xcmd Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Στα 300 ευρώ θα βγεί (απότι λένε) το νέο Xiaomi Mi-3 με τον Snapdragon 800 στα 2,3GhZ, 2GB RAM , οθόνη 5άρα με ανάλυση FullHD 1920Χ1080 και 3000mAh μπαταρία. οταν βγει...μεχρη τοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το mi2s υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά ? Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρει Android 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 οταν βγει...μεχρη τοτε... Μέσα του 2013 , δηλαδή Ιούνη... :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Το mi2s υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά ? Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρει Android 5 ? ναι υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά...τωρα για το Android 5 θελω να πιστευω πως ναι...εχι full υποστιριξη απο το miuiandroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 τελικα λιγοτερες πιθανοτητες να περασει τελωνειο ειναι EMS ή λαθος καταλαβαινω? Λοιπον. Με EMS σχεδόν πάντα περνάνε τελωνειο τα πακέτα αλλά ΔΕΝ χρεώνουν σχεδόν ποτέ. Με ταχυδρομείο δεν περνάνε ΠΟΤΕ τα πακέτα από τελωνειο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Μέσα του 2013 , δηλαδή Ιούνη... :D δησκολο μου φενετε πολη νορις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 δησκολο μου φενετε πολη νορις Να μας τυφλώσεις προσπαθείς; :mad: Ο Snapdragon 800 τώρα ξεκινάει να δειγματοληπτείται από τις εταιρίες κινητών οπότε μην περιμένετε πριν το φθινόπωρο τηλέφωνο με αυτόν. Ειδικά Mi-3 τώρα που αναβάθμισε το Mi-2 η Xiaomi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ναι υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά...τωρα για το Android 5 θελω να πιστευω πως ναι...εχι full υποστιριξη απο το miuiandroid δεν εχει μενου στα ελληνικα.... ή κανω λαθος; την επομενη εβδομαδα μετα το Πασχα ,Θεου θελοντως παραγγελνω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Κανά review του Mi-2S έχει βγεί πουθενά; Γιατί όσο έχω ψάξει ρε γμτ τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorakis Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά αναμένω παραγγελεια xiaomi mi2 32gb δεν θα το χρειαστώ γιατί είμαι κάτοχός αλλού κινητού.. Έχετε Τεταρτη Μέτα το Πάσχα οποίος εμδοαφερετε ας μου στείλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδιά αναμένω παραγγελεια xiaomi mi2 32gb δεν θα το χρειαστώ γιατί είμαι κάτοχός αλλού κινητού.. Έχετε Τεταρτη Μέτα το Πάσχα οποίος εμδοαφερετε ας μου στείλει Xρωμα? χρηματα? Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπέρα Διάβασα αυτό -Phonebook:500 Entries για το mi2s ισχύει?? Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokar Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 καλημερα παιδια καποιος που εχει κανει παραγγελεια απο ibuygou ας μου στειλει ενα π.μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά βοήθεια... Έχω το κινητο εδώ και καμία 20αρια μέρες, άλλα τις τελευταίες 10 μου κόβει συνέχεια το δίκτυο και πρέπει να βαλω το PIN ξανά για να επανέλθει. Το κάνει σε καποιον αλλο και αν ναι, πως το αντιμετώπισε; Να προσθέσω ότι φοράει την ROM από το miuiandroid τη multilang για ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά βοήθεια... Έχω το κινητο εδώ και καμία 20αρια μέρες, άλλα τις τελευταίες 10 μου κόβει συνέχεια το δίκτυο και πρέπει να βαλω το PIN ξανά για να επανέλθει. Το κάνει σε καποιον αλλο και αν ναι, πως το αντιμετώπισε; Να προσθέσω ότι φοράει την ROM από το miuiandroid τη multilang για ελληνικά. Μου τό έκανε και μένα. Εσβησα ένα μήνυμα ή τηλέφωνο που μου το είχε μπλοκάρει και από τότε μου το έκανε μόνο μία φορά. Ψάξε αν δεις αν σου βγάζει κάποιο μηνυματάκι στη μπάρα μόλις ξανασυνδέεται. Ανοιξέ το και πήγαινε και σβήστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλησπέρα Διάβασα αυτό -Phonebook:500 Entries για το mi2s ισχύει?? κανείς να το επιβεβαιώσει ? καμιά βραδινή φωτο? :D cheers! (αφορά τους κατόχους mi2s). Τελικά η μπαταρία πόσο κρατάει ?? αντέχει 2 μέρες?? Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotidio Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Βρε παιδια πειτε μου κανα σιτε να κατεβασω εφαρμογες και παιχνιδια γιατι ειμαι νεος στον τομεα του android.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Βρε παιδια πειτε μου κανα σιτε να κατεβασω εφαρμογες και παιχνιδια γιατι ειμαι νεος στον τομεα του android.. :D Θα κατεβάσεις από το play store που διαθέτει η συσκευη σου. Αλλους τρόπους μη νόμιμους δεν επιτρέπεται να συζητάμε στο παρόν forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Βρε παιδια πειτε μου κανα σιτε να κατεβασω εφαρμογες και παιχνιδια γιατι ειμαι νεος στον τομεα του android.. :D Κανε αναζητηση στο google το apk της εφαρμογης ή του παιχνιδιου που θες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Να μας τυφλώσεις προσπαθείς;; Χα χα χα οσο το διαβαζω γελαω... :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μια διευκρίνηση όσον αφορά το MIUI που φοράνε τα Xiaomi: Σαν ROM έχει αποκλειστικά δικό της app market; Φαντάζομαι μπορούν να εγκατασταθούν και οι εφαρμογές από google market σωστά; Εαν έχει δικό της app market για ποιο λόγο το έχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Κανά review του Mi-2S έχει βγεί πουθενά; Γιατί όσο έχω ψάξει ρε γμτ τίποτα... Καλησπερα και χρονια πολλα. Υπαρχει στο GSMArena.com Edited May 3, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μια διευκρίνηση όσον αφορά το MIUI που φοράνε τα Xiaomi: Σαν ROM έχει αποκλειστικά δικό της app market; Φαντάζομαι μπορούν να εγκατασταθούν και οι εφαρμογές από google market σωστά; Εαν έχει δικό της app market για ποιο λόγο το έχει; Ναι έχει δικό της market αλλά μέσα από αυτό μπορείς να εγκαταστήσεις το Google play. Για τον ίδιο λόγο που πολλοί έχουν το δικό τους market στον κόσμο του Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotidio Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Παιδια εχω μεγαλο προβλημα πηρα το κινητο!το πηρα εχθες και εκανα αναβαθμιση στο ROM το τελευταιο..τωρα δν ξερω αν ειναι απο την αναβαθιμιση η εχει προβλημα το κινητο μου!!!! Οταν κανω κληση ο αισθητηρας σταματαει να δουλευει και ειναι κλιστη η οθονη δν μπορς να κανω τιποτα ειναι νεκρο και μετα αφου αργιση να ακουστει ο χτυπως κλισης ,μιλαω για λιγα δευτερολεπτα και μετα σταματω να ακουω ουτε με ακουνε.. αυτο γινεται και αφου με παρουνε τι κανω plsssss HELP!!!:cry::cry::cry: Edited May 3, 2013 by dotidio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Πρώτον βγάλε από την οθόνη το screen protector. Δεύτερον όταν μιλάς βεβαιωσου ότι έχεις καλό σήμα. Όπως το περιγράφεις μάλλον είσαι σε 3g και με χαμηλό σήμα. Τρίτον πες μας πιο κινητό πήρες και από πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts