Jump to content

Sibi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sibi

  1. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με το scroll στο facebook. Πως; απλά έβαλα tele... Cris στην tele 42s εκτός απο τη λευκή σελίδα στο on/off δεν ανοίγει και τις ρυθμίσεις επιδόσεων cpu. Επίσης το xposed πως το εγκαθιστώ σωστά; Μου λέει xposed framework not installed, πήγα official, έκανα εγκατάσταση ζήτησε δικαιώματα του τα 'δωσα, έκανε restart και κόλλησε στο αρχικό logo πολύ ώρα, οπότε αναγκαστικά ξαναπέρασα τη ρομ απ'την αρχή.
  2. Τι ρυθμίσεων;; Δεν πείραξα κάτι!! Επίσης το δοκίμασα δίπλα δίπλα με το 820 και το 820 δεν το έκανε. υπάρχει κάποιο μενού για παραμετροποίηση του touch;
  3. Παιδιά βοήθεια, νομίζω οτι έχω πρόβλημα με το touch του κινητού: Εξηγώ: Είχα το χ820 4/32 με τη ρομ cn23s crisbal, όλα κομπλέ και μου το ζητάει η αδερφή μου. Οπότε αγοράζω και το χ829 4/64 για να το κρατήσω εγώ, περνάω με το που το παίρνω την cn23s (είχε την 16s αλλά δεν τη δούλεψα καθόλου), το συνδέω στο pc, μπαίνω σε fastboot, βάζω twrp crisbal, κάνω wipe Data & Cache & ART DALVIC/cache και περνάω τη ρομ, όλα οκ. Ξεχάστηκα και δεν έκανα έλεγχο για το αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader αλλά αφού μπήκε η ρομ υποθέτω ότι ήταν ξεκλείδωτος. Όλα τρέχουν κανονικά απλά έχω ένα προβληματάκι με το touch: εκεί που κάνω scroll πχ στα comments μιας δημοσίευσης στο facebook, κάνει μερικές φορές σαν να πατάω παρατεταμένα το δάχτυλο και μου πετάει το αντίστοιχο μενού. Αυτό δεν συμβαίνει συνέχεια, απλά μερικές φορές το διαβάζει σαν παρατεταμένο πάτημα, κάνω πχ 5 scroll και ξαφνικά με το που ακουμπήσω την οθόνη για να κάνω το 6ο ανοίγει το μενού που βγαίνει με παρατεταμένο πάτημα. Λέτε να είναι πρόβλημα του κινητού ή απλά κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ
  4. Φόρτισα προχτές το κινητό, το δούλεψα χτες όλη μέρα και το βράδυ ξέχασα να το βάλω στη φόρτιση. Ξύπνησα σήμερα το πρωί με 45%.. απίστευτη διαχείριση μπαταρίας. Rom 23s crisbal φυσικά.
  5. Λοιπόν 2 μέρες με την 23s. Άψογη χωρίς κανένα κόλλημα και γρήγορη. Νομίζω ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με την 22s, κρατάει λίγο παραπάνω. Για μια ακόμη φορά τέλεια δουλειά ο CrisBal!! Ευχαριστούμε!!
  6. Γράψτε άκυρο έκανα πάλι τεστ και έβγαλε κανονικά 145000. Προφανώς για το προηγούμενο χαμηλό σκορ έφταιγε το ότι το φόρτιζα.
  7. Επίσης antutu score 22s 147000, 23s 125000. Ξέρουμε γιατί;
  8. Χρηστάρα θ ε ο ς!!! Ευχαριστούμε!! Την περνάω και ποστάρω σχόλια σε σχέση με την 22s..
  9. Περιμένεις 23s όπως όλοι μας!!! :)
  10. Λίγο μου φαίνεται. Με την 22s με αρκετές εγκατεστημένες εφαρμογές μετά απο restart έχω 147000.
  11. Αυτό το efox το εμπιστευόμαστε;; Και που τους δηλώνουμε για ολλανδικό ταχυδρομείο;; Είναι τρελή ευκαιρία είμαι έτοιμος να παραγγείλω και 'γω το 6/128!!! Δυο δυο τα παίρνουμε τα λεκο!!
  12. Ναι μωρέ ψετορετουσάκι κάνει, απλά αναφέρουμε ότι δεν λειτουργεί για να διορθωθεί στην επόμενη rom!
  13. Ούτε σε μένα δουλεύει το beauty level..rom 22s
  14. Ok, ευχαριστώ παιδιά! Κάτι άλλο άσχετο, με adblock τι παίζει; Στο play βρίσκω μόνο browser. Δεν υπάρχει κάποιο που να λειτουργεί στον chrome και στο youtube;
  15. Cris να σε ρωτήσω, αυτό με την κλίμακα 0,5χ που κάνουμε μετά απο κάθε restart, τι ακριβώς κάνει;
  16. Έλεγα μήπως γινόταν μέσω google, να κάνει backup τα εγκατεστημένα apps και να τα βάζει πάλι μόνο του, στο g2 που είχα το έκανε αυτόματα με μια custom marshmellow rom. Ίσως να μπορείς να το βάλεις Χρήστο σαν επιλογή σε μια μελλοντική σου rom; Αλλιώς ναι, titanium pro, είναι άλλωστε απο τα λίγα που έχω αγορασμένα! Ένα άλλο θέμα που είχα με την 22s: έφαγε κάποιο σκάλωμα και δεν έβλεπε το pc το κινητό, δοκίμασα και σε δεύτερο pc τίποτα, έκανε μόνο φόρτιση. Έφτιαξε μετά απο restart.
  17. Δύο θέματα: 1) Πέρασα το fix για τα μαύρα παράθυρα στην 22s απο twrp, έκανα reboot και έμεινε κολλημένο στην αρχική οθόνη, περίμενα αρκετά και δεν άνοιξε οπότε αναγκάστηκα να ξαναπεράσω την 22s... Την ξαναεγκατέστησα αλλά δεν περάστηκαν αυτόματα οι εφαρμογές μου και τα 'κανα πάλι όλα απο την αρχή :( Ξέρετε να μου πείτε ποια/που είναι η ρύθμιση για να μου περνάει αυτόματα τις εφαρμογές μου σε περίπτωση αλλαγής rom; 2) Υπάρχει κάτι καλύτερο για double tap απο αυτά που βρίσκω στο google play? Έβαλα ένα app (το doubletap to lock) που λειτουργεί σωστά στο κλείσιμο του κινητού αλλά για το άνοιγμα κρατάει ανοιχτή την οθόνη και τρώει μπαταρία..
  18. Έφτασε επιτέλους και το δικό μου! Leeco Le Max 2 x820 4/32 μόλις 190€ απο gearbest! Απίστευτο κινητό έχω πάθει πλάκα!! Εννοείται κατευθείαν μπήκε η 22s του Χρήστου, 143086 στο AnTuTu, αυτονομία 1μιση μέρα+ με τη χρήση που του κάνω. Super!!!
  19. Ευχαριστούμε Cris! Περιμένω πως και πως να παραλάβω το κινητό και να του περάσω καπάκια τη stable Rom σου!! Αγαπάμε double tap!! :)
  20. Ναι αλλά ποια ρομ προτείνετε απο όλες αυτές;;
  21. Γεια χαρά σε όλους! Μετά απο καιρό αλλάζω κινητό και απο LG G2 πάω σε Leeco Le Max 2, ροζουλί παρακαλώ! Το περιμένω απο μέρα σε μέρα απ'το gearbest. Μπήκα στο φόρουμ να δω αν έχει γράψει κανένας τίποτα γι'αυτό το κινητό και με μεγάλη μου χαρά βρήκα 270 σελίδες κουβέντας, xαμός! Επειδή είναι πολλές οι σελίδες θα ήθελα αν είναι εύκολο κάποιος να μου συγκεντρώσει σε ένα ποστ τα πιο πρόσφατα νέα σχετικά με το κινητό δηλαδή κάποια χρήσιμα links με την καλύτερη σταθερή custom rom καθώς και link για twrp. Βασικά χρειάζεται να ασχοληθώ με custom rom ή να μείνω με την εργοστασιακή; Υπάρχει κάτι να μου επισημάνετε σχετικά με το le max 2, κάτι που θα πρέπει να προσέξω ίσως; Τέλος είναι το Le Max 2 τόσο κινητάρα όσο φαντάζομαι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  22. Sibi

    Lenovo A760

    Μετά απο 10 μέρες με τη Lewa έχω να πω ότι όντως αυτή η rom παίζει καλύτερα απο την εργοστασιακή και τη miui. Δοκίμασα και τη cyanogenmod η οποία έδειχνε να παίζει πολύ καλά αλλά είχε ένα σημαντικό πρόβλημα δεν έπαιζε η δεύτερη sim, κάπου διάβασα οτι υπάρχει λύση αλλά δεν ασχολήθηκα και γύρισα στη lewa. Με τη lewa αντιμετώπισα μόνο ένα πρόβλημα, έβγαζε συχνά προειδοποιήσεις το permission manager αλλά το έκανα freeze απ'το titanium backup και όλα οκ τώρα.
×
×
  • Create New...