striker10 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 thanks παιδια, ειχα αρχισει να ανησυχω οτι πηρα μουφα συσκευη. ερωτηση, το 4g εχει εξτρα χρεωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 χαχαχα.αυτοί είναι ικανοί να έχουν βάλει όντως κάνα bot το οποιο να τσεκάρει τι έχεις στείλει και με το που δει τις λέξεις "optimus g , 4G" να απαντάει αυτόματα :P :P thanks παιδια, ειχα αρχισει να ανησυχω οτι πηρα μουφα συσκευη. ερωτηση, το 4g εχει εξτρα χρεωσεις? όχι. ότι έχει και το 3g. αλλάζει η ταχύτητα όχι ο όγκος των δεδομένων που κατεβάζεις Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Προσοχη ομως. Υπαρχει εδω μια λεπτομερια που αν δεν την προσεξεις την πατας. Αλλαζεις η αναλογια MByte/sec! Στην ιδια μοναδα χρονου, ο ογκος δεδομενων ειναι μεγαλυτερος με το 4G. Δηλαδη, σερφαρισμα με 3G μια ωρα και σερφαρισμα με 4G μια ωρα. Με 4G εχεις χρησιμοποιησει πολυ μεγαλυτερο ογκο δεδομενων. Θελει να εχεις λιγο το νου σου σ' αυτο αλλιως θα υπαρξουν εκπληξεις! Προφανως ασχημες! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από τα του Skroutz; Πιστεύετε η τιμή να "πέσει" μετά και την έλευση του G2 κοντά στα 300€ πάλι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από τα του Skroutz; Πιστεύετε η τιμή να "πέσει" μετά και την έλευση του G2 κοντά στα 300€ πάλι ;; Η τιμη θα πεσει οταν ερθει καινουργια παρτιδα optimus g στα σκρουτζομαγαζα.ενα μηνα πριν το παρω κοιταγα συνεχεια την τιμη του.διακυμανσεις του ευρω μεχρι που επαψαν ορισμενα μαγαζια να τοχουν.τοτε η τιμη εκτινασσοταν στα 360 απο 320. προτεινω birdphone. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Η τιμη θα πεσει οταν ερθει καινουργια παρτιδα optimus g στα σκρουτζομαγαζα.ενα μηνα πριν το παρω κοιταγα συνεχεια την τιμη του.διακυμανσεις του ευρω μεχρι που επαψαν ορισμενα μαγαζια να τοχουν.τοτε η τιμη εκτινασσοταν στα 360 απο 320. προτεινω birdphone. δηλαδή προτείνεις να περιμένω μέχρι να αυξηθεί η λίστα των καταστημάτων στο Skroutz ή η διαφορά σε σχέση με τώρα (~350€) θα'ναι μικρή ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 δηλαδή προτείνεις να περιμένω μέχρι να αυξηθεί η λίστα των καταστημάτων στο Skroutz ή η διαφορά σε σχέση με τώρα (~350€) θα'ναι μικρή ;; Οταν φερουν τα Kaizershop,kaizer,birdphone ειμαι σιγουρος(οσο μπορω ναμαι,δεν εχω και καταστημα :lol: ) πως η τιμη θα πεσει στα 330 ή και 320.αν ομως εμπιστευεσαι καποιο απο αυτα που τοχουν,ακομη και στα 350,ειναι value. Δεν εχω αποψη για αυτα που τοχουν τωρα,ειδαλλως θα σου ελεγα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Οταν φερουν τα Kaizershop,kaizer,birdphone ειμαι σιγουρος(οσο μπορω ναμαι,δεν εχω και καταστημα :lol: ) πως η τιμη θα πεσει στα 330 ή και 320.αν ομως εμπιστευεσαι καποιο απο αυτα που τοχουν,ακομη και στα 350,ειναι value. Δεν εχω αποψη για αυτα που τοχουν τωρα,ειδαλλως θα σου ελεγα. Μου φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι έχει τόσα λίγα καταστήματα το Skroutz στο G, όχι μόνο καταστήματα παραεισαγωγής, αλλά και επώνυμα (π.χ Public). Θα περιμένω λίγο γιατί έχω αγοράσει από Kaizer (αυτό που βρίσκεται στην Ομόνοια) και έχω καλές εντυπώσεις, εκτός κι αν το φέρει πρώτο το Birdphone. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και, βεβαίως, περιμένω κι άλλες προτάσεις για καταστήματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μου φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι έχει τόσα λίγα καταστήματα το Skroutz στο G, όχι μόνο καταστήματα παραεισαγωγής, αλλά και επώνυμα (π.χ Public). Θα περιμένω λίγο γιατί έχω αγοράσει από Kaizer (αυτό που βρίσκεται στην Ομόνοια) και έχω καλές εντυπώσεις, εκτός κι αν το φέρει πρώτο το Birdphone. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και, βεβαίως, περιμένω κι άλλες προτάσεις για καταστήματα. :) Σωπα βρε.μακαρι να μπορουσα να βοηθησω περισσοτερο(αλλωστε για αυτο το σκοπο δεν ειμαστε στο φορουμ???). Παντως απο κριτικες που ειχα δει παλια στο σκρουτζ το kaizerstore ειχε πολυ καλες. Αν αυτο λεει κατι... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Μου φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι έχει τόσα λίγα καταστήματα το Skroutz στο G, όχι μόνο καταστήματα παραεισαγωγής, αλλά και επώνυμα (π.χ Public). Θα περιμένω λίγο γιατί έχω αγοράσει από Kaizer (αυτό που βρίσκεται στην Ομόνοια) και έχω καλές εντυπώσεις, εκτός κι αν το φέρει πρώτο το Birdphone. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και, βεβαίως, περιμένω κι άλλες προτάσεις για καταστήματα. :) Το Kaiser στην Πανεπιστημίου είναι άψογο. Εγώ εκει το αγόρασα και επειδή ήταν ελαττωματικό εξαρχής και η LG καθε φορά που έφτιαχνε κατι, κατι άλλο χάλαγε, ζήτησα αντικατασταση και μου έδωσαν τα χρήματα μου πίσω. Το θέμα είναι δε ξέρω τι να πάρω... Edited September 13, 2013 by CKB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 για το δευτερο θελει προφανως αλλαγη ρομ.. (ευκολος τροπος δε ξερω αν υπαρχει.. αλλαζοντας dialer απο το market ισως? αν γνωριζει κανεις ας μας πει) κανεις καμια λυση για την αλλαγη στον τροπο απαντησης κλησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εχω ενα προβλημα με το ραφιοφωνο. Μερικες φορες δεν κλεινει, ακομα και οταν βγαζω τα ακουστικα συνεχιζει να παιζει(με χιονια βεβαια). Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι γι αυτο? (Εκτος απ το να σταματησω να ακουω ραδιοφωνο...) Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 υπαρχει τροπος να απαντας ΜΟΝΟ με συρσιμο, ακομα και με ανοικτη οθονη?? :) δε κλεινει?? περιεργο.... να εχει καμια ρυθμιση? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 την cyanogen 10.2 την έχει περάσει κάνεις να μάθουμε καμιά γνώμη;;; Πως πάει; τρέχει; κολλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Δωσε μου ενα λογο και θα βαλω εγω, αλλα δωσε μου ενα λογο! Εχω ηρεμησει λες και εχω iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Δωσε μου ενα λογο και θα βαλω εγω, αλλα δωσε μου ενα λογο! Εχω ηρεμησει λες και εχω iPhone. μόνο και μόνο από περιέργεια και να έχεις την τελευταία έκδοση του android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) Παιδιά τώρα που το κινητό είναι διαθέσιμο από VNP στα 345 να το τσιμπήσω ; Είναι όντως διαθέσιμο , ένας φίλος μου που το παρήγγειλε από smarties θα το παραλάβει τη Δευτέρα (επειδή σήμερα είναι κλειστά τα courier). Το ξέρω ότι αξίζει τα λεφτά του , αλλά 1) είναι αξιόπιστο το VNP 2) Μήπως να περιμένω καμια βδομάδα ακόμα να πέσει κι άλλο η τιμή ; Απαντήστε μου ώστε το βράδυ να το παραγγείλω αν είναι! Υ.Γ. Σκέφτομαι να περιμένω ως τα Χριστούγεννα και να πάρω το Note 3 γύρω στα 500 ευρώ.Σκέφτομαι όμως ότι θα κάνει 600 + ευρώ άρα μήπως η σωστή λύση είναι να πάρω το G ? Υ.Γ. 2 Έχω το Sony Ericsson S312 τώρα , οπότε θέλω άμεσα τη γνώμη σας ! :P Edited September 14, 2013 by GeorgeLS Λάθος Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 διαθεσιμο δεν το λες στο VNP (1-3 μερες μπορει να σημαινει και ποτε) αν δεν ειναι προβλημα το εξτρα 10αρικο παρτο απο kaizer ως δοκιμασμενο απο πολλους και λογω αμεσης διαθεσιμοτητας (το note3 ειναι εντελως αλλη κατηγορια συσκευης για μενα, αλλα ας μην το κανουμε παλι vs συσκευων.. υπαρχει το αναλογο thread γι αυτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 διαθεσιμο δεν το λες στο VNP (1-3 μερες μπορει να σημαινει και ποτε) αν δεν ειναι προβλημα το εξτρα 10αρικο παρτο απο kaizer ως δοκιμασμενο απο πολλους και λογω αμεσης διαθεσιμοτητας (το note3 ειναι εντελως αλλη κατηγορια συσκευης για μενα, αλλα ας μην το κανουμε παλι vs συσκευων.. υπαρχει το αναλογο thread γι αυτο) Υ.Γ. Το θέλω σε άσπρο , άρα απορρίπτεται το kaizershop! Φίλε δεν με νοιάζει τόσο το μέγεθος , όσο το να είναι αξιόπιστη η συσκευή.Την συσκευή που θα πάρω θέλω να την κρατήσω τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2015 (δηλαδή 20 + μήνες) , οπότε δεν θέλω να έχει κάτι που να μου λείπει! (όχι δεν μου λείπει η κάρτα μνήμης αφού έχει 32-25 διαθέσιμα- gb μέσα) , αλλά δεν θέλω να κολλάει πολύ σε κάποιο βαρύ πρόγραμμα/παιχνίδι που θα χρησιμοποιώ! Έχω μάθει τα καλύτερα για το G και πιστεύω πως θα με καλύψει... Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 αφου θες το ασπρο κανε ενα τηλ στο vnp να δεις αν προκειται να το φερουν συντομα οσο για τη συσκευη, οτι εχεις διαβασει ισχυει και σιγουρα ειναι κατι παραπανω απο τιμια προταση σε αυτα τα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Το άσπρο έχει το σήμα της LG στο μπροστινό μέρος; Σε κάποιες φωτογραφίες δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κανονικα το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 θυμάται κανείς το site που βάζαμε το ιμει για να δούμε από που είναι μια.συσκευή; Ψάχνω εδώ στο θέμα αλλά δεν το βρήκα. Ούτε στα bookmarks :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 θυμάται κανείς το site που βάζαμε το ιμει για να δούμε από που είναι μια.συσκευή; Ψάχνω εδώ στο θέμα αλλά δεν το βρήκα. Ούτε στα bookmarks :p http://www.sndeep.info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) θυμάται κανείς το site που βάζαμε το ιμει για να δούμε από που είναι μια.συσκευή; Ψάχνω εδώ στο θέμα αλλά δεν το βρήκα. Ούτε στα bookmarks :p Sndeep.info για να δεις το ιμει! Με προλαβαν! Φίλε georgeLS αν πάρεις στο vnp ενημέρωσε και εδώ αν μπορείς για την διαθεσιμότητα.. Edited September 14, 2013 by l_kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts