Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys (25 Αύγ. 2004 , 18:55)

Καλησπερα παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε 1.αλλαγη στον ηχο μηνυματων γινετε;2. ηχογραφιση συνομιλιας εχει;ποσο εχει; και αν μπορει να τον βαλει σαν ηχο κλησεις3. ποσο βιντεο τραβαει;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

1ον. Αλλαγή στον ήχο μηνυμάτων γίνεται μόνο μεταξύ των εγκατεστημένων. Δηλαδη δεν μπορείς να βάλεις ότι θες.

2ον. Ηχογράφιση συνομιλίας έχει για όση διάρκεια είναι η συνομιλία και χωρίς να μπορώ να πω με βεβαιότητα γίνεται να μπει ως ήχος κλήσης μια και οι ηχογραφίσεις γενικά μπορούν.

3ον. Τραβάει όσο είναι δυνατόν με την υπάρχουσα μνήμη. Τώρα για χρόνο δεν μπορώ να πω μια και εξαρτάται από την ανάλυση με την οποία τραβάς.

:cool:

Life is good with what you love !!!

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (25 Αύγ. 2004 , 19:02)

1ον. Αλλαγή στον ήχο μηνυμάτων γίνεται μόνο μεταξύ των εγκατεστημένων. Δηλαδη δεν μπορείς να βάλεις ότι θες.

2ον. Ηχογράφιση συνομιλίας έχει για όση διάρκεια είναι η συνομιλία και χωρίς να μπορώ να πω με βεβαιότητα γίνεται να μπει ως ήχος κλήσης μια και οι ηχογραφίσεις γενικά μπορούν.

3ον. Τραβάει όσο είναι δυνατόν με την υπάρχουσα μνήμη. Τώρα για χρόνο δεν μπορώ να πω μια και εξαρτάται από την ανάλυση με την οποία τραβάς.

:cool:

Ευχαριστω φιλε μου :D :D :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (25 Αύγ. 2004 , 18:52)

...Προσωπικά έκανα μεταφορά 95 επαφών από το z600 μέσω bluetooth στο k700i χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια η απάντηση του φίλου fostirop είναι πιο σχετική μια και ήταν χρήστης του Τ610 ;)

Simioteon, den ekana pote anavathmisi logismikou sto T610 kai tis epafes tis metefera mia mia meso bluetooth apo tin mia stin alli siskeyh...den ksero an kati apo auta paizei rolo :o

Εκπληκτικό πρόβλημα! Αφού δοκίμασα το Κ700i με simάκια voda, αποφάσισα να βάλω και 1 cosmoκάρτα που διαθέτω. Το αποτέλεσμα είναι, αμέσως αφού δώσω PIN, είτε μόλις εμφανιστεί ο οδηγός είτε αμέσως μετά(στην οθόνη αναμονής),να ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ (αν καλέσεις το νο από άλλο κινητό ακούς να καλεί μα το Κ700i είναι εντελώς κολλημένο και φυσικά ΔΕΝ χτυπά η εισερχόμενη κλήση), δεν πιάνει ούτε το κουμπί on/off και πρέπει να βγάλεις μπαταρία!

Η έκδοση που έχω είναι R2l και η cosmoκάρτα είναι νέα sim, Ιαν. 2004!

Έχει συμβεί σε κανένα; Αν βρω χρόνο αύριο θα πάω σε κάποιο service centre να το δει (και να φρικάρει) κάποιος τεχνικός!

Να σημειώσω πως γενικά η εν λόγω συσκευή δεν κολλάει και η sim της cosmote δουλεύει άψογα σε άλλα κινητά!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

...να συμπληρώσω πως με παλαιότερες sim cosmote (1.5χρόνου πριν)δουλεύει ΟΚ. Οπότε πιθανώς έχει ψυχολογικά προβλήματα με τις τελευταίες sim της cosmote... Έχει συμβεί σε άλλον;

Δε βλέπω να βγάζω άκρη στο service..

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nosferatu (25 Αύγ. 2004 , 21:05)

...να συμπληρώσω πως με παλαιότερες sim cosmote (1.5χρόνου πριν)δουλεύει ΟΚ. Οπότε πιθανώς έχει ψυχολογικά προβλήματα με τις τελευταίες sim της cosmote... Έχει συμβεί σε άλλον;

Νομίζω ότι μάλλον δεν κάνει καλή επαφή. Είχα πρόβλημα κι εγώ με δύο διαφορετικές SIM (μία παλιά - και νόμιζα ότι δεν υποστηρίζονται οι παλιές SIM - και μία καινούργια) με τις οποίες είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Μετά την εισαγωγή του pin, κολλούσε το κινητό τελείως! Δοκίμασα διάφορα, κι αφού έβγαλα-έβαλα τις SIM καμμιά 5αριά φορές, κάποια στιγμή δούλεψε!

Μιχάλης :alien:

Υ.Γ. Μπορείς να κάνεις edit το αρχικό post αν θέλεις να προσθέσεις κάτι.

Telika vrikame msn messenger gia to k700i? exasa ligaki tis exelixeis... mporei kapoios pou to exei na to steilei sto aporta@auth.gr ?? efharistw paidia!
NO DAY BUT TODAY

o kathenas sto xava tou..egw kati eixa rotisi ala me patisate mia klania kai me afisate piso h se ayto to forum h sto alo k700i games & Applications tespa den exei simasia :D thelw na matho times gia 1on: to xeiristirio pou mpenei apo kato k pezeis games 2on: to flashaki to extra pou mpenei apo kato 3on: to kalodio USB 4on: gia to perivohto mp3 pLaYER an yparxei stin agora kai timi, kai 5on:an simbei kati k thelw na alakso ta plastika an ginete thelw na matho, poso tha kostisi, kai ama ginete thelw na matho an 3erei kaneis an yparxei alo xroma apo ayto :> eyxaristo michpan to 3ero pos tha mou apadiseis rixta mia sta grigora :D :D :D mouhahaha :X :X :X :X :X
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Hello Everyone! Ειμαι ενας απο τους Σουπερ καινουριους members του myphone.gr, αφου γραφτηκα πριν λιγες ωρες! Τι να πω? Ειμαι σε αδιεξοδο! Ενω εδω και 2 εβδομαδες εχω κανει μια πολυ καλη ερευνα αγορας ψαχνοντας τοσο σε περιοδικα ("Κινητη Τηλεφωνια & Τηλ/νιες", "Κινητα Νεα") οσο και σε παρα πολλες σελιδες εκτος του myphone.gr (GSMArena.com, Mobile-review.com, Mobiledia.com και αλλα πολλα), ειχα καταληξει σε μια πολυ θετικη αποψη για το k700i, μεχρι σημειο ενθουσιασμου! Τα προβληματα που ειχα υπ'οψην ηταν η μη επεκτασιμη μνημη και ισως η αργη πλοηγηση οταν ψαχνεις μια φωτογραφια απο τις αποθηκευμενες σου. Σημερα λοιπον εντελως τυχαια ηρθα σάυτο το τεραστιο (105 σελ!!) forum για να δω και την αποψη αυτων που το εχουν αγορασει. Διαβασα απο την σελ 85 μεχρι το τελος και εβγαλα τα εξεις συμπερασματα:

1. Μολις αγορασω το κιν. το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανω ειναι να το παω σε καποιο SC, στο οποιο μπορει να πληρωσω κιολας, για την αναβαθμηση σε εκδοση R2L

2. Απο κει και περα το αν θα εχω προβληματα με το bluetooth, το PCSync, τη μεταφορα απο παλιοτερη SIM, τα μηνυματα που παρουσιαζει το τηλ οταν δεχεται κληση, το t9 και αλλα (παρα πολλα) bugs που εχουν αναφερθει στις τοσες σελιδες, εινει ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ

3. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχω προβλημα με την μπαταρια, αφου κατα κοινη ομολογια, εστω και με λιγη χρηση θελει επιγοντως φορτιση.

