Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thanks παιδια, ειχα αρχισει να ανησυχω οτι πηρα μουφα συσκευη.

ερωτηση, το 4g εχει εξτρα χρεωσεις?

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χαχαχα.αυτοί είναι ικανοί να έχουν βάλει όντως κάνα bot το οποιο να τσεκάρει τι έχεις στείλει και με το που δει τις λέξεις "optimus g , 4G" να απαντάει αυτόματα :P :P

thanks παιδια, ειχα αρχισει να ανησυχω οτι πηρα μουφα συσκευη.

ερωτηση, το 4g εχει εξτρα χρεωσεις?

όχι. ότι έχει και το 3g. αλλάζει η ταχύτητα όχι ο όγκος των δεδομένων που κατεβάζεις

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Προσοχη ομως. Υπαρχει εδω μια λεπτομερια που αν δεν την προσεξεις την πατας. Αλλαζεις η αναλογια MByte/sec!

Στην ιδια μοναδα χρονου, ο ογκος δεδομενων ειναι μεγαλυτερος με το 4G. Δηλαδη, σερφαρισμα με 3G μια ωρα και σερφαρισμα με 4G μια ωρα. Με 4G εχεις χρησιμοποιησει πολυ μεγαλυτερο ογκο δεδομενων.

Θελει να εχεις λιγο το νου σου σ' αυτο αλλιως θα υπαρξουν εκπληξεις! Προφανως ασχημες!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από τα του Skroutz;

Πιστεύετε η τιμή να "πέσει" μετά και την έλευση του G2 κοντά στα 300€ πάλι ;;

έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από τα του Skroutz;

Πιστεύετε η τιμή να "πέσει" μετά και την έλευση του G2 κοντά στα 300€ πάλι ;;

Η τιμη θα πεσει οταν ερθει καινουργια παρτιδα optimus g στα σκρουτζομαγαζα.ενα μηνα πριν το παρω κοιταγα συνεχεια την τιμη του.διακυμανσεις του ευρω μεχρι που επαψαν ορισμενα μαγαζια να τοχουν.τοτε η τιμη εκτινασσοταν στα 360 απο 320.

προτεινω birdphone.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Η τιμη θα πεσει οταν ερθει καινουργια παρτιδα optimus g στα σκρουτζομαγαζα.ενα μηνα πριν το παρω κοιταγα συνεχεια την τιμη του.διακυμανσεις του ευρω μεχρι που επαψαν ορισμενα μαγαζια να τοχουν.τοτε η τιμη εκτινασσοταν στα 360 απο 320.

προτεινω birdphone.

δηλαδή προτείνεις να περιμένω μέχρι να αυξηθεί η λίστα των καταστημάτων στο Skroutz ή η διαφορά σε σχέση με τώρα (~350€) θα'ναι μικρή ;;

δηλαδή προτείνεις να περιμένω μέχρι να αυξηθεί η λίστα των καταστημάτων στο Skroutz ή η διαφορά σε σχέση με τώρα (~350€) θα'ναι μικρή ;;

Οταν φερουν τα Kaizershop,kaizer,birdphone ειμαι σιγουρος(οσο μπορω ναμαι,δεν εχω και καταστημα :lol: ) πως η τιμη θα πεσει στα 330 ή και 320.αν ομως εμπιστευεσαι καποιο απο αυτα που τοχουν,ακομη και στα 350,ειναι value.

Δεν εχω αποψη για αυτα που τοχουν τωρα,ειδαλλως θα σου ελεγα.

Οταν φερουν τα Kaizershop,kaizer,birdphone ειμαι σιγουρος(οσο μπορω ναμαι,δεν εχω και καταστημα :lol: ) πως η τιμη θα πεσει στα 330 ή και 320.αν ομως εμπιστευεσαι καποιο απο αυτα που τοχουν,ακομη και στα 350,ειναι value.

Δεν εχω αποψη για αυτα που τοχουν τωρα,ειδαλλως θα σου ελεγα.

Μου φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι έχει τόσα λίγα καταστήματα το Skroutz στο G, όχι μόνο καταστήματα παραεισαγωγής, αλλά και επώνυμα (π.χ Public).

Θα περιμένω λίγο γιατί έχω αγοράσει από Kaizer (αυτό που βρίσκεται στην Ομόνοια) και έχω καλές εντυπώσεις, εκτός κι αν το φέρει πρώτο το Birdphone.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και, βεβαίως, περιμένω κι άλλες προτάσεις για καταστήματα. :)

Μου φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι έχει τόσα λίγα καταστήματα το Skroutz στο G, όχι μόνο καταστήματα παραεισαγωγής, αλλά και επώνυμα (π.χ Public).

Θα περιμένω λίγο γιατί έχω αγοράσει από Kaizer (αυτό που βρίσκεται στην Ομόνοια) και έχω καλές εντυπώσεις, εκτός κι αν το φέρει πρώτο το Birdphone.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και, βεβαίως, περιμένω κι άλλες προτάσεις για καταστήματα. :)

Σωπα βρε.μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο(αλλωστε για αυτο το σκοπο δεν ειμαστε στο φορουμ???).

Παντως απο κριτικες που ειχα δει παλια στο σκρουτζ το kaizerstore ειχε πολυ καλες.

Αν αυτο λεει κατι...

Το Kaiser στην Πανεπιστημίου είναι άψογο. Εγώ εκει το αγόρασα και επειδή ήταν ελαττωματικό εξαρχής και η LG καθε φορά που έφτιαχνε κατι, κατι άλλο χάλαγε, ζήτησα αντικατασταση και μου έδωσαν τα χρήματα μου πίσω.

Το θέμα είναι δε ξέρω τι να πάρω...

Edited by CKB

για το δευτερο θελει προφανως αλλαγη ρομ.. (ευκολος τροπος δε ξερω αν υπαρχει.. αλλαζοντας dialer απο το market ισως? αν γνωριζει κανεις ας μας πει)

κανεις καμια λυση για την αλλαγη στον τροπο απαντησης κλησεων?

Εχω ενα προβλημα με το ραφιοφωνο. Μερικες φορες δεν κλεινει, ακομα και οταν βγαζω τα ακουστικα συνεχιζει να παιζει(με χιονια βεβαια).

Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι γι αυτο?

(Εκτος απ το να σταματησω να ακουω ραδιοφωνο...)

haters still hate...

υπαρχει τροπος να απαντας ΜΟΝΟ με συρσιμο, ακομα και με ανοικτη οθονη?? :)

δε κλεινει?? περιεργο.... να εχει καμια ρυθμιση?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

την cyanogen 10.2 την έχει περάσει κάνεις να μάθουμε καμιά γνώμη;;; Πως πάει; τρέχει; κολλάει;

Δωσε μου ενα λογο και θα βαλω εγω, αλλα δωσε μου ενα λογο!

Εχω ηρεμησει λες και εχω iPhone.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Δωσε μου ενα λογο και θα βαλω εγω, αλλα δωσε μου ενα λογο!

Εχω ηρεμησει λες και εχω iPhone.

μόνο και μόνο από περιέργεια και να έχεις την τελευταία έκδοση του android...

Παιδιά τώρα που το κινητό είναι διαθέσιμο από VNP στα 345 να το τσιμπήσω ; Είναι όντως διαθέσιμο , ένας φίλος μου που το παρήγγειλε από smarties θα το παραλάβει τη Δευτέρα (επειδή σήμερα είναι κλειστά τα courier).

Το ξέρω ότι αξίζει τα λεφτά του , αλλά 1) είναι αξιόπιστο το VNP 2) Μήπως να περιμένω καμια βδομάδα ακόμα να πέσει κι άλλο η τιμή ;

Απαντήστε μου ώστε το βράδυ να το παραγγείλω αν είναι!

Υ.Γ. Σκέφτομαι να περιμένω ως τα Χριστούγεννα και να πάρω το Note 3 γύρω στα 500 ευρώ.Σκέφτομαι όμως ότι θα κάνει 600 + ευρώ άρα μήπως η σωστή λύση είναι να πάρω το G ?

Υ.Γ. 2 Έχω το Sony Ericsson S312 τώρα , οπότε θέλω άμεσα τη γνώμη σας ! :P

Edited by GeorgeLS
Λάθος

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

διαθεσιμο δεν το λες στο VNP (1-3 μερες μπορει να σημαινει και ποτε)

αν δεν ειναι προβλημα το εξτρα 10αρικο παρτο απο kaizer ως δοκιμασμενο απο πολλους και λογω αμεσης διαθεσιμοτητας

(το note3 ειναι εντελως αλλη κατηγορια συσκευης για μενα, αλλα ας μην το κανουμε παλι vs συσκευων.. υπαρχει το αναλογο thread γι αυτο)

διαθεσιμο δεν το λες στο VNP (1-3 μερες μπορει να σημαινει και ποτε)

αν δεν ειναι προβλημα το εξτρα 10αρικο παρτο απο kaizer ως δοκιμασμενο απο πολλους και λογω αμεσης διαθεσιμοτητας

(το note3 ειναι εντελως αλλη κατηγορια συσκευης για μενα, αλλα ας μην το κανουμε παλι vs συσκευων.. υπαρχει το αναλογο thread γι αυτο)

Υ.Γ. Το θέλω σε άσπρο , άρα απορρίπτεται το kaizershop!

Φίλε δεν με νοιάζει τόσο το μέγεθος , όσο το να είναι αξιόπιστη η συσκευή.Την συσκευή που θα πάρω θέλω να την κρατήσω τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2015 (δηλαδή 20 + μήνες) , οπότε δεν θέλω να έχει κάτι που να μου λείπει! (όχι δεν μου λείπει η κάρτα μνήμης αφού έχει 32-25 διαθέσιμα- gb μέσα) , αλλά δεν θέλω να κολλάει πολύ σε κάποιο βαρύ πρόγραμμα/παιχνίδι που θα χρησιμοποιώ! Έχω μάθει τα καλύτερα για το G και πιστεύω πως θα με καλύψει...

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

αφου θες το ασπρο κανε ενα τηλ στο vnp να δεις αν προκειται να το φερουν συντομα

οσο για τη συσκευη, οτι εχεις διαβασει ισχυει και σιγουρα ειναι κατι παραπανω απο τιμια προταση σε αυτα τα λεφτα

Το άσπρο έχει το σήμα της LG στο μπροστινό μέρος; Σε κάποιες φωτογραφίες δεν υπάρχει.

θυμάται κανείς το site που βάζαμε το ιμει για να δούμε από που είναι μια.συσκευή;

Ψάχνω εδώ στο θέμα αλλά δεν το βρήκα.

Ούτε στα bookmarks :p

θυμάται κανείς το site που βάζαμε το ιμει για να δούμε από που είναι μια.συσκευή;

http://www.sndeep.info

Sndeep.info για να δεις το ιμει! Με προλαβαν! Φίλε georgeLS αν πάρεις στο vnp ενημέρωσε και εδώ αν μπορείς για την διαθεσιμότητα..

Edited by l_kostas

• The title was changed to LG Optimus G (E975)