tazsoulis Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 έιμαι ανάμεσα στο 995 και 997 τι μου συμβουλέβετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Σε αυτό το θέμα δεν μπορούμε να σε συμβουλέψουμε! :) Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις θέμα στην παρακάτω κατηγορία: Επιλογή συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Sorry απλα το μπερδεψα με το απλο 997 http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/alcatel/ot997/Alcatel-OT-997.html Υπάρχουν δύο Alcatel OT 997 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Υπάρχουν δύο Alcatel OT 997 ??? ναι το 997 και το 997D η διαφορά είναι οτι το 2ο είναι δίκαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazsoulis Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Το ΟΤ 997D θα ειναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά απο την Ελληνική αντιπροσωπία το αργότερο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Με εκτίμηση Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Alcatel onetouch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 1 μηνά δλδ! Μια ζωη πίσω η ελλάδα!Ελπίζω να το δούμε σα καλή τιμή τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazsoulis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλησπέρα, Ξέρουμε αν έχει ελληνικούς χαρακτήρες? να αποθηκεύω τισ επαφες μου σε ελληνικά να googlaro σε ελληνικα και ολα τα συναφη σε ελληνικά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 καλησπέρα, Ξέρουμε αν έχει ελληνικούς χαρακτήρες? να αποθηκεύω τισ επαφες μου σε ελληνικά να googlaro σε ελληνικα και ολα τα συναφη σε ελληνικά??? καταιβάζεις απο το play store ενα greek keyboard και εισαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazsoulis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 το έχεις δοκιμάσει? γιατι πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν υποστηρίζει με τπτ ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 το έχεις δοκιμάσει? γιατι πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν υποστηρίζει με τπτ ελληνικα Θα εννοούσαν στο μενού. Αφου ειναι android παίρνει 100% greek keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αύριο θα έχω στα χέρια μου το 997D. Θα σας πω εντυπώσεις! Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazsoulis Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 το πηρες????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ανοίγω νέο θέμα για την DUAL SIM εκδοχή του ΟΤ-997. Το πήρα χτες το απόγευμα και προς το παρόν έχω λίγες ώρες χρήσης. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, όμορφο,εύχρηστο,εντυπωσιακό. Όλα δουλεύουν οκ κανένα κόλλημα ή επανεκκίνηση. Καλή απόκριση του touch, αρκετά γρήγορο στην πλοήγηση στα μενού και στις εφαρμογές. Μοναδικό ψεγάδι το αδύναμο wi-fi, δεν πιάνει τόσο καλά όσο το προηγούμενό μου 918D, έχω το router στο ισόγειο και στο δεύτερο όροφο to 997D μία πιάνει μια δεν πιάνει, ενώ το 918d έπιανε λίγο καλύτερα μία γραμμή μεν αλλά χωρίς διακοπές. Ίσως μελλοντικά να διορθωθεί μέσω κάποιου software update όπου θα ρυθμίζεται η ένταση του wifi. Έγινε και firmware update μέσα απο το μενού του κινητού. Απ'ότι διάβασα στο γερμανικό site της alcatel διορθώνει κάποια προβληματάκια http://www.alcatelonetouch.com/de/images/contents/homepdf/997d-update.jpg Η online υποστήριξη είναι ακόμη ανύπαρκτη, προς το παρόν μόνο στο γερμανικό site της alcatel υπάρχουν κάποια αρχεία για κατέβασμα. Δοκίμασα το one touch upgrade, το έτρεξα αλλά δεν αναγράφει στη λίστα το 997D οπότε δεν έκανα κάποια αναβάθμιση. http://www.alcatelonetouch.com/de/produkte/smartphones/one_touch_997.html Σύντομα θα βελτιωθούν τα πράγματα, το κινητό αν δεν απατώμαι δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα απο την αντιπροσωπεία, λογικά είναι κάποια εισαγωγή απο Γερμανία γι'αυτό και όταν το ανοίγετε πρώτη φορά η ρύθμιση γλώσσας είναι στα Γερμανικά. Δεν έχει ελληνικό μενού αλλά και αυτό λογικά θα είναι διαθέσιμο αργότερα. Μικρό το κακό καθώς ελληνικά μπορείς να γράψεις κανονικά με την κατάλληλη εφαρμογή. Θα το ψάξω παραπάνω και θα ενημερώσω για ότι μου βγάλει, θα κοιτάξω να βρω και πως γίνεται root. Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ανοίγω νέο θέμα για την DUAL SIM εκδοχή του ΟΤ-997. Το πήρα χτες το απόγευμα και προς το παρόν έχω λίγες ώρες χρήσης. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, όμορφο,εύχρηστο,εντυπωσιακό. Όλα δουλεύουν οκ κανένα κόλλημα ή επανεκκίνηση. Καλή απόκριση του touch, αρκετά γρήγορο στην πλοήγηση στα μενού και στις εφαρμογές. Μοναδικό ψεγάδι το αδύναμο wi-fi, δεν πιάνει τόσο καλά όσο το προηγούμενό μου 918D, έχω το router στο ισόγειο και στο δεύτερο όροφο to 997D μία πιάνει μια δεν πιάνει, ενώ το 918d έπιανε λίγο καλύτερα μία γραμμή μεν αλλά χωρίς διακοπές. Ίσως μελλοντικά να διορθωθεί μέσω κάποιου software update όπου θα ρυθμίζεται η ένταση του wifi. Έγινε και firmware update μέσα απο το μενού του κινητού. Απ'ότι διάβασα στο γερμανικό site της alcatel διορθώνει κάποια προβληματάκια http://www.alcatelonetouch.com/de/images/contents/homepdf/997d-update.jpg Η online υποστήριξη είναι ακόμη ανύπαρκτη, προς το παρόν μόνο στο γερμανικό site της alcatel υπάρχουν κάποια αρχεία για κατέβασμα. Δοκίμασα το one touch upgrade, το έτρεξα αλλά δεν αναγράφει στη λίστα το 997D οπότε δεν έκανα κάποια αναβάθμιση. http://www.alcatelonetouch.com/de/produkte/smartphones/one_touch_997.html Σύντομα θα βελτιωθούν τα πράγματα, το κινητό αν δεν απατώμαι δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα απο την αντιπροσωπεία, λογικά είναι κάποια εισαγωγή απο Γερμανία γι'αυτό και όταν το ανοίγετε πρώτη φορά η ρύθμιση γλώσσας είναι στα Γερμανικά. Δεν έχει ελληνικό μενού αλλά και αυτό λογικά θα είναι διαθέσιμο αργότερα. Μικρό το κακό καθώς ελληνικά μπορείς να γράψεις κανονικά με την κατάλληλη εφαρμογή. Θα το ψάξω παραπάνω και θα ενημερώσω για ότι μου βγάλει, θα κοιτάξω να βρω και πως γίνεται root. Απο που το πήρες εσυ & πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Απο που το πήρες εσυ & πόσο? vnp 206euro Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Αν δουλέψει ποτέ σωστά με κανα μελλοντικό firmware (βλέπω έχει θέματα τώρα) θα είναι καλή εναλλακτική πχ σε σχέση με το Galaxy S Duos. Με χαλάει που είναι λιγο μεγαλύτερο και βαρύτερο αλλα από την άλλη είναι 4.3'' και όχι 4'' (S duos). Ελπίζω και αναμένω να έρθει από καμιά wind (τα έχει φέρει όλα τα δικαρτα της alcatel) να έχει λιγο καλύτερη υποστήριξη (να το προσέξουν από την alcatel). Θα ήθελα κάποιος που το έχει να μας ενημερώσει για την αυτονομία του (με τι χρήση όμως) και για το Video. Τι ανάλυση τραβάει (720p? 1024??) και αν λέει τίποτα από ποιότητα, όπως και η φωτογραφική του αν αξίζει γενικά (ανάλυση θόρυβος). Ευχαριστώ. edit: είδα κάποιος site ότι αναφέρει ανάλυση 720p. Ελπίζω να είναι καλής ποιότητας. Edited November 11, 2012 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 (edited) Κανένα θέμα δεν έχει το κινητάκι. Το δουλεύω 3 μέρες τώρα και έχω πάθει πλάκα, είναι κλάσεις ανώτερο απ'το προηγούμενό μου alcatel 918D και σαν συσκευή/χαρακτηριστικά κυμαίνεται στα επίπεδα ενός Galaxy S2 όντας 150 ευρώ φθηνότερο απ'το sam και έχοντας dual sim. Τις προάλλες έκανα παράλληλα βιντεοκλήση, κατέβασμα αρχείου και πλoήγηση στον chrome και όλα δούλευαν άψογα και γρήγορα όπως σε ένα γρήγορο pc! Απο αυτονομία με αρκετή χρήση καθημερινά με λίγο απ'όλα στο τέλος της ημέρας είμαι στο πάνω κάτω στο 30%. δηλαδή βγάζει περίπου 1,5 μέρα. Δεν μου έχει κάνει καμμία επανεκκίνηση η κόλλημα, έχω όμως βάλει το τελευταίο firmware που βγήκε πρόσφατα. Το βίντεο είναι ανάλυσης 720p και είναι απλά οκ. Η φωτογραφική του σίγουρα δεν είναι απο τις καλύτερες, θα την χαρακτήριζα απλά μέτρια. Edited November 13, 2012 by Sibi Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Μπορείς δηλαδή αν κατεβάσεις ελληνικό πληκτρολόγιο να γράψεις μηνύματα και επαφές στα ελληνικά?Και να λάβεις και μηνύματα στα ελληνικά?Συγνώμη που ρωτάω αλλά είμαι λίγο άσχετος από android.Και επειδή μάλλον θα αφήσω το LG GX500 για αυτό αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω κάποια πράγματα.Το GPS του πως είναι?Εφαρμογές μπορείς να μεταφέρεις στην sd κάρτα?Συγνώμη για τον αριθμό των ερωτήσεων και σε ευχαριστώ. Ψάχνοντας λίγο βρήκα πως δέχεται κανονικά apk για Flash το GPS λειτουργεί πολύ καλά και σύμφωνα με κάποια site την επόμενη βδομάδα θα πάρει την 4,1 Jelly Bean(με κάθε επιφύλαξη)Τελικά υποστηρίζει βίντεο Skype και από τις 2 κάμερες http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.movilesdualsim.com%2Fforo%2Fthreads%2F18031-Review-del-Alcatel-OT-997D&act=url Edited November 19, 2012 by tsakman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 [ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neopoulos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Χαίρετε! Μετά από 3 χρόνια (!) Omnia 1 άρχισα να ψάχνομαι και το 997D μου φαίνεται καλή επιλογή και value for money. Με αποθαρρύνει όμως ότι δεν έχει Ελληνικά. Στην Cosmodata μου είπαν ότι 1. δεν θα μπορώ να έχω τις επαφές στα Ελληνικά 2. δεν θα μπορώ να γράφω μηνύματα στα Ελληνικά και κυρίως 3. δεν θα μπορώ να λαμβάνω μηνύματα στα Ελληνικά. Επαναλαμβάνοντας τις απορίες του tsakman21, μπορεί μήπως κάπως να με διαφωτίσει σε αυτά τα σημεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman21 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Την Πέμπτη το παραλαμβάνω από vnp και θα σου πω.Από εκεί μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το να γράφει κάποιος ελληνικά.Δες τι λέει και ο χρήστης Sibi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά πάντως για όσους ενδιαφέρονται, ψάχνοντας στο Google, το βρήκα μόνο 196 ευρώ στο cheapphone: http://cheapphone.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=27761 Και εγώ ενδιαφέρομαι για το εν λόγω κινητό καθώς και για τα νέα μοντέλα τhς Huawei που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, αλλά βλέποντας την ανάρτηση κάποιου σε αυτό το forum, πως θα έρθει το Δεκέμβρη στην Ελλάδα (το 997D) λέω να περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazsoulis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μολις το παρήγγειλα και εγώ απο το birdphone.gr νομιζω αν κατεβασουμε το SwiftKey 3 θα υποστηρίζει κανονικά ελληνικα το κινητο (οχι για μενου)! αλλα ας με επιβεβαίωση καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 39 λεπτά review:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Το έχω δει το review αυτό, δυστυχώς δεν είναι επαγγελματικό, δηλαδή δε μετράει αντίθεση οθόνης με μηχανήματα και τα σχετικά. Επίσης είναι παράδοξο πως στο review αυτό αναφέρει πως το κινητό έχει καταπληκτική κεραία Wi-Fi που πιάνει και σε σημεία που δεν πιάνουν άλλα κινητά, ενώ τα παιδιά στο forum που το αγόρασαν αναφέρουν το αντίθετο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts