Jump to content

tazsoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tazsoulis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

tazsoulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγγλικά ξερεις? Αν ναι μην φοβασαι για τπτ! μονο το μενου είναι στα αγγλικά για μηνυματα επαφες μπορεις να τα εχεις όλα στα ελληνικά κατεβαζεις το swiftkey 3 και εισαι οκ! Οσο για την μπαταρία μου κρατέι μια μερα με συνεχή χρηση ιντερνετ (3G)!Οσo για το wifi στο σπιτι ποιανει πολυ καλα δεν εχω διαπιστώσει καποιο προβλημα! Γενικα το κινητό ειναι άψογο! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  2. Μολις το παρήγγειλα και εγώ απο το birdphone.gr νομιζω αν κατεβασουμε το SwiftKey 3 θα υποστηρίζει κανονικά ελληνικα το κινητο (οχι για μενου)! αλλα ας με επιβεβαίωση καποιος!
  3. το έχεις δοκιμάσει? γιατι πήρα τηλ και μου είπαν οτι δεν υποστηρίζει με τπτ ελληνικα
  4. καλησπέρα, Ξέρουμε αν έχει ελληνικούς χαρακτήρες? να αποθηκεύω τισ επαφες μου σε ελληνικά να googlaro σε ελληνικα και ολα τα συναφη σε ελληνικά???
  5. Το ΟΤ 997D θα ειναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά απο την Ελληνική αντιπροσωπία το αργότερο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Με εκτίμηση Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Alcatel onetouch
  6. έιμαι ανάμεσα στο 995 και 997 τι μου συμβουλέβετε?
  7. πωωω ρε παιδια? Τι λέτε τώρα? Ηθελα να το παραγγείλω και εγω αυτές τις μέρες! Ξέρουμε αν έχει ελληνική γραμματοσειρά ? Η μπαταρία ποσό κρατάει περίπου? Γιώργο είχες και εσυ πρόβλημα με το wifi? κλήση βίντεο πως είναι? κολλάει γενικα? Νερό παίρνει το δοκίμασε κανείς?:p
×
×
  • Create New...