, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλησπερα Στα my news ποτέ δε μπορούσαν οι χρήστες να ανοίξουν θέμα, δεν άλλαξε κάτι. Στο Apple forum επίσης δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει παρατηρήσει κάνεις αντίστοιχο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Μέσω Tapatalk μπορώ να ανοίξω στο υποφόρουμ της Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Καλησπερα Στα my news ποτέ δε μπορούσαν οι χρήστες να ανοίξουν θέμα, δεν άλλαξε κάτι. Στο Apple forum επίσης δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχει παρατηρήσει κάνεις αντίστοιχο προβλημα? Εγώ δεν μπορώ να ανοίξω θέμα στο Apple! Παρακαλώ να το δει κάποιος αν είναι τεχνικό πρόβλημα Επισης στο my news Ποιος ανοίγει και με τι κριτήρια θέματα? Πχ έχει γίνει παγκόσμιος χαμός σε όλα τα χρηματιστήρια, έχουν χαθεί 300 δις σε 3 μήνες απο τη μετοχη της Apple και πουθενά στο myforum δεν το διάβασα σαν είδηση!! Προφανώς δεν μας απασχολεί...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Πράγματι και σε 'μένα στην ενότητα της Apple οι Κανόνες Σύνταξης έχουν Δημιουργία θεμάτων: Όχι Όμως με τη δομή της αρχικής ενότητας να μοιάζει σαν ειδησεογραφική ειδικού ενδιαφέροντος και τους κανόνες σύνταξης στις υποπεριοχές δε μου φαίνεται παράξενο. Επίσης είναι η εντύπωσή μου ή μήπως κάνω λάθος, ότι αν έχουμε θέμα για το MyNews μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Υποβολή ειδήσεων; http://www.myphone.gr/forum/dropbox.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Ειδα για πολλοστη φορα τη διαφημισή σας για το GoodOffer24. Στην αρχη πίστευα οτι ειναι μουφα και το απέφυγα. Μετα ομως απο πολλες φορες που ειδα τη διαφημιση και ειδικα τη χθεσινη αποφασισα να κανω μια δοκιμη. Windows 10 Pro με 10€ ειναι αρκετα δελεαστικό. Ετσι λοιπόν το ψώνισα. Ακόμα δεν έχω λάβει φυσικά κανενα mail με κλειδί για Windows και φυσικά υποψιάζομαι ότι ούτε και θα λάβω. Η ερώτησή μου λοιπόν προς όλους τους ιθύνοντες του MyPhone είναι για ποιο λόγο προωθούν στα μέλη της κοινότητας ψεύτικα site χωρίς να τα έχουν δοκιμάσει πρώτα οι ίδιοι. Φυσικά θα μου πεις εσεις πληρώνεστε για τέτοιου είδους διαφημίσεις οπότε τί σας νοιάζει. Βάζετε από κάτω και μια σειρά περί ευθύνης υπηρεσιών και είστε καλυμμένοι ετσι; Τέτοιου είδους διαφήμιση όμως βλάπτει τα μέλη σας αν σας ενδιαφέρει. Λυπάμαι πολύ για την κατάντια του site. ΜΦΧ Θωμάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. February 6, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 (edited) Ειδα για πολλοστη φορα τη διαφημισή σας για το GoodOffer24. Στην αρχη πίστευα οτι ειναι μουφα και το απέφυγα. Μετα ομως απο πολλες φορες που ειδα τη διαφημιση και ειδικα τη χθεσινη αποφασισα να κανω μια δοκιμη. Windows 10 Pro με 10€ ειναι αρκετα δελεαστικό. Ετσι λοιπόν το ψώνισα. Ακόμα δεν έχω λάβει φυσικά κανενα mail με κλειδί για Windows και φυσικά υποψιάζομαι ότι ούτε και θα λάβω. Η ερώτησή μου λοιπόν προς όλους τους ιθύνοντες του MyPhone είναι για ποιο λόγο προωθούν στα μέλη της κοινότητας ψεύτικα site χωρίς να τα έχουν δοκιμάσει πρώτα οι ίδιοι. Φυσικά θα μου πεις εσεις πληρώνεστε για τέτοιου είδους διαφημίσεις οπότε τί σας νοιάζει. Βάζετε από κάτω και μια σειρά περί ευθύνης υπηρεσιών και είστε καλυμμένοι ετσι; Τέτοιου είδους διαφήμιση όμως βλάπτει τα μέλη σας αν σας ενδιαφέρει. Λυπάμαι πολύ για την κατάντια του site. ΜΦΧ Θωμάς Καλησπέρα αγαπητέ Θωμά, Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει κανένα αντίστοιχο παράπονο που να αφορά το εν λόγω κατάστημα, εδώ και 2 μήνες δηλαδη. Αν είχαμε την παραμικρή υποψία πως δεν πρόκειται για legit κατάστημα, δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβάσουμε μια τέτοια διαφήμιση. Σε κάθε πειρπτωση, εάν δεν έχεις λάβει τίποτα μέχρι αύριο το πρωί, στείλε μου PM και θα επικοινωνήσω προσωπικά με το κατάστημα και 100% θα διευθετηθεί το θέμα. Ευχαριστουμε που το ανέφερες. Δημήτρης Υ. Γ. εννοείται τσέκαρε τα spam mail σου κλπ μήπως έχει πάει εκει το κλειδί. Edited February 6, 2019 by ZZW30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLL Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 παρακαλω μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν εχω προσβαση στις αγγελιες τι εχω κανει λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Έχει να κάνει με τον αριθμό των μηνυμάτων. Νομίζω οι αγγελίες εμφανίζονται μετά από 50 μηνύματα Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLL Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 ειναι σιγουρο αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. February 18, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Ο Θωμάς δεν επικοινώνησε άρα θεωρώ πως έλαβε το προϊόν του και είναι ευχαριστημένος πλέον, δυστυχώς προτίμησε να διαμαρτυρηθεί δημόσια αντί να κάνει υπομονή λίγες ώρες ή να στείλει ένα PM. Εν πάση περιπτώσει δε το σβήνω, απλά το κλειδώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 (edited) Παιδιά τι γίνεται στο myphone? Υποθέτω ότι είναι μια ιστοσελίδα/φορουμ που μας βοηθά να κάνουμε "έξυπνες" αγορές ως καταναλωτές, αλλά όταν βλέπω δημοσιεύσεις σαν αυτές οι οποίες μάλιστα είναι και κλειδωμένες μπερδεύομαι λιγάκι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=476008 ??? Really στικάκι από το eBay και απο πωλητή με τόσο χάλια ποσοστό αξιολογήσεων; Και κλειδωμέμο γιατί; Να μήν γράψουμε την άποψη μας; Να υποθέσω ότι ο πωλητής έχει πληρώσει για αυτή την εξυπηρέτηση από το myphone ή όντως είναι τόσο καλή ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε; Είμαι μέλος στο φορουμ από το 2004 αν και δεν γράφω συχνά ενώ σας παρακολουθώ από ακόμη πιο παλιά και έχω το φορουμ πολύ ψηλά όμως.. σορρυ ρε παιδιά αλλά με τέτοια πράγματα το myphone πέφτει στην αντίληψη μου και είναι κρίμα.. :wacko::(:ninja: Edited March 9, 2019 by michalis1984 Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Καλο είναι να υπάρχουν τέτοιες προσφορές αν και εφόσον είναι σωστές. Συμφωνώ με το κομμάτι του σχολιασμού. Δεν έχω μπει ποτέ να τις τσεκάρω γιατί δεν είδα κάτι που να μου τραβήξει το μάτι. Αλλά έτσι από περιέργεια λόγο του ότι είπες για χάλια πωλητή μπήκα τώρα. Αν είδα καλά έχει 98,1 στις αξιολογήσεις;;;; δε τον λες και χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 εδω και καποιες μερες δεν ερχονται τα email οταν απανταει καποιος σε ενα thread που εχω γραφτει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 κανείς δεν ξέρει από τους διαχειριστές;;;χρόνια μια χαρά μου ερχόντουσαν Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 πρέπει να έφτιαξε, ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Καλησπέρα σας. Έκανα νέα εγγραφή λόγω αδυναμίας εισόδου στο forum. Το προηγούμενο username ήταν το jpk. Παρακαλώ πολύ θα ήθελα είτε να διαγράψετε (μπορώ με pm να δώσω στοιχεία) το προηγούμενο είτε να το συγχωνευσετε με το παρόν καθώς θέλω να χρησιμοποιώ το κανονικό μου email. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Γιατί στην mobile έκδοση του site δεν μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα εκτός από το να διαβάσουμε το φόρουμ? Π. Χ. Δεν μπορούμε να κάνουμε παράθεση ή οτιδήποτε άλλο. Όταν το γυρνάμε στην desktop έκδοση όμως όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Κανονικά γίνεται η παράθεση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts