Jump to content

nikoss77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikoss77

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

nikoss77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ παιδιά... Θα το σκεφτώ... Και κάτι άλλο.. Επειδή δεν το έχω πολύ με τεχνολογία... Όταν το πάρω θέλει φόρτιση αμέσως... Ώρες κτλ όπως παλιά?
  2. Πήγα να το πάρω από Γερμανό λόγω επιδότησης που κερδίζω 150 ευρώ και δεν έχει μαύρο...μόνο cold. Και αυτό πρέπει να το πάρει από Αθήνα. Είναι ωραίο το χρώμα ή να περιμένω μαύρο???... Φυσικά θα μπει σε θήκη
  3. Τελικά αξίζει παιδιά η συσκευή? Έχει θέματα?αύριο λέω να το πάρω για αυτό ρωτώ. Εγώ ψάχνω κυρίως μπαταρία... Κανένα παιχνίδι παίζω και ίντερνετ.. Κουβέντες κτλ
  4. Καλησπέρα. Σκέφτομαι να το πάρω... Αξίζει παιδιά)?Έχω το redmi note 3 .θα αγοραστεί από Γερμανό ή ΟΤΕ λόγω επιδότησης.κανένα πρόβλημα βγάζει? Διάβασα μέχρι τις 21 σελίδα... Χρόνο δεν έχω σήμερα για παραπάνω.. Ίσως αύριο συνεχίσω το διάβασμα.
  5. 1) Κόστος μέχρι 250€. 2) Το μέγεθος οθόνης μέχρι 6", με καλή ανάλυση. 3) Από Ευρώπη 4) 800αρα μπάντα επιθυμητή, αν και όχι απόλυτα απαραίτητη με cosmote θα το δουλέψω. 5) Οπωσδήποτε dual. Επιθυμητό το ραδιόφωνο, όχι απαραίτητο. 6) ελληνικό μενού, απαραίτητο. 7) Καλή οθόνη, στα πλαίσια του αναφερόμενου κόστους, βέβαια. 8) βαθμός σημασίας: αυτονομία 8, ομαλή λειτουργία και απόκριση 9, βαρύ gaming 8 κάμερα 8 Και για παιχνίδι το θέλω. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι το redmi note 3 έχω. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι το redmi note 3 έχω.
  6. Γεια σας παιδιά. Είμαι κάτοχος του xiaomi note 3 και θέλω να πάω για νέο.είδα τα note 5 και 5 plus... Πιο από τα 2?μήπως καμία άλλη συσκευή άλλης εταιρίας? Σκεφτόμουν το mi a1 αλλά άκουσα ότι έχει υπερβολικό sar...αυτές οι παραπάνω είναι σε καλύτερο επίπεδο?
  7. nikoss77

    LG G5

    Είχα κάτι αλλά ενδιάμεσα αλλά δεν αξίζουν οι Κινέζοι.οπότε περιμένω μήπως έχει καμία προσφορά στις γιορτές αλλιώς θα το τσιμπήσω. Μπορείτε να μου πείτε αξιόπιστο σκρουτζομαγαζο ?
  8. nikoss77

    LG G5

    Τι εννοείς χθες φίλε ovelix ?
  9. nikoss77

    LG G5

    Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά δική έτοιμος να το πάρω το LG g5. Επειδή έχω το g2 και είναι άψογο αξίζει να το πάρω? Έχει κόλληματα πχ σαν κάτι Κινέζους που έτυχε να βρεθούν στα χέρια μου? Μια γνώμη γρήγορα γιατί το g2 ασπρίζει όσο πάει πιο πολύ οθόνη θα μείνω από τηλ. Ευχαριστώ.
  10. Καλησπέρα. Είμαι ανάμεσα στα htc 10, lg g5, p9 sami s7 αλλά θέλω συσκευή απρόβληματιστη χωρίς lag .τι προτείνεται? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω την αλήθεια σκεφτόμουν πιο πολύ το LG g 5 λόγω τιμής αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.. Προέρχομαι από LG g 2 οπότε κινητό χωρίς προβλήματα.
  11. nikoss77

    LG G5

    Καλησπέρα. Παιδιά αξίζει να το πάρω το τηλ ή να πάρω κανένα άλλο LG είτε παλαιότερο πχ g 4 g 3 η κανένα άλλο μοντέλο ?ή λέτε να δω για sami αν και δεν τα εμπιστεύομαι τα τελευταία. να περιμένω λέτε να βγει το g 6? Αλλά σχεδόν έχω θέμα θα ξεμείνω από τηλέφωνα. Άρχισαν να τα φτύνουν όλα.
  12. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τελικά το καλύτερο τηλέφωνο βγήκε τα τελευταία χρόνια.
×
×
  • Create New...