Επισκέπτης Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Η My Phone SA δεν έχει καμία (απολύτως) σχέση με το myphone.gr. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους: My Phone is a commercial company founded in 2005. The companyʼs prestige headquarters are located in Maroussi, the most buzzing hi-tech business district of Athens, where all the telecommunication companies are located. The purpose of the company is the representation and distribution of mobile phones, Bluetooth accessories and mobile enhancements for Greece, Balkans and Cyprus. Και από σχετικό δελτίο Τύπου για τη διάθεση του Neonode N2 στην Ελλάδα: (...) εμπορική εταιρεία αντιπροσωπειών και διανομής κινητών τηλεφώνων, προϊόντων τεχνολογίας Bluetooth και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα, Κύπρο και τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η ΜyPhone έχει άριστη συνεργασία με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και τις αλυσίδες καταστημάτων στις χώρες δράσης της. Διευθύνων Σύμβουλος της «ΜyPhone Α.Ε.», είναι σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου, ο Πάνος Γ. Σκαρπέλης. Και αφού το έφερε η κουβέντα, η εταιρεία MyPhone, κάνει το πρώτο πάρτι για την πρώτη, παγκοσμίως, παρουσίαση του κινητού τηλεφώνου Neonode N2, στο Babae Club, την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007... ClopyRight του ονόματος δηλαδή...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Μάλλον:p:p:p Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 την Πέμπτη το βράδυ θα είναι το επίσημο launch event (σε κέντρο της παραλιακής) και είμαι καλεσμένος :) θα προσπαθήσω να δω/"δουλέψω" το κινητό και να βγάλω αρκετές φωτό. το event θα γίνει την ίδια μέρα παγκοσμίως Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Γιατί οι επισκεπτες δεν έχουν προσβαση σε όλα τα threats? ΠΧ το φορυμ της ερικσσον. Τυχαίνει να θέλω να μπω γρήγορα χωρις να κάνω log in και είναι λίγο σπαστικό. Σε κανένα άλλο φόρουμ δεν το ξανα είδα αυτο. Θεωρώ πως οι επισκεπτες πρεπει να τα βλέπουν όλα τα φορουμ εχτος buy and sell. και αν θέλουν να ποστάρουν απορίες να γίνονται μέλη Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Τον τελευταίο μήνα παιδεύομαι με την αγορά ενός κινητού και την παράλληλη φορητότητα της σύνδεσης μου. Δυστυχώς οι υπάλληλοι του (γνωστού) καταστήματος από όπου έκανα την αγορά αποδείχθηκαν το λιγότερο ανεύθυνοι. Θέλοντας να καταθέσω την εμπειρία μου στο φορουμ προς γνώση και συμμόρφωση, διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει κάποια ξεχωριστή κατηγορία που να αναφέρεται σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια τέτοια κατηγορία ώστε οι χρήστες του φόρουμ να καταθέτουν τις εμπειρίες τους και να ενημερώνονται για την αξιοπιστία των καταστημάτων που σχετίζονται με την κινητή τηλεφωνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Μόλις ολοκλήρωσα μία συναλλαγή με έναν χρήστη του forum και θέλω να τον αξιολογήσω. Την δημοσίευση της αγγελίας στο B&S την έκανα εγώ... Πως μπορώ να αξιολογήσω τον χρήστη; Διαβάζω τις οδηγίες αλλά δεν βλέπω κάτι και έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι τα παίζω από την νύστα.... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Μήπως θα μορούσαν να μου πουν οι mods σε ποιά κατηγορία θα μπορούσα να γράψω την περιπέτεια μου με ένα κατάστημα πωλησης συσκευών και συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μόλις ολοκλήρωσα μία συναλλαγή με έναν χρήστη του forum και θέλω να τον αξιολογήσω. Την δημοσίευση της αγγελίας στο B&S την έκανα εγώ... Πως μπορώ να αξιολογήσω τον χρήστη; Διαβάζω τις οδηγίες αλλά δεν βλέπω κάτι και έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι τα παίζω από την νύστα.... Αναλυτικές οδηγίες έχει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55734 Υπάρχει κάτι που δεν σε καλύπτει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest BAMBAACHA Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Ισως καποιος το εχει ξαναρωτησει αλλα πως μπορω να θεσω ενα θεμα υπο παρακολουθηση????????????? Ευχαριστω και sorry που ανοιξα καινουριο θεμα για μια ερωτηση.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Αν απαντήσεις σε κάποιο θέμα μπαίνει κατευθείαν παρακολούθηση. Αλλιώς πας εκεί που λέει επιλογές θέματος -> παρακολούθηση θέματος Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 :X:cry::blink::cold::dizzy::tease::rtfm: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Αν απαντήσεις σε κάποιο θέμα μπαίνει κατευθείαν παρακολούθηση. Αλλιώς πας εκεί που λέει επιλογές θέματος -> παρακολούθηση θέματος Πρέπει να έχεις κάνει την κατάλληλη ρύθμιση γι αυτό από τον πίνακαλα ελέγχου σου για το 1ο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 ακούστε τώρα εγώ τι έχω-δν ανοίγω θέμα για να μην φάω μπαν- έβαλα παρακολούθιση όλων των θεμάτων που ποστάρω ή δημιουργώ και γιατί γέμισε το email μου το μετάνιωσα αλλά το αλλάξα από το προφίλ και δν σταμάτισα να ενημερώνομε :(:( Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2007 ακούστε τώρα εγώ τι έχω-δν ανοίγω θέμα για να μην φάω μπαν- έβαλα παρακολούθιση όλων των θεμάτων που ποστάρω ή δημιουργώ και γιατί γέμισε το email μου το μετάνιωσα αλλά το αλλάξα από το προφίλ και δν σταμάτισα να ενημερώνομε :(:( Σε κάποιο e-mail παρακολούθησης που θα σου έρθει μπορείς να πατήσεις εκεί που λέει "Διακοπή Λήψης Ειδοποιήσεων" θα στις σταματήσει όλες αλλά προσοχή γιατί "Αν κάνετε κλικ σε αυτόν, τότε δεν θα λάβετε άλλες ειδοποιήσεις και ούτε θα μπορέσετε να αναιρέσετε την απόφασή σας!" Bayern έχεις δίκιο, κι εγώ έτσι θυμόμουν αλλά βαρέθηκα να το doublecheck. Shame on me Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 όσες φορές έχω προσπαθήσει να βάλω λατινικούς χαρακτήρες με τόνο δεν τα καταφέρνω αφου εμφανίζεται é è τέτοια παράξενα. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Συγνώμη που δεν ήμουν τόσο περιεκτικος στο προηγούμενο ποστ. Το πρόβλημα είναι οτι όταν παω να να βάλω λατινικούς χαρακτήρες με τόνο(e με τόνο απο δεξιά στ'αριστερά, e με τόνο απο δεξιά στ'αριστερά και a με τόνο απο αριστερά στα δεξιά,όπως στα ισπανικά οπου βάζουν τόνους σίγουρα θα έχετε δει) δεν μου βγαίνουν οι σωστοί χαρακτήρες αλλα μου βγαίνει αντίστοιχα: è é à .Τους χαρακτήρες τους πατάω αλλάζοντας γλώσσα στο πληκτρολόγιο. Καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Με μια μικρή καθυστέρηση (ας μην κοιτάξουμε τις ημερομηνίες καλύτερα), παρέχεται πλέον και η δυνατότητα εμφάνισης των δημοφιλέστερων κινητών (avatars), όπως αυτά διαμορφώνονται από τις επιλογές των μελών. http://www.myphone.gr/devices/charts.php?do=avatars Εκτός από τα 50 δημοφιλέστερα avatars, παρουσιάζονται στοιχεία και για το avatar που εσείς έχετε επιλέξει (ποιοι ακόμη το χρησιμοποιούν). Να σημειώσω απλά ότι για ευνόητους λόγους παρουσιάζονται μόνο οι 20 πιο... δραστήριοι χρήστες που χρησιμοποιούν το κάθε avatar (σύμφωνα με τον αριθμό των μηνυμάτων τους). Μερικά πρώτα συμπεράσματα: Αρκετοί έχουν ξεχαστεί ακόμη με... avatar κινητού κάποιας ηλικίας. Το Nokia 6600 ήταν το πιο δημοφιλές κινητό όλων των εποχών, τουλάχιστον στο myphone.gr Από τα νεότερα κινητά, το Nokia N95 βρίσκεται στην 16η μόλις θέση Το Mitac Mio A701 είναι λίγο πιο δημοφιλές από το Apple iPhone Για όσους ενδιαφέρονται να... συμμετέχουν στη μάχη των avatars, ενημερώνω ότι τα στατιστικά στοιχεία για το Top 50 ενημερώνονται 2 φορές ημερησίως και όχι σε πραγματικό χρόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Απ' ότι βλέπω το δικό μου avatar το έχουν επιλέξει άλλα επτά άτομα... Πως μπορούμε να δούμε ποιό είναι το πιο «αχρησιμοποίητο» avatar; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Το 6600 ηταν οντως το πιο δημοφιλες κινητο ... Ειναι πολλοι που το εχουν ξεχασει εκει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Απ' ότι βλέπω το δικό μου avatar το έχουν επιλέξει άλλα επτά άτομα... Πως μπορούμε να δούμε ποιό είναι το πιο «αχρησιμοποίητο» avatar; Θέλεις δηλαδή στατιστικά για τα Avatars που έχει επιλέξει μόνο... ένας χρήστης; Παραδόξως είναι περίπου 150. Ενδεικτικά αναφέρω: Mobiado Professional EML, Nokia N81 8GB, Siemens CL75, Philips S800, NEC N342i, Vertu Ascent Pink... Συνολικά, χρησιμοποιούνται 730 διαφορετικά avatars. Τα υπόλοιπα δεν τα έχει επιλέξει κανείς :p. Το Mitac Mio A701 είναι λίγο πιο δημοφιλές από το Apple iPhone Αυτό πλέον άλλαξε. Το Apple iPhone είναι πιο δημοφιλές από το Mitac Mio A701. Το πρώτο σκαρφάλωσε στην 26η θέση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Έχετε επιλέξει ως Avatar το Nokia E60. Εκτός από εσας άλλα... 16 μέλη έχουν επιλέξει το ίδιο avatar. Πολλοί είμαστε...!:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. October 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Ωραιο!!! Δωσε μας κι αλλα stats Μανο... Επειδη το myphone μαζευει τοσο κοσμο βγαινουν πολυ ενδιαφεροντα συμπερασματα για ολη την ελληνικη ιντερνετικη κοινοτητα. Τι λειτουργικο εχουμε τι πλογηγο κλπ Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Ωραιο!!! Δωσε μας κι αλλα stats Μανο... Επειδη το myphone μαζευει τοσο κοσμο βγαινουν πολυ ενδιαφεροντα συμπερασματα για ολη την ελληνικη ιντερνετικη κοινοτητα. Τι λειτουργικο εχουμε τι πλογηγο κλπ Κάποια στατιστικά υπάρχουν εδώ, αλλά χρειάζονται ανανέωση... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. October 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Ναι αυτα εχω υποψη μου, αλλα ειναι out of date... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Πιστεύω ότι θα ήτα πολύ καλό να είχαμε μια ξεχωριστή κατηγορία για τα ταξίδια γιατί αλλιώς γίνεται μπάχαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts