Mitsos_The_Great Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Να πω κάτι ρατσιστικό (για εμάς του αριστερόχειρες) που έχω προσέξει; το μικρόφωνο ομιλίας είναι κάτω δεξιά επειδή είμαι αριστερόχειρας το κινητό το κρατάω με το αριστερό και πολλές φορές με ακούνε σιγά όταν το κρατάω με το δεξί τα πράγματα είναι απολύτως φυσιολογικά με ακούνε τέλεια. Σαν αριστερόχειρας συμφωνώ... :lol: Όπως είχα πει παλιότερα, προτιμώ να ψωνίζω από eBay αυτά τα πράγματα. Με 8€ πήρα θήκη-πορτοφόλι, ζελατίνα και stylus. Εκτός φυσικά αν το βιάζεσαι οπότε μην δώσεις σημασία στο post. Μπορείς να δώσεις Link εδώ ή με PM; Βιάζομαι και θα πάρω μια φθηνή και προσωρινή από το Σκρουτζ μέχρι να λάβω την άλλη από τον πωλητή στο ebay.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μπορείς να δώσεις Link εδώ ή με PM; Βιάζομαι και θα πάρω μια φθηνή και προσωρινή από το Σκρουτζ μέχρι να λάβω την άλλη από τον πωλητή στο ebay.:) Αυτές που είχα πάρει εγώ έχουν λήξει πλέον, ψάξε με κωδικό μοντέλου (C5303) και πάρε από ευρωπαϊκό μαγαζί (συνήθως Βρετανία) με καλή βαθμολογία. Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Να πω κάτι ρατσιστικό (για εμάς του αριστερόχειρες) που έχω προσέξει; το μικρόφωνο ομιλίας είναι κάτω δεξιά επειδή είμαι αριστερόχειρας το κινητό το κρατάω με το αριστερό και πολλές φορές με ακούνε σιγά όταν το κρατάω με το δεξί τα πράγματα είναι απολύτως φυσιολογικά με ακούνε τέλεια. Ρατσιστικό είναι το γεγονός ότι εμείς οι αριστερόχειρες πεθαίνουμε νωρίτερα σε σχέση με τους δεξιόχειρες!!!! :p:p Με το κινητό δεν έχω κάποιο πρόβλημα! Σαν αριστερόχειρας συμφωνώ... :lol: Μπορείς να δώσεις Link εδώ ή με PM; Βιάζομαι και θα πάρω μια φθηνή και προσωρινή από το Σκρουτζ μέχρι να λάβω την άλλη από τον πωλητή στο ebay.:) Αυτή αν θες stylus κι αυτή αν θες βάση αυτοκινήτου. Από στιγμή σε στιγμή περιμένω να μου έρθουν και οι δυο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Το θεμα με τους 160 χαρακτηρες στα ελληνικα sms που ειχα απο πολυ παλια (και μονο με root και επεμβασεις στα του συστηματος ειχα διορθωσει στο Arc S που ειχα) φαινεται να υπαρχει ακομη... Ειναι γενικο αυτο με της Sony τα κινητά; Ή δε μπορω να βρω πως θα αλλαξω την επιλογη; Μεχρι να ρουταρω το SP , εβαλα προσωρινα το Handcent , που λυνει το θεμα και δουλευει αψογα. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ευχαριστώ πολύ zxr! /Τελικά το πήγα στον ΟΤΕ το κινητό και δεν μου το άλλαξαν. Πρέπει να το στείλουν στη Sony λένε να το δει και αν το εγκρίνει να μου δώσουν άλλη συσκευή! 3 ημερών κινητό, σωστά διαβάζετε! Τους είπα ότι απαιτώ αντικατάσταση και μου ειπαν πως πρεπει να παει στο service και ότι δεν είχαν άλλο SP. Ντάξει για 1 πίξελ δεν χάλασε ο κόσμος αλλά προσέχετε από που αγοράζετε παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Νομίζω αντικατάσταση συσκευής με ένα καμένο πιξελ κάνει μόνο η lg. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 LG στα κινητα δεν ξερω, αλλα σε τηλεωραση πριν 3 χρονια αγορασμενη καινουρια ειχε 2 πιξελ καμενα, αλαγη δεν εγινε, γιατι λεγανε πρεπει να ειναι κοντα κοντα, δεν το πιεσα και εγω μιας και δεν με ενοχλουσε, απο τοτε δεν εκαψε αλλο. Στα κινητα πρεπει να ειναι ποιο αυστηρα μιας και ενα καμενο κανει μπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ευχαριστώ πολύ zxr! /Τελικά το πήγα στον ΟΤΕ το κινητό και δεν μου το άλλαξαν. Πρέπει να το στείλουν στη Sony λένε να το δει και αν το εγκρίνει να μου δώσουν άλλη συσκευή! 3 ημερών κινητό, σωστά διαβάζετε! Τους είπα ότι απαιτώ αντικατάσταση και μου ειπαν πως πρεπει να παει στο service και ότι δεν είχαν άλλο SP. Ντάξει για 1 πίξελ δεν χάλασε ο κόσμος αλλά προσέχετε από που αγοράζετε παιδιά! Δεν είναι θέμα από που αγοράζεις φίλε μου. Είναι να μην πέσεις σε ελάττωμα. Ελπίζω να μην σε ενοχλεί τουλάχιστον. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Επειδη εχω θεμα με το Τ οπως ανεφερα σε προηγουμενα ποστ και επειδη δοκιμασα και εγω το SUS ειχα ακριβως το ιδιο θεμα στα windows 8.1, μου εμφανιζε μονο καποια μοντελα και κατα κυριο λογο ολες τις εκδοσεις του Ζ1-Ζ-ZU,tablet Ζ και καποια παλια μοντελα που ηταν με κουμπια ακομα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norbitgr Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 περασα περιπετεια,μου ειχε κανει καταληψη της συσκευης και ασκουσε τον ελεγχο το μακαφι.εβλαλα την σιμ και ανοιξε οπως το εβαλα στην αρχικη συσκευασια και στριμωχτηκε και ζητουσε κωδικο τον οποιο δεν ειχα σημειωσα,ουτε θυμομουν οτι ειχα δηλωσει,δηλαδη δεν ειχα προσβαση στη συσκευη που αγορασα.αφου περασα ωρες αγωνιας και προσπαθειας βρηκα μια προσωρινη αλλα επειδη και στην αγορα απο επωνυμο μαγαζι για το κοινο μου ειχαν δωσει αρχικα ανοιγμενο και δουλεμενο απο αλλον θα δουλευω και κινεζικο για να μαθω αντροιντ διαβαζοντας το φορουμ οσο μπορω,ειναι δυσκολο το ρουτ και να αλλαξω ρομ,ουτε να ενεργοποιησω τζπιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δεν είναι θέμα από που αγοράζεις φίλε μου. Είναι να μην πέσεις σε ελάττωμα. Ελπίζω να μην σε ενοχλεί τουλάχιστον. Αρχηγε ,,,πηρα τηλεφωνο σε δυο καταστηματα Sony center,και μου ειπαν οτι δε θα βγαινει το sp με την 4.3. Οταν βγαινει με μια εκδοση ενα κινητο στο εργοστασιο δεν την αλλαζουν στη πορεια της παραγωγης. Οτι αναβαθμιση γινεται,,τη κανουμε εμεις. Αυτο που μου ειπαν ισχυει τελικα,,η εχουμε κατι αλλο στη πραξη με τα κινητα της Sony ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγω παντως με κινητα της sony μου χει τυχει να ξεκιναει με αλλη εκδοση και μετα απι μηνες να κυκλοφορει με αλλη.. βεβαια αυτο ειχε γινει με συσκευες του 2010-2011 ισως τωρα να αλλαξε τακτικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Εμένα με τη Sony μου έχει τύχει να βγει νέα έκδοση κ απλά να έχω μια συσκευή smart!Από phone τίποτα :p Εγώ που είχα πάρει τότε το neo v το κουτί έλεγε upgrade to ics. Άρα θα βάλουν κανένα αυτοκόλλητο με τη μελλοντική αναβάθμιση! Edited January 13, 2014 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Πηγα πριν λιγο στη κοσμοτε εδω στη Λαρισα Ειχαν σε λειτουργεια το sp και το huawei g526...το ενα διπλα στο αλλο.. Το sp δεν επιανε με τιποτα το wifi του μαγαζιου.. Μια φορα το επιασε ,,και το εχασε αμεσως.. Το huawei,,,παντα δυο γραμμες,,το εσβυνα το αναβα το wifi,,παντα επιανε δυο γραμμες,,και στο ιντερνετ σφαιρα... Να φταιει στο sp το αλουμινιο στη κατασκευη του;;; Πόσο αλουμίνιο έχει;Όσοι πιάνουν καλά wifi έχουν λιγότερο αλουμίνιο σε σχέση με αυτούς που δε πιάνουν;! :p Δηλαδή εγώ με το p δε θα πρεπε να πιάνω με τίποτα! Όπως έχουν πει κ άλλα παιδιά από δω μάλλον είναι θέμα hardware. Όποιος είναι root και έχει προβλήματα με το WiFi ας κάνει τα παρακάτω: 1) Κατεβάστε τον Yaffs Explorer 2) Τρέξτε το πρόγραμμα και στις επιλογές (είναι οι τρεις τελίτσες κάτω δεξιά) Επιλέξτε Settings και τσεκάρετε το Enable Root Access 3) Πηγαίνετε στο path /system/etc/firmware/wlan/prima/. Εντοπίστε το αρχείο WCNSS_qcom_cfg.ini και πατήστε παρατεταμένα πάνω του. Στο μενού που εμφανίζεται επιλέξτε Permissions και τσεκάρετε τις δυο πρώτες σειρές. Πατήστε Set. 4) Πατήστε ξανά παρατεταμένα στο ίδιο αρχείο και επιλέξτε Open->Text->File Editor 5) Πηγαίνετε στην τελευταία σειρά και εντοπίστε τη γραμμή ConnectivityThresholdDBM=-87. Αλλάξτε την σε ConnectivityThresholdDBM=-100, σώστε και κάντε reboot. Πείτε μου αν είδατε διαφορά. Ρίσκο η δουλειά! Κ γω κάποια στιγμή λέω να το πάρω! ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα SOFTWARE αυτο με το Wifi... στα 3 μετρα επιανα 1 γραμμη τωρα με την 4.3 την Leaked πιανω στα 10 μετρα 3 γραμμες... με την σωστη αναβαθμιση θα ισιωσει... Αυτο με το Threshold φιλε zxr τρωει ΠΟΛΥ μπαταρια, διοτι δουλευει συνεχως το Android OS 70% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Επειδη εχω θεμα με το Τ οπως ανεφερα σε προηγουμενα ποστ και επειδη δοκιμασα και εγω το SUS ειχα ακριβως το ιδιο θεμα στα windows 8.1, μου εμφανιζε μονο καποια μοντελα και κατα κυριο λογο ολες τις εκδοσεις του Ζ1-Ζ-ZU,tablet Ζ και καποια παλια μοντελα που ηταν με κουμπια ακομα :confused: βρηκα την λυση : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2543276&page=2 Right-click on icon on desktop(Windows 8) Select Troubleshoot Compatibility. Click Troubleshoot Program. Tick "the program worked in earlier versions of windows....." and click Next. Select Windows 7. Click on Test the Program. Accept Licence Agreement and proceed to next screen. Xperia T, TL,TX, and others not listed before should be displayed now. If its there now, go back to the Compatibility screen and click on "Yes Save these settings for this program. Ignore Error messages. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εγω απο εδω την κατεβασα: http://www.xperiablog.net/forum/resources/categories/xperia-t.22/ τι εννοεις ελληνικη ρομ? παντως εχει κ ελληνικα! κατι ακομα. Εχω κατεβασει το sony update service στον υπολογιστη μου αλλα στην λιστα που επιλεγεις τηλεφωνο δεν εμφανιζει το δικο μου(xperia t ) , ενω στον υπολογιστη του αδερφου μου που το κατεβασα την ιδια μερα το εμφανιζει. Ξερει κανεις γιατι? η μονη διαφορα ειναι οτι εγω εχω windows 8 και ο αδερφοσ μου windows xp αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο. Εννοώ την ρομ που είναι για Ελλάδα (και άλλες χώρες). Δεν έχει την ίδια ονομασία παντού. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα SOFTWARE αυτο με το Wifi... στα 3 μετρα επιανα 1 γραμμη τωρα με την 4.3 την Leaked πιανω στα 10 μετρα 3 γραμμες... με την σωστη αναβαθμιση θα ισιωσει... Αυτο με το Threshold φιλε zxr τρωει ΠΟΛΥ μπαταρια, διοτι δουλευει συνεχως το Android OS 70% Καλησπέρα. Μιας και έχεις βάλει την 4.3 έστω και leaked, μπορείς να μας πεις εάν το πρόβλημα με την χαμηλή ένταση του bluetooth έχει λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα SOFTWARE αυτο με το Wifi... στα 3 μετρα επιανα 1 γραμμη τωρα με την 4.3 την Leaked πιανω στα 10 μετρα 3 γραμμες... με την σωστη αναβαθμιση θα ισιωσει... Αυτο με το Threshold φιλε zxr τρωει ΠΟΛΥ μπαταρια, διοτι δουλευει συνεχως το Android OS 70% Κ άμα είναι καθαρά θέμα software γιατί υπάρχει αυτό το θέμα σε ίδιες εκδόσεις; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Απ' ότι λένε στο xda, ξεκίνησε το rollout της 4.3 . Επίσης το περίεργο είναι ότι στο ptcb εξαφανίστηκε η .278 έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Αρχηγε ,,,πηρα τηλεφωνο σε δυο καταστηματα Sony center,και μου ειπαν οτι δε θα βγαινει το sp με την 4.3. Οταν βγαινει με μια εκδοση ενα κινητο στο εργοστασιο δεν την αλλαζουν στη πορεια της παραγωγης. Οτι αναβαθμιση γινεται,,τη κανουμε εμεις. Αυτο που μου ειπαν ισχυει τελικα,,η εχουμε κατι αλλο στη πραξη με τα κινητα της Sony ?? Σωστό αυτό που σου είπαν. Αλλά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα σε αυτό. Από τη στιγμή που μπορείς να περάσεις την καινούρια έκδοση στο σπίτι σου, τι σε νοιάζει με ποια θα το αγοράσεις; ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα SOFTWARE αυτο με το Wifi... στα 3 μετρα επιανα 1 γραμμη τωρα με την 4.3 την Leaked πιανω στα 10 μετρα 3 γραμμες... με την σωστη αναβαθμιση θα ισιωσει... Αυτο με το Threshold φιλε zxr τρωει ΠΟΛΥ μπαταρια, διοτι δουλευει συνεχως το Android OS 70% Όταν λες πολύ πόσο δηλαδή; Σε σχέση με πρίν πάντα. Γιατί μόνο από το WiFi (και φυσικά όταν είναι ανοιχτό) δεν παίζει να χτυπάμε 70%. Σϊγουρα δεν είναι κάτι άλλο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Απ' ότι λένε στο xda, ξεκίνησε το rollout της 4.3 . Επίσης το περίεργο είναι ότι στο ptcb εξαφανίστηκε η .278 έκδοση... Δεν επιβεβαιώνεται σε βαθμό που να μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη είδηση. Επίσης κάποιοι βλέπουν ακόμα την τελευταία έκδοση στο ptcdb.com Ο,τι να 'ναι μου φαίνεται αυτή η σόνυ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 εγω απο εδω την κατεβασα: http://www.xperiablog.net/forum/resources/categories/xperia-t.22/ τι εννοεις ελληνικη ρομ? παντως εχει κ ελληνικα! κατι ακομα. Εχω κατεβασει το sony update service στον υπολογιστη μου αλλα στην λιστα που επιλεγεις τηλεφωνο δεν εμφανιζει το δικο μου(xperia t ) , ενω στον υπολογιστη του αδερφου μου που το κατεβασα την ιδια μερα το εμφανιζει. Ξερει κανεις γιατι? η μονη διαφορα ειναι οτι εγω εχω windows 8 και ο αδερφοσ μου windows xp αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο. τα 8αρια ειχαν θεμα, και εγω δεν μπορουσα να δω το κινητο ουτε με το flash tool.. Γυρισα στα 7 να ησυχασω. οταν λεμε ελληνικη ρομ εννοουμε αυτη που εχει βγει για κινητα τα οποια προοριζονται για ελλαδα, και βασικα η μονη διαφορα ειναι οτι υποστηριζει ΣΜΣ 160 χαρακτηρων, χωρια τυχον κλειδωματα που μπορει να εχει μια αλλη ρομ αλλης χωρας απο τα οποια απαλασεσαι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 τα 8αρια ειχαν θεμα, και εγω δεν μπορουσα να δω το κινητο ουτε με το flash tool.. Γυρισα στα 7 να ησυχασω. οταν λεμε ελληνικη ρομ εννοουμε αυτη που εχει βγει για κινητα τα οποια προοριζονται για ελλαδα, και βασικα η μονη διαφορα ειναι οτι υποστηριζει ΣΜΣ 160 χαρακτηρων, χωρια τυχον κλειδωματα που μπορει να εχει μια αλλη ρομ αλλης χωρας απο τα οποια απαλασεσαι. Αυτό εννοώ ευχαριστώ τον Νίκο για την διευκρίνηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Αυτό εννοώ ευχαριστώ τον Νίκο για την διευκρίνηση. το ξερω οτι εννοεις αυτο, απλα για να μην απορειτε τι τρεχει. ειχα παιδευτει πολυ με τα 8αρια, και ενιωθα κουλος να μην μπορω να δουλεψω οπως θελω, οποτε τα εστειλα.. ενα παλικαρι ειχε γραψει και οδηγο για τα 8αρια να κανεις και καποιες αλλες αλλαγες, αλλα δε νομιζω οτι αξιζει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 καλησπέρα παιδιά! Σήμερα επιτέλους , μετά από ένα μήνα παρέλαβα την καινούρια συσκευή. Να σας ρωτήσω μου βγάζει να περάσω την .254 , αλλά λέω να το αφήσω και να βάλω κατευθείαν την 4.3. Θα μου την βγάλει όμως όταν θα είναι διαθέσιμη; ή πρέπει να περάσω την .254 οπωσδήποτε; Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts