pgetsopoulos Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 ακομα δεν εχω προλαβει να περασω κατι προσωπικο με εξαιρεση το google id :p οκ! πως κανω? με πληκτρα στο bootαρισμα η απο το μενου? εδιτ: συγνωμη στο φορουμ για τις αρκετες (+αυτες που θα ακολουθησουν συντομα :p ) "χαζες" ερωτησεις καθως το ρομποτακι δε το ειχα ακουμπησει σχεδον καθολου :O Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 ακομα δεν εχω προλαβει να περασω κατι προσωπικο με εξαιρεση το google id :p οκ! πως κανω? με πληκτρα στο bootαρισμα η απο το μενου? εδιτ: συγνωμη στο φορουμ για τις αρκετες (+αυτες που θα ακολουθησουν συντομα :p ) "χαζες" ερωτησεις καθως το ρομποτακι δε το ειχα ακουμπησει σχεδον καθολου :O Κάπου στις ρυθμίσεις, λέει επαναφορά.:) (σε κάποιο υπομενού). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Κάπου στις ρυθμίσεις, λέει επαναφορά.:) (σε κάποιο υπομενού). Settings->BackUp & reset-> Factory data reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 ωραια, θα το κανω δευτερα βραδυ.... ο μονος φοβος μου να μη γυρισει στη τελεια κατασταση του αν και διαβαζω τα καλυτερα για το service της LG.... :) ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Είναι όντως, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα σέρβις στην Ελλάδα. Και από εξυπηρέτηση και από ταχύτητα. Έχουν βέβαια ακουστεί και κάποια παρατράγουδα αλλά νομίζω ότι είναι ελάχιστα μεμονομένα περιστατικά. Και είναι ίσως και αυτό που την κρατάει την LG εδώ (εκτός βέβαια και από τις εξαιρετικές της υλοποιήσεις). Δεν έχει που δεν έχει after sales, αν και από σερβις ήταν χάλια θα πήγαινε άπατη!:lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Η συσκευή μου είναι Ελληνική και επειδή φεύγω για Αμερική το τηλ θα παίζει κανονικά εκεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Η συσκευή μου είναι Ελληνική και επειδή φεύγω για Αμερική το τηλ θα παίζει κανονικά εκεί ? Ψάξε να δεις σε τι συχνότητες δουλεύουν τα δίκτυα εκεί και μετα δες τι συχνότητες υποστηριζει το og σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Παιδια πειτε μου κατι γιατι θα τρελλαθω. Ποσο δυνατο σημα WIFI εχει το τηλεφωνο; Απ οταν το πηρα πισω αποτο service το wifi πιανει μετρια και ολο αποσυνδεεται. Της φιλης μου το L7 πιανει καλυτερα και ασυρματο και δικτυο τηλεφωνιας. Εσεις τι εμπειρια εχετε στο συγκεκριμενο θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Κανένα θεμα με το wifi, πιανει καλυτερα απο το ipad 3 που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Κανονικο wifi range εχει. Κοντα στο s3 θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καταλαβα.... Παλι στο service. 3η φορα σε 8 ημέρες ! Πριν ειχα S3 και το WiFi σκοτωνε. Μετα την αλλαγη πλακετας το G, πιανει 40% λιγοτερο και κατω απο τα 3/4 αποσυνδεεται συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καταλαβα.... Παλι στο service. 3η φορα σε 8 ημέρες ! Πριν ειχα S3 και το WiFi σκοτωνε. Μετα την αλλαγη πλακετας το G, πιανει 40% λιγοτερο και κατω απο τα 3/4 αποσυνδεεται συνεχεια. 3 σε 8 μερες?? :blink: Ζητα αντικατασταση φιλε μου. Απαραδεκτο.- (απο την αλλη βεβαια, 2 φορες επισκευη σε μια βδομαδα δεν ειναι και ασχημα?! Αν ειχες nokia θα εκανε 3 μηνες :lol: ειναι αστειο γιατι ειναι αληθεια :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 αν κρατήσεις πατημένα τα δεδομένα θα σε πάει κατευθείαν στο μενού. Όσο για το Τζι πι ες , αφού δεν σας το κάνει θα δοκιμάσω αύριο να το ξαναπεράσω και θα ποστάρω παίδες...θυμάμαι στο σολ δεν έχανε δορυφόρους αλλά δεν με πείραξε τόσο αυτό όσο οι επανεκκίνησεις.τεσπα.σίγουρα κάτι παίζει.θα το ξαναπερασω αύριο και ίδωμεν λοιπόν , πέρασα την τελευταία έκδοση του navigon και όλα καλά. δεν κάνει πια επανακινήσεις .αν και με τσατίζει που δεν μπορώ να βγάλω την αποστολή δεδομένων στην εταιρία του navigon. όταν το κάνω untick. με το που το κλείσω και το ξανανοίξω το έχει κάνει tick μονο του. στο θέμα τον δορυφόρων, μέσα σε μια ώρα έχασε μόλις μια φορα τον δορυφόρο, πιστεύω είναι normal , αν και πραγματικά δεν μου συνέβαινε καθόλου με το sole (μου κάνει πολύ εντύπωση) . όπως και να έχει ποστάρω για να πω κάποια κολπάκια που με βοήθησαν στο γρηγοροτερο lockarisma δορυφόρων. κατέβασα δυο προγραμματάκια. το fastergps και το gps test. το πρώτο ρυθμίζει το gps.conf για ελλάδα , και το δεύτερο αφού lockarei δορυφόρους κάνει update το agps. πρώτα άνοιξα το faster gps και έβαλα europe και μετά greece. έπειτα ανέβηκα στην ταράτσα μου (χωρίς πλακα :lol::lol: ) και στο gps test πήγα στα settings και επελεξα clear agps. έπειτα άνοιξα το gps χωρίς δεδομένα και το αφησα να lockarei έντεκα δορυφόρους, όταν τους lockare πήγα ξανά στα settings και πάτησα update agps. αυτό ήταν. τώρα lockarei στο αυτοκίνητο μέσα σε ένα με δυο λεπτά χωρίς 3g ανοιχτό και σπανια χάνει δορυφόρο. η όλη φάση θέλει φυσικά root :happy::happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoss77 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 καλησπέρα παιδιά, αν μπορείτε έχω κάποιες ερωτήσεις. 1ον καταρχήν πείτε μου κανένα αξιόπιστο site να το πάρω γιατί τα τηλεφωνά μου τα παλιά τα έχουν παίξει πλέον και δεν παλεύετε άλλο η υπομονή να το φέρει ένας γνωστός από την πόλη μου. 2ον έχει εγγύηση από την lg ελλας η αν πάθει κάτι ( μακριά απο όλους ,μας αυτό ) θα έχω θέμα μετά? και 3ον με πιστωτική το πήρατε η αντικαταβολή? τη προτείνετε? ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 καλησπέρα παιδιά, αν μπορείτε έχω κάποιες ερωτήσεις. 1ον καταρχήν πείτε μου κανένα αξιόπιστο site να το πάρω γιατί τα τηλεφωνά μου τα παλιά τα έχουν παίξει πλέον και δεν παλεύετε άλλο η υπομονή να το φέρει ένας γνωστός από την πόλη μου. 2ον έχει εγγύηση από την lg ελλας η αν πάθει κάτι ( μακριά απο όλους ,μας αυτό ) θα έχω θέμα μετά? και 3ον με πιστωτική το πήρατε η αντικαταβολή? τη προτείνετε? ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Το καθε ενα απο αυτα τα ερωτηματα εχει απαντηθει δεκαδες φορες στο forum , για το 2ο δε, ελαχιστες σελιδες πιο πισω...Anyway.. 1.Birdphone.Απο τα πιο αξιοπιστα. Υστερα Kaisershop (που το πηρα εγω) , Vnp , ειναι μερικα απο τα πιο αξιοπιστα.Διαφορετικα στο skroutz διαβαζεις και τις κριτικες και εισαι κομπλε. 2.Εφοσον η συσκευη σου ειναι Ευρωπαϊκη, και δε προοριζεται για καμμια Ταγκανικα,εισαι μεσα στην εγγυηση. 3.Οπως σε βολευει το παιρνεις. Η αντικαταβολη ειναι καλυτερη λυση για μενα,για αλλους ειναι η πιστωτικη. ΥΓ: Εαν σου κατσει στραβη, ειναι να μη σου κατσει που λεμε! Καλες αγορες :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Σημερα το εστειλα το κινητο πισω στο birdphone για αντικατασταση με ACS,Τωρα περιμενω.... (dead pixel-κολλημενη nano sim με micro sim αντοπτορα... επανεφερα εργοστασιακες) Ελπιζω ολα να πανε καλα! Edited August 27, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 παίδες δύο ερωτήσεις.πρώτων σε όσους έχουν την θήκη mercury.Μόλις ήρθε σήμερα και μου έκανε εντύπωση ότι έχει ένα κενό πάνω αριστερά χωρίς λόγο και έτσι δεν προστατεύει την γωνιά.Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν είναι καλυμμένο εκεί;;Και μια δεύτερη ερώτηση σε μια απόσταση σαράντα λεπτών δικαιολογείται να χάσει τρεις φορές στιγμιαία τον δορυφόρο;; καλησπέρα παιδιά, αν μπορείτε έχω κάποιες ερωτήσεις. 1ον καταρχήν πείτε μου κανένα αξιόπιστο site να το πάρω γιατί τα τηλεφωνά μου τα παλιά τα έχουν παίξει πλέον και δεν παλεύετε άλλο η υπομονή να το φέρει ένας γνωστός από την πόλη μου. 2ον έχει εγγύηση από την lg ελλας η αν πάθει κάτι ( μακριά απο όλους ,μας αυτό ) θα έχω θέμα μετά? και 3ον με πιστωτική το πήρατε η αντικαταβολή? τη προτείνετε? ευχαριστώ εκ τον προτέρων. το πιο αξιόπιστο είναι το birdphone και μετά το kaizer .Από εκεί και πέρα υπάρχουν παιδία που έχουν αγοράσει από αλλα Χωρίς κανένα πρόβλημα.εφόσον είναι Ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας τότε δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση.απλά από όπου και να το πάρεις να βεβαιώθεις ότι είναιΕυρωπαϊκό.Όσο για τον τρόπο πληρωμής είναι στο τί βολεύει τον καθένα.Εγώ προτιμώ αντικαταβολή λόγο του ότι δεν θέλω να πληρώσω αν δεν πάρω κάτι στα χέρια μου Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 παίδες δύο ερωτήσεις.πρώτων σε όσους έχουν την θήκη mercury.Μόλις ήρθε σήμερα και μου έκανε εντύπωση ότι έχει ένα κενό πάνω αριστερά χωρίς λόγο και έτσι δεν προστατεύει την γωνιά.Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν είναι καλυμμένο εκεί;;Και μια δεύτερη ερώτηση σε μια απόσταση σαράντα λεπτών δικαιολογείται να χάσει τρεις φορές στιγμιαία τον δορυφόρο;; το πιο αξιόπιστο είναι το birdphone και μετά το kaizer .Από εκεί και πέρα υπάρχουν παιδία που έχουν αγοράσει από αλλα Χωρίς κανένα πρόβλημα.εφόσον είναι Ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας τότε δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση.απλά από όπου και να το πάρεις να βεβαιώθεις ότι είναιΕυρωπαϊκό.Όσο για τον τρόπο πληρωμής είναι στο τί βολεύει τον καθένα.Εγώ προτιμώ αντικαταβολή λόγο του ότι δεν θέλω να πληρώσω αν δεν πάρω κάτι στα χέρια μου ποια mercury πηρες? την flip cover? αν καποιος θελει το μαυρο χρωμα, ας κοιταξει και το galaxy store (πηρα πριν 4 μερες πολωνικη συσκευη σφραγισμενη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Όχι. Την tpu Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Σημερα το εστειλα το κινητο πισω στο birdphone για αντικατασταση με ACS,Τωρα περιμενω.... Ελπιζω ολα να πανε καλα! Καλή τύχη! :thumbup: Edited August 27, 2013 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Εγώ ελπίζω να μην παρακολουθεί......... Δone κανε μια τροποποιηση.. το comment σου :) Η αληθεια ειναι οτι το σκέφτηκα αλλα λεω δεν παιζει αλλα καλου κακου.. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Όχι. Την tpu link? ευχαριστημενος? ποσο εκανε να ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 παίδες δύο ερωτήσεις.πρώτων σε όσους έχουν την θήκη mercury.Μόλις ήρθε σήμερα και μου έκανε εντύπωση ότι έχει ένα κενό πάνω αριστερά χωρίς λόγο και έτσι δεν προστατεύει την γωνιά.Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν είναι καλυμμένο εκεί;; To κενό το έχει γιατί η θήκη προοριζοταν για το OG E970 το οποίο παίρνει αντάπτορα RF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) μάλιστα Ευχαριστώ πολύ.Δεν το γνώριζα μιας και έλεγε και 975.πήρα αυτή που εχω στο λινκ.Είμαι ικανοποιημένος αλλά αυτό το κενό που έχει με εκνευρίζει... http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=130898066306 Edited August 27, 2013 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 εμενα 2 απο τις 3 θηκες μου το εχουν και σκεφτηκα θα εχει εκει το NFC του ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts