Jump to content

Xiaomi Mi 2

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα 300 ευρώ θα βγεί (απότι λένε) το νέο Xiaomi Mi-3 με τον Snapdragon 800 στα 2,3GhZ, 2GB RAM , οθόνη 5άρα με ανάλυση FullHD 1920Χ1080 και 3000mAh μπαταρία.

οταν βγει...μεχρη τοτε...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το mi2s υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά ? Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρει Android 5 ?

οταν βγει...μεχρη τοτε...

Μέσα του 2013 , δηλαδή Ιούνη... :D

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Το mi2s υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά ? Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρει Android 5 ?

ναι υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά...τωρα για το Android 5 θελω να πιστευω πως ναι...εχι full υποστιριξη απο το miuiandroid

τελικα λιγοτερες πιθανοτητες να περασει τελωνειο ειναι EMS ή λαθος καταλαβαινω?

Λοιπον. Με EMS σχεδόν πάντα περνάνε τελωνειο τα πακέτα αλλά ΔΕΝ χρεώνουν σχεδόν ποτέ.

Με ταχυδρομείο δεν περνάνε ΠΟΤΕ τα πακέτα από τελωνειο

δησκολο μου φενετε πολη νορις

Να μας τυφλώσεις προσπαθείς; :mad:

Ο Snapdragon 800 τώρα ξεκινάει να δειγματοληπτείται από τις εταιρίες κινητών οπότε μην περιμένετε πριν το φθινόπωρο τηλέφωνο με αυτόν. Ειδικά Mi-3 τώρα που αναβάθμισε το Mi-2 η Xiaomi..

ναι υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά...τωρα για το Android 5 θελω να πιστευω πως ναι...εχι full υποστιριξη απο το miuiandroid

δεν εχει μενου στα ελληνικα....

ή κανω λαθος;

την επομενη εβδομαδα μετα το Πασχα ,Θεου θελοντως παραγγελνω.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά αναμένω παραγγελεια xiaomi mi2 32gb δεν θα το χρειαστώ γιατί είμαι κάτοχός αλλού κινητού.. Έχετε Τεταρτη Μέτα το Πάσχα οποίος εμδοαφερετε ας μου στείλει

Παιδιά αναμένω παραγγελεια xiaomi mi2 32gb δεν θα το χρειαστώ γιατί είμαι κάτοχός αλλού κινητού.. Έχετε Τεταρτη Μέτα το Πάσχα οποίος εμδοαφερετε ας μου στείλει

Xρωμα?

χρηματα?

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Καλησπέρα

Διάβασα αυτό -Phonebook:500 Entries για το mi2s ισχύει??

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Παιδιά βοήθεια... Έχω το κινητο εδώ και καμία 20αρια μέρες, άλλα τις τελευταίες 10 μου κόβει συνέχεια το δίκτυο και πρέπει να βαλω το PIN ξανά για να επανέλθει. Το κάνει σε καποιον αλλο και αν ναι, πως το αντιμετώπισε; Να προσθέσω ότι φοράει την ROM από το miuiandroid τη multilang για ελληνικά.

Παιδιά βοήθεια... Έχω το κινητο εδώ και καμία 20αρια μέρες, άλλα τις τελευταίες 10 μου κόβει συνέχεια το δίκτυο και πρέπει να βαλω το PIN ξανά για να επανέλθει. Το κάνει σε καποιον αλλο και αν ναι, πως το αντιμετώπισε; Να προσθέσω ότι φοράει την ROM από το miuiandroid τη multilang για ελληνικά.

Μου τό έκανε και μένα. Εσβησα ένα μήνυμα ή τηλέφωνο που μου το είχε μπλοκάρει και από τότε μου το έκανε μόνο μία φορά. Ψάξε αν δεις αν σου βγάζει κάποιο μηνυματάκι στη μπάρα μόλις ξανασυνδέεται. Ανοιξέ το και πήγαινε και σβήστο.

Καλησπέρα

Διάβασα αυτό -Phonebook:500 Entries για το mi2s ισχύει??

κανείς να το επιβεβαιώσει ? καμιά βραδινή φωτο? :D cheers! (αφορά τους κατόχους mi2s). Τελικά η μπαταρία πόσο κρατάει ?? αντέχει 2 μέρες??

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

• Administrators
Βρε παιδια πειτε μου κανα σιτε να κατεβασω εφαρμογες και παιχνιδια γιατι ειμαι νεος στον τομεα του android.. :D

Θα κατεβάσεις από το play store που διαθέτει η συσκευη σου. Αλλους τρόπους μη νόμιμους δεν επιτρέπεται να συζητάμε στο παρόν forum.

Modpic.gif

Βρε παιδια πειτε μου κανα σιτε να κατεβασω εφαρμογες και παιχνιδια γιατι ειμαι νεος στον τομεα του android.. :D

Κανε αναζητηση στο google το apk της εφαρμογης ή του παιχνιδιου που θες.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια διευκρίνηση όσον αφορά το MIUI που φοράνε τα Xiaomi: Σαν ROM έχει αποκλειστικά δικό της app market; Φαντάζομαι μπορούν να εγκατασταθούν και οι εφαρμογές από google market σωστά; Εαν έχει δικό της app market για ποιο λόγο το έχει;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Κανά review του Mi-2S έχει βγεί πουθενά; Γιατί όσο έχω ψάξει ρε γμτ τίποτα...

Καλησπερα και χρονια πολλα. Υπαρχει στο GSMArena.com

Edited by navi55

Μια διευκρίνηση όσον αφορά το MIUI που φοράνε τα Xiaomi: Σαν ROM έχει αποκλειστικά δικό της app market; Φαντάζομαι μπορούν να εγκατασταθούν και οι εφαρμογές από google market σωστά; Εαν έχει δικό της app market για ποιο λόγο το έχει;

Ναι έχει δικό της market αλλά μέσα από αυτό μπορείς να εγκαταστήσεις το Google play. Για τον ίδιο λόγο που πολλοί έχουν το δικό τους market στον κόσμο του Android.

Παιδια εχω μεγαλο προβλημα πηρα το κινητο!το πηρα εχθες και εκανα αναβαθμιση στο ROM το τελευταιο..τωρα δν ξερω αν ειναι απο την αναβαθιμιση η εχει προβλημα το κινητο μου!!!!

Οταν κανω κληση ο αισθητηρας σταματαει να δουλευει και ειναι κλιστη η οθονη δν μπορς να κανω τιποτα ειναι νεκρο και μετα αφου αργιση να ακουστει ο χτυπως κλισης ,μιλαω για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματω να ακουω ουτε με ακουνε..

αυτο γινεται και αφου με παρουνε τι κανω plsssss HELP!!!:cry::cry::cry:

Edited by dotidio

Πρώτον βγάλε από την οθόνη το screen protector. Δεύτερον όταν μιλάς βεβαιωσου ότι έχεις καλό σήμα. Όπως το περιγράφεις μάλλον είσαι σε 3g και με χαμηλό σήμα. Τρίτον πες μας πιο κινητό πήρες και από πού;