rocobloco Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί.dlna είναι συσκευή πού μπορώ να την συνδέσω στην τηλεόραση?η σε άλλη συσκευή??? Έχω μία sony 46 ιντσών και θα είναι ωραίο να κατεβάζω τις ταινίες στο κινητό και να τις βλέπω στην τηλεόραση Είναι προδιαγραφή πρέπει να το έχει και η τηλεόρασή και το κινητό(διαμοιρασμός αρχείων μέσω Wi-Fi δικτύου). Άνοιξε την εφαρμογή Smart Share στο G και δες αν βρίσκει συσκευές. Πρέπει η Τηλεόραση να είναι συνδεδεμένη με το modem είτε ασύρματα είτε με Ethernet. Μπορεί η tv να έχει μενού αναζήτησης αρχείων, αν έχει αφού ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό πας στο μενού της TV και βλέπεις αν βλέπει τα αρχεία του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Έτσι στο ξεκάρφωτο στο έβγαλε? Έκανες κάτι? Έβαλες κάτι καινούργιο? Κάποιο καινούργιο ήχο? Κάποιο τέτοιο μύνημα (δεν το θυμάμαι όμως ακριβώς), μου έβγαζε κάποια στιγμή το HOX που είχα, όταν κατέβασα έναν ήχο από το zedge και τον είχα βάλει σαν ήχο μυνημάτων. Ενώ ο player τον έπαιζε κανονικά, όταν μου έρχονταν καποιο μύνημα και πήγαινε να τον παίξει, μου πετούσε ένα τέτοιο error και προφανώς δεν τον έπαιζε. Κάνε ένα clear cache. Πιο προχωρημένα, μπορείς να πας στις εφαρμογές, ολες, όπου και κάνεις έναν μηδενισμό προτιμήσεων. Πρόσεξε όμως γιατί θα κάνει clear ότι user επιλογές έχεις κάνει στα προγράμματα. Θα γυρίσουν όλες στα default. -------------------------------------------------------- EDIT: Τώρα είδα που λες για τον ex-dialer. Στο κάνει ότι ήχο πας να βάλεις? Μήπως έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο αρχείο? Προσωπικά δεν τον γνωρίζω τον ex-dialer, δεν τον έχω δουλέψει. Δεν σε καλύπτει ο μαμά dialer? Έκανα ένα clear και τώρα παίζει κανονικα Αλήθεια έχουμε κάποια λίστα για το ποιες εφαρμογές μπορούμε να βγάλουμε;μέσω titanium Είναι προδιαγραφή πρέπει να το έχει και η τηλεόρασή και το κινητό(διαμοιρασμός αρχείων μέσω Wi-Fi δικτύου). Άνοιξε την εφαρμογή Smart Share στο G και δες αν βρίσκει συσκευές. Πρέπει η Τηλεόραση να είναι συνδεδεμένη με το modem είτε ασύρματα είτε με Ethernet. Μπορεί η tv να έχει μενού αναζήτησης αρχείων, αν έχει αφού ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό πας στο μενού της TV και βλέπεις αν βλέπει τα αρχεία του κινητού. Μάλιστα,θα δω και θα γράψω:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ρε παιδιά συγνώμη η ένταση του ακουστικού της συσκευής(οχι των ακουστικών) του τηλεφώνου ρυθμίζεται μόνο κατά την διάρκεια της συνομιλίας ? ή υπάρχει και κάπου απο αλλού που ρυθμίζεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ψαχνω bumper κι εχω βρει τον αυθεντικό της lg στα 17 ευρώ. Το μόνο κακό είναι ότι σ'αυτά τα λεφτά υπάρχει ο λευκός μόνο. Λέτε να είναι σα γάιδαρος με σέλα λευκός bumper με μαύρη συσκευή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Ρε παιδιά συγνώμη η ένταση του ακουστικού της συσκευής(οχι των ακουστικών) του τηλεφώνου ρυθμίζεται μόνο κατά την διάρκεια της συνομιλίας ? ή υπάρχει και κάπου απο αλλού που ρυθμίζεται ? Ναι μονον κατα την διαρκεια κλησης. Ψαχνω bumper κι εχω βρει τον αυθεντικό της lg στα 17 ευρώ. Το μόνο κακό είναι ότι σ'αυτά τα λεφτά υπάρχει ο λευκός μόνο. Λέτε να είναι σα γάιδαρος με σέλα λευκός bumper με μαύρη συσκευή ; Τι εννοεις bumper. Θηκη? Αν ναι, τοτε ριξε μια ματια και εδω: http://viewitem.eim.ebay.gr/Otterbox-Commuter-Protector-Case-for-Sprint-LG-Optimus-G-E973-LS970-Hard-Cover/200919985159/item?transId=890808966010 Βγενει στα 20 € και ειναι οτι καλύτερο εχω δει στο ειδος του. Τρομερη προστασια, με καπακια σε ολες τις εκτεθημενες εισοδους του κινητου (ακουστικα, usb). Έκανα ένα clear και τώρα παίζει κανονικα Αλήθεια έχουμε κάποια λίστα για το ποιες εφαρμογές μπορούμε να βγάλουμε;μέσω titanium Ωραία, οποτε εισαι οκ. Προσωπικα, δεν εχω ασχοληθεί με την αφαιρεση εφαρμογών. Ουτε στο HOX που ειχα πριν, ουτε σ' αυτο βλεπω καποια αναγκη να το κανω. Παγωνω τις εφαρμογες που δεν μ' ενδιαφερουν και τερμα. Edited June 10, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Τι εννοεις bumper. Θηκη? Όχι το γύρο γύρο από την συσκευή προς και πίσω ακάλυπτο. Και εγώ το ήθελα και το βρήκα μόνο στο eBay σε λευκό. Νομίζω ότι θα ταιριάζει πολύ, μ'αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Αυτό είναι το bumper κι απ'ότι διαβάζω κάνει πολύ καλή δουλειά (μιλάμε για το αυθεντικό πάντα) http://www.ebay.com/itm/GENUINE-OEM-ORIGINAL-LG-OPTIMUS-G-E975-E973-LS970-SPRINT-BLACK-BUMPER-CASE-COVER-/130886248056 Θήκη δεν θέλω, προσωπικά δε με βολεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Σε λευκό όμως???αηδία θα είναι στο μαύρο. Σε μαύρο δεν το έχει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Αυτός το έχει σε wine metal που είναι πιο σκούρο. Μάλλον αυτό θα πάρω. http://www.ebay.com/itm/New-GENUINE-LG-OPTIMUS-G-E973-LS970-HARD-BUMPER-COVER-CASE-Wine-metal-Film-/251241958439?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a7f300c27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Αυτός το έχει σε wine metal που είναι πιο σκούρο. Μάλλον αυτό θα πάρω. http://www.ebay.com/itm/New-GENUINE-LG-OPTIMUS-G-E973-LS970-HARD-BUMPER-COVER-CASE-Wine-metal-Film-/251241958439?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a7f300c27 Δεν ξέρω,πιστεύω ότι το μαύρο είναι το χρώμα του Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Δεν ξέρω,πιστεύω ότι το μαύρο είναι το χρώμα του Δεν αντιλέγω, απλά αν θες το μαύρο πρέπει κνα σκάσεις 28 ευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Τα αξίζει:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδια , εχετε παρατηρησει οτι βγαζει στα σταθερα τηλεφωνα που ειναι ο αριθμος που καλει? Πως στο καλο το κανει? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδια , εχετε παρατηρησει οτι βγαζει στα σταθερα τηλεφωνα που ειναι ο αριθμος που καλει? Πως στο καλο το κανει? μάλλον είναι του android αυτο,γιατί και στο δικο μου το s3 mini κανει το ίδιο στα σταθερα...δεν είναι κακό :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Παιδια , εχετε παρατηρησει οτι βγαζει στα σταθερα τηλεφωνα που ειναι ο αριθμος που καλει? Πως στο καλο το κανει? Τι εννοείς; Όταν σε καλούν από σταθερό την στιγμή που καλεί; σε εμένα δεν κάνει κάτι τέτοιο.:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Τι εννοείς; Όταν σε καλούν από σταθερό την στιγμή που καλεί; σε εμένα δεν κάνει κάτι τέτοιο.:what: Βγάζει ρε συ από ποια περιοχή είναι, όχι ποιος είναι :-D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ερώτηση! Πως επιλέγω άλλο ήχο ειδοποίησης στο τηλέφωνο???μεταφέρω στο system κάποιους ήχους αλλά δεν μου τους βγάζει διαθέσιμους όταν θέλω να επιλέξω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ερώτηση! Πως επιλέγω άλλο ήχο ειδοποίησης στο τηλέφωνο???μεταφέρω στο system κάποιους ήχους αλλά δεν μου τους βγάζει διαθέσιμους όταν θέλω να επιλέξω. Τους εβαλες στους αντίστοιχους φακέλους; αν πας με ένα file manager θα δεις οτι τους έχει έτοιμους, ringtones, alarms, notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ερώτηση! Πως επιλέγω άλλο ήχο ειδοποίησης στο τηλέφωνο???μεταφέρω στο system κάποιους ήχους αλλά δεν μου τους βγάζει διαθέσιμους όταν θέλω να επιλέξω. Δεν χρειάζεται να τους μεταφέρεις στο system. Κάνε κλικ στο + και θα μπορείς να προσθέσεις όποιον ήχο θέλεις. Δες το screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 μάλλον είναι του android αυτο,γιατί και στο δικο μου το s3 mini κανει το ίδιο στα σταθερα...δεν είναι κακό :) Κακο? Πολυ καλο ειναι! Μου εκανε εντυπωση γιατι πρωτη φορα το ειδα! Τα προηγούμενα τηλέφωνά μου δεν το εκαναν. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ρε παιδιά τι πρόγραμμα πλοήγησης έχετε βάλει στο G ? Ποιόν είναι καλό για το G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Ρε παιδιά τι πρόγραμμα πλοήγησης έχετε βάλει στο G ? Ποιόν είναι καλό για το G ? Εγώ χρησιμοποιώ το boat που χρησιμοποιούσα και στο προηγούμενο κινητό μου. Πιστεύω πάντως ότι όποιον και να βάλεις θα τρέχει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το boat που χρησιμοποιούσα και στο προηγούμενο κινητό μου. Πιστεύω πάντως ότι όποιον και να βάλεις θα τρέχει άψογα. ok. Θα προσπαθήσω να βρώ το TomTom διότι έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια ειδικά με το iphone που το δούλευα . Τώρα τι γίνεται με το adroid δεν ξέρω . Ίδωμεν!!! Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 ok. Θα προσπαθήσω να βρώ το TomTom διότι έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια ειδικά με το iphone που το δούλευα . Τώρα τι γίνεται με το adroid δεν ξέρω . Ίδωμεν!!! Σε ευχαριστώ Α συγνώμη, νόμιζα πλοήγηση στο ίντερνετ. Χρησιμοποιώ το TOMTOM και είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 ok. Θα προσπαθήσω να βρώ το TomTom διότι έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια ειδικά με το iphone που το δούλευα . Τώρα τι γίνεται με το adroid δεν ξέρω . Ίδωμεν!!! Σε ευχαριστώ o boat που σου λέει δεν είναι navigator αλλά browser :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts