LiquidSnake Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Το βρήκες ?? Που ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Δεν έχεις πρόσβαση στις αγγελίες διότι δεν πληρείς ακόμα τις προϋποθέσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Οι αγγελίες δεν είναι προσβάσιμες μέσω ταπατολκ.. Μόνο μέσω Browser.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αυτό έχει υποθεί παραπάνω. Μιλάμε μέσω browser και μόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Το βρήκες ?? Που ?? Στο my playground. Edited March 23, 2016 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Αγγελίες μέσω Tapatalk δεν βλέπετε. Εδώ και πάνω από 3-4 χρόνια τώρα. :) Μόνο από την mobile έκδοση του site μπορείτε - ΟΣΟΙ έχουν το δικαίωμα φυσικά από το forum. ;) Σας ευχαριστώ ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Θα μπορουσε ο περιορισμος να ειναι στο να βαλεις αγγελια και οχι να τις δεις και αν σε ενδιαφερει κατι να το αγορασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Θα μπορουσε ο περιορισμος να ειναι στο να βαλεις αγγελια και οχι να τις δεις και αν σε ενδιαφερει κατι να το αγορασεις. Για λόγους ασφαλείας κάτι ανάλογο δεν μπορεί να γίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) please delete Edited December 16, 2021 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Όλη η Ομάδα Διαχείρισης υπόκειται στον δικό μου έλεγχο. Επομένως είμαι ενήμερος - και ο τελικός δέκτης - των αποφάσεων και των ποινών που δίνουν οι Moderators του φόρουμ. Αν έχεις παράπονα από τον τροπο που σου συμπεριφέρθηκε κάποιος λοιπόν μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον Super Moderator και αν ούτε η δίκη του απάντηση σε ικανοποιήσει μπορεις να επικοινωνήσεις μαζι μου. Επίσης ο λόγος που δίνονται ποινές/BAN αφορούν αποκλειστικά το χρήστη που υπέπεσε στο συγκεκριμένο παράπτωμα και κανέναν άλλο. Δεν είμαστε στα... Παρατράγουδα για να μαθαίνει ο κάθε επισκέπτης το τι κάνουν τα μέλη μας στις παραβάσεις τους. Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν, το θεμα σου δεν εχει κανέναν λόγο ύπαρξης. Σε ευχαριστώ. ;) Edited May 19, 2016 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Μια μικρή βοήθεια Προσπαθώ να κάνω upload μια φωτογραφία: .jpg, μέγεθος 148 KB και 1280*720 και μου βγάζει μήνυμα "exceeds.....quota by 143,9 KB" Από ότι βλέπω στο site τα μέγιστα επιτρεπόμενα όρια είναι 1,00 MB μέγεθος και 3264*2448. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Edited May 19, 2016 by Guest27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπέρα. Δεν επιτρέπεται το uploading των attachments για λίγο καιρό. Θα πρέπει να χρησιμοποιείς κάποιο img upload service και να δίνεις το link σου. Συγνώμη για την ταλαιπωρία, θα λυθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infoseeker Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα σας, Χρησιμοποιείτε encryption (HTTPS) όταν κάνουμε login (στέλνουμε username/password) στο site ή είναι clear text;; Ρωτάω γιατί έκανα login και δεν είδα κάποιο certificate. Αν είναι clear text, καλύτερα να το ξέρουν οι χρήστες γιατί είναι επικίνδυνο αλλά και για να μην βάζουν κοινά passwords με άλλα sites (που δεν πρέπει να το κάνουν όπως και να έχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλησπέρα σας, Χρησιμοποιείτε encryption (HTTPS) όταν κάνουμε login (στέλνουμε username/password) στο site ή είναι clear text;; Ρωτάω γιατί έκανα login και δεν είδα κάποιο certificate. Αν είναι clear text, καλύτερα να το ξέρουν οι χρήστες γιατί είναι επικίνδυνο αλλά και για να μην βάζουν κοινά passwords με άλλα sites (που δεν πρέπει να το κάνουν όπως και να έχει). Καλησπέρα. Απάντησες ήδη μόνος σου, θα πρέπει να μην βάζετε ίδια passwords με άλλα sites και να τα αλλάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Λίγη προσοχή δεν έβλαψε κανέναν μας, σε θέματα ασφάλειας ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6600POWER Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 καλησπέρα, είμαι μέλος απο το 2004 και έχω συστήσει την σελίδα και τα forum της σε όλους τους γνωστούς και φίλους που ασχολούνται με κινητά ή/και τεχνολογικά θέματα τα τελευταία 12 χρόνια... Θεωρώ τραγικό ατόπημα το "απρόσωπο forum" να με "τιμωρεί" για τον λόγο ότι πρώτα διαβάζω όλο το θέμα που με ενδιαφέρει (αρα και βρίσκω την απάντηση που ζητάω) και δεν σχολιάζω ή/και ανοίγω θέματα χωρίς λόγο -με αποτέλεσμα να μην φαίνομαι κατά τα λεγόμενά σας ενεργός- και να μου απαγορεύει να δώ ή να ποστάρω κάποια αγγελία...και να υποχρεώνομαι να μπώ σε άλλες σελίδες (βλ. insomnia.gr). θα χαρώ να λάβω μία ορθολογιστική απάντηση απο τους διαχεοριστές της σελίδας που πιστά ακολουθώ εδώ και πάνω απο μία δεκαετία. ευχαριστώ. Κωνσταντίνος aka 6600power (το nokia 6600 είχα όταν είχα γραφτεί...) Παράθεση ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΣ... ΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...:lol: Xiaomi Redmi Note 3 PRO (και γουστάρωωωωω!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 καλησπέρα, είμαι μέλος απο το 2004 και έχω συστήσει την σελίδα και τα forum της σε όλους τους γνωστούς και φίλους που ασχολούνται με κινητά ή/και τεχνολογικά θέματα τα τελευταία 12 χρόνια... Θεωρώ τραγικό ατόπημα το "απρόσωπο forum" να με "τιμωρεί" για τον λόγο ότι πρώτα διαβάζω όλο το θέμα που με ενδιαφέρει (αρα και βρίσκω την απάντηση που ζητάω) και δεν σχολιάζω ή/και ανοίγω θέματα χωρίς λόγο -με αποτέλεσμα να μην φαίνομαι κατά τα λεγόμενά σας ενεργός- και να μου απαγορεύει να δώ ή να ποστάρω κάποια αγγελία...και να υποχρεώνομαι να μπώ σε άλλες σελίδες (βλ. insomnia.gr). θα χαρώ να λάβω μία ορθολογιστική απάντηση απο τους διαχεοριστές της σελίδας που πιστά ακολουθώ εδώ και πάνω απο μία δεκαετία. ευχαριστώ. Κωνσταντίνος aka 6600power (το nokia 6600 είχα όταν είχα γραφτεί...) Κωνσταντίνε καλησπέρα. Το forum που αγαπάς, ζει από την κίνηση που προκαλούν τα μέλη του, όπως εσύ που επί 10 χρόνια μας επισκέπτεσαι. Αν όλοι έκαναν αυτό που κάνεις σαν snipers (μπαίνουν, εντοπίζουν, φεύγουν χωρίς ίχνος), θα είχαμε σημαντικό πρόβλημα επιβίωσης. ;) Αν συμμετείχες λοιπόν στην κοινότητά μας (γιατί -όχι- δεν συμμετέχεις με το να διαβάζεις και να φεύγεις), τότε και εμείς θα είχαμε κερδίσει ένα ακόμα αξιόλογο μέλος στην παρέα μας που θα προσέφερε στις διαλογικές συζητήσεις και εσύ θα έβλεπες εδώ και χρόνια το B&S. Είναι δική μας επιλογή να δίνουμε πρόσβαση κάτω από συγκεκριμένους όρους στο B&S. Δεν είμαστε σαν άλλα forums, ποτέ δεν λειτουργήσαμε έτσι. Αν μας αγαπάς θα μείνεις και θα σεβαστείς την επιλογή μας η οποία δεν έχει αλλάξει εδώ και 13 χρόνια ;) Υ.