Ομως, οντως ειναι ετσι τα πραγματα ή ολα αυτα ειναι παραπονα μιας μικρης μειοψηφιας (η οποια εχει ιδιαιτερα υψηλοτερες απαιτησεις απο εμενα) που τελικα το μονο που καταφερνει ειναι να επισκιαζει μια γενικα καταπληκτικη συσκευη??

PS1: Sorry για το μεγαλο μηνυμα αλλα δεν μπορουσε να συγκρατηθω, ειναι το πρωτο!!

PS2: ΖΗΤΩ Η ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ !! :lol:

"At first I couldn't understand what the pillow's doing in my hand and

why you didn't move. Then I knew. It had happened. I had killed my

children. I got the rifle, I put it to my forehead and pulled the

trigger . . . Nothing. Then I heard your laughter in the bedroom. You

were playing with the pillows as if nothing had happened, and I thought

the Lord in His great mercy was giving me another chance. Telling me

'Don't give up. Be strong. Be a good mother, . . . for them!'

But now, now what does all this mean?

Where are we?"

- Nicole Kidman in "The Others"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος madhatter700i (26 Αύγ. 2004 , 03:45)

Hello Everyone! Ειμαι ενας απο τους Σουπερ καινουριους members του myphone.gr, αφου γραφτηκα πριν λιγες ωρες! Τι να πω? Ειμαι σε αδιεξοδο! Ενω εδω και 2 εβδομαδες εχω κανει μια πολυ καλη ερευνα αγορας ψαχνοντας τοσο σε περιοδικα ("Κινητη Τηλεφωνια & Τηλ/νιες", "Κινητα Νεα") οσο και σε παρα πολλες σελιδες εκτος του myphone.gr (GSMArena.com, Mobile-review.com, Mobiledia.com και αλλα πολλα), ειχα καταληξει σε μια πολυ θετικη αποψη για το k700i, μεχρι σημειο ενθουσιασμου! Τα προβληματα που ειχα υπ'οψην ηταν η μη επεκτασιμη μνημη και ισως η αργη πλοηγηση οταν ψαχνεις μια φωτογραφια απο τις αποθηκευμενες σου. Σημερα λοιπον εντελως τυχαια ηρθα σάυτο το τεραστιο (105 σελ!!) forum για να δω και την αποψη αυτων που το εχουν αγορασει. Διαβασα απο την σελ 85 μεχρι το τελος και εβγαλα τα εξεις συμπερασματα:

1. Μολις αγορασω το κιν. το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανω ειναι να το παω σε καποιο SC, στο οποιο μπορει να πληρωσω κιολας, για την αναβαθμηση σε εκδοση R2L

2. Απο κει και περα το αν θα εχω προβληματα με το bluetooth, το PCSync, τη μεταφορα απο παλιοτερη SIM, τα μηνυματα που παρουσιαζει το τηλ οταν δεχεται κληση, το t9 και αλλα (παρα πολλα) bugs που εχουν αναφερθει στις τοσες σελιδες, εινει ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ

3. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχω προβλημα με την μπαταρια, αφου κατα κοινη ομολογια, εστω και με λιγη χρηση θελει επιγοντως φορτιση.

Ομως, οντως ειναι ετσι τα πραγματα ή ολα αυτα ειναι παραπονα μιας μικρης μειοψηφιας (η οποια εχει ιδιαιτερα υψηλοτερες απαιτησεις απο εμενα) που τελικα το μονο που καταφερνει ειναι να επισκιαζει μια γενικα καταπληκτικη συσκευη??

PS1: Sorry για το μεγαλο μηνυμα αλλα δεν μπορουσε να συγκρατηθω, ειναι το πρωτο!!

PS2: ΖΗΤΩ Η ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ !! :lol:

Καλως ηλθες στο Forum πρωτα απο ολα. :)

Λοιπον το κινητο μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν εχει πια τα τοσο τρομερα bugs (1-2 ακομα υπαρχουν :( ) αλλα κατα γενικη ομολογια εχει φτιαχτει πολυ το κινητο.

Απο αποψη μνημης επειδη βλεπω να γραφουν οι διαφοροι που μισουν την SE, ναι οντως ειναι ενα μειον το οτι δεν παιρνει εξτρα μνημη αλλα το κινητο εχει 41ΜΒ ελευθερα, οποτε χωραει αρκετα μεσα το κινητο.Τωρα οταν σου γεμισει θα πρεπει να την αδειασεις μεταφεροντας οτι δεν θελεις πια στον υπολογιστη σου, αλλα και μνημη να ειχες παλι το ιδιο δεν θα εκανες ; ή θα αγοραζες καθε φορα και καινουργια μνημη ;(μ*****α δεν θα ειναι) :D

Οσο για την αναβαθμιση δεν θα χρειαστει να πληρωσεις τιποτα απλως θα τους πεις οτι το κινητο κολαει και θα στο αναβαθμισουν χωρις χρεωση.

Απο αποψη της μπαταριας , αν καθεσαι και παιζεις με το κινητο καθε μερα τοτε οτι κινητο και να ειχες μια μερα θα σου κρατουσε. Εξαρταται απο την χρηση που θα του κανεις, εγω προσωπικα το φορτιζω καθε 3 μερες.

Για μενα προσωπικα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφοραει αυτη την στιγμη στην αγορα( στην κατηγορια του μην το συγκρινουμε με smart phone :confused: )

Ελπιζω να σου ελυσα καποιες αποριες. :)

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

μπράβο στον φίλο memix. Ήταν η καλύτερη περιγραφή του Κ700 που έχω διαβάσει. Έτσι πρέπει να απαντάμε για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει πραγματικά.

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaIdeN (26 Αύγ. 2004 , 03:06)

o kathenas sto xava tou..egw kati eixa rotisi ala me patisate mia klania kai me afisate piso h se ayto to forum h sto alo k700i games & Applications tespa den exei simasia :D thelw na matho times gia 1on: to xeiristirio pou mpenei apo kato k pezeis games 2on: to flashaki to extra pou mpenei apo kato 3on: to kalodio USB 4on: gia to perivohto mp3 pLaYER an yparxei stin agora kai timi, kai 5on:an simbei kati k thelw na alakso ta plastika an ginete thelw na matho, poso tha kostisi, kai ama ginete thelw na matho an 3erei kaneis an yparxei alo xroma apo ayto :> eyxaristo michpan to 3ero pos tha mou apadiseis rixta mia sta grigora :D :D :D mouhahaha :X :X :X :X :X

Για εσένα τώρα MaIdeN τι να πω?

Θες απάντηση για post που έκανες σε άλλο thread και εκτός των άλλων ρωτάς για το flash που έχει απαντηθεί 5 post παραπάνω στην ίδια σελίδα.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (25 Αύγ. 2004 , 18:52)

Να μία πλήρης λίστα συμβατών αξεσουάρ για το k700i από την SonyEricsson...

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_5_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10139

Στα αξεσουάρ που αναφέρονται απο την SE για το Κ700 αναφέρεται και το Stereo FM Radio Handsfree HPR-20 , μάλλον αυτοί που ενημέρωσαν την σελίδα δεν γνωρίζουν ότι το Κ700 έχει Stereo Radio FM και δεν τον χρειάζεται σαν αξεσουάρ....... :cry: :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miltosz (26 Αύγ. 2004 , 13:25)

Poses wres na to balw gia proth fortisi ? to manual leei 4 !

Ε άστο λίγες παραπάνω (βασικά άστο όλη νύχτα σήμερα).

Α και μην ξεχάσεις να του βάλεις κάρτα SIM πριν το βάλεις για φόρτιση. Το είχα πάθει αυτό με το Τ630 και τελικά διέκοψα τη φόρτιση για να του βάλω SIM και να μπορέσω να το ανοίξω. :!:

Καλή συμβίωση με το κινητάκι! :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α και μην ξεχάσεις να του βάλεις κάρτα SIM πριν το βάλεις για φόρτιση.

epidi to kinhto den thelw na einai klisto (ta allo kinhto pou tha exw thn SIM) den mporw na to fortisw xwris thn sim kai na thn balw ayrio to proh?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miltosz (26 Αύγ. 2004 , 14:16)

epidi to kinhto den thelw na einai klisto (ta allo kinhto pou tha exw thn SIM) den mporw na to fortisw xwris thn sim kai na thn balw ayrio to proh?

ΟΚ, απλά να ξέρεις ότι αν δεν του βάλεις SIM δε θα μπορείς να το ανοίξεις όσο θα φορτίζει, Μπορείς να κρατηθείς;

Αυτό εννοούσα ;)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΚ, απλά να ξέρεις ότι αν δεν του βάλεις SIM δε θα μπορείς να το ανοίξεις όσο θα φορτίζει, Μπορείς να κρατηθείς;

Αυτό εννοούσα ;)

Giath einai kalo na paizoume kai na fortizei?

Hdika sthn proti fortosh!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miltosz (26 Αύγ. 2004 , 12:42)

Giath einai kalo na paizoume kai na fortizei?

Hdika sthn proti fortosh!

Εγώ πάντως μετά τις 4 πρώτες ώρες φόρτισης το άνοιξα για κανένα 2ωρο. Σύνολο 1ης φόρτισης 15 ώρες :)

Πήρα και εγώ σήμερα το πρωί το κ700ι, πολύ όμορφο εξωτερικά και μέσα είναι καταπληκτικο. Κορυφαία οθόνη, πολύ καλή κάμερα, το βίντεο με χαλάει λίγο αλλά δεν πειράζει. Τωρα φορτίζει, το βράδυ λέω να το ξεσκίσω!
http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

se xalaei ligo to video ? ayto d to katalaba... telos padon.Nai Dave_steele ksanakw to idio post mpas k mou apadisi kanenas ala kali fasi, afou 3eris poso exei to flash giati d to les; drepese?pes mou gia na 3ero k gw h ade na to eipe kapios tin timi gia to flash kai na mhn to eida, den rotisa mono gia to flash rotisa ala xilia pramata ena dn 3eris na mou peis timi?an d 3eris ok pao paso :D
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόβλημα που μου είπε φίλος που ανήκει στο club μας. Οταν λέει, ειναι χαμηλή η στάθμη μπαταρίας, δεν τον αφήνει να μπεί στο μενού λήψης φωτογραφιών. Υσχίει κάτι τέτοιο;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaIdeN (26 Αύγ. 2004 , 17:14)

se xalaei ligo to video ? ayto d to katalaba... telos padon.Nai Dave_steele ksanakw to idio post mpas k mou apadisi kanenas ala kali fasi, afou 3eris poso exei to flash giati d to les; drepese?pes mou gia na 3ero k gw h ade na to eipe kapios tin timi gia to flash kai na mhn to eida, den rotisa mono gia to flash rotisa ala xilia pramata ena dn 3eris na mou peis timi?an d 3eris ok pao paso :D

σου το ξαναείπα και πάλι δεν το κατάλαβες

ΚΟΙΤΑ 10 POST ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΙΣΩ

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!

c_k / ck_test

Maiden Πάρε να Έχεις: :cool:

χειριστήριο:33 euro

flash: 39 euro

usb cable: 35 euro

mp3 player +64mb καρτούλα: 259 :whistle: euros

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson K700i