Jump to content

infoseeker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by infoseeker

  1. Καλησπέρα σας, Χρησιμοποιείτε encryption (HTTPS) όταν κάνουμε login (στέλνουμε username/password) στο site ή είναι clear text;; Ρωτάω γιατί έκανα login και δεν είδα κάποιο certificate. Αν είναι clear text, καλύτερα να το ξέρουν οι χρήστες γιατί είναι επικίνδυνο αλλά και για να μην βάζουν κοινά passwords με άλλα sites (που δεν πρέπει να το κάνουν όπως και να έχει).
  2. Μέγεθος οθόνης 4.5", γενικά επιπλέον χώρο πάνω κάτω δεν είναι το ελάχιστο, προς το νορμαλ θα το έλεγα. Από βάρος ελαφρύ θα το έλεγα. Γενικά έχω κόψει όλες τις ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένο (σβηστή οθόνη), οπότε αυτό που φαίνεται στη σβηστή οθόνη (αφού τελειώσει η κλήση) είναι ένα μπλε λεντάκι πάνω δεξιά που αναβοσβήνει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλες μία χρήσιμη παρατηρήση: 7) Έχει μπαταρία 2200mAh και μπορείς να την αλλάξεις εύκολα (απλά πρέπει να βρεις ίδιου τύπου :) )
  3. Καλησπέρα, μόλις πριν 4 ημέρες πήρα το Leagoo Elite 6. specs: http://www.leagoo.com/mobile/elite_series/Elite_6.html Mια που διάβασα αρκετά εδώ για να δω ποιο κινητό να πάρω είπα να γράψω 2-3 λόγια για αυτό, αφού δεν υπήρχε κάποια σχετική ανάρτηση. Το πήρα και δουλεύει μια χαρά, η οθόνη είναι καλή, η μπαταρία είναι μέχρι στιγμής στις 2,5 ημέρες στο 35% (αλλά δεν είμαι φανατικός των apps & ιντερνετ μεσο κινητού). Μέχρι στιγμής όλα είναι όπως τα λένε τα specs και πάει μια χαρά. Σε browsing και σε youtube που δοκίμασα κάτι απλά πράγματα δουλεύουν επίσης μια χαρά. Μόνο οι εξής παρατηρήσεις: 1) Ουσιαστικά παίρνει μια SIM κανονική και μια ποιο μικρή (έχω μόνο μια κανονική) 2) Στα SMS οι ελληνικοί χαρακτήρες πιάνουν τα διπλά bytes από τους αγγλικούς, οπότε στα Ελληνικά το ΜΝΜ μπορεί να είναι μέχρι ~65 χαρακτήρες. 3) Για να βγάλεις τη SDCARD πρέπει να βγάλεις και τη μπαταρία. 4) Φωτογραφίες, μια έβγαλα προχτές δεν τρελάθηκα. Αυτό που του λείπει (τουλάχιστον για εμένα) είναι καποιο mode που να βγάζει Text ώστε να φαίνεται καθαρό το κείμενο. 5) Το πήρα σε μαύρο, αλλά τα ακουστικά είναι άσπρα :) , όπως και ο φορτιστής. 6) Η συσκευασία περιέχει και ένα πλαστικό κάλυμμα για την οθόνη (κλασσικά το έβαλα με φουσκάλες ...). Δεν είμαι μανιακός smartphone user, οπότε οτι άλλο θέλετε ρωτήστε... :)
×
×
  • Create New...