Γ. Δεν θες πολύ πάντως, στην τελική ευθεία έχεις φτάσει ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω το username ??!! Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 οχι δε γίνεται αυτό που θες Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Όπως τα λέει ο από πάνω. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 (edited) δεν ξέρω αν το βάζω στο σωστό νήμα αλλά από την ενότητα συσκευές έχει εξαφανιστεί η ενότητα μετά κινητά τις NOKIA τωρα ειδα οτι πηγε στα λοιπα κινητα νομιζω οτι ειναι λαθος η κινηση αυτη γιατι ακομη υπαρχουν πολλες ζωντανες συζητησεις εκει και πολλα κινητα nokia wp περισσοτερα απο τα microsoft Edited August 29, 2016 by P270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 δεν ξέρω αν το βάζω στο σωστό νήμα αλλά από την ενότητα συσκευές έχει εξαφανιστεί η ενότητα μετά κινητά τις NOKIA τωρα ειδα οτι πηγε στα λοιπα κινητα νομιζω οτι ειναι λαθος η κινηση αυτη γιατι ακομη υπαρχουν πολλες ζωντανες συζητησεις εκει και πολλα κινητα nokia wp περισσοτερα απο τα microsoft Μην ανησυχείς, δεν «πέθανε» το θέμα της Nokia, μεταφέρθηκε απλά στο Λοιπά Κινητά. Λογική κίνηση όταν πλέον η εταιρία δεν φτιάχνει συσκευές καιδεν δημιουργούνται πλέον νέα θέματα εκεί. Όταν επανέλθει δριμύτερη να είσαι σίγουρος οτι θα βγει στην κεντρική του forum και πάλι. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Δε βρίσκω επιλογή για mobile view στο ταμπλετ που έχω. Είναι ένα Lenovo tab 2 a10-70. Με το κινητό που μπαίνω υπάρχει κανονικά η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Δεν βρίσκεις ανάλογη επιλογή για tablet γιατί η πρόσβαση στο mobile site επιτρέπεται μόνο σε κινητά: myphone.gr : mobile site launched! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπέρα! Διαπίστωσα ότι έχω και ένα δεύτερο λογαριασμό στο myphone και ήθελα να δω πώς μπορώ να τον απενεργοποιήσω. Δεν βρήκα κάτι από τις ρυθμίσεις.. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 (edited) Μηπως να δουμε λιγο τι γινεται με τον navi55; Ειναι προκλητικος στο Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3) Οταν εγραψα 2-3 λογακια εκει μεσα και γιατι προωθουν συγκεκριμενα κινητα και κανουν το ασπρο μαυρο, μου εκανε παρατηρηση για flaming Μου εστειλαν τρία παιδια PM (!!!!) οτι το κανει συνεχεια αυτο το πραγμα Ο achillesgk και ο Saleakos μου ειπαν τα ιδια πραγματα κανει, τους σβηνει τα μηνυματα και να μην ασχολουμαι με το θεμα. Ο babill2004 μου εγραψε κατι σχετικο πανω στη φωτογραφια, αλλα και αυτος μου εστειλε PM απο μονος του, να μην πολυασοχλουμαι με το θεμα γιατι κανουν το ασπρο μαυρο. Μετα, εγω εστειλα PM στον navi55. Σαφως και δεν ειχα το καλυτερο υφος αλλα δεν προσεβαλα και τον προετρεψα να μαζευτει και να μην συνεχισει να τα κανει αυτα. Και με εκανε ban μια βδομαδα!! Και φυσικα βοηθαει τον χρηστη paok4270, μας εχει πεταξει τα ματια εξω με αυτα που γραφει και ο navi55 του κανει πλατες και κανει παρατηρηση σε ολους τους αλλους. Για ολα αυτα υπαρχουν screenshots βεβαια, και παω στοιχημα οτι θα μαζευτουν και αλλοι χρηστες αν ψαξουμε. Edited November 25, 2016 